עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by NI4NI,

שלום יש לי שתי שאלות: 1. אני מרכיב מחשב חדש ובעקבות ביקורות שקראתי הזמנתי BIG TYPHOON בתור קירור למעבד. אתמול הוא הגיע והוא ע-נ-ק. האם הוא לא יחסום את זרימת האוויר בתוך המארז ? חוץ מזה הוא שוקל כמעט קילו. זה לא יכול לשבור את לוח האם או משהו כזה ? האם כדאי לי להתקין אותו או להחליף למשהו יותר אנושי (אני לא מתכנן אוברקלוק גדול) ? 2. הייתי רוצה לקנות מתקן ששולט אוטומטית במאווררים לפי טמפרטורת המארז. האם יש המלצות לכזה דבר ? לא ראיתי הרבה כאלה בחנויות בארץ. תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  2. עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה , תודה לעוזרים . אם אפשר הוראות מפורטות שאני לא יעשה טעות , תודה .

• 5 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות מחשב עם e6300,ga-945p-s3,x1900xt ושאר ירקות. השאלה שלי היא: מה זאת משחה טרמית? אני צריך לקנות אותה? מה עושים איתה? תודה

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  4. יש לי מעבד P4 3G 775 ואני מעוניין לדעת האם ישנה ואם כן איזו, תוכנה אשר מציגה את טמפרורת המעבד.

• 1 תגובה
    • 408 צפיות
  5. Started by dennis14,

1) http://www.overclockersonline.com/index.php?page=articles&num=521&pnum=0 2) http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=487&page=1 קירור גדול,חזק למדי, אך רועש במהירות המקסימלית.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by eyaffe,

עשיתי OC קטן הנה המפרט : ASUS P5AD2 DELUXE INTEL P4 530 3GHZ KINGSTON 512MB 533MHZ 4-4-4-12 X 4 = 2GB ASUS X850XT PLATINUM העליתי את הבאס של המעבד ל 240 והזכרונות קפצו איתו לבאס 240 גם כן אבל עם תזמונים של 5-5-5-15 גם כששיניתי את הבאס של הזכרונות ל 320 קיבלתי אותם תזמונים לא הורגש כל שיפור בביצועי המערכת (רק "על הנייר" מהירות המעבד עלתה ל 3600) לעומת המצב ללא OC האם הזכרונות לא מתאימים לOC והחלפתם תתן תוצאות טובות יותר ?

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  7. ואם כן, עד כמה זה מסוכן? זה לא אומר שזה מאפשר אוברקלוקינג ללא צורך בקירור נוסף?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  8. Started by penny1,

שלום לכולם, אני לא כל כך חזק בתחום הOC אבל יש לי שאלה.. יש לי כרטיס מסך 7600GT של GIGABYTE עם קירור SILENT PIPE 2 האם תוסף הקירור הנ"ל שבא עם הכרטיס מאפשר לעשות OC כלשהוא ?? או שבכל מקרה יש לדאוג לקירור טוב יותר תודה ושבוע טוב שי

9. הטמפרטורה שמוצגת בביוס היא של הציפסט, נכון? בכל אופן הטמפרטורה שלי היא 50 מעלות, גם במנוחה וגם אחרי 36 שעות של MEMTEST. אני מניח שאני יודע למה הבעיה, ואני יעלה תכף תמונות שיראו... בכל אופן יכול להיות שזאת הסיבה לזה שהמחשב שלי לא עולה מיד (נתקע אחרי הספירת זכרון למשך כדקה אפילו לפעמים (!)) ולתקיעות שיש לי בביוס במיוחד כשאני לוחץ לבחירה למסך של הטמפרטורות ושל המהירויות מאווררים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by amos700,

מחפש מאוורר שקט לסוקט 478 תקציב לא משנה

11. Started by tront,

יש לי לוח אם ga-k8nf-9 מעבד אטלון 64 3000+ סוקט 939 כרגע הוא עובד במהירות FSB 200*9 אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למהירות הכי גבוהה שאפשר איזה קירור אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  12. אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.

13. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג דרך הביוס ואו לא נותן לי או נותן לי את זה בצבע אפור אני רוצה לדעת איך אני יכול לעפשר לזה הלוח אם שלי: Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufacturer ASUSTeK Computer INC. Model P4S533VM Version REV 1.xx BIOS Vendor Award Software, Inc. BIOS Version ASUS P4S533-VM ACPI BIOS Revision 1008 BIOS Release Date 09/11/2002 BIOS Properties Plug and Play, Flash, AGP AGP Revision 2.0 Rate 1x, 2x, 4x (4x enabled) Available Rate 0x00000007 Selected Rate 0x00000004 Aperture Size 64 MB Sideband Addressing Supported (enabled) Fast Write Supported (disabled) תודה לעוזרים :yelclap…

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  14. Started by CORE 2,

אני מתכוון בקרוב לקנות מחשב לוח אםConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? Enermax Liberty 400W DDR II 667? - TwinMOS? 1 GB סטיקים 2 Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מארז-Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Intel Core 2 Duo E6300-1.86 GHZ- 2MB Cache- LGA 775 אני רוצה לעשות OC למעבד בשביל שהוא יגיע לרמה של 6400 צריך גוף קירור זול ה OC שאני מתכנן כדיי להגיע ל 6400 הוא קטן או שזה משהו רציני? המפרט עומד בדרישות ?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  15. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד, ואני לא יודע באיזה תוכנה אני צריך לישתמש . המעבד: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Manufacturer Intel Family Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Architecture 32-bit Internal Clock 1.8 GHz Internal Clock Maximum 1.8 GHz External Clock 100.0 MHz Socket Designation PGA 478 Upgrade ZIF Socket MultiCore 1 Processor Core HyperThreadingTechnology Available - Disabled Capabilities MMX, CMov, RDTSC, SSE, SSE2, PAE Version Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Caches Level 1 8 KB Level 2 512 KB זה מי איזה תוכנה. ולוח אם: Motherboard Info Supported Slot Types ISA, PCI, AGP Manufactu…

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, אני מתכוון לרכוש את הכ. מסך Connect3D Radeon X1900XT 256Mb עוד פרטים פה: http://www.connect3d.com/products/pcie_x1900xt.htm. האם צריך לקנות לו קירור מיוחד חוץ מהקירור שבא איתו (המאוורר הסטנדרטי) כדי שהוא יהיה בטמפ' נורמלית ולא יתחמם יותר מדי?

17. אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.

18. Started by itsik2525,

Thermaltake MATRIX VX עם כן מה יהיה המרחק בינו לבין הספק?

• 14 תגובות
    • 796 צפיות
  19. אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by Xstyle,

יש לי בעיה המחשב שלי מאז שהחלפתי גריז טרמי במצב של מנוחה הוא על 60 64 מעלות וברגע שאני מדליק משחק הוא ישק קופץ לי ל 74 למה זה יכול להיות הכול תקין אצלי מאוור מסתובב 4700 סלד אבק מנוקה הכול מחובר טוב גריז טרמי מוחלף ???????????????????????????????????.

• 3 תגובות
    • 482 צפיות

דיונים חדשים בפורומים