אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P233 הגעתי ל 266 בלי שהמחשב יתקע אבל הוא ממש איטי וב 300 הוא נתקע כשהוא מעלה את הווינדוס אין ללוח הזה בקרת טמפ' אבל נראה שהמעבד לא מתחמם רציני מה לעשות כדי שלא יתקע?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תמיד הייתי עוושה אוברקולק עם לוחות אם של ג'יגבייט או אסוס עכשיו יש לו לוח DFI Lanparty ut-x48-t2r עכשיו אני ניכנס לcmos וכול הגדרות שם רשומות אחרת לשנות FSB הצלחתי אבל בכול הקשור לVoltage דיי הסיתבחתי אם למי יש תלוח הנל והוא יכול לעזור לי אני ישמח תודה יוני.
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעבד : AXDA1700UT3C סטפינג : JIUHB 0303XPMW ZigZag2000 מציעים את המעבד הזה בסטפינג הזה במחיר של 393ש"ח, רציתי לדעת אם המעבד הזה האם אני יוכל להגיע ל-200Mhz FSB ביציבות מלאה עם לוח 8RDA+ או ה-ABIT NF7-M REV2 שלפי התגובה שקבלתי מ-ZigZag צריך להגיע בקרוב לארץ ולפי ביקורות שראיתי הוא קטלני במיוחד גם לאוברקלוק, וזכרונות TwinMos PC3200. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש נרחב בפורום, ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה (מצאתי תשובות שונות ). השאלה פשוטה פשוטה למדי, והתשובה צריכה להיות מספרית (או טווח מספרים) 1. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי AMD, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? 2. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי INTEL, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? ושאלת בונוס 3. האם יש דרכים נוספות לקירור פרט להוספה/שינוי מאווררים על המארז/מעבד, מישחה טרמית, עיגול כבלים ?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82284 היפנים האלה.....
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חשבתי לבנות מערכת עם המפרט הזה ובהמשך להוסיף כרטיס 4670: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤1213 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מבין שבמערכת כזו אי אפשר לעשות אוברקלוק. אם אחליף את הלוח ללוח מבוסס P31 ואקנה את כרטיס המסך כעת, האם הספק וקירור הסטוק יספיקו לאוברקלוק?
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אם אני שומר על טמפרטורה נמוכה למעבד אז לתת לו מתח גבוה (1.7-1.8V) זה מסוכן למרות שהטמפרטורה טובה?
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היה לי מיקודם 230MHZ לזיכרון , בגלל OC למעבד מ 200 FSB ל 230. זה הפך תזיכרון ל 230 MHZ גם . עכשיו שהוספתי אותו זיכרון ואותו הכל זה ככה:(RAM Freq : 191.6 MHz) יש למישהו מושג מה לעשות ? שזה יהיה 230 שוב ? אולי לעשות איפוס לOC ואז שוב OC מחדש ? או לנסות להשים תסלוט של הזיכרון במק'ום אחר ? ד"א זה לא DUAL CHANNEL. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=25343 תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי. קודם כל מפרט: Athlon ThunderBird B 1400Mhz ECS K7S5A Ver.1 256SDRAM PC133 (השבוע אני מקווה שה PC2700 של Spectek שהזמנתי יגיע). Volcano 7+, low speed (טמפ' Load היא 58 מעלות פלוס מינוס). בקיצר, זה דיי מעצבן אותי שאני עובד על באס של 100 (כאמור- גירסה B של המעבד....). להעלות את ה FSB זה לא ממש בעיה, אבל הבעיה היא שזה חרא של מעבד ל OC ולכן חייבים להוריד את המכפלה. אבל- אין כל אפשרות לשינוי המכפלה בלוח הזה, ולכן האפשרות היחידה היא ע"י מוד למעבד. ראיתי את זה: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html לא הבנתי בדיוק את זה. את המצב שבו אני צריך לחבר גשר הבנתי (קו רצוף). אבל לא הבנתי מה ההבדל בין מתי שאני צריך להפריד את הגשר…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי I7 920 0D לוח אם EX58 UD3R קירור מעבד: MUGEN 2 מארז: CM690 ספק: 650 W כרטיס גרפי: GTX 285 דיסק קשיח: 650GB כרטיס זיכרון: 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 1333MHZ בתוך המארז יש שלושה מאווררים. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת מסוגלת לעשות OC? אני יודע שהלוח אם הוא לא הכי מתאים לOC אבל קראתי בכמה מקומות על הלוח אם הזה והUD3R עושה יותר אוברקלוק מUD4R ולא יכלת לרכוש כבר את EX58-EXTREME כי הוא היה קצת יותר מידי מעבר לתקציב.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ga-k8n ultra-9 מעבד amd athlon 3000+ וזכרונות geil 512*2 dual channel קראתי איפה שהוא שעד לאוברקלוקינג של 600mhz הלוח אם מחזיק בסדר ולא עושה בעיות.. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות עם המעבד הזה אוברקלוקינג יותר גדול מ-600 בלי שזה יפגע בלוח אם.. ועוד משהו יש לי כרטיס רשת אלחוטית LINKSYS WMP54G PCI יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג בלי שאני יפגע בטעות בכרטיס הזה?!?
