עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  2. שלום לכולם! אני רוצה לדעת איזה גופי קירור הם הכי טובים למעבדי פנטיום 4: CoolerMaster Aero 4 Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 Zalman CNPS7000A-Cu Cooler for PIV/AMD איזה מהם הכי טוב? וכמובן מקרר הכי טוב... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. Started by Ran B,

בתוכנה LCD Smartie 5.2 יש אפשרות להראות באיזה סרבר אתה משחק על התצוגה..אבל זה לא עובד לי או שלא הגדרתי את זה נכון..כי זה די מוסבך הסקריפטים שם.. למישהו יש תוכנה לשליטה על הLCD שיכולה להראות לי על הצג את האי פי של הסרבר שם הסרבר נגלל..ואולי עוד פרטים.. לסרברים של CS או מישהו יכול להדריך אותך איך לעשות את זה עם התוכנה LCD Smartie 5.2 כי נראה לי יש את האפשרות שם הם אומרים נראה לי שצריך גם להשתמש בתוכנה נראה לי Qstat משהו כזה..לא כל כך הבנתי.. יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה. תודה, רן.. זה בסדר אחרי שניסיתי הרבה הסתדרתי אם משהו חילופי.. אז אם אני מוחק את ההודעה זה ימחק גם את התארד?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by oren_vegas,

האם טמפרטורה של 52 מעלות לHARD DISK- זה סביר?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. חבריה אני מחפש בנרות מאוורר 80 מ בעובי סמ עידכון: או סמ וחצי כן הם קיימים כל מי שיש לו מעבד XP 1600-1900 וקיבל בזמנו את הלוח קירור של ספייר איתו בייחד אז על הלוח קירור יש את המאוורר הזה. תעזרו לי אני מוכן לתת תמורתו את המאוורר שבא עם הלוח קירור של זלמן ה 6000U בא איתו מאוורר של 90 או 92 ממ או מה שזה אפילו מי שיש לו ומוכן להחליף ורוצה לעשות חור במארז יש לי בבית מקדח כוס וגומיות ואני מוכן לעשות לו כמה חורים שהוא רוצה בגודל 80 ממ ולתת לו גומייות מתנה על חשבוני! או אם אתם יודעים שמוכרים אותו איפשהו צרו קשר אם אתם יכולים לעזור פה בפלא או באיי סי קיו 053910337 67402537 עודד עידכון שמעו גם 2 סמ יוכל לעזור אבל אז אני יצטרך שני מאווררים של 70 ממ על (פחות כולל) סמ וחצי

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  6. מחר אני לוקח מהחלפה במסגרת האחריות כרטיס 1900GT של ספיר. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות לי בעיות והדיאגנוזה היתה שהלך הזכרון (נקודות כחולות ירוקות מהבהבות על המסך החל מה STARTUP). לפי מה שקראתי פה בפורומים יש לכרטיס הזה בעיית התחממות שכנראה היא זאת שגרמה לתקלה. ד"א, החדר שלי חם מאד. שווה מחר כבר לקנות קירור מיוחד X2 AC או THERMALTAKE AT2? אני לא מתכנן OC בקרוב (בעתיד כנראה שכן) אבל האחריות תפוג בעוד 3 חודשים ולא הייתי רוצה להשאר עם כרטיס פגום..

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  7. Started by ibud,

שלום לכולם, לפני כמה זמן החלטתי לרכוש קירור מים, מערכת יפה אבל עשתה לי הרבה כאב ראש עד עכשיו..... אז ככה, אחרי שחיברתי הכל ומיליתי מים במיכל חיברתי את המשאבה לספק 550W דרך בקר, לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לזרימת מים רציפה. המים מתמלאים בחלק מהצינורות ולא זזים (המשאבה עובדת). המערכת הולכת ככה. מיכל מים נמצא למעלה במארז וצינור האאוט שלו יוצא לרדיאטור כפול בתחתית המארז, משם ממשיך למשאבה DP600, מהמשאבה לרדיאטור חיצוני, משם ממשיך לסטוק מעבד, ולעוד רדיאטור ולבסוף חוזר למיכל, חשוב לציין שהמערכת עבדה במחשב אחר.... אם למישהו יש רעיונות אני אשמח.

