עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם: יש לי מחשב דיי חדש כ9 חודשים. מעבד core to due e6300 ורציתי לדעת האם הטמ"P של בסדר אז הפעלתspeedfan וזה מה שיצא(אגס רציתי לדעת יש שמה משהו מסומן באדום מוזר) [http://www.siz.co.il/up/man5myjztydz.jpg/img]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. שלום לכולם, מקווה שזאת שאלה לפורום הזה, אם לא איתכם הסליחה. קניתי מחשב חדש עם מעבד e6600 קירור רגיל של sunbeam למעבד. מארז p150 , לוח אם ab9 pro מערכת הפעלה vista . יש תוכנה מצורפת ללוח אם בשם Guru , כשהפעלתי את התוכנה היא הראתה טמפ' עבודה (במצב מנוחה של המחשב) של 41 מעלות ל - cpu . 35 מעלות כללי וסימנה את המצב באדום עם הערת warning . האם יש בעיה עם הטמפ ? מה אמורה לדעתכם להיות הטמפ' במצב כזה עם מערכת כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by le011,

שלום לכולם ברשותי את הלוח הנ"ל של גיבייט ומעבד AMD64 3000 בתוכנת הEASYTUNE 5 שהגיע עם הלוח מראה טמפ של 25 מעלןת במנוחה ובמאמץ מגיע כמעט ל40. בתוכנת EVEREST מראה טמפ של המעבד 70 מעלות -קצת מוזר ואני לא יודע למה לייחס כאמת.בביוס מראה טמפ של כ28 מעלות. יש למישהו מושג למה הEVEREST מראה טמפ כזו? תמונה מצורפת [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by mp91,

יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 3 תגובות
    • 412 צפיות
  5. Started by elad76,

קיבלתי את ה6300 והטפרטורה שלי במנוחה לפי CORETEMP היא 53 בראשון 51 בשני הלוח אם DFI כשאני נוגע במחשב הוא קר מאוד..והביצועים של המעבד גם טובים.. אז מה קורה?

• 6 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by צפיד,

[TABLE=class: tborder vbseo_like_postbit, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1] הגדרתי את המכפלה כך שהתדר יושב על 4HGZ - חוץ מזה לא שיניתי כלום בהגדרות המעבד. הזכרונות נקבעו על 1600HZ תיזומנים ידני לפי הגדרות יצרן. אין נפילות אבל מה שאני מריץ OCCT אני מגיע לטמפ של 87 מעלות. החלפתי משחה - לא עזר . במנוחה המעבד על 32-32 קבוע. אודה לעזרה מפרט: GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4514#ov מעבד: INTEL 4770K קירור אויר: SCYTHE Grand Kama Cross זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 http://www.overclock.net/products/ki...desktop-memory SSD: ADATA XPG SX900…

• 12 תגובות
    • 8.5k צפיות
  7. אחרי שהחלפתי מסך ל22", הטמפ בזמן מאמץ של ה8800GTS שלי עלה מ60 מעלות ל65-67 מעלות(מאוורר על 100 אחוז). האם זה תקין?

8. Started by redead,

זה נראה מאוד גבוה נכון? לא רק המעבד , גם הכרטיס ומסך והכוננים הקשיחים נורא חמים.. דווקא המארז הזה בעל כמה וכמה מאוררים מעניין מה הסיבה.? בכל מקרה לאיזה טמפ' לשאוף? אני עוד מעט יפתח את המארז ויתחיל במלכת הניקיון.. [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  9. הנה הטמפ: הכל בסטוק ללא OC הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by ExploiT,

שלום כולם אני ביאוש אני לא יודע מה הולך אז אני יספר הכול מעבד a64 3200 ch 754 epox 8kda3j rev2 with fan on the chep עכשיו ספק tt buterflay מאוור מכניס אוויר מהמארז ומאוור מוציא אוויר מארז גנרי פרטים http://lamir.co.il/product.asp?product=7196 במארז עצמו יש מאורר מקדימה שמכניס אוויר (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) מהצד עוד אחד שמכנסי אוויר על המעבד (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו) ומאחורה עוד אחד של 80 או 90 מילמטר שהוצאתי מהמארז lan fire tt הקודם שלי עכשיו הטמפ הם מעבד מנוחה 50-45 מאמץ בין 55-62 נבדק על ידי prime95 וכיווץ קובץ זפ של גיגה הלוח תמיד על 34-36 ככה עכשיו על המעבד יש קירור של spire שקיבלית מ ksp עכשיו השאלות הטמפ האלה הם שאין מזגן ובימים החמים האלה האם זה נ…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  11. Started by KF,

שלום יש לי הארד דיסק והוא עומד על 51-54 מעלות בזמן מנוחה..... האם זה מסוכן .... (הוא נמצא במעלות כאלה מפני שיש באיזור מלא חוטים של הספק..... מה עושים ? ניסיתי גם לשים מאורר 120מ"מ ג'נרי וזה סתם מוריד 2-3 מעלות....

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  12. הציפסט שלי ממש רותח ,ומאוד בעייתי לשים שם מאורר בגלל הטוניק שמפריע ,איזה טמפ נחשבת למקסימלית לציפ? אני יודע שהוא לא אמור להיות 5 -10 מעלות מעל טמפ החדר באותו זמן ,למשל עכשיו במצב רגיל הוא ב 41 מעלות וחדר 25.9 ,וזה עוד הדלת פתוחה חחח אבל הכרטיס בבדיקה אז כנראה בגלל זה .... והמארז מאוורר יחסית 120 מקדימה ,מאחורה ,120 למעלה של הספק ,120 למעלה בכלוב כוננים שמכוון לטוניק +120 בטוניק ,סהכ 5 120 ממ . טמפ נבדקו ב SPEEDFAN ,יש עוד תוכנות מומלצות לבדיקת טמפ ציפסט שאני לא מכיר חוץ מEVEREST וSPEEDFAN ?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  13. Started by le011,

שלום לכולם אלו טמפרטורות שנימדדו אצלי במחשב(מיפרט בצד) בזמן עבודה על וידאו המעבד היה ב100 אחוז מאמץ. האם טמפ זו סבהירה או דרושה שיפור ואם כן כיצד?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רדאון 9800 פרו 256 ביט חדש של 3D CLUB העניין הוא שבתוכנות שהגיעו אין שום תוכנה לתאמר לי את הטמפ של הכרטיס יש משהו כזה?

• 4 תגובות
    • 430 צפיות
  15. Started by redead,

מופיע לי בEVEREST כמה שורות של הכרטיס מסך : GPU 66C GPU DIODE 71C GPU AMBIENT 58C מה ההבדלים?? ובנוסף מתחת איפה שרשום את מהירות המאוורים רשום GPU 1592RPM (60% מה שמרמז לי שהמאורר של הכרטיס מסך פועל רק ב60 אחוז מהעוצמה שלו.. כדי לשנות ל100 ? ואם כן אז מאיפה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 474 צפיות
  16. Started by White Raven,

יש לי לוח של GIGABYTE 8S655FX ונראה לי שיש לי 3 חישני טמפ' אני רורה בעזרת מס' תוכנות של שמציגות טמפ' שהטמפ' אינה קבועה בכלל בעיקר ב-TEMP1 (אני לא יודע מה זה אפילו) היא עולה מ- 20 ל -40 -50 -60 תוך מס' שניות ללא קשר למאמץ המעבד או כדומה הדבר קיים לא תכונה אחת אלא במפסר תוכנות כלומר זאת הבעייה מתקיימת במשהו אחר שהוא אינו התוכנה! בתוכנה של GIGABYTE אני רואה רק חיישן אחד ו ומאורר אחד פעילים ואני יודע שיש לפחות 3 מאווררים פעילים מה קורה פה???? ??? בבקשה עזרה מכם. ??? ???

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  17. לקירור מוגן 2 על i5 760. הטמפ ירדה ל 29 מ 32. טמפ החדר 26 מע' (מזגן). עכשיו יש שני מאווררים שמכניסים אוויר 8) אפילו הכרטיס מסך ירד במעלה~ כי יש מילימטר וחצי בין הכרטיס מסך למאוורר למה לא עשיתי זאת קודם לכן?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by maxi,

האם 28 מעלות ללוח אם זה טוב? הלוח הוא A7V266 E של ASUS ?? ???

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  19. יש לי מארז ג'נרי אבל מאוורר מאוד. יש לי 120 מקדימה ו120 מהצד ו90 מאחורה שמוציא. קרור סטוק ללא OC. כמו שאתם רואים הCPU FAN לא מסתובב מהר אבל הוא על מצב אוטומטי. ניסיתי לכבות את כל המאווררים כדי שהמעבד יתחמם והCPU FAN עלה ל2500 RPM. אז הוא עובד סבבה ואין בעיה במאווררים. נ.ב. המאוורר 120 שבצד מחובר ל12V. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  20. Started by ScreameR,

אני הולך להתקין עוד מאוורר עכשיו מה עדיף? מאוורר שמכניס אוויר או מוציא?

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by antonio1,

יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  22. יש לי בעיה שפשוט כל המחשב שלי הצחיל להתחמםםם ממששששששששששששש. פעם המעבד שלי היה על 35 מעלות כך גם הלוח והארד דיסק 40 עכשיו אחרי שעשיתי OC של 200 מגה הרץ עם ספק ג'נרי הטמפ עלתה בטירוף ל 50 במנוחה וכך גם הלוח אם לא יורד מ 45. הורדתי את ה OC ובכול זאת אותו דבר הכול ממש חפ וניקתי את המחשב עם פן ונתתי לחברה שממנה קניתי את המחשב שישימו לי מחדש משחה טרמית וכו על המעבד ולא עזר עדין טמפ מפחידה .

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  23. המערכת שלי היא: AMD ATHLON 1600 EPOX 8KHA+ MOTHERBOARD VOLCANO 6CU+ HSF ואני רוצה להוריד את הטמפ ב 8 מעלות בערך אנא עזרו לי יש לי מארז EVERGREAT עם מאוורר לספק כוח ועוד מאוורר שמכניס אויר

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by amisu,

סטייה עצומה של מעלות בין שתי התוכנות. בדקתי ומצאתי שה TJ Max של המעבד הוא 99 מעלות. מישהו יכול לאשר זאת?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by Omerole,

A64 3500 WC . אוורסט המאפנה הראתה לי 62 אז הלכתי לביוס ורשום 32,טוב? אני על קירור אוויר רגיל שבא עם המארז. שמעתי על בעייה עם משהו מתחת ל40 מעלות...מישהו יודע מה הלך שמה ומוכן להסביר? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 462 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.