עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שאלה ראשונה בכותרת. שאלה שנייה, מאיפה רונים חלון שקוף (דק כזה) לשים בדפנת המארז? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by assafmag,

יש לי קונרו E6400 עם 1 ג"ב זכרון בשני סטיקים, לוח אם 965P-S3, וקירור סטוק. עכשיו אני עומד על 3.04 בלי להעלות מתחים (נעלתי אותם) והכל בסדר ויציב אחרי עבודה ממושכת, משחקים כבדים והפעלה של כמה יישומים יחד. כמה רחוק אתם חושבים שאוכל להגיע עם הזכרון הזה וללא העלאת מתחים?

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by ofir_b,

הרכיבים הבאים: E2140 זכורנות 800MHZ real Value kingstone P31-DS3L gigabyte ספק cooler master extreme power 430W 9600GSO 768MB . אוקי, עד לא מזמן היה לי OC ל2.6 למעבד, עם זכרונות 667. קניתי עכשיו זכרונות חדשים, של 800MZ, 2GB, ואני לא מצליח לעבור את ה340 בBUS...מכפלה 8. כמובן אז שעכשיו המעבד נמצא על 2.72. אני רוצה להגיע ל3~3.2 לפחות. אבל כשאני מעלה בBUS מעל 340 לא עובד לי וזה עושה ריסט לBIOS... בדוגרי מה שצריך להיות זה המכפלה על 2, והBUS על 400. זה בדיוק יוצר 800 ובדיוק יוצר 3.2, אבל זה לא מצליח לי. הCPU CORE הזה על 1.375, כל הדברים חוץ מהPCIE הם עם +0.2V הPCIE נעול על 100. EIST CIA ןE1C משהו כזה, כולם DISABLED. מה עושים? איך ממשיכים עם הOC? או בעיה בלוח או משהו?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by hwfhwf,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כחודש בערך קניתי מחשב חדש : Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX - מעבד Xtreme Thermalright Ultra 120 Xtreme - קירור מעבד Asus Rampage Formula - לוח אם Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1200RPM 49CFM / 20.1dBA - מאוור Corsair 650TX 52A @ 12V - ספק כוח Western Digital 500Gb 16MB AAKS X 2 - דיסקים קשיחים Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail X 2 - כרטיסי מסך בCF Antec Twelve Hundred (1200) Gaming NO PS - מארז Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail - צורב A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 -זכרונות Creative X-Fi FATAL1TY Platinum Champion Edition - כרטיס קול מחנות שלא אזכיר את שמה רק אציין שהשירות היה מ…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by Kodi,

יש לי geforce 2, 32 mb אין לי כבר מה להפסיד איתו אז רציתי לראות מה אני יכול לעשות מבחינת OC.. הורדתי תתוכנה: Gerforce Tweak Utillty עכשיו הדיפולט של התדרים זה: core 175 memory 166 עכשיו אני מעלה ב5 כל פעם וכמו שזה נראה אין בעיה והכל עובד אבל כשאני עושה ריסט הכל מתאפס..וסידרתי בהגדרות של התוכנה ובדרייבר שישמור את התדרים החדשים לאחר ריסט ובכל זאת הכל חוזר לי ליפולט אחרי ריסט.. ולאן אתם חושבים שאפשר להגיע עם הכרטיס הזה בערך - מה יהיה OC מכובד בשבילו? איזה מהירויות?

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  6. שלום המערכת מעבד E2180 לוח גיגה בייט P35-DS3L קירור פריזר 7 זיכרונות gskill 800mhz 2gb PK ספק 400W TRT של HEC בקיצור שמתי את תדר ה PCI על 100 העליתי באס ל 300 (שהבנתי שממש לא גבוה ליכולות של הלוח והמעבד) מכפיל זיכרון על 2.5 כלומר תדר 750 טמפרטורות אני באמת לא יודע כי לא יודע איך בודקים גם מאמץ וגם טמפרטורות יחד אבל מאמין שלא גבוהות יש קירור טוב (מארז P182 עם עוד מאוורר לכיוון הכרטיס מסך) ה ORTHOS קורס אחרי שעה וכמה דקות ואלו השורות האחרונות של הלוג 1:FATAL ERROR: Rounding was 0.48828125, expected less than 0.4 1:Hardware failure detected, consult stress.txt file יכול להיות שצריך לעלות מתח למעבד כל כך מוקדם? ואם כן כמה לעלות ואם לא מה עוד יכול להיות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by Epidem,

אני עם מחשב Barebone של חברת MSI שנקנה בחו"ל מדגם GE40-2PC עם מעבד I5-4210M וכ.מסך GTX 850M במאמץ במשך כמה שעות (במשחק כבד למשל COD:AW) מגיע לי לטמפ' דיי גבוהה 90 מעלות למעבד 80 מעלות לכ.מסך לפני שנים רבות כשהיה לי מעבד C2D בנייח ועשיתי לו OC והתעסקתי עם זה, למדתי שצריך לשאוף למתח כמה שיותר נמוך, שיתן גם אורך חיים יותר טוב וגם לא מעלה את הטמפ' אז הורדתי את התוכנה של אינטל XTU וחשבתי על לנסות להוריד מתח. וזה דיי עובד. הורדתי מ 0.94V במאמץ ל0.86V ללא בעיות עם OCCT ובלי פגיעה בביצועים ב CINEBENCH כמובן יש שיפור בטמפרטורה המקסימלית וגם בצריכת חשמל! מזמן כבר לא התעסקתי עם זה ואני ממש לא מעודכן, אבל זה בטוח לעשות דברים כאלה כל עוד המעבד והמערכת הפעלה יציבים ? ואפשרי לעשות את זה…

• 5 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. הייי, יש לי מעבד פנטיום 4, 3 גי'גה הרץ פרסקוט(478) בן שנתיים ומשהו בערך רציתי לדעת איך אני אני אקבל ביצועים יותר, עם הHT שאני אשאר על 3 ג'יגה הרץ או אוריד אותו ויגיע ל3.6GHZ? הHT זניח בשביל שיפור כזה? או ההפך? אני לא יכול להשאיר את האופציה של הHT דלוקה למה מתי שאני מגיע ל3.6 או 3.4 זה כבר ממש קורס לי ולא יציב. ואם אני מוריד את הHT אני יכול לעבוד על 3.6 יציב. זה לטובת קידודים, שיחרורים כבדים מהווינראר(כמה ג'יגות כל פעם, מה שלוקח ים זמן), וכו' תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. מה הכי טוב מה באמצע ומה הכי פחות מכל שלושת אלה http://www.arcticsquad.com/index.php?lang=1&page=4&id=10 http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=VHC-L61&other_title=+VHC-L61+CoolViva או ה blue orb (לא יודע מאיפה להביא קישור אליו)

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by Aurora Borealis,

יש לי 6600gt של אלבטרון. אני רוצה לקנות לו קירור איכותי שיחזיק אותו גם בoc, וגם בחום של הקיץ. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על הסיילנסר של AC, אבל בגלל שיש לי מאוורר 120mm שעומד דיי קרוב לכרטיס מסך... חשבתי שאם יהיה קירור פאסיבי זה יהיה עדיף. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 543 צפיות
  11. אולי זה ישמע קצת מצחיק ואולי לא. אין לי תקציב למעבד חדש (וגם פחות מחצי שנה אני בצבא), לכן החלטתי לעשות OC צנוע למעבד p4 1500 mhz שלי התקציב הוא לא בשמיים, כ 150 עם אפשרות למתיחה עד 200 במקרה שיידרש למשהו טוב. (צירפתי תמונה עם פרטים על המעבד) על הדרך, שמעתי שהמעבד שלי בכלל לא מתאים ל OC, ושאפשר להגיע איתו מקסימום ל 1.8, עם קירור טוב ל 2000MHZ. זה נכון? אני אוכל להרגיש ביצועים טובים יותר לאחר מתיחה קטנה למעבד שלי? מודה לכם מראש.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  12. מעוניין לקנות יחידת קירור לכרטיס מסך Gainward Geforce FX 5600 /780XP TV/DVI 256MB DDR בתקציב של עד 100 שקל... תמליצו לי פה בבקשה על איזושהי יחידת קירור טובה בתקציב שלי או אם יש משהו מיוחד אחר שאתם ממליצים עליו... ואם אני צריך בכלל לקנות יחידת קירור או שזה לא ייתן לי כלום, פשוט מה שיש לי כרגע מה שבא עם הכרטיס זה מאוורר פצפון שיושב על פיסת מתכת קטנה ודקה וזה לא נראה לי כאילו זה קירור טוב מספיק ואני אפילו מרגיש ירידות בביצועים של הכרטיס אחרי מספר שעות שהמחשב דלוק.... ועוד שאלה האם יש תוכנה שאני רואה בה את המעלות של הליבה שלי על הכרטיס מסך? או שיש איזהשהו חיישן מיוחד שצריך להתקין או איך בכלל אפשר לראות את המעלות של הליבה של הכרטיס שלי? תודה מראש לכל העוזרים...

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  13. הE1240 הוא חד ליבה או 2 ליבות? ויש לו רק 1 מגה קאש... אז אם אני עושה לו אוברקלוק נגיד בלי קירור ועם זכרונות VALUE 667MHZ לאיזה רמה של מעבד אני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד ? הוא לא יתחמם מאוד ויפריע לפעילות של המחשב? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

???

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by Goldlm,

שלום, אני זקוק להמלצה לקירור טוב לצ'יפסט, עדיף כמה שיותר טוב וכדאי שזה יהיה עד 100 ש"ח (אך אפשר להציע גם במחיר גבוה יותר). *נ.ב- חשוב שהקירור יוכל להחזיק OC.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

הבנתי ממה שהסבירו לי שהוא צוור בקבוק למערכת שלי (משהו כזה) אז החלטתי לעשות לו אובר עכשיו כדי לעשות לו אובר כשהוא עובד ב45 מעלות (ללא מאמץ..) ואיך אני עושה לו אובר בכלל אה דרך אגב הכרטיס הוא radeon 9600xt 256m SweeT EviL

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by xxdragonxx,

מה זה הטמפרטורה של המעבד היא 55 במנוחה והדביק כתבו שה Northood לא אמור לעבור את ה 45 במאמץ ואצלי זה 55 במנוחה!! החלפתי תמשחה הטרמית וזה לא עזר הוספתי עוד מאוורר למארז וזה גם לא עוזר מה אפשר עוד לעשות?? עזרה דחוףף

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. האם אחרי שמשנים את הנתונים בתוכנה CG ומכבים את המחשב, האם המחשב חוזר לנתונים הרגילים שלו.. כי אם במקרה המחשב עושה ריסטרט אז האם הכל חוזר לקדמותו? (האם זה לא משנה שום דבר בביוס?)

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  19. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

ערב טוב לכולם אני רוצה לעשות C@ למעבד שלי ואנני יודע איך לבצע אותו... אנני מתכוון להוסיף חלקים כולשיהם לקירור... בתודה מראש G.A.

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by BUNNY,

אהלן ראיתי השוואות בפורומים בחו"ל אבל הטמפרטורה באירופה אחרת מפה עשיתי רנדר והדלקתי את התוכנה של הטמפרטורה החדר חם אבל לא בטרוף קירור V1 I7920 ללא אוברקלוק http://www.fileflyer.com/view/WGeK1AH הקפצתי כמה חלקים כדי שלא תחכו לראות מתי הוא מגיע לשיא הטמפרטורה הרנדר לקח 3 דקות כמעט לא דקה הגיוני לתנאים ? קראתי בפורום של toms ש65+ נחשב חם, עם קירור סטוק. נשמע לי טיפה מוגזם או שבאמת ממש קר שם. אם תגידו שהטמפרטורה גבוה מידי אני לא אחליף למוג'ן 2, אני אחליף למשו יותר קיצוני ממשפחת קירורי האויר. תודה. *המעבד אף פעם לא נטקע,לא מאט ולא עושה בעיות. אני רק מנסה למנוע תרופה למכה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rommie,

איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  23. אוקיי אז ככה יש לאח שלי מחשב עם לוח של אינטל מקורי E850mv ומעבד 2.0GHZ אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ומשום מה בביוס אין אצלו אפשרות כזאת מדוע זה? ויש לו מיכפלה מעולה של 20 וזה דיי דחוף..... דרך אגב הסוקט שלו הוא MPGA478

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by tigery,

איפה אני יכול למצוא מידע ממש מפורט על אובר קלוינג איזה מתחים לעלות איזה טווחים של תדרים לאיזה מעבדים נחשבים לבטוחים. אני קונה מערכת חדשה אז רציתי לדעת במה מדובר על מנת לדעת מה כרוך בזה לא מצאתי בסטיקי שום מידע על איך מבצעים oc אחרי איזה תדר שאתה מעלה כמה צריך לעלות במתח וכל זה.

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  25. שלום, באוורסט כתוב לי שהמאוורר של הכרטיס שלי הוא רק על 30% והטמפ' קצת גבוהות... אז אני רוצה תוכנה כדי לשלוט במהירות המאורר של הכרטיס מסך וכל שאר הרכיבים. יש לי SpeedFan אבל זה סתם זבל.. אני רוצה תוכנה אחרת..וגם יש לי rivatuner... אבל אני לא יודע איך משתמשים בה כל כך... אשמח למדריך או שתסבירו איך משתמשים בה... האם אפשר לשלוט במאוררים דרך אוורסט? (גרסה 4.20 אנלימיטד) אם לא אז אשמח לתוכנה פשוטה וטובה לשליטה על מהירות המאווררים.. (מקווה שזה הפורום הנכון ולא הייתי צריך לפתוח אותו בפורום תוכנה.. אם זה לא הפורום הנכון אל תנעלו בבקשה..) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.