אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
לאיזה מעבד (של אינטל ושל AMD) מעבד 1700 מומהר משתווה בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ואם באמת מגיעה משחה כי בחלק מהחנויות ראיתי שרשום שמגיעה וחלק לא צינו כלום האם היא מספקת וטובה או שעדיפה אחרת ואיזה?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול את ה-CM 690, אשר מגיע עם 3 מאווררים: Front :120 mm Blue LED fan x 1, 1200 rpm, 21 dBA, Rear : 120 mm standard fan, 1200 rpm, 21 dBA, Top : 120 or 140 mm fan x 2 (optional), Bottom : 120 mm fan x 1 (optional), Left: 120mm fan x 2 (one is optional)-up to 140mm fans הבעיה היא שהמאווררים האלה רועשים מדי עבורי. רק לצורך השוואה, ה-BIG TYPHOON VX שלי מוציא16DBA 21DBA זה כמעט פי 2 רעש מ-16DBA. לכן, אני מעוניין להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר. לא אכפת לי אם הם יהיו קצת פחות יעילים ממה שהגיע עם המארז, אבל חשוב לי שהם יהיו שקטים ושלא יתפרקו אחרי חודשיים. 1. מה כיוון המאווררים הנוכחיים (אויר פנימה או אויר החוצה)? 2. האם ניתן לקנות מאוורר עם פילטר נגד אבק? 3. ה…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- הא Version EVEREST v5.02.1750 Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage Lavalys - Comprehensive IT Security and Management Report Type Quick Report Computer HOME-2EF5C6D7D4 Generator MOSHE Operating System Microsoft Windows Vista Ultimate 6.0.6002 (Vista Retail) Date 2009-10-18 Time 09:28 --------[ Sensor ]------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sensor Properties: Sensor Type ITE IT8720F (ISA 228h) GPU Sensor Type Diode (ATI-Diode) Motherboard Name Gigabyte MA770 / MA790FX / MA790GP / MA790X Series Chassis Intrusion Detected Yes Tempera…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
Sharkoon Silent Eagle 2000 - 120MM אך הוא זה בשביל ה580 שיקרר אותו
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD שמותקן עליו מאוורר Tt Volcano7 וכרטיס Gforce3Ti שמותקן עליו מאוורר של היצרן. ביחד אלה שני מאווררים מאוד רועשים והייתי רוצה לדעת אם מישהו כאן קנה וממליץ על אופציות שקטות יותר (לדעתי רוב הרעש מגיע מהג'יפורס וחשוב יותר למצוא לו פתרון) מצאתי ברשת כלמיני פתרונות של "בלי מאוורר" ורציתי לדעת אם זה פתרון מומלץ. לדוגמה: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/cl-g0003fanless/cl-g00003.htm תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו מכיר דברים יותר איכותיים מהפרו7 במסגרת התקציב מקסימום עד 170 ש"ח משהו שהכי מועיל לOC
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עם המחשב את התוכנה EasyTune 6 כדאי לעשות איתה אובקלוק עם אחד מהאפשרויות האוטומטיות ?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם העלאת באס למעבד משפיעה על משהו אם הMHZ בסיכום הכללי כמעט ולא עולה? כלומר העלנו הרבה את הבאס אבל את המכפלה הורדנו בהרבה ואז מה שהרווחנו זה בסביבות ה100MHZ למעבד... הרווחנו פה משהו?
-
- 5 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את ה HYPER TX2 להרכיב על המעבד שלי והחנות עשה את זה בשבילי. מה שקורה זה שהPLASTIC ממש חוסם לי SLOT של זיכרון ונוגע ממש בקטנה בזיכרון בSLOT השני. זה נורמאלי ? למישהו יש נסיון עם זה, מה לעשות במצב כזה. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרושה לי המלצה לקרור כאומר לעיל אין OC אבל יש רצון למשהו שקט הציעו לי MUGEN2 ואז אמרו לי במקום אחר שזה מוגזם מה כדאי ?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
דיסק קשיח wd2500ks מה אפשר לעשות? יש מאוורר שמכניס עליו אויר והסירקוצליה במארז מצויינת, כל שאר הטמפרטורות מצויינות...
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הסידור של המאווררים שלי במחשב הם ככה: 1 שמכניס אוויר ממוקם על החלון 1 על המעבד 1 בספק כוח שהוא די גדול כי יש לי ספק של 400W ועוד אחד שאילתרתי מספק דפוק והפכתי אותו למן כרטיס קירור כזה ומיקמתי אותו מתחת לכרטיס מסך כך שהוא מקרר את הכרטיס מסך בזמן עבודה הטמפרטורה של המעבד היא: 44 בערך ובזמן מנוחה הטמפרטורה של המעבד היא: 36 בערך ובעוד שתי אזורים של המחשב שלי הטמפרטורה לא עולה על 36 מעלות גם בזמן עבודה. האם כדאי לי להוסיף מאוורר מאחורה? אם כן אז שמוציא או מכניס?
