אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד E8400....עכשיו בבדיקת טמפ' CoreTemp מראה טמפ' אחת ו-RealTemp מראה טמפ' נמוכה ממנה ב-10 מעלות... מה התוכנה שאומרת את האמת ??? הנה תמונה :
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות לעשות OC ל9500 PRO ולהפוך אותו ל 9700 לא PRO !! עכשיו,ראיתי כי לכרטיס 9500PRO יש Memory Bandwidth של 8.8 GB/s וכי ל9700 יש 17.6 GB/s Memory Bandwidth השאלה שלי היא,כאשר אני עושה OC לכרטיס 9500 PRO האם זה מרחיב גם את Memory Bandwidth של הכרטיס? ועד כמה חשוב הMemory Bandwidth בכרטיסי מסך ועד כמה זה משפיע על הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי את הקירור הכי טוב שיש עד 100שקל מPCH ואך ורק מPCH.
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מארז MID-TOWER עם שתי מאווררים מכניסים מקדימה (תחתון) ואחד מוציא מלמעלה (עליון). לא יודע אם זה חשוב - אבל המאוורר שמוציא נמצא ממש ממש קרוב (2-3 ס"מ) מהמעבד. בכל מקרה - הכבלים מסודרים די טוב ואני לא מצליח להבין למה זה רותח כל כך! אגב - הולקנו על LOW וכשהוא על HIGH זה יורד ל 47 (בלחץ). הטמפ' שאני מדבר הן על IDLE!
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
SPCR בדקו אותו במסגרת בחינת גוף קירור חדש של סיית'... http://www.silentpcreview.com/article805-page5.html אז נכון, כתוב שהוא לא עושה 10 דציבלים כמו שהיצרן כותב אבל (וזה אבל גדול..) הוא לא עולה על 18 דציבלים במהירות מקסימלית 12v!!! החברה ב-SPCR מגדירים את רעש הסביבה ב-18db ככה שבעצם מה שיוצא שהמאוורר פשוט אינו נשמע = לא משפיע על הרעש הכללי באזור.. לגבי ביצועים, הם שפטו מאורר 800rmp מול הנקסוס שמשמש אותם (שהוא 1100rmp כמעט) ויצא שהסיית' נותן ביצועים מעולים הפרש ממוצע של מעלה (2 במקסימים) במיוחד עם מתחשבים ברעש שהוא נותן. אז זהו, אני סימנתי כוכב חדש - סדרת הסליפסטרים של סיית'.. ואני רק מקווה שהחברה ב-SPCR יעשו בדיקה למאוורר הכי יעיל שם (גרסת ה-1200rpm) שנותן כמעט 70…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם אפשר לקנות בארץ את ה- Arctic Silver Ceramique ??
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם טמפרטורת המחשב ! יש לי P4 2GHZ ולוח SR533 של GIGABYTE התקנתי תכנה לניטור החיישנים MBM 5 ויש לי קריאות משלשה חיישנים עכשיו.... הטמפרטורות כל הזמן קופצות ואפילו אני מקבל קריאות של 120 - מעלות ועוד דבר אחרון, איך אני מזהה איזה חיישן שייך למה ? תודה ???
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתכנן oc ל-4200+ ,האם אני יכול לעשות oc בינוני ויציב כאשר יש לי ספר ג'נרי של 450?
-
- 11 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם גדול או קטן או שזה פשוט לא משנה ומה זה צינורות עיבוד? ה-PCI-E הוא 16X והAGP הוא 8X זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס לחלק של בדיקת הטמפ' אתם יכולים להביא לי מדריך מפורט בבקשה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לחבר שלי 2500+ שמתי לו 3200+ על מתח של 1.93V זה לא קצת הרבה? אגב ראיתי שכשהמעבד על 2500+ הזיכרון שלו רק על 333 עכשיו רק הוא על 400 למה הוא לא פועל על 400 בסטוק?
-
המפרט שלי נמצא ב'מפרט שלי'.. הנה כל הטמפרטורות שהEVEREST מראה.. Voltage: CPU Core: 1.2 Cooling Fan: CPU: 1.8 Temp HardDrive WD: 63 Temp GPU VRM: 57 Temp GPU Ambient: 49 Temp GPU: 72 Temp CPU #1 / Core #2: 53 Temp CPU #1 / Core #1: 55 Temp CPU: 54 Temp Motherboard: 33 :o הטמפ של ההרדידיסק זה החישן דפוק אמרו לי.. כי הוא עובד לי כבר שנה ככה על 60 מעלות ואמרו לי שזה בלתי אפשרי ויש פוטנציאל גדול שהחישן דפוק.. וגם הCPU CORE אמרו לי שזה לא הגיוני.. גם כניראה בעיות עם החישן
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
=]שלום רב, יש לי שאלה קניתי היום מחשב חדש. (מדובר בלוח אם ASUS H67M MICRO, כרטיס מסך : PALIT GTX 550TI , מעבד I5 2500) בלוח אם יש סלוט אחד לכרטיס מסך PCI express 2 2 סלוטים של PCI express (שאחד מהם מוסתר על ידיה כרטיס מסך) ואחד נוסף שנמצא ממש מתחת לכרטיס מסך. (וסלוט נוסף של PCI רגיל). השאלה: ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה : AVer3D CaptureHD אשר בלע חיבור PCI express. בדקתי ויהיה אפשרות לחבר אותו לסלוט הפנוי אך זה יצא ממש מתחת למאוורר של הכרטיס מסך. יש לציין שמדובר בכרטיס לא גדול כך שלא יחסום לגמרי את המאוורר. והבנתי מאתרים שונים שהמאורר הזה מכניס אוויר ולא מוציא אוויר, כך שהכרטיס שאני רוצה לשים לא היה בסכנה של חום הייתם ממליתצים לי להוסיף את הכרטיס הזה? או שזה מסוכן מדי?? תו…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש אצלי במחשב Samsung 3200...אני יודע שהוא פשוט ולא אגיע איתו רחוק, אפילו לא קרוב :\... התיזמונים שלי @ 200 : 3-3-3-8. עד לכמה אפשר בערך להוריד אותם? תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם הלוח הנ"ל נחשב לאוברקלוקר טוב לאחר טיפול בבעיית המתחים(בוסטר...). ברור שהוא לא יתן HTT 400 ,אבל אני מקווה שלפחות 260-290. האם הדרך היחידה להגיע איתו עם וניס(נניח שהוא פנינה) ל2700 היא עם מחלקים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאז שהחום הזה התחיל, והוא קצת ירד לאחרונה, המחשב שלי התחיל להתחמם, במיוחד המארז. כל פעם שאני נוגע בו אני מרגיש שהוא ממש חם ובמידה מסויימת, לא כדאי שהוא יהיה כל כך חם. המארז שלי הוא CM690, יש לי 3 מאווררים כרגע, אחד על הדלת שמוציא אוויר, אחד מאחור שמוציא אוויר, ואחד מקדימה שמכניס אוויר (והאוויר עובר דרך ההארד דיסק כמובן). לפני החום הטמפ' הממוצעת הייתה ככה: מעבד-מנוחה:40-50 מעלות כרטיס מסך-מנוחה:48-55 מעלות. --- מעבד-מאמץ:60-70 מעלות כרטיס מסך-מאמץ:60-70 מעלות גם כן. עכשיו זה השתנה, במנוחה המעבד והכרטיס מסך מגיעים בקלות ל60 מעלות, ובמאמץ הם מגיעים לקצת יותר מזה. לכרטיס מסך יש קירור כפול, ככה כשאני מפעיל יישומים שדורשים מאמץ אני מגביר את מהירות המאווררים ל50% (בד…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הHARDCANO 9 שהזמנתי , ולהפתעתי הגמורה הוא בא בלי MANUAL ! חיפשתי בגוגל אבל הדף שמסביר איך להתקין(או לפחות אני חושב שהוא מסביר) נעלם, עכשיו אני תקוע . מישהו יכול לעזור לי ? ???
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור לזכרון ואלה האופציות שיש לי http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3553 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3555 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6096 זה נראה דווקא שזה שעולה 35 הכי טוב ויש אחד שעולה 55 שהוא בכלל מאלומיניום? מה אתם אומרים מה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תראו שאני קונה מעבד אני מקבל מאוורור נילווה? אני רוצה לקנות איוורור Thermalright XP-120 for Intel Pentium 4, AMD® Athlon64/FX and Opteron וא) מאיפה אני משיג מאוורור 120mm או 80mm ב) האם הוא תומך בלוח msi platinum 2 תודה
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הכרטיס הוא GeForce 4 MX 440 64MB של XFX איך אפשר לבדוק תטמפרטורה שלו?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז כך... גם לי יש את ה AXP2500+ עשיתי קצת OC ועכשיו אני בבאס 200 ומכפלה 11 המעבד ב 52.5 מעלות ובמאמץ ~ 55 מעלות המארז מאוורר היטב ועל המעבד יש את ה DP 101 (לא רציתי אותו אבל זה זמני) נשמע לכם הגיוני ה טמפ'? אם חסר לכם עוד פרטים תשאלו....
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איזה סירקולציה עדיפה למערכת שלי (מפרט בצד) מבין הבאים: בלי לקנות שום דבר. ואגב כל הכבלים מסודרים יופי כבר עם אזיקונים.
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-