אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?
-
יש לי מעבד 3000+ AMD A64 הוא בסטוק 1800 (9X200) יש לי לוח ASUS A8N E שהוא די טוב לאובר, זכרונות VALUE של קינגסטון, וביג טייפון קודם העליתי את המחלק שיהיה 11 ואז העליתי בשלבים ל- 245 בשלב זה הורדתי את המהירות של הזכרונות מ- 333 ל- 266 העלתי ל- 250 עובד, 255 עובד , 262 לא עולה ווינדוס........... הטמפרטורות של דיי טובות, אני לא עובר את ה- 40 במאמץ ממושך (כשזה על 2200 מגהרץ) ובמנוחה על 32-34 איך אני יכול להמשיך ולהעלות את המהירות של המעבד ? קניתי את המחשב לפני שבוע וניסיתי להכניס בתקציב כמה שיותר דברים שיעזרו לי באוברקלוק, ולא כ"כ הולך........... תודה רבה ! ! !
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אתם יכולים להסתכל על המפרט שלי הדבר היחיד שמתחמם אצלי זה הMB אז אחרי קצת בירורים , המליצו לי להוסיף את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6111 מה אתם חושבים ? אני ממש לא מבין בזה אז אני אשמח לעצות [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , יש לי E4300 8800GTS 320 2GB TWINMOS 800MHZ GA-965P-DS3 ENERMAX LIBERTY 400W TUNIQ TOWER וניסיתי היום לעשות OC ... פתחתי CPU HOST CLOCK שמתי PCI-E FREQ על 100 העלתי FSB מ 200 ל 230 ביטלתי אפשרויות ( EIST ו C1E ) משהו כזה... אז הכל הלך סבבה , הMHZ עלה לי לסביבות ה 2000 , אחר כך ניסיתי להעלות FSB ל 266 ולא הלך , המחשב לא עלה , העלתי מתחים לזכרונות , וכל הדברים ל 0.1V ולמעבד ל 1.37 והמחשב עדיין לא עולה , העלתי ל 0.2V ואז המחשב עלה וה OC הצליח ל 2400 MHZ . אחרי 5 דקות שהמחשב היה דלוק המחשב נתקע ועשה קול מוזר מהאוזניות @_@ אז נאלצתי לכבות את המחשב וכשהדלקתי ה MHZ חזר ל 1800 ( STOCK ) עכשיו אני ממש מפחד לנסות שוב כי אני מפחד שיקרה משהו וגם כשניסיתי לעשות OC המחשב לא נדל…
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
לא מתוכנן אוברקלוק. חשוב שיהיה שקט ככל האפשר. וכמובן שגם חשוב שיהיה מקרר יעיל ואיכותי.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ARCTICSILVER ובקיצור ראיתי תמדריך הזה http://www.overclockercafe.com/Reviews/other_misc/Artic%20Silver%20Adhesive/artic%20silver%20pg2.html עכשיו מה שהוא מורח על הזיכרונות (יותר נכון על ה"רגליים" שלהם) זה סיליקון (לפי מה שרשום) והשאלה שלי אם זה סילקון רגיל לאיטום או מיוחד ואם כן איפה אני יכול להשיג אותו?? ;D
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אהלן ! טוב נראה לי אני קצת אתנסה ב OC.. עזרה ! אני רוצה לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך (ואולי לזכרונות) יש לי תוכנה של הלוח אם כדי לעשות OC למעבד... האם כדאי גם לעלות את המתח או פשוט להתחיל לעלות את המספרים.. ? בכמה לעלות ? ולבדוק 6 שעות ב פריים95 ? לבי זכרונות ת'אמת אין לי מושג בכלל איך עושים... - איך עושים ? ולגבי כרטיס מסך הורדתי את הדרייברים של אומגה.. איך להעלות את הCORE והזיכרון ? שניהם יחד או מה ? תודה רבה, תום.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לחבר שלי יש P4 2.0A עם זכרון RDRAM, והטמפ' שלו היא 41 במנוחה, ו 49 במאמץ - מעבד , ו 40 מנוחה, 44 מאמץ - לוח אם כל זה כאשר המזגן לא פועל... האם זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
טוב המאורר של הכרטיס מסך שלי עושה רעשים בצורה מחרידה... הוצאתי תמאורר ניקיתי והכל החזרתיץ ועכשיו יותר גרוע... בקיצור יש ליR9700 PRO אני צריך המלצה למאוורר חדש לכרטיס מסך שלא מרעיש במיוחד ועושה תעבודה... הכי זול שאפשר מ-logicpc ושיהיה קל להרכיב אותו זה עדיף תודה!!!!! איך זה? http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2732 נ.ב הכרטיס מתחיל להתחמם בעעעעעעעעעעע
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מעבד של amd athlon xp 2400+ מתי שהוא לא מתאמץ אז הוא בין 45 ל-47 מעלות ומתי שהוא מתאמץ הוא בין 51 ל-53 והמהירות של המאוורר היא בין 4300 ל-4450* * מה שמפריע לי זה הרעש וגם הרבה אמרו לי שזה לא טוב תמליצו לי על משהו טוב בשביל לקרר את זה זה הלוח אם שלי (הוא דגם ישן) http://www.ecsusa.com/products/l7vmm2_11.html תודה לכל העוזרים נ.ב. אחים שלי אני יודע שיש לי לוח אם זוועתי במיוחד. נסו לעזור במקום לבאס אותי
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האלן רציתי לדעת למה לא רשום לי בביוס את המכפלה של המעבד. 2)רשום ש fsb 200, א אמור להיות רשום שם htt ? 3)רציתי לדעת האם מהירות השעון של amd 4800 היא 2.5? אם כן ואני מעלה את ה fsb ב 10 זה אומר שיש לי amd 4800 ? למרות שאני יודע שהשיפור הוא כמעט אפסי תודה חג שמח מועדים לשמחה זמנים וחגים לששון עריכה לוח http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=521292
-
- 11 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
כנסו לקישור הבא, דף המוצר של בלוק מים. בסוף הדף מוצג ספק כח מיוחד, ובאמצע הדף בערך יש צילומים של הבלוק שממנו יוצאים שני חוטים - שחור ואדום. למה צריך חשבל בבלוק ?!?!?!? תודה רבה מראש !!!! http://www.swiftnets.com/products/mcw462.asp
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ברשותי את הכרטיס הנ"ל (הכרטיס מבית POWERCOLOR עם הPCB החדש), ואני מחפש מדריך VMOD בשבילו. כל מי שיוכל לעזור בזה יבורך.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הסבר קצר על מולטימטר ולינק לרכישה. תודה, Zzzz
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם גוף הקירור למעבד של זלמן מדגים 7000B CU יתאים לAMD 64 סוקט 939? יכול להיות שאני אקנה אחד כזה יד שניה, אך המוכר טוען שזה לא מתאים, וזה מתאים רק לסוקט 478 וסוקט A. יכול להיות שהוא טועה? שחיפשתי את הדגם הזה בגוגל, ראיתי שהוא מתאים להכל, אבל אולי זה מצא לי דגם חדיש יותר? תודה!! עריכה: ועוד שאלה, האם סוקט A = סוקט 462 ?