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מישהו שמע על הגוף קירור הזה או על החברה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היום החלטתי לפתוח את המחשב ולראות מה קורה שם, להפתעתי גיליתי שיש לי 2 מאווררים (אחד על המעבד והשני סתם בצד מתחת ל-HD). שמתי לב שהמאוורר שנמצא בצד, לא מחובר בכלל. הפעלתי את המחשב וראיתי שהמאוורר של המעבד בקושי מסתובב. בקיצור, מה אני עושה עם המאוורר של המעבד ולאן אני צריך לחבר את המאוורר השני, שנמצא בצד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז לא היה לי כח לחבר את ה LCD לשנאי או לMOLEX פנימי כי הLCD ישב בתוך קופסת שליטה (תמונות בדרך) אז חיברתי אותו ל USB. אם אתם יודעים איך עושים את זה יופי, אם לא הנה הסבר קצר : 1. לוקחים כבל USB חותכים אותו בצד אחד. 2. ישנם ארבע חוטים אדום, שחור, לבן , ירוק. אדום ושחור הם ה + וה - של ה 5.0V DC 3. מחברים אותם למתח ה LCD ויש לכם הספקת מתח חיצוני יציבה וטובה. בהצלחה במוד שלכם
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
50-51 מעלות ל-E8400 במאמץ (קריסיס) זה סביר? או שזה גבוה מדי? ושאני אומר 50-51 זה המקסימום של המקסימום שהמעבד מגיע....זה סביר?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד פעמים שמעתי שחיבור הכונן הקשיח בתקן s-ata מגביל את המחשב בביצוע oc..... רציתי דבר ראשון לברר האם זה נכון....? והאם קיימת דרך להשתמש ב s-ata ולמנוע את ההגבלה שלו בoc????
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום התחלתי לעשות אוברקלוק. עכשיו אני לא מבין רשום במדריכים למשל פסים ומשולשים מראים את הטופ של הזכרונות עיגולים וכדוריים מראים את הטופ של הליבה בחיים לא ראיתי עיגולים וכדורים! שאני עושה סריקה ב 3DMark06 יש לי רק פסים ומשולשים בחיים לא יצא לי ליראות עיגולים וכדורים. יש מצב מישו מביא לי בבקשה תמונה להראות מה זה מראה עד לטופ בזיכרון ועד לטופ במעבד? ראיתי הרבה תמונות בקשר לזה ואחת מהם אפילו לא ראיתי באוברקלוק שאני עושה במחשב שלי. תמיד יש לי פסים ומשולשים שחורים בהרצה הריאשונה אין הרבה יש קצת אבל בהרצה השנייה שיש את 2 הזוהרים האלה שמטיילים ביער אז שם אני רואה הרבה פסים שחורים. ועוד משו זה בסדר שאני עושה רק את ההרצה הריאשונה והשניה? רק את אלה אני רוצה רק ליבדוק את הכרט…
-
- 5 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש לי nVidia XFX5500 והייתי רוצה לעדכן את הדרייברים שלו על מנת לשפר את ביצועיו האם פשוט להיכנס לאתר של nVidia ולעשות הורדה לדרייברים? איך אני אדע שאני לא מוריד את אותם דרייברים שיש לי עכשיו מישהו יכול לעזור לי?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה שכתוב בכותרת. השם המלא של הקירור: Thermaltake Liquid Cooling System Rocket Fanless cl-w0011 . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני נמצא על OC של 10X12 וחשבתי שהכול יציב עד שבדקתי את המתחים בPC HEALTH בביוס ושמתי לב שקריאות המתחים קופצים משמעותית ולא יציבים לדוגמא : chipset.v- 1.58 -1.62 dimm.v-2.68-2.54!!!!!! וגם שאר נתוני המתחים קופצים אבל אלו הבולטים .. עוד סיבה לדאגה היא שכאשר אני נמצא באותו חלון יותר מדקה המחשב קופא ...נתקע :s05: עכשיו לא עשיתי שום SOFTMOD והמערכת נמצאת על OPTIMIZED ועל FASTEST אני חושב שהתזמונים הם 2.3.5.7 והPCI והAGP נעולים 66) יש לי מעבד AMD 64 3000? קירור סטוק על לוח EPOX 8KDA3J זכרונות OCZ 2.5 512 מגה DDR 400 R9800 PRO בבקשה HELP
-
- 5 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי חברים (כן אני תמיד פותח בצירוף מילים האלה) יש לי X700 שכרגע נמצא במחשב הזמני שלי הכרטיס מעצבן אותי כי הוא מרעיש נורא אילתרתי לו מאורר וזה לא עוזר הוא ממשיך בשלו.. זה הכרטיס http://techreport.com/r.x/radeon-x800xl/card1.jpg (קירור מאוד דומה) השאלה שלי היא.. אם אפשר לשים לו קירור כזה.. http://www.itreviews.co.uk/hardware/h729d.htm אני לא משחק כלל וכלל .. האפלקציה הכי כבדה היא הצייר .. מה אומרים? , הוא לא ישרף לי באמצע ??
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
פעם הייתי על 2.6 בלי בעיה אם הגדרות האלו cpu multi x10 bus 260 ddr 333 cl2.5 pci to 33 עכשיו כשאני שם multi x9 ושם את ה bus על 268 הwindos לא עולה הביוס מעודכן SP2 מה יכולה להיות הבעיה
-
- 5 תגובות
- 496 צפיות
-