אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל ככה: חיפשתי פתרון יעיל וזול לבעיית ההתחממות של כרטיס המסך שלי. המארז שלי, למרבה האימה, הגיע עם מאוורר 92 מ"מ קטן ומעפן ותו לא. נכון. מארז עם כרטיס מסך בעל קירור פסיבי מגיע עם מאוורר סטוק מייד אין צ'יינה 92 מ"מ. אוי לחרפה. בכל מקרה, ה-92 עבר קדימה, הפך כיוון והתחיל להכניס אוויר, ומאחור נוסף 120 מ"מ שמוציא את האוויר החוצה. ועדיין, כרטיס מסך מתחמם... אני לא מקבל ארטיפקטים או תופעות התחממות, אבל בשלבים הכי קשים של 3dmark06 הוא מגיע ל-85 וזה מדאיג. בכל מקרה, החלטתי להיות חכם: הבאתי עוד 120 מ"מ, ושמתי אותו מקדימה, במקום ה-92, שיכניס אוויר. את ה-92 שמתי בדופן המארז (איפה שהגריל ברוב מארזי הסטוק) - מוציא אוויר. אז כרגע הסירקולציה במחשב שלי נראית כמות בתמונה המצורפת, …
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בואו נגיד ככה,יש לי GEFORCE ואני רוצה לשים לו HEATSINK חדש,עכשיו כשאני מוריד את הHEATSINK הישן יש שם חומר לבן שנמרח כמו בוץ(לא יורד מהמכנסיים ) ,לא יודע מה זה,אבל זה בטוח משהו טרמי להעברת החום. עכשיו,איך אני מוציא את זה כדי לשים HEATSINK חדש? דרך אגב,למי שמתעניין אני שם ZALMAN VGA Heatpipe Cooler ZM80-HP ,ההיטסינק הענק הזה,שלא צריך מאוורר, ככה שאני לא אצתרך לסבול עוד את המאוורר הרועש שלי
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה קשה של אוורור מעבד Prescott 2.8E. המעבד נמצא על 60 מעלות ב-Idle (אינטרנט בעיקר) ומגיע בקלות ל-75 מעלות כאשר אני מפעיל משחק מחשב (Unreal למשל). נסיון פתרון ראשון קניתי Heatsink חדש: Thermalright SLK-948U והוספתי מאוורר חדש: Vantec Stealth 92mm (וזאת כי הרעש של המאוורר המקורי מאוד הפריע לי ורציתי מאוורר שקט) הנסיון נכשל! הטמפ' לא השתנו בהרבה. וירדו מ-65 מעלות ב-IDLE ל-60 מעלות. לצערי לא ייחסתי חשיבות למארז שקניתי, ורכשתי מארז די בעייתי מבחינת אוורור. הקובץ המצורף מכיל שרטוט של המארז ממבט צידי אשמח אם מישהו מכם יוכל להמליץ לי על דרך לאוורר את המארז ולקרר את הטמפ' שלו למומלצת (55) בעת מאמץ. יש לי את הכלים הנדרשים לשפץ את המארז אם יש צורך…
-
- 13 תגובות
- 751 צפיות
-
-
וזה בהמשך ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321316.0 אולי בגלל שזה כרטיס משופר של ה8800 אז הם נעלו את האופציה לOC כי כבר יש בו? זה הדגם הראשון שיצא ממש באותו יום קניתי אותו... או אולי בגלל שאני עם ויסטה 64BIT לומרות שאני עם הדריבר האחרון.. (גם למיטב זכרוני בXP הקודם הוא לא נתן לי OC) אוווווףףףף בבקשה תעזרו :'( :'( [br]פורסם בתאריך: 9.03.2008 בשעה 08:53:32 כך זה נראה אצלי..[attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שללללווםם תקשיבו יש לי מחשב Pentiom 3 733 256mb RAM voodoo 3 (sad sad i know)grrr אין לי מושג איזה כרטיס אם יש מצב שאני הופך איכשהו עם אוברקלוקינג את המחשב הזה עם הוצאה של מקסימום 2500 שקל למחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר בחצי שנה הקרובה על מקסימום איכות?? לא ברזולוציה הכי גבוהה אבל שיריץ טוב וחלק מאוד מאוד משחקים כמו far cry ו Half life 2 דברים ככאלה
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש קירור לכרטיס הזה למישהו יש המלצות? עד 300 שקל
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
*אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה זה Stepping ולמה יש כאלו שעדיפים על אחרים, אגב, זהו התיאור שקיבלתי מ Babylon: אבל זה עדיין לא מסביר לי כלום....
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז 6a19 ובו מספר גדול של חורי אוורור. לחורים העליונים היתה מחוברת כוס מפלסטיק שהוסרה בגלל חוסר תאימות לגוף הקירור של המעבד. שאלתי: מה הטעם בפילטר שיש בקדמת המארז כאשר באמצע יש כל כך הרבה חורי אוורור שדרכם יכול גם להיכנס אבק? לא עדיף לחסום את החורים הללו ולתת לאוויר להיכנס רק דרך הפילטר והמאוורר הקדמי? תמונה: תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
אני קונה עוד שעה בערך~ מעבד והיטסינק של זלמן עם הזלמן מגיע לי "thermal grease" - מה זה אומר ואיך למרוח את זה (כן קראתי את המדריך אבל אל תפנו אותי אלא תכתבו).
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ASUS הנה תמונה מCPU-Z עכשיו.. אני רוצה לדעת איך לנעול את הAGP והPCI בלוח... תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני עכשיו בונה את המסך LCD שבאתר לפי המדיך וכאשר באתי להלחים משהו ניתקלתי במשהו משונה: בטבלה שמציינת לאן כל רגל במסך הולכת רשום שאת רגל 5 במסך יש לחבר לגיד 1 בפרלל ואותו דבר רשום גם על רגל 6 במסך LCD. כאשר צפיתי בסירטוט ראיתי שרגל 5 במסך הולכת ל 14 בפרלל. מה מהם נכון? (אני חושב שהסירטוט, יותר הגיוני) בכל מיקרה תגידו מה נכון ותתקנו (אם צריך) בשביל שאחרים לא יטעו המדריך: http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide3.php
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איך אני בונה בלוק מים מי שיש לו אחד יכול לשלוח לי צילם או מי שבנה אחד יכול להגיד לי איך
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
רציתי להחליף בספק כח שלי את המאוורר לאחד אם לדים , שאלתי היא האם זה אפשרי והאם זה יוריד את כוחו של הספק (כי שמעתי שהמאורר של הספק חזק מאד?!) אז זה בר ביצוע ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני כרגע על 4 GHZ עם i7 920 20X200 זיכרונות על 1600 MHZ ומתח 1.64V VCORE 1.35 קירור Noctua nh-d14 מארז antec 1200 טמפ במאמץ 67-72 מה הלאה?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני משתמש חדש באתר הזה רציתי לדעת איך עושים אוברקלוקינג בשיטת צעד אחר צעד יש לי מחשב: AMD 2500 BARTON EPOX 8 RDA CORSAIR 256 *2 400 MHZ HERCULES 9700 WD 80 GB 8MB BUFER המחשב חדש ורציתי לדעם אם כדאי לעשות אוברקלוקינג חוץ מזה תסבירו לי איך לעשות ואיזה קרור מתאים בנוסף לקרור שיש לי CPU COOLER של ואנטק ועוד שני מאווררים על המארז... תודה מראש לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג(לא רק למארז)פשוט ובלי יותר מדי סיבוכים, דברים מגניבים אבל פשוטים(אני מתחיל) תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ATI Tool OR RivaTuner מה אתם ממליצים לי להתחיל (יענו איזה תוכנה קלה יותר לעבודה) ?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני ררוצה להתחיל לעשות אובר קלוקינג למחשב שלי ומשום שאין לי ממש ידע בנושא יש לי מספר שאלות.... אוקיי אז זה המפרט של המחשב שלי Field Value Computer Operating System Microsoft Windows Vista Media Center Edition OS Service Pack - DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BENSHUSHAN-PC User Name Benshushan Motherboard CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz 4400+ Motherboard Name MSI K8N Diamond / K8N SLI Platinum (MS-7100) (3 PCI, 2 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA nForce4 SLI, AMD Hammer System Memory 2048 MB BIOS Type Award (02/13/06) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printe…
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-