אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
היי, אני חדש כאן, ויש לי בעייה: בשבועיים שלושה האחרונים אני שומע את הרעש של המאווררים יורד לכמה שניות, כאילו מפסיק לעבוד לכמה שניות, ואחרי כן חוזר. זה קורה המון פעמים. התקנתי אוורסט, וזה מציג לי 42-43 מעלות במנוחה במעבד, ו-46 עד 50 בעבודה. לפעמים זה הגיע במאמץ ל-55. לפני 3 שעות בערך פתאום שמעתי קצת שקט מהמאווררים... זאת אומרת לא שקט לגמרי, אבל יותר שקט...נראה לי שאחד הפסיק לפעול ואחרי 2-3 דקות חזר לעבוד. בזמן שזה היה שקט, אז בדקתי מאