עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by inrock,

יש הפרשים בטמפרטורות של המעבדים מצורף קובץ [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by ColWar,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש למישהו מדריך ל CPU OC שהוא היה ממליץ עליו? בתודה רבה מראש, Coldwar

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by 114508534,

הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by L1ron,

למחוק.. התכוונתי לפתוח בפורום OC.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אז ככה בלוח הזה יש MIT - MB Intiligent Tweak עכשיו המתח עולה עם ה OC אבל ב 319 FSB הווינדוס לא עולה ... יש איזה עדכון לזה?

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by izikd,

ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אנשים יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה את הבלוק קרור מיים maze 4 כמובן אחרי שהם אמרו לי שהוא יתאים לכול סוגי הכרטיסים לפני איזה חודש שקניתי אותו בכול מקרה לא מתאים ל6800 אולטרה שלי והבנתי שצריך עכשיו בלוק קרור מיוחד ל6800 אולטרה (חבל שהם לא אמרו לפני) בכול מקהר איפה אני יכול למצוא בלוק קרור מיים טוב לכרטיס מסך שלי אבל לא מפנדה וגם לא לחכות חודש עד שאני יקבל אותו?? תודה... ועם כבר גם איזה קרור מיים לציפסט אולי חח..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. חשבתי לבנות מערכת עם המפרט הזה ובהמשך להוסיף כרטיס 4670: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: ASUS P5KPL-CM ¤274 זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR2 800MHz CL5 ¤115 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU ¤466 מחיר סופי: ¤1213 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני מבין שבמערכת כזו אי אפשר לעשות אוברקלוק. אם אחליף את הלוח ללוח מבוסס P31 ואקנה את כרטיס המסך כעת, האם הספק וקירור הסטוק יספיקו לאוברקלוק?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  9. הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות המון זמן,לרוב רק "מיצמוצים".בזמן האחרון הבעיה החמירה וכל פעם שאני משחק נהיים לי ארטפאקטים על המסך או משהו כזה. ניסיתי כל מיני דברים עם המחשב שלי והבנתי שהבעיה היא חימום של הכרטיס מסך.מה שעשיתי זה לשים מאוור ביתי מול המחשב והבעיות הפסיקו. מה שמוזר זה שהבעיות במסך קורות בערך כשהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 53 מעלות בסך הכל וכשאני שם מאוור ממול יש בערך 43 מעלות והבעיות נפסקות. מה שאני רוצה לדעת,האם מאוור לכרטיס מסך שיעלה בערך 150 שקל יכול לפתור את הבעיה ולהוריד איזה 10 מעלות. בנוסף,אם אני יעלה את האיוורור מ50% ל75%-100% מה יכולות להיות ההשלכות?אם זה משנה יש לי ספק ממש טוב סיסוניק 500W ואין שום אוברקלוק. *אני יודע שב53 מעלות לכרטיס לא אמור לקרות כלום.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by DorM,

יש לי ויכוח קטנטן עם איזה בנאדם מי מהם יותר טוב מבחינת ביצועים כשמצרפים אותו לקואד. אז הייתי שמח מה מהם שילוב יותר טוב עם הקואד ומה יותר שקט כשמצרפים אותו לקואד?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Snoopy2006,

שלום, התייאשתי מחנות המחשבים ממנה הזמנתי. בהמלצת הפורום הזמנתי 4 מאווררים SILENT CAT לפני 4 חודשים. המאווררים הגיעו מהר אבל התברר שחיבור החשמל שלהם הוא 3 פין ולא 4. הזמנתי מתאמים מ-3 ל-4 פין ואני עדיין מחכה עקב מחסור עולמי שלטענתם יש. ביקשתי אולי מפצל של ZALMAN (הכולל מתאמים מ-3 ל-4 פין) אבל גם זה לטענתם חסר במלאי. לפני שבועיים אמרו לי בחנות אחרת שבכלל SILENT CAT לא יתאים למארז אלא רק למעבד. בינתיים המחשב נשרף מחום. מה אתם מציעים לקנות שיהיה שקט ויקרר טוב ? האם מישהו חיבר SILENT CAT למארז ? יש אם זה בעיה ? האם מישהו יודע איפה יש מחברים של ZALMAN או מתאמים ? תודה

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by tepez,

קניתי לא מזמן את המחשב הזא: Gigabyte K8-NF-9 AMD Athlon 64 3000 Venice Thermaltake TR2-M6 SE(K8) Twinmos 512MB DDR400 Gainward GeForce 6600 Ultra 256MB Western Digital 80GB Sata Conpucase 6A19 הרצתי 3DMark05 וקיבלתי 2100. הטמפרטורה של הכרטיס מסך מתחילה מ54 ולא יורדת מזה (לפי everest) על הדרייברים וdirectx הם עדכניים ואני משתמש בWinXP יכול להיות שהכרטיס מסך דפוק? מה גורם למחשב לעבוד לאט?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by winner,

שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by a12beat,

נשרף לי המעבד והלוח טוב מספיק לבכות אני רוצה לקנות לוח טוב לoc מבוסס על זכרון ddr ואם אפשר שלא יהיה יקר יותר מדי לא צריך raid או usb 2 או משהו כזה. המלצות בבקשה

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by hardtwiker,

יש לי לוח אם asus P4T-M ועליו יושב אינטל פנטיום 4 1.5 ג'גהרץ. עד כאן הכל טוב ויפה עד שאני מנסה לעשות אוברקלוק. אני נכנס לביוס ובמקום שהמצבת של ה-1500 תהיה מסומנת בשחור- ז"א שאפשר לשנות את מהירות השעון, זה מסומן לי באפור- ז"א שאי אפשר לשנות את מהירות השעון. חבר שלי שבא לבדוק את המחשב אמר שצריך להיות איזשהו ג'אמפר על הלוח אם שיעשה unlock למהירות השעון. אולם, מעיון במדריך ההפעלה של הלוח אם לא מצאנו שום דבר כזה. ניסינו הכל ועדיין האפשרות לשינוי מהירות המעבד נותרה נעולה. אני אובד עצות.... מה אפשר לעשות כדי שאוכל לעשות אוברקלוק למעבד? תודה לעוזרים ד"א, אם אתם תמצאו משהו שלא מצאתי הנה לינק ללוח האם באתר של אסוס http://www.asus.com.tw/mb/socket423/p4t-m/overview.htm#

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום לכולם. המאוורר של הכרטיס שלי (7800GT) משום מה מסתובב על 100% איך אני יכול להשתיק אותו .. הוא עושה הרבה רעש ניסיתי עם RIVATUNER זה השתיק אותו בדיוק ל 5 שניות ואז הוא חזר שוב ל 100% ד'א הכרטיס של לידטק והוא עומד על 38 מעלות מנוחה .. 50 מאמץ תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  19. לקוח מוואלה דמיינו שיש לכם מחשב שהמעבד שלו רץ במהירות שעון של 7Ghz. סיימתם להזיל ריר? יופי. אז מסתבר שגם אתם יכולים לגרום למעבד פנטיום לרוץ במהירות מסחררת שכזו וכל מה שאתם צריכים זה מערכת קירור שמשתמשת בחנקן נוזלי. קצת קשה לדלות את הפרטים המדוייקים כיצד הוא עשה זאת, אבל בחור יפני פרסם בבלוג שלו הוכחות ל-OverClocking המוצלח שלו, שגרם למעבד לרוץ במהירויות שעון באיזור ה-7Ghz. ניתן להבין שהוא השתמש במעבד Pentium 4 670 Prescott אשר ישב על לוח אם מסוג ASUS P5WD2 עם שני כרטיסי זיכרון מסוג CORSAIR PC2-5400UL בעלי 512 גיגה בייט כל אחד. על המעבד הוא הרכיב מערכת קירור מיוחדת המשתמשת בחנקן נוזלי כדי לשמור את טמפרטורת הליבה של המעבד בתחום הנורמלי. התוצאה? המעבד רשם מהירות שיא של 7132.…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by (G),

עקב קישור שהיה כאן בעבר בקשר ל-MOD של SCYTHE INFINITY החלטתי לנסות גם אני לעשות את אותו הדבר ולראות האם ניתן לשחזר הצלחה. האתר שבוא הועתק תרשים הקירור הוא --> http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=3&artpage=2505&articID=567 ישבתי איזה יום אחד והחלטתי לבצע משהו דומה, להלן תמונות: לתוצאות: טמפ' במנוחה: 38 מעלות טמפ' בעבודה: 55 מעלות סה"כ הכל התוצאות די מספקות אך לא רחוק ממה שהיה לי מקודם כשהמאווררים היו מחוברים על הקירור אחד ליד השני. היתרון היחידי שאפשר לציין לטובה זה שהאוויר החם שעובר בתוך הקירור של ה-CPU לא יוצא ומתפזר במארז אלא מגיע ישירות למאוורר האחורי אשר מוציא את האוויר החם החוצה. בתמונות אתם רואים ששני מאווררים מחוברים לקירור …

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  21. אהלן אנשים אני חדש בתחום ההמהרה ואשמח לעזר בכם לפני שאני עושה משהו. יש לי את המפרט הבא: Asus p5qc intel q8200 crosair xms3 1333mhz 7-7-7-14 X2 Segate 1TB Raid0 Ati HD4650 כרגע עשיתי super pi וקיבלתי 21 מה עושים כדי לקבל 16 ? ;D תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by idos100,

כולם אמרו לי שיש פה מדריכים איך עושים אובר קלוק למעבד אבל אני פשוט לא מצאתי מדריך כזה.(שהמדריך יכלול את כל התדרים שמדברים עליהם)

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  24. כבר קראתי את המדריך להמהרת המעבד אך לדעתי הוא כוללני מידי ולא מדגימים שם המהרה לכמה מעבדים שונים (בכל אופן לא למעבד שלי). המערכת שלי: מעבד E4400 קירור מעבד Tuniq Tower (כרגע במהירות 1500 RPM אפשר להגביר עד 2200 RPM). לוח אם GA-965P-DS3P (הדגם הכולל כניסת FireWire). זיכרונות G.Skill 2gb מסוג BHK במהירות 800 MHZ (מחוברים בדואל צאנל). כ.מסך 8600GT מקורר פאסיבית של גיגבייט . מארז קומפיוקייס עם 2 מאווררי AC קדמי ואחורי (מהירות 1700 RPM). ספק 400ART של HEC . יש לי ידע בסיסי באוברקלוקינג אך במחשב החדש יש הרבה הגדרות שאינני יודע איך להכין אותם לפני ביצוע האוברקלוקינג, מקריאת המאמר אני מבין שלפעמים מומלץ להוריד את המהירות המקסימלית שאלייה הגענו באורקלוקינג על מנת להגיע ליחס מעבד\ז…

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by Swed,

ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים