אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה אני רוצה לעשות חור בדלת של המארז שלי ולשים מאוורר עד עכשיו הבנתי פחות או יותר איך עושים את זה הבעיה היא איפה בדיוק אני צריך לחבר את המאוורר בלוח אם? איפה החיבור? אני מאוד יודה לכם אם תענו לי
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
חיברתי אותם ללוח אמ לחיבור של ה 3pin והם בקושי מסתובבים, נראה לי אני פוו וזה יותר חזק מה עושים? פגם בייצור או משהו אחר?
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקיי קיבלתי היום את ה TT חיברתי אותו כמו שצריך רק שאין לי מושג לאן לחבר את המאווררים החיבורי מאווררים שיוצאים ממנו הם פיצול של 3\4 פינים. בכ.מסך המאוורר המקורי נכנס ל -2 פינים. בלוח עצמו יש לי מקום ל - Sys Fen 1 ו Sys Fen 2 שהם 3 פינים אבל זה לא מתאים... המרווח בין הפינים גדול מדי מכדי שהמחבר יכנס. מה עושים ? עריכה: יש את המתאים שמתחבר ל -12V לספק ויוצא ממנו שני חיבורים, אחד 0.7v והשני 12v ורק החלק של ה-3 פינים יכול להתחבר אליו. לאן מחברים ? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בניתי מסך lcd שהוצאתי מאיזה מילון אלקטרוני. חיברתי אותו לפי ההוראות באתר והוא אכן עובד (תמונות ברגע שאני יחבר אותו לאיזה מעמד) עכשיו יש כמה בעיות: 1)המסך אמור לתמוך בעברית אך כאשר אני כותב בעברית באחת מהתוכנות מופיע על המסך ערבית 2)שאני מגדיר באחת התוכנות מסך לוווינאפ לא מופיע כלום (בקריסטל פרונז מופיע e11) יש לי ווינאמפ 3 אם זה משנה 3)אני לא יודע אם יש לו תאורה אחורית כלומר, יש לו 16 חיבורים מאחורה אבל במילון לא הייתה לו תאורה כמו כן יש עוד שני חיבורים של k ו a
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה עשיתי דבר די מטורף מהחוט מוליקס שיוצא מהHHD לתוכו חוט של מאוור פשוט חיברתי את החוט האדום של המאוור לחוט שם של המוליקס ואת השחור של המאוור חיברתי למארז.. עכשיו מה הסכנות ? למישהו יש פיתרון חילופי יותר הגינוי? (כנראה שנישרף לי חלק מהלוח אם נקודה של 3 פינים שאילה הייתי מחבר את המאוור והיא כבר לא פועלת אחרי כמה ניצוצות שהיו אחרי שחיברתי 2 מאווירים וקצת שחקתי עם זה.. אז קיצר למישהו יש פיתרון חילופי וקצת הסבר מאוורים אני יכול לחבר לאותו חיבור?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שאני רוצה להעלות\להוריד את הזרם כאשר חם במחשב בעזרת חישן חום הוצאתי את החיישן מספק כוח שהביאו לי אל תדאגו הספק היה דפוק. עכשיב אני לא מצליח להפעיל איתו מאוורר מה שעסיתי היה כך: חיברתי את המאוורר כרגיל ללא החישן והוא פעל עכשיו חתחתי חוט אחד וחיברתי בין החוט החתוך את החישן הצמדתי לו מנורה והוא לא פעל . למה? חיבאתי אותו ל12V הוא בצבע ירוק!
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
30-35 בלי מאמץ 44-48 עם מאמץ (עכשיו אני סתם מקודד XVID ל SVCD זה טוב?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים לכל האוברקלוקרים באשר הם, היום אני ארצה לספר לכם על מעבד שנפל לידיי בתחילת השבוע ומאז אני מתחבט כיצד לדחוף אותו עוד קצת אל עבר המגבלות, אך ראשית קצת רקע על המחשב שלי: עד לא מזמן היה ברשותי מעבד פנטיום 3 700@1000 שעשה עבודה נאמנה והחזיק את מחשבי במשך קרוב לשנה וסיפק ביצועים מספקים בהחלט לתחנת העבודה שלי, לפני כחודש המעבד התפגר ואינטל שבדקו וגילו אותו כדפוק שלחו לי פנטיום 3 טואלטין 1200, לאחר ניסיונות רבים ומשונים, כשלו כל מאמצי להפעיל את המעבד על ה CUSL2 BlackPearl אשר תומך אך ורק במעבדי קופרמיין. לכן לצערי נאלצתי למסור לחבר את הטואלטין החדש, בגלל שהוא כבר מצויד בלוח-אם TUSL2 אשר תומך במעבדי טואלטין. ואני לקחתי ממנו את ה-700 הסרבן שלו, אשר לא היה מוכן …
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי המפרט שבצד. כשקניתי הוספתי מאוורר 120 מ"מ של AC וחיברתי לאחד מה SYSTEM FAN שעל הלוח. כאשר לפני מספר ימים רציתי לבדוק את הסל"ד אני רואה שלא רואים באף אחת מהתוכנות שניסית וגם לא בביוס. זה ניראה כאילו הלוח לא מזהה אותו. יחד עם זאת, המאוורר עובד וניראה לי שבסדר גמור. יש משהו שאני לא עושה נכון ובגללו איני רואה את ה RPM? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
טוב,אני עם 6600GT/PCX . מעבד3200/64 זכרון 2*526 OCZ. התחלתי לשחק את FEAR,חבל על הזמן,רק בהגדרות נמוכות הוא ממש רץ.הטפ' 68-70 מעלות. אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך,התקנתי את RIVA,מה להעלות קודם את תדר הליבה או הזכרונות?או שאפשר את שניהם.קצת העלתי אבל כמה להעלות והאם קירור הסטוק מספיק(יש לי את GB).אני על 550/1045 ב-OC.אני יודע שזה נמוך אבל אני מזמין קירור לפי המלצה פה באתר. אשמח לטיפים,אני עם ראש פתוח ומוכן לנסות. תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכרטיס שלי פשוט חם ולא עוזר שום דבר לדעתי הבעיה היא שהמשחה הטרמית שהוא הגיע איתה גרועה....רואים את המשחה כמו ספוג לבן יבש ... בקיצור אני צריך קירור טוב...
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
טוב המעבד שלי רותח וכבר 3 פעמים המחשב נכבה במאמץ. במנוח הוא על איזה 44 ובמאמץ ראיתי שהגיע ל-78!!!! שזה מטורףףף אני חייב קירור טוב דחוף ואני מתלבט בין zalman 7000 שיש במלאי לקירור מים של טרמלטייק ה-bigwater SE או ה-735 החדש כי הזלמן+התקנה כבר יעלה לי 360 שקל והטרמלטייק שזה כבר קירור מים איזה 680. זה אומנם כמעט כפול אבל זה קירור מים עדיין... יותר יפה גם אולי קצת יותר שקט
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302883.0 למה אף אחד לא עוזר לי תכנסו לדיון ותעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
חייב המלצה לקירור טוב לכרטיס מסך חם מאוד ג'י פורס 5900 128 מגהבייט רותח יש פאסיבי שיעשה תעבודה יש לי 7 מאווררים של 80 בפול תאוור של טרמל טייק שתיים מהם על הכרטיס מסך אחד מעעליו ואחת מתחתיו מכניסים אוויר (יושבים על הדלת ולא עליו) תקציב לא חשוב
-
- 10 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 מאווררים לקירור המארז שלי מאורר אחד 80 ממ והשני 120 ממ אני לא מוכן להשקיע כ 100 שקל על כל מאורר אם אתה מכירים שמות של חנויות שמוכרות מאוררים כאלו במחיר זול ושיהיו מאווררים חזקים תכתבו לי פה כתובות מדויקות וישיהיה ניתן לחבר את המאוורר לחיבור של הספק תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775, יחידות 1 (רוצה להגיע למהירות של 3.5 MHZ ¤359 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1380 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤210 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤820 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm, יחידות 1 ¤45 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1389 ARCTIC COOLING Alpine 7 LGA775, יחידות 1 ¤78 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=263 S…
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איפה אפשר להסיג את המאורר המטורף הזה :http://www.hwzone.co.il/gallery/album20/aaa
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך את המאוורר כדי לקרר רדיאטור ע"פ נתוני יצרן -זה המינימום לחץ שאני צריך כדי שאוויר יעבור את הרדיאטור - הספיקה נגזרת מהנתונים של טמפ יציאת נוזל..... חיפשתי בכל החברות המוכרות ולא מצאתי - אני צריך מוצר שיכול להגיע אלי בפרק זמן סביר כסף לא מהווה בעיה באופן עקרוני! (במסגרת מחיר הגיוני) 1 מיליבר שווה ל 10 מ"מ מים או ל 0.39 אינצ מים תודה גדולה למי שעוזר!!!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חייב מתאם מ60ממ למשו יותר מ80... !! ל92.. אולי אפילו ל120.... צודההה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
קודם תודה שאתה פה !!! דבר שני קניתי מחש חדש לפני 4 חודשים ומאז שקניתי אותו המאורר של המעבד שלי עושה רעש יש לי מעבד פניטוים 4 2.8 אניטל prescot ואני משאיר את המחשב כול השבוע דולק והוא עושה לי פוווול רעש בשינה ואני הולך לחברים שלי והמחשבים שלהם שטים טילים אני מחפש טריק שישתיק אותו ואם לא טריק אז מעבד שקט במחיר הכי נמוך שיש ואני גם בנתניה אז שיהיה בסביבה סליחה שיש לי כול כך הרבה בקשות אבל זה ממש לחוץ לי !!!! :s07: :s07: :s07: :s07:
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה אומרים שאי אפשר אבל הבנתי שאפשר להוריד ביוס מיוחד או עם איזה תוכנה שאפשר לעשות עכשיו יש לי בעיה שהמחשב נותן ביצועים בריצפה.. יש לי תכרטיס 4850 512 של palit. ו2 ג'יגה ראם.. האם יש דרך לעשות אובר ?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, קניתי את המעבד E8400 ואת הקירור של טרמלייט אולטרה אקסטרים. קניתי את הקירור הזה בשביל לעשות לו OC גדול, אז כרגע אני על 4050MHZ עם מתח של 1.55 וזה לא יציב, למה ? הטמפרטורה היא 55 במאמץ, אם אני מוריד מתח זה עוד יותר לא יציב, הורדתי את המחלק ל 1:1 והוסתי מתח 0.2+ לזיכרונות ו 0.2+ לFSB הטמפרטורה של ה NB היא 31. מה לעשות כדי לייצב את המערכת ? להעלות ל CL6 לזיכרונות ? כמה מתח אני אמור להיות כשאני עומד על 4050MHZ ?[ תודה.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קניתי את ה TRUE 120 לסוקט 775 ונתקלתי בקצת בעיות בהרכבה. תגידו אחרי ההרכבה אני אמור להיות יכול להזיז את הקירור מהמקום? הוא לא נופל אבל אני יכול לסובב אותו במקום. זה אמור להיות כך? אולי שמתי יותר מדי משחת טרמית? אך אני מרכיב את המאוור גם על הקירור? ישבתי על זה אתמול שעה ולא מצאתי דרך! יש לי כבר שריטות רבות על הקירור מרוב שניסיתי. חייב את עזרתכם, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-