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
יש לי TUNIQ TOWER ובמצב צנוחה הוא מוגבל לסביבות ה 900RPM. במצב הזה בבקר מאחורה הוא נמצא באמצע, אם אני מסובב אותו אחורה אז הוא מגיע למינימום של 300RPM כאשר לפי היצרן המינימום בכלל זה 1000RPM. אם אני מסובב אותו מעבר לחצי לא קורה כלום. גם במצב מאמץ שהוא מגיע לי ל 1500RPM, מאחורה זה עדין באמצע, והוא לא עובר לי את ה 1500RPM גם אם מאחורה אני מסובב עד הסוף. (מאמץ: Q6600 ב 100% בכל ליבות). אז דבר ראשון אני רוצה להעביר את זה למצב ידני, כך שאפילו במצב מאמץ הוא לא יפעיל אותו לבד - ידני לגמרי. (DS3L) דבר שני אם אפשר להעביר אותו למצב ידני, אני רוצה לבדוק אם אני אוכל לעבור את ה 1500RPM - אולי יש משהו אחר שמבקיל גם את זה ? תודה לעוזרים טל
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. תראו את התמונה הזאתי, חבר שלי התקין את ספיד-פאן וזה מפחיד - תגידו מה זה יכול להיות בבקשה. 2. מה הטמפרטורה המומלצת למעבד אינטל פנטיום(בשעת מאמץ, וב-idle). תודה.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן אנשים... אתמול עשיתי את הOC הרציני הראשון שלי [חופשה לפני בגרות = עודף זמן פנוי = דפיקת מחשבים]... אני עם מעבד קונרו E6600 2.4 בסטוק, הגעתי איתו ל3.6 שזה שיפור של 50 אחוז... הייתי צריך להעלות לו את המתח מ 1.3375 ל 1.55 עד שהצלחתי לייצב אותו למשך כמה שעות בלי שיקרוס או יתחמם יותר מדי... טמפרטורה מקסימלית שהגיע אליה 69 מעלות לליבות בOCCT וב CoreTemp [לא טמפרטורת מעבד!] וזה כשהמקסימום 85 מעלות...גם די חם, אבל בגדר הסביר למאמץ עם קירור כזה [זלמן 7500AlCu] ... תדר הBUS הועלה מ266 ל400... העלתי את המתחים של ה FSB ב+0.1 ול MCH ב+0.1, והנה התוצאה... סופר פאי 1M ב14 וחצי שניות... אה ודבר מוזר, הייתי עם המעבד הזה על תדר של 3.2 [33אחוז שיפור] עם הוספה של 0.05V למעבד [סופי 1.387…
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי המפרט שבצד. כשקניתי הוספתי מאוורר 120 מ"מ של AC וחיברתי לאחד מה SYSTEM FAN שעל הלוח. כאשר לפני מספר ימים רציתי לבדוק את הסל"ד אני רואה שלא רואים באף אחת מהתוכנות שניסית וגם לא בביוס. זה ניראה כאילו הלוח לא מזהה אותו. יחד עם זאת, המאוורר עובד וניראה לי שבסדר גמור. יש משהו שאני לא עושה נכון ובגללו איני רואה את ה RPM? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אז ככה קודם כול נעים מאד כולם .. אז אחרי שהכרנו אני מבקש המלצה או עזרה כול שהיא מה אני יכול עוד לשפר ולעשות כדי שהמחשב שלי יעבוד כמו שצריך... אז קודם כול זה המפרט של המחשב שקניתי.. מעבד: פרסקוט 3 גיגה לוח: asus p4c800e-deloxe שזה הלוח הכי טוב לפנטיום 4 לפי הבנתי.. זיכרון: geil 2X256 doul memory gold pack כרטיס מסך: אני לא אדם של משחקים לכן ati 9600 asus הרדיסק : 200gb sata 8 mb צורד דיי ויי די וכו כוו עכשיו קירור..: thermaltake aquarius 2 והוספתי עוד רדיאטור להרכה כדי שהטמפרטורה תהייה יותר טובה.. מארז : thermaltake xaser 3 v1000d ספק: thermaltake purepower 480w בעיקרון זה כול מה שקניתי.. עכשיו עם כול החומרה הזאת אחרי עידכון bios וכו וכו הצלחתי להגיע ל3.6 mhz במעבד.…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם . לאחר מסע overclocking נחמד Q6600 2.4 ל 3.3 נשארה לי שאלה פתוחה שאני לא מוצה לא את התשובה מה עדיף DRAM ב 489 +- ותיזמונים ב 5.5.5 או DRAM ב 400 ותיזמונים ב 4.4.4 ? לא ברור לי מה משפיע יותר על בצועי המערכת ... אשמח לתגובות מלמדות OOR
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הוא תמיד בהפרש משמעותי של 10 מעלות ממעבד [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-