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס 7600 של לידטק בעזרת עיפרון והוא כרגע נמצא על 750 למעבד 850 לזכרון הכל רץ יפה ויציב אבל יש לי כמה שאלות שאני לא מבין קודם הבנתי שהOC כזה למעבד צריך להיות יחסית משמעותי ב 3DMARK והוא הוסיף רק 500 נק' בארך בכל אופן הבעיה היא יותר מטרידה היא שאחרי שהמחשב דלוק איזה שלוש ארבע ימים הפעלתי את ATITOOL בשביל לבדוק אותו שוב אחרי תקופה של עבודה רצופה והקובייה מסתובבת בטיקים כאילו משהוא לא בסדר גם כשאני מוריד לתדירות הרגילה אבל כשאני מריץ 3DMARK הכל עוב חלק יחסית הATITOOL מסתדר רק אם אני עושה ריסתי למחשב למשהוא יש מוסג למה זה?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעבד E2160 זכרונות 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition לוח אם P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E ספק Liberty ELT620AWT 620W קירור Zalman CNPS9500 LED כרטיס מסך HD 2600 XT 256MB GDDR4 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E המעבד על 3.29 יש למישהו המלצות איך ממשיכים מכאן??? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אולי איפה ניתן להשיג מסכי VFD עם בקר HD44780...?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ידעתם אבל XP1700 המכפלה שלו נפתחת גם בלוח של MSI KT333 והגעתי איתו ל 2080 מגהרץ בלי בעיה במתח 1.7. לפי דעתי כל לוח של KT333 ו KT400 פותח את המכפלה של ה TBRED-B. יצא לכם לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חבר'ה מה קורה פה?! אני סתם שמתי סקריפטים, שחקתי עם הסקריפטים, הוספתי מסכים חדשים שיציגו דברים חדשים, לא משהו חריג.., פתאום אני לוחץ OK זה רושם לי שחסר הדריבר i/o אבל עדיין הוא מציג את מה שעשית באותו רגע! אחד כך הוא זורק הודעות שגיאה של "is not integer value משהו כזה.., והגרשיים (") זה לא ציטוט, זה מש שרשום בהודעת ארור.., אחר כך סגרתי את התוכנה.., הפעלתי אותה מחדש, ואז התוכנה החליטה להתשגע עד הסוף! זרקה 2000000 ארורים בשורות, שזה יורד למטה כזה, ורושם הודעת ארור כמו שרשמתי לכם ועוד אחת מסוג שונה, והוא זורק אלפים כאלה, והרמקולים מתחרפנים מהקולות של ההודעות ארור! אז סגרתי את התוכנה, עשיתי ריסט בתקווה שמשהו יתוקן שם.., לא קרה כלום, לצערי מחקתי את התוכנה והתקנתי מחדש…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי , היום קיבלתי מאוורר 80 מ"מ נוסף ואני רוצה לשים אותו מאחורי המארז - הוצאת אוויר . יש לי במקום "הכנה" למאוורר - עיגול משורטט של 8 ס"מ ובתוכו חורים קטנים , ואני מעוניין להוציא את כל העיגול הזה החוצה ... לזרימת אוויר יותר טובה . חיפשתי בהום-סנטר ובאייס , אבל אין להם מקדח כוס בגודל הזה :'( רק 83 מ"מ או 60 מ"מ - אם אני זוכר טוב : . בדקתי בכל הנגריות באשדוד , אבל באף אחת מהן אין מקדח כוס בגודל הזה . הם אומרים שזה גודל מפלצתי . יש אפשרות אחרת לקדיחה ? מסור חשמלי לא בא בחשבון הגודל הזה של המקדח קיים איפשהו ? יש למישהו מקדח כוס 80 מ"מ - והוא מוכן להשאיל לי אותו לעבודת קדיחה קטנה / אני אקדח אצלו ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רואה לפעמים שצריך לפתוח איזה מכפלה כדי לעשות אוברקלוקינג מישהו יכול לתת לי הסבר?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמאוורר כזה: שזה CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler, מסתובב במהירות של עד 3500RPM לעומת המאוורר המסכן שלי שבא אם המארז שלפי התוכנה aida 32 מסתובב ב-4561RPM?!?!
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח מסריח של שקל ואני כמו מניאק קניתי אותו ב 500 שקל הדגם זה asus p4s533-vm עכשיו שמעו חרשתי על האמאמאמא של הספר וניסיתי את כל ההאפשרויות של גאמפר פרי מוד וזה אני נכנס לביוס בא לזוז קטגוריה יענו... וזה נתקע כל הביוס נתקע קיצר הבעיה היא איך אני מצליח לשנות תמכפלה ובאס וזה... האם יש גאמפר על הלוח של הפרי גאמפרס מוד הזה או מה חייב עזרה אני מבואס מהקניה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מאורר 80MM עם לדים ב40 שקל בערך... אני שם 2 ואני צריך משהו שרק יוציא אוויר למארז קטן ולא משהו רציני... מה עדיף מבין אלה? (או אולי יש אחרים?) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3077 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6185
-
- 14 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי כולם... הרצתי עכשיו את הPCMARK 04 ואלה התוצאות- PCMARK - 3199 PCMARKS GRAPHICS - 2627 MAMORY - 2187 CPU - 3002 HDD- 3919 איך זה??? תודה מראש, ניר.
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-