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. שלום לכולם. אני GUN_MAN מפורום חומרה ותוכנה בגיימר. עכשיו, קראתי את המדריך לאיורר המארז באתר (שהיה לפי דעתי לא משהו אבל לא חושב) בהיה כתוב שם על שתי שיטות איורר: סרקולציה מנהרה רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי אלה ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת ואיך אני יודע איזו שיטה יש במארז שלי עכשיו אני רואה שאתם , כמו בגיימר ממליצים על הSUPERTALNET בשילוב עם ספק של HEC/ENERMAX/THEMERTLAKE/ANTEC עכשיו , לא עדיף לקחת את זה?: Antec High Performance 1080 AMG 430W Case Antec Truepower 430W PSU included ! http://www.pch.co.il/docs/pd-1354927653.htm זה עולה קצת יותר/פחות משילוב של סופרטאלנט עם ספק נורמלי והוא בא עם ספק ANTEC TRUE POWER. עכשיו אם אפשר גם בבקשה קצת פרטים על המארז. …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by סער_שי,

החייגן שלי שמר את הסיסמא אבל אני מנסה להתקין חייגן במחשב החדש. הבעיה שאני לא יודע את הססמא והחיבור הוא על שם אבא שלי ואני לא יודע את הת.ז. שלו. בכל מקרה - יש אפשרות להעתיק את החייגן למחשב החדש (עם הססמא)? למה אני שואל? אני רוצה לעדכן את ה-BIOS של הלוח של המחשב החדש כדי לעשות OC. הבעיה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט עם המחשב הזה. יש אפשרות להעתיק את העדכון על דיסקט ולהתקין או שאני חייב חיבור לאינטרנט? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by GrayFox,

תקלה מוזרה ומציקה אני חייב עזרה בנושא 6600E P5B DELUXE ASUS GEIL 2GB AROURA 3D מחשב בן שבועיים שמתי ZALMAN 7700CU לא הזיז לי מעלה אחת שמתי ZALMAN 7000 אותו הדבר שמתי GIGABYE ROCKET 3D II אותו הדבר מה זה התקלה הזאת מישהו מכיר חייב עזרה בנושא תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  11. Started by dids22,

:sleep:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש משהו כזה בפחות מ-?80 ש"ח? ואני חוזר שוב: *לא* יהיה אוברקלוקינג. תודה!

• 14 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by sub_man,

אם מישהו יודע אני רוצה מודינג שיהיה: 1. ברמה בסיסית עד קלה 2. שאפשר להכין אותו מחומרים ביתיים לא כאלו מיוחדים שלך עכשיו תמצא את הדבר הזה 3. כלים שיש בכל בית מקסימום כלי שיהיה קל להשיג אבל עדיף כלים שיש בכל בית רגיל שעוד לא קנה את הכלים המיוחדים 4. שיהיה יפה 5. עדיף שיהיה מדריך בעברית 6. אני יעשה את זה למחשב ישן משנות הפתח קמץ ככה שלהתחשב בזה 7. דבר שלרוב לא הורס כלום בבקשה תעזרו לי כי ככה יהיה לי פרוייקט לחופש משהו שאני יתיד בו תודה על ההקשבה ומקווה שתעזרו

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by arnoNz,

קניתי מחשב AMD athlon64 3000 venice twinMOS speed premium 433 512 x 2 dfi LP UT nF4 ultra-d OCZ modestream 520w נתתי למעבד מתח של 1.5 לזכרונות 2.9 וניסיתי אובר קלוק לא רציני לעבוד על fsb 222 במכפלה של 9 הורדתי תמכפלה של ה HTT ל 4 והוא נותן לי מסכים כחולים כל הזמן. המעבד מקורר עם xp-120 הוא ב idle משהו כמו 30 מעלות וב load 36 לזכרונות אין קירור והצ'יפסט עם קירור סטוק קיצר ברגע שאני שם ככה אני מקבל מסכים כחולים ולפעמים המחשב בכלל לא עולה... מה לעשות? איך הטמפרטורות של המעבד? בשביל לתת מתח גבוהה לזכרונות (3.2+) אני צריך לקרר אותם? תודה

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by nivezrati,

שלום לכולם כאמור עכשיו הצלחתי להדליק את התאורה האחורית של הצג שלי הצג ממש סבבה והכל אבל הוא ממש מתחמם וחשבתי לשים לו את ההנגד של ה100 אוהם לכיוון התאורה ומה שהכי מפריע לי זה שהקונטרסט (התווים) שלא בשימוש כל כך כהים שבזוויות מסוימות כמעט קשה לקרוא את הכתוב יש לי נגד של 1000 אוהם ואני מתכוון לשים אותו לקונטרסט אבל אני לא יודע בבירור איך לחבר אותו אז מי ששם אחד כזה בבקשה שיעזור לי? ולמי שלא שם זה לא מפריע לכם? איך אתם מתגברים על זה? בתודהההה ניב ;D

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  16. Started by Gliding,

אז הבעיה בכותרת וקרתה מאז העדכון האחרון לביוס של הלוח שמופיע בתחימה... המתח שמופיע ב USDM (התוכנה שבאה עם הלוח. אותו מתח מופיע בביוס, אגב) הוא 1.57-1.6 הבעיה שנגררת היא שכשאני משנה מכפלה בשביל לעשות אוברקלוק, המתח יורד ל 1.35 עריכה: קצת מצחיק שאני מעלה את הנושא הזה כבר פעם שלישית בפורום ועדיין אין ממש תשובות... עשיתי עכשיו שוב שינוי בביוס וזה המצב כרגע: המתח למעבד מוגדר בביוס כ +0.1...מה שנותן לו סה"כ 1.4, ופותר את הבעיה שהייתה פעם ולא אפשרה לי תלהתחבר לאינטרנט. המכפלה של המעבד הורדה ל-8 ועכשיו הוא עובד במהירות הרגילה שלו- 1800 Mhz. והזכרונות נמצאים על 225 ותזמונים של 2.5-3-3-5...במתח של 2.8...שזה הכי גבוה שיש בביוס...ונראה לי די מכובד ביחס לזה שהם לא אקסטרים או…

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  17. Started by mazoneli,

ללא OC מישהו יודע ? גיליתי שאפשר למדוד לו טמפרטורה עם SPEED FAN והיא על 36 - 39 מעלות בעבודה ב 2D זה תקין ?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. הרעש מוציא אותי מדעתי!

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  19. כמו שתראו בציור, השתמשתי במדריך מפורום מודינג והכנתי מאוורר 80 שיושב על חתיכת פח PCI ומאוורר את כרטיס המסך. כרטיס המסך שלי הוא Gigabyte Radeon 9550 (370 Core, 240X2 Mem) והוא בא עם קירור פסיבי, השאלה שלי אם כדאי לשים מאוורר על ההיטסינק של המעבד הגרפי, או שזה יפריע לזרימת האוויר, או שבכלל כדאי להוריד את המאוורר 80 ולשים רק מאוורר על המעבד הגרפי. תודה מראש (ציור מצורף) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  20. Started by amit_R,

יש לי את הקרור הזה של זלמן הVF1000 על הכרטיס הישן שלי.. ואני רוצה להעביר אותו ל9800GTX אבל אין לי מושג עם הוא מתאים ולא בא לי ללהתחיל לפרק והכל סתם ואחרי זה להתקע וכל זה.. יש למישהו ניסיון עם הקרור הזה על הכרטיס הנ"ל או יודע עם הוא מתאים? באתר שלהם כתוב שהוא תומך בסדרה 8 אבל הG80 (השאלה היא עם הוא מתאים לכרטיס או ?) תודה מראש לעוזרים:]

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by pumbatal,

עידכון קל דרייברים 77.76 (זה גם תיקן את התופעה של GAMMA בסרטים) ליבה 408 (BIOS מוד ל 1.4V) זיכרון 810 (זיכרונות חרא) חום מקסימלי בפולל 69 מעלות צינורות 16.6 לא לחצתי על העצור בריווה מוניטור

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה, באילו מקומות כדאי לי למקם את המאווררים החדשים? תודה

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שאלה של מישהו שלא מבין (אבל גם לנו צריך לענות...) אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה קצת על הקטע הזה של המשחה התרמית. שמים אותה בין המעבד לצלעות הקירור, נכון? היא אמורה לשמש בתור דבק ביניהם או משהו כזה? נגיד שאני רוצה להוציא את צלעות הקירור, לנקות אותם, ואז להחזיר - אני צריך לשים משחה תרמית נוספת? להוריד את הישנה ואז לשים? או שהמשחה הקיימת עדיין עושה את העבודה גם אם מוציאים את צלעות הקירור ואז מחזירים? יש לי בעיה שבשביל להוציא את המאוורר שעל המעבד אני צריך להוציא את כל גוף הקירור, אז אני רוצה לדעת אם אני יכול להוציא הכל ולהחזיר או שזה קצת יותר מסובך מזה וכולל התעסקויות עם משחה תרמית שצריך לדעת איך למרוח. מן הסתם בכרטיס המסך זה גם כן ככה, ודווקא נראה לי חשוב לנקות אותו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nartnapso,

שמעו יש לי amd sempron 2800 ויש לי 1.99 GHz אז ככה אני רוצה להעלות את זה ל2.4 או 2.5 השאלה שלי היא אני יכול להעלות את זה ל2.4 או 2.5 והאם זה יעשה משהו למחשב ? כי אני מפחד שזה ישרוף לי את המעבד . תודה לעוזר/ים. נארת.

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  25. לוח אם amd 770 ud3 V2.1 הייתי שמח לדעת מה הפונקציה באיזור פתיחת הליבות [איפה שה- CALIBRATION] של האחוזים שניתן להעלות לכל ליבה בנפרד (מ- -12% עד +12 %) למה בברירת מחדל כל הליבות מקבלות -2% ? ואם אשנה ל- + 12 מה זה ייתן לי ? ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים