אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש פרסקוט והוא עשה OC הוא העלה את הבאס ב1 MHZ ואז החזיר שוב למה שהיה מקורי... ובמקרא יום אחד באתי אליו ושיחקנו בFAR CRY ... אחרי שגמרנו חום המעבד היה על 69 מעלות בחדר ממוזג ?? אותו חום גם בAIDA 32 וגם בביוס ... האם הOC פגע במעבד ?
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כותרתתת המאורר זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1061 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=110 שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר אבל הוא קבוע עובד על 2300 + שככתי לציין יש לו 3 חיבורים.. אחד הוא מחובר ללוח אמ חיבור של 4 פינים.. ויש עוד שנים אחד של 3 פינים ועוד אחד של 4 אבל שונא מהראשון
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב אני די חדש בזה... (עד עכשיו עבדתי רק על P4 עם קירור סטוק) הלוח הוא Epox 8rda3+ (לא יודע גרסה מדויקת, אם זה משנה משהו) מארז CI-6A19 עם 2 מאווררים 120 מ"מ (אחד מכניס אחד מוציא) זכרון PQI 512MB PC3200 טמפ' נוכחיות של מעבד - 49 במנוחה, 57 במאמץ (משחקים) - לפי ה-nvtool הכוונה זה להרים אותו ל-3200+ ולהשאיר אותו שם, ושיהיה יציב ! הבנתי שאין בעיה לעשות את זה עם 2500+ - זה נכון ? רצוי קירור שקט (כרגע, עם קירור סטוק, צריך ממש לקרב את האוזן למחשב בשביל לשמוע שהוא עובד... ואני מעדיף שהמצב יישאר דומה). תקציב - באיזור ה-200 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת משהו איכותי. אגב, כמה מאוורר בדלת של המארז יעזור ? (הפתח למאוורר הגיע עם תעלת אוויר, כדי לזרוק אוויר שנכנס ישר על המעבד, אני חוש…
-
- 13 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת קצת יותר על מערכות מים. קראתי את הנעוץ והבנתי הרוב אבל יש לי שאלה. זה לא מסוכן כאילו שאם אפילו טיפת מים אחת נודעת במשהו הכול נדפק לא.? וגם האם המשאבה והריאדיטור נמצאים מחוץ למארז או בתוכו? ???
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש באתר אך לא בפורומים, שמי ליעד ואני יודע טוב מאוד במחשבים ואני פעיל מאוד בפורומים רבים. אני רוצה לעשות OC אך אינני מבין דבר בעסק, הינה פרטי המחשב שלי ותגידו לי אם כדאי לי או לא: CPU: Name : Pentium 4 Code Name: Northwood Package: mPGA-478 Specification : Intel Pentium 4 CPU 2.40 GHZ FSB: 132.9 MHZ BUS SPEED: 531.4 MHZ Motherboard: Compaq Model : 0804h Chipset: Intel i845G DDR RAM : 512 יש לי שני מאווררים סטוק אחד מקדימה אחד מאחורה עם פתחים כאלה מקדימה של המחשב, חום מחשב בדר"כ 29-30 מעלות. המחשב עובד נחמד מאוד, בלי וירוסים וכלום. אנא תגידו לי, עם קירור סטוק אני יכול לעשות OC יחסית נחמד? ואם כן עד לאן? אם תעזרו לי, תודה רבה! =]
-
- 12 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הקירור הנ"ל בגרסא REV.A, והיא לא תומכת סוקט AM2. אני מתכנן לקנות עוד מאט מחשב שמשתמש בסוקט AM2, אבל אני רוצה להשאיר את הקירור כי הוא מעולה. יש דרך לקנות את הקיט [לא כולל הקירור] שתומך בסוקט AM2 בשביל שאני לא אצטרך להשתמש בקירור הסטוק או לקנות קירור חדש? בקרוב אמא שלי טסה לארה"ב אז אם יש קיט כזה שאפשר לקנות משם אז בכיף עריכה: מצאתי RETENTION BRACKET שיש לי כבר [זה שלא תומך], אז מניח מניח שיש את זה של הגרסא החדשה. עכשיו רק צריך למצוא אותה. תודה לכל מי שיעזור לי לחפש
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
או קיי , סוף סוף גם אני יכול לעשות OC בזכות מחשבי היקר והחדש המפרט הוא: AXP 1700+ DUT3C Abit NF7 Rev.2 TwinMos PC3200 512 MB Radeon 9700 Non-Pro HEC 300W Volcano 9 וזה העיקר. אין שום מודים והקירור בינתיים רגיל בלי שום שינויים. תזמני זכרון: 2.5 - 3 - 3 - 8 Vdimm 2.7V Vcore 1.65V Vdd 1.7V טמפ: מעבד 54!!!! לוח : 34 !!! באס: 210 , מכפלה 10 בינתיים יציב שעה 3Dmark עם פריים ברקע
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי למידה ארוכה והתייעצות הזמנתי לפני שבוע מערכת עם המפרט הבא: D-TEK FuZion v2 CPU Waterblock - 1/2" Laing D5 Vario/Swiftech MCP655 MCP655 Inline 12V DC Pump Swiftech SmartCoils 625 (for 5/8" OD Tubing) - UV Ocean Blue Swiftech MCRES-MICRO Hi-Flo Reservoir Wire Sleeving Kit - UV Blue Logisys 12" Dual Cold Cathode Kit - UV 36" SATA II Cable Blue w/ Locking Latch and One 90° End Swiftech MCR-320 "Quiet MCR320-BLK 1 60.99 Barb Type = 1/2'' D-Tek High-Flow Power" Series Radiator - (+ 4.00) Black Swiftech MCB-120 "Radbox" Radiator/Fan Housing Rev. 2 - Black 120mm Scythe …
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא ממש הבנתי את המדריך אבל האם צריך לאחר המריחה של המשחה לנקות אותה בחזרה? האם עושים זאת גם עם משחות טרמיות רגילות? האם משחה טרמית על בסיס כסף תשפר את ביצועי הקירור של הVOLCANO 7 PLUS שלי שמקרר את המעבד שלי ל 50 מעלות C בלבד? אבל אני שוקל לקנות SLK 800 אז מה זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אשמח לשמוע עצות.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש לפני כחודש (מפרט בצד) ועלי לציין שהמעבד מקורר היטב על ידי ARTIC COOLING FREEZER 7 PRO. אז ברצוני לעשות OC לסביבות ה3 GHZ אבל זה לא יוצא לי משום מה... עשיתי את כל מה שכתוב במדריכים ובפורום ולא יוצא לי כלום האם אוכל לקבל מדריך מפורט יותר? תודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך חדש, עכשיו יצא הXT והוא יקר לי מדי 500 דולר (!) מחיר שאני לא יכול לעמוד בו כרגע, הRadeon 9800Pro גם יקר כרגע מדי אבל קיבלתי כמה התרשמויות מהRadeon 9800 NP של הרקולס לגבי ביצועי אוברקלוקינג, שעם ביוס פלאש קטן הופך להיות Pro ואפילו אפשר להגיע ליותר מהביצועים של הפרו, ראשית כל אני רוצה לדעת עם זה נכון... ב' בתכנון שלי להוסיף 2 מאוורי Ventec Tornado מכל צד של הכרטיס עם אזיקונים, לקירור אוויר טוב בנוסף לקירור לליבה של הרקולס. העם אני אוכל באמת על ידי שינוי ביוס לקבל ביצועים שווים לPro ואפילו יותר עם עוד אברקלוק?! ??? מדובר בכרטיס של הרקולס כן.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אמרו לי שיהיה להם נורות על הגריל וגוף מנחושת זה נכון? אני יודע שיש רק נורות לא ראיתי גוף נחושת...
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
או קי אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת קירור מים למחשב החדש שאני עומד לקנות... המפרט: Dfi lanparty UT sli-d/ultra-d (לא סגור על זה) AMD athlon 64 3700 San-Diego בקשר לכרטיס מסך אני לא סגור עליו אבל כנראה או 7800GTX או 6800GT תלוי ברווחים מהבר מצווה ביום חמישי ;D... אני צריך קירור לכל המערכת (מעבד, כרטיס מסך וציפסט....) ויש לי 400$ להשקיע בזה ואני יכול לקמבן משלוח מחו"ל דרך חבר.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא ברור לי מה מבין המשחקים שלי גרם לתופעה הבאה: מדובר בAMD64 3200 שתמיד מראה 200Mhz x10 = 2000 לפתע זה התחיל להשתולל..ז"א כאשר נדרש כוח מחשוב הX10 חוזר אבל המצב ללא מאמץ מחשב מציג X5 = 1000 כאילו שיש איזו שהיא אפליקציה ששולטת במהירות הCLOCK מה עושים? איך חוזרים לימי קדם שה2000 היה קבוע?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתכוון להחליף את המאורר של הספק, כי הוא ממש חלש. אני לא מצאתי אף מאורר שני פינים ברשת, ואני נואש. אם מישהו מכיר מאורר כזה שהוא חזק הוא יתקבל בברכה, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ב220 הביוס קורס. 210 לא עלה וינדוס. על מכפלה 11....למה אי אפשר מה הקירור סטוק עד כדי כך אפס?!
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני שוקל להתחיל במלאכת ההמהרה, אך לפני כן רציתי לברר מאילו טמפרטורות עלי להישמר. כרגע התוכנה CORE TEMP מראה 39 לשתי הליבות, במהירות סטוק 12.5 * 200. SPEEDFAN מראה טמפרטורות גבוהות יותר בכ-4 מעלות, אבל EVEREST מראה כמו CORE TEMP, אז אני מאמין לו. ב-PRIME 95 הטמפרטורה מגיעה ל-52 מעלות. כשהמארז היה פתוח הכל היה קריר בהרבה, אבל אני חושש מחרקים שיחדרו אז אני סוגר. אני רוצה בשלב הראשוני להביא את המעבד ל-3 ג'יגה ורציתי לדעת עד איזו טמפרטורה אני יכול לקחת את זה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
נעלם לי את התרד הקודם עקב זה שעניתם לי בתרד הקודם ואני לא מבין על איזה תרד קודם אתם מדברים יש לי רק עוד תרד אחד פתוח שהוא בקשר לבעית התחממות המחשב נייד מסוג HP והתרד הזה בכלל מדבר על מאוורר120MM למחשב נייח ככה שאני פותח את התרד הזה שוב ב עקבות מודינג שאני עושה למחשב הישן שלי אני רוצה לקנות מאוורר 120MM לד כחול חדש הדרישות שלי שחוץ מזה שהוא יהיה איכותי שיהיה גם יפה ויזואלית וזול יחסית אני בנתיים חשבתי על הדגם הזה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=36_69_1052&products_id=32927 הבנתי שזו סידרה טובה ואיכותית ומסירטונים ביוטיוב הוא יפה הבעיה שלו זה המחיר שיחסית יקר לי כי הפרויקט כבר מתחיל לעלות לא מעט ה…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי E7200 2.53GHz וHD4870 עם ספק SeaSonic 400W . אני רוצה לעלות את המעבד ל3GHz לפחות ,השאלה היא אם המערכת מתאימה לOC . מה דעתכם ? כדאי לעשות ? הספק יחזיק את המערכת ?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-