עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. רציתי לדעת את רמת הרעש של המאוורר שבא עם הפנטיום 4! עכשיו לגבי ה Zalman CNPS7000A-CU יש למישהו את זה? מה דעתכם עליו?

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  2. טוב אז ככה... אני משום מה נכשל ב S&M, הייתה לי את הישנה והייתי עובר אבל בתוכנה החדשה שלהם יש איזה רובליקה של CPU-FPU ובה הוא FAILED... וגם ב POWER SUPPLY אני נכשל... אין לי מושג מה זה אבל אשמח אם תעזרו לי למצוא את הבעיה... רק בשביל הרקורד אני מצליח לעשות גם 2700 למעבד אבל ממשיך להיכשל - בהתחלה חשבתי שזה הלוח עד שירדתי ל 2400MHZ ושם לא נכשלתי אבל עכשיו עם S&M החדשה אני נכשל... מישהו יש לו שמץ? מפרט בחתימה...

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  3. מחיר צלעות הקירור תלוי בגודל? ואיזו משחה טרמית הכי כדאי?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by davidcohen,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אני מניח שיש כאן בפורום אבל אני לא מוצא משום מה...

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by miim17,

מערכת: לוח אם ASUS m2npv-vm מעבד AMD 4000 DUAL CORE AM2 . מארז מידי של ג'גהבייט. קירור: מעבד - מאוור רגיל שמגיע עם המעבד. ללא הוספת משחה (היתה שכבה כבר על ההטסינק) על המארז יש שני מאוורים 8 CM . התקנתי את הדריברים של קול&קוויט של אמד. ב IDLE אני מקבל טמפרטורה של 45 מעלות. במאמץ של ה CPU זה מגיע ל 60 ואפילו ל 64. לפי מה שקראתי זה חריג. (מה גם שאז המחשב מתחיל לקרטע, אפילו באנריל טורמנט [שנת 99] מבחינת טמפ' לוח אם - בסביבות ה 40 מעלות רוב הזמן יש למישהוא המלצות ? אולי להוסיף משחה טרמית ? (לא מרחתי בכלל כאשר התקנתי, כי מגיעה סטירפ של השכבה דבוק להטסינק... אשמח לשמוע הצעות..ו תודה כמובן לכולכם. לא בוצע OC כמובן RPM של המעבד - בסביבות ה 2400. זה המארז בסביבות ה 1200. ,תוספת…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by FatherBoard,

איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  7. דבר ראשון אני חייב להגיד שהפרוייק פשוט מדהים אחלה של עבודה. ושנית רציתי לשאול פה אנשים איך אני עושה או אולי קונה (אבל איפה?) את הסמל האטומי שדולק אצלו אל החלון בצבע אדום או כל סמל אחר אבל שיהיה בנוי בצורה כזו. קישור לפרוייקט: http://www.hwzone.co.il/gallery/album34/abi תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by dennis14,

לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405 ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V. רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ? שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by telzur,

איזה נזקים יכולים לקרות למחשב שלי אם תהיה תקלה באוברקלוקינג

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  10. כי חיברתי 3 והרד דיסק.... תודה

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by vladk,

על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by HwareNewb,

שלום! קניתי לפני מספר שבועות מחשב חדש ויקר ואני לא ממש מרוצה ממנו. קודם כל אני רוצה לציין שקניתי מעבד פנטיום ולא AMD בשל חוסר ידע בתחום החומרה (אפשר לומר-דפקתי את עצמי :-X). המפרט שלי: Pentium 4 3.2 (640) 2 mb cache ATi Rx850xt MSI 925XE Neo Platinum (motherboard) 1GB DDR2 W.Digital 120GB S-ATA +2 מאווררים למארז. חשבתי לעשות אוברקלוקינג קל למעבד שלי ותהיתי אם אני אאלץ לקנות קירור נוסף ? כמו-כן, האם באוברקלוק אני יכול להעלות עוד משהו חוץ ממהירות השעון?(Mhz) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by AVI.S.T,

מישהו יכול לתת לי מדריך לחיבור מאוורר בבקשה.

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by S1BoY,

אז ככה, יש לי E8400 3.0@3.9 מפרט: E8400 MUGEN II P31-ES3G OCZ VISTA UPGRADE 800MHZ 2GB HD4850 HEC500W ------------------------------------ כשאני עושה OC אני רק מעלה- FSB-434 ו מחלק זיכרון הכי נמוך 2.0 CPU VOLTAGE CONTROL - 1.4000 = 3.9 יציב 24/7. --------------------- חשבתי ש - CPU VOLTAGE CONTROL זה VCORE... אבל בביוס ב PC HEALTH STATUS כתוב - VCORE 1.364 ובכול התוכנות כמו CPUZ 1.20. אז, למי להאמין? ------------------------ וגם, האם הדרך לעשות OC הנ"ל היא טובה? נכונה? כי אם הדרך הזאת אני לא מצליח להגיע לתוצאה שרציתי ?(4.0) X.X תודה.

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by shaks,

למה צריך להעלות את המתח של הNORTH BRIDGE? למה זה עוזר? יותר יציבות? אפשרות להמשיך בOC?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by amirfefer,

הטמפ' הזו במצב סטטי תמיד בנוסף, קניתי 2 מאווררי CoolerMaster עם חיישני טמפ', למה אני לא רואה אותם בשום תוכנה?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by pro,

יש לי מחשב Pentium 2 400 MHz ו128 SDRAM האם יש אפשרות שיעבוד יותר מהר בלי להחליף מעבד או זיכרון תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Jetway,

INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by tom123,

"3. Intel Pentium 4 - מעבד שמיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון, יש בו הגנת טמפ' שעולה על 40 מעלות, ברב המקרים דיי קשה להחזיק מעבד בטמפ' כזו בתנאי סביבה חמים כמו בארץ, אז לא נורא אם סוטים לכיוון ה45 מעלות במאמץ." דוגרי.. יש פה מישהו שהמעבד שלו פחות מ- 45 במנוחה? חחחחחח אני עובד על 73 במאמץ תעשו טובה תערכו את זה...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by tom123,

יש לי את הסנסור הזה שיש עם המארז שלי Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower מקבלים עם זה את הדבר הזה שמודד טמפ' אבל הסנסור ענקק הוא לא נכנס מתחת למעבד הפינים מפריעים... בתמונות רואים שזה נכנס ב- AMD אבל האינטל הרבה יותר קטן ולא נכנס מה עושים?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  21. אלה הטמפרטורות במצב מנוחה! O_O אני בשוק לגמרי. יש לי עוד מאוורר במארז, שלא פועל כרגע, משום שאני לא מצליח לחבר אותו לספק, זה כאילו שאין מספיק חיבורים פנויים (0 בעקרון לפי מה שראיתי ). עצות? דעות? תגובות? זה נורמאלי יחסית לחום של היום (ירושלים)? P: תודה מראש, orl2008. את האמת, אני מפחד להפעיל עכשיו את Burnout או משהו, שהמעבד לא יקפוץ לאזור ה-90 ככה O_O

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת לגבי רעש של מאוורר כמה מורגש רעש נגיד של 23.5 דציבל אני יודע שלמשל 20 דציבל ממש שקט מה גבול השמיעה של האוזן וכמה מורגש כל הפרש מעלה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=5212 תגובות בבקשה.......

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי נתב של אסוס wl500g כשקניתי אותו לפני מספר חודשים היו לו בעיות נוראיות של חימום יתר כי הוא לא התאים לתנאים בארץ... קצת חם פה אחרי חודש בערך החזרתי אותו לחנות וקיבלתי אחד חדש ממשלוח מיוחד שהגיע לארץ כי כל הנתבים הנ"ל לא יכלו לעבוד בארץ מחמת חימום יתר... הנתב החדש עובד כמו גדול בחדר סגור בחמסין הכי חם שיש בארץ... (הכוונה בלי מיזוג כמובן) יש לנתב 32 מגה זיכרון SDRAM. מעבד של 133 מגה הרץ, בלי מאורר ולדעתי בלי צלע קירור בכלל. הנתב מריץ גרסא מאווווווווווד בסיסית של לינוקס לצורך העבודה שלו. (יש 4 מגה פלאש בשבילה) בגרסאת תוכנה שהנתב בא איתה כמובן שאין הרבה דברים חכמים שאפשר לעשות אבל אני מריץ גרסא אחרת שאינה רשמית של אסוס שמאפשרת גישת TELNET מלאה לנתב או SS…

25. כי פשוט על הצ'יפסטק יש מעין קירור שמתחבר לצינורית. מה זה בדיוק ? אפשר לפרק את זה ?

דיונים חדשים בפורומים