עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by Lol10k,

שיני מיקום מארז ועכשיו הטמפ' של המעבד והלוח אם עלתה קצת,כנראה כי המאורר האחורי די חסום. רציתי לדעת מהי הטמפ' המומלצת ללוח אם abit kv8 pro,אם זה משנה,אז לא בזמן מאמץ... כרגע היא נמצאת על 30 מעלות. תודה.

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  3. אם המנהל רוצה שיהפוך את הכותרת לכותרת יותר מעניינת, לא מצאתי משהו יותר מעניין, קיצר יש לי כמה שאלות מקווה שתענו לי עליהם אחים שלי 1)מה זה ג'אמפר, סליחה שאני לא מבין 2)FIREWIERE זה הכרטיס רשת נכון? 3)למה כשמשהו עשה OC וניתקע לו קצת בהעלאת הבאס, אז אמרו לו לכוון משהו בכרטיס מסך? מ 64 ל 67 מגה הרץ? מה זה משנה? לא הבנתי, ומה זה בדיוק....... 4)לא הבנתי, למה זכרונות אפשר להעלות להם את ה CAS LATENCY מ 2.5 ל 2, ככה זה למשל אצל חבר שלי, למה לא מוכרים אותם ככה? ולמה זה יותר מסוכן? יותר נמוך יותר טוב לא? פחות מחזורי שעון של לחכות או משהו כזה........ 5)זהו תודה למי שיענה........

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  4. אני חייב לדעת עם ה Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler עושה הרבה רעש כי המחשב שאני הולך לקנות עם המאוורר הזה הוא ממש ליד המיטה שלי אז אני רוצה לדעת עם אני יצליח להירדם... הוא עושה הרבה רעש? זה ממש מפריע?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gilgol,

או bus 400 X 8=3200ghz bus 533 x 6=3200 מה עדיף הרי בשתי התוצאות זה 3200 גיגה?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by the ferret,

יש לי את המארז HEC 6A19 לבן. אני מעוניין לשים חלון בצד ואולי עוד מאוורר להכניס אויר. כרגע יש לי מאורר 120 קדמי שמכניס ואחורי שמוציא. חשוב לי סך הרעש שיוצא מהמחשב (מאוררים) ה-120 רצים ב-~1500 סיבובים לדקה ושקטים מאד. היכן אני מוצא וכמה זה עולה: חלון ומאיזה חומר הוא עשוי (עדיף עבה ומבודד רעשים) גומי שחור (חשבתי לבדוק אצל זגג מכוניות) יש תושבות למאווררים לקניה בנפרד ??? או שמחברים את המאוורר ישירות למארז ? דרמל ? אילו עוד כלים אני צריך ??? (חוץ ממברג!!!) איפה כדאי לשים עוד מאוורר או שניים לקבל יותר איוורור ??? וצבע !!! מעוניין לצבוע את המארז במטאלי כחול , איפה מוצא צבעים ??? (מארז אלומיניום)

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  7. Started by haim652,

רציתי לדעת מה ההבדל בין thelrmalright Ultima 90 ל: Thermalright Ultima 90I

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  8. לא מצאתי תשובה מספקת בחיפשוים...

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  9. מעבד 6600 עם מאוורר הסטוק, ( אינטל) עובד במנוחה ובלי אובר, על כ- 40 מעלות היום, באובר באס 320 על 9 מגיע ל -49 מעלות בלי מאמץ והכל על אוטו' בכמה מעלות לערך הוא יוריד את הטמפ' עם הטוניק ד"א טמפ' אלו האם הם סבירות ונורמליות ?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  10. Started by Kirma,

אם אני עושה בביוס "Load Optimized Defaults" האוברקלוק מתבטל ? הכוונה שהמעבד חוזר לשעון 2.4 (Q6600) ???

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by pwntigo,

התקנתי את הטוניק טאוור לפני כחצי שנה, עם אוברקלוק של 400fsb על e6300 הטמפרטורה אף פעם לא עלתה מעל 30 מעלות גם במאמץ וגם כשהמאוור עובד רק חצי מהמהירות שלו... עכשיו זה בדיוק ההפך הטמפרטורה לא יורדת מ 44 מעלות גם במנוחה וגם כשהמאוור עובד ב 2000rpm האם זה בגלל הקיץ החם או בעיה עם הקירור?

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by gta_man,

שלום! לא מזמן פתחתי את המחשב שלי כדי לנקות אותו וניקיתי גם את מאוורר ה-120mm שלי.אבל לאחר שהחזרתי אותו למקום והפעלתי את המחשב הוא פתאום לא הסתובב.נתתי לו דחיפה קטנה ורק אז הוא התחיל להסתובב.וככה זה עכשיו-צריך לתת לו דחיפה כדי שהוא יסתובב,וזה בלתי נסבל..קניתי מאוורר 120mm חדש אבל בכל חשבתי לעצי שאולי אפשר לעשות משהו עם המאוורר הזה,ואז אני ארוויח עוד מאוורר... אז זה אבוד או שאפשר לעשות משהו? תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. כי הרי אם יש לך טוניק טאוור זיכרון 800MHZ ולוח שמגיע עד באס 500 לפי נתונים.. אז עם הE4400 אפשר להגיע למהירות 4GHZ.. ומעלה.. אבל משומה שלא כמו בגירסת הE6X00 הבנתי שיש מין FSB WALL והמעבד הזה מגיע בקושי ל3.5GHZ.. אז מדוע זה קורה? בגגל שהוא מתחמם מהר יותר? או שיש סיבה אחרת?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by CaRTeR,

שלום. כרגע יש לי מעבד של 2000 מגה הרץ אינטל פנטיום 4 . נניח שעשיתי אובר ל 2600 והכל יציב כמו סלע , ראיתי שאמרו שבכל הפנטיום 4 יש אפשרות של ה ht דיואל פרוססור אם אני מפעיל את זה המעבד שלי יהיה כמו 2600 ht 800 fsb חוץ מה 800 ? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  15. פרטים של הלוח http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/.../e3117_p5k.zip לינק ל PDF הודה לעוזרים פרטים cpu ratio setting - 9 לא ניתן לשינוי fsb strap to north bridge - 200/266/333 fsb frequency - 266 pcie frequency - 100-115+ dram frequency - ddr2-667/ddr2-800/ddr2-889/ddr2-1066 dram command rate - t1/t2 dram statistic read control - on/off transaction booster - on/off clock over - charging mode - 0.70v/0.80v/0.90v/1.00v cpu spread spectrum - auto/off pcie spread spectrum - auto/off cpu voltage - 1.1 - 1.6 cpu voltage reference - 0.63x/0.61x/0.59x/0.57x cpu voltage damper - auto/on/off cpu pll voltage - auto/1.50v/1.70v dram voltage - 1.80v-2.50v fsb termination voltage - au…

16. Started by stingeR-,

אנשים קיבלתי דמי כיס (כ 300 שקלים) עלי לבחור מה לקנות איתם והעדיפות הראשונה היא גוף קירור מצויין ואולי לעשות איזה חלון עם קטודה וכמה מאוררים... אז תנו לי בבקשה הצעות ל : גוף קירור למעבדAMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz AGOIA Stepphing ודברים למודינג בכסף הנותר...

• 10 תגובות
    • 786 צפיות
  17. Started by RENESANSE,

טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…

• 11 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by Rudon,

קניתי לא מזמן radeon 9600 pro בדקתי אותו על המחשב שלי והתוצאות הייתה סבירה אם אפשר לקרוא לה כך אז ניסיתי לעשות OC הבעיה היא שהעלתי את מהירות הזיכרון ל348 ואת מהירות המעבד ל 474 אבל קיבלתי רק שיפור של 200 נקודות ב3dmark2001se בקושי ושמתי לב שמספר הפריימים בבדיקות הראשונות שהן הדמייה של משחקים יוורד אז מה יכולה להיות הבעיה? ??? עם oc 474/348 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6907639 בלי oc 400/300 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6851700

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. שלום, יש לי את הכרטיס והקירו הנ"ל והוספתי לו מאוורר 120 השאלה שלי אם המאוורר אמור להכניס או להוציא האוויר?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by SuB,

מה המתח המקסימלי המומלץ שמותר לתת כאשר עושים OC ב-P4B 2400. המכפלה כמובן תהיה 18 (נעולה), והבאס לא יעבור את 175. כמה אתה ממליצים לתת במקרה כזה? מעלות ללא OC- מנוחה: 36 מאמץ 38-39

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  21. זה המפרט של המחשב: I7 3770K מעבד | לוח אם ASUS P8Z77-V | זכרונות G.SKILL ARES 1600 mhz - 16GB | מאוורר למעבד NH-D14 | כרטיס מסך Gigabyte Ati Radeon HD5870 (כרטיס שיש לי מלפני כשנתיים-שלוש כשהוא רק יצא) | 3 מאווררים גדולים על המארז, 2 מקדימה 1 מאחורה (לא שזה כזה חשוב) . ספק כוח 500W של CORSAIR -------------------------------------------------------------- בכל אופן, כשאני משחק בBattlefield 3 על הגדרות ULTRA הכי גבוהות עם MOTION BLUR יש קצת TEARING לפעמים פעם בבבבב.. (תקיעות לפחות משניה אבל עדין תקיעות) | מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה.. יש דרך כלשהי בעזרת O.C ? | וגם בלי קשר למשחק הייתי רוצה שתתנו לי המלצות + הסבר אם אפשר איפה להכנס בהגדרות בBIOS בשביל להוציא את המקסימום מהמ…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שאלה אמנם טיפשית אני יודע אבל מה אתם חושבים על מארז שחור וכוננים לבנים זה נורא מבחינת מראה??

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן לכולם, אני יודע שאם אני רוצה למדוד טמפרטורת מאמץ לגשר הצפוני, אני מריץ בדיקה משותפת ב-ORTHOS למעבד + זיכרון ככה שגם הגשר הצפוני מתאמץ, השאלה היא איך מנטרים את הטמפרטורה הזאת, כאילו, עם איזה תוכנה. בתודה , אורן.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by K0sTa,

כמה מקסימום אפשר להגיע איתו באוברקלוק עם קירור טוב? בתוכנה ATI Tool

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by KF,

היי חברה יש לי מעבד פנטיום 4 3000 מגה הרץ 1 מגה (פרסקוט)סוקט 478 לוח אם:אינטל רוק לייק זיכורנות:קינגסטון 400 מגה הרץ 2 סטיקים של 256 +קינגסטון 256 (266 מגה הרץ)+ניינה 256 (333 מגה הרץ) ספק 480W נ.ב האם אני יכול לבצע אוברקלוק למעבד שלי? (לא רציני) האם כדאי להשתמש קלוקגן ? טמפ-50 מנוחה מאמץ 60 למרות שמד הטמפ במחשב שלי מראה 37 מנוחה ומאמץ 42 ולפני שניקיתי את המאורר של המעבד המד יראה לי 44-45 במנוחה ו55-57 מאמץ ככה שהייתה ירידה לפי מה שהמד טמפ במחשב אומר (אחרי שניקתי את המאורר של המעבד) מה אתם אומרים ?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים