עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by yuyudodo,

שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש. בגדול המפרט שרלוונטי הוא: e7200 w alpine 7 msi p35 - combo ThermalTake 430 PSU gigabyte HD4850 מארז ג'נרי של KSP אם מאורר 18 על הדלת. הבעיה היא החום הרב - ראשית המעבד עומד על 45 מעלות בidle - נבדק בrealtemp במעמץ הוא לכיוון ה58 שנית בכרטיס המסך - הכרטיס מסך ב idle בטמפ 70 (כששיניתי את מהירות המאורר ל40%, ללא זה הטמם היא 80), שאני עובד עם הכרטיס הוא יכול להגיע בעומס ל92-3, העלתי את השימוש במאורר ל65% (6500 RPM!!!! טרקטור!) והטמפ בעומס היא כ84.. עדיין מאוד גבוה, כמובן שכל סביבת הPSIE במארז רותחת בזמן זה. טמפ הסביבה כפי השמראים הסנסורים לא גבוהה במיוחד כ 45 מעלות. - כמה פתרונות שעלו בראשי א. מאוור קטן נוסף מתחת לספק כוח יכול לעזור? ב. ייתכן…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. טוב אז לכבוד האביב והשרבים המתקרבים החלטתי להקדים תרופה למכה שהולכת לבוא עלי. כמו שאתם יכולים לראות מהמפרט שלי יש לי מספיק רכיבים שאוהבים לחמם (באמצא החורף אחרי משחק של FAR CRY 2 אפשר היה לחמם ביצה על הכרטיס מסך :-\) הבעיה העיקרית היא שהמחשב יושב ליד הרגליים שלי במין מקום שדי חסום לאוויר. והיום תודות לשרב פשוט נשבר לי והחלטתי שאני חייב למצוא פיתרון קירור שיוריד ממני את החום (ואולי גם יוריד את רמת הרעש) אחרי ההקדמה הקצרה באה הבקשה להמלצה למערכת קירור מים טוב(עם מחשבה לOC בעתיד הקרוב) הדרישה היחידה שלי מהמערכת (חוץ מקירור טוב, ושקט) הוא שלא יהיו חלקים מחוץ למארץ, שהכול ישב במקום של הכונני ה5.25 (משהו כמו הBigWater 760is) אני בכוונה לא מגדיר מחיר(יש אפשרות להביא מארה"ב דברי…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pazer005,

משהו קצת לא מסתדר לי עם הטמפ' של המעבד. יש לי E6600 עם וינטלטור ביג טייפון. אני עם OC שמביא את המעבד רק ל-2.6 מגה הרץ. הטמפ' כשהפעלתי את המחשב הגיע ל-70 ועכשיו אחרי שהוא קצת נח היא על 62 לצורך העניין: Field Value CPU 62 °C (144 °F) Field Value CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) Field Value CPU #1 / Core #2 64 °C (147 °F) אומנם חם בימים אלו אבל אני עם מזגן בחדר...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by cohena11,

קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by AleXus-,

שלום. יש לי בעייה כזו. לאחר זמן מישחק או עבודה על המחשב, פתאום כול המסך ניהיה ציבעוני ולא ברור. ואני חושב שזה ביגלל שכרטיס המסך שלי מיתחמם בטרוף, אני נגתי בוא והלכה לי היד.(אני לא בטוח.) 1) מה אני צריך לעשות ? לשים קרור על כ.המסך ? (יש לי Radeon 9600XT 256MB ) 2) יש תוכנה או משהו שבודק לי את חום הכרטיס ? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by Boomer,

יש לי AMD Athlon XP 1600 ותמיד הוא היה לי על 54 מעלות בערך... עכשיו הסתכלתי ושמתי לב שהוא ממש רותח!!! 64 מעלות המעבד והלוח אם על 51!!! זה מוזר, קצת חם בחד אצלי אבל בטח שלא צריך להיות הבדל של 10 מעלות מלפני כמה חודשים. גם המחשב פתוח רק כמה שעות עכשיו. יש לי את התוכנה Speedfan וכתוב שם: Warning - VIA8233 sensors are disabled. מה זה אומר? (אני יודע טוב אנגלית רק לא יודע מה הכוונה...)

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Pac Pac Chick,

המעבד Intel P4 2.6 שלי (לא Prescott) עובד ללא עומס על 50 מעלות. עם עומס של UT2004 הוא קופץ ל71. מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  8. ערב טוב (וקריר) לכל חברי הפורום היקרים. התחרות הסתיימה, וכן הגיע הזמן לבחור את חמשת המובילים שלנו, כאשר אחד מהם יזכה ב- Eisberg 240l - גוף קירור המים המעולה למעבד של קולרמסטר! הבחירה הייתה קשה מאוד, שכן בהחלט הוצגו כאן לא מעט רעיונות מקוריים בדרכים יצרתיות ביותר, אז מגיע לכולם כל הכבוד על ההשקעה! להלן חמשת המתמודדים שעלו לגמר. הצביעו למתמודד שאת יצירתו הכי אהבתם ע"מ להקנות לו סיכוי גבוה יותר לזכות בפרס. הסקר יסקר ביום ראשון הקרוב (6.10.13) בשעה 12:00 בצהריים בדיוק. המתמודד הראשון שעלה לחמישיה הסופית הוא... roey312! אשר הציג את היצירה הבאה: המתמודד השני שעלה לחמישיה הסופית הוא... idanmal! אשר הציג את היצירה הבאה: המתמודד השלישי שעלה לחמישיה הסופית הוא... Kurt! א…

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  9. Started by TomB,

מישהו כאן יכול לחסוך לי את החיפוש? חוץ מ"קשיוף" יש עוד חנויות יחסית זולות עם מגוון רחב? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yoav9,

או שניהם ביחד, על כן אני מחפש אורות בתל אביב לביצוע מודינג! כלומר אני מחפש חנות אלקטרוניקה בתל אביב שיכולה למכור לי לדים באיכות טובה (ultra bright led בהירים כמה שיותר, ובמכה שיותר צבעים) וגם נגדים ואולי עוד איזה מוצר שעוד לא חשבתי עליו... למישהו יש? ???

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dardanadg,

[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by nivezrati,

שלום לכולם לאחרונה אני מתעניין במודינג ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אלקטרוניקה שאפשר לקנות שם לדים לוח הלחמות מודפס נגדים וכל זה? חוץ מאריהב... פשוט חיפשתי הACE ,הום סנטר וכל אלה ואין שם אני לא רוצה להזמין משלוחים... בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  13. מישהו מכיר חנויות לרכיבים אלקטרונים באזור השרון....???(נתניה,רעננה,הרצליה,כפר - סבא וכו'....)

14. Started by Little_AKA_Or,

שלום, רציתי לדעת אם יש בארץ עוד חנויות שמוכרות ומתעסקות עם בלוקים של Danger Den. חשבתי לבנות בלוקים, אבל אחרי בירור הסבר שלחבר של אבא שלי אין את הכלי המתאים, אולי אני אמכור את הנחושת שקניתי. בכל מקרה, אני אשמח לדעת אם יש עוד חנויות בארץ שמתעסקות עם מכירת בלוקים של DD מלבד פנדס. תודה מראש, אור.

15. Started by NuXeR,

איפה יש חנויות לחלקים של מודינג וקיטים (עדיף מהארץ ואם לא אני צריך משלוח לארץ כמה שיותר בזול..) תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by Tycoon,

רבותיי עוד יומים היא נפתחת סוף סוף גם לנו בארצנו הקטנטונת חנות מחשבים extreme הרבה שואלים מתענייינים ומחפשים לקחת את עניין האוברקלוקינג צעד נוסף אז בפתיחה הרשמית ביום שישי יהיו הרבה תשובות אליאור the byter (וגם אני)יענה לשאלות ויתן הדגמות למערכות שלו וגם תוכלו להתרשם מהחנות החדשה לא כל יום מוצאים חנות שיש בה מערכות קירור גז מערכות קירור מים וחומרה איכותית בהישג יד גם אני אהיה שם עם המחשב שלי ואם יהיה זמן ומצב אולי ננסה לשבור עוד שיא במקום (צינור חנקן וקרח יבש בנתיים)או שתי מערכות מחוברות למחשב אחת למעבד ואחת לכרטיס מסך יהיה נחמד ונחמד יהיה לראות את כולכם שם אז אם לכל מי שיש שאלות או אפילו סתם רוצה לאשר השתתפות יכול באמצעות הת'ראד הזה וקישור לאתר החנות http://…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by FatCat,

מישהו יכול להמליץ לי על חנות למוצרי אלקטרוניקה בת"א או בסביבתה? אני צריך לדים, כבלים וכו'...

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. Started by shmulik2,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עם מערכת קירור מים עם אחריות והרכבה. האם אתם מכירים חנות שמתחמה בנושא ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by cheatos,

שלום רציתי לדעת אם יש בארץ חנות שמוכרת רכיבים לקירור מים ( custom loop) או שצריך להזמין הכל מחו"ל

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by VooDoo3,

היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  21. היי חבר'ה! אני מחפש חנות מחשבים שפתוחה בשבת או מוצ"ש באיזור הצפון....מישהו מכיר משהו? אני חייב די דחוף מאוורר 60מ"מ... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by MegaHertz,

איפה אני יש חנות שמוכרת מסכי LCD בגודל 20*4 (עדיף באזור תל-אביב) בתודה רבה , MegaHertz.

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

האם יש חנות בחיפה שמכרת את ה AX478?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

יכול להיתו שאני משיג חנקן נוזלי בתוך קוספא מברזל גדולה כזאתי עם צינור (ואולי מד לחץ) ... אני יכול לעשות חור ולפזר את החנקן הנוזלי יר ללוח ולמעבד ?! זה יכול להרוס תחלקים אם הם חשופים כמו המעבד (בלי היטסינק ובלי כלום) ? (בהמשך אני אשאל עוד שאלות שיעלו ברשותכם)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, תמיד ראיתי כאן בפורום פוסטים על איך משיגים חנקן נוזלי אז החלטתי להרים את הככפה ולבדוק יש חברה שקוראים לה מקסימה שמוכרת גם חנקן נוזלי וגם קרח יבש (מחירי קרח יבש של החברה אפשר למצוא בגוגל) והנה העתק של השיחה איתם במייל: שלום רב, כמה יעלה לי ליטר של חנקן נוזלי? כמובן שאני אביא את המיכל אליכם בתודה עידו ------------------------------------- שלום עידו מחיר ליטר חנקן נוזלי תלוי בנפח המיכל שלך מיכלי 5-10 ליטר- מחיר מילוי לכל המיכל- 120 ש"ח + מע"מ מיכלי-20-30 ליטר- מחיר 9 ש"ח לליטר + מע"מ בברכה אורית מיכאלי שיווק ומכירות מקסימה בע"מ 073-2188646 -------------------------------------------------- תודה יש לכם סניף במרכז שאוכל להגיע ולמלא? איפה בדיוק הוא ממוקם? בתודה עידו -----…

• 64 תגובות
    • 96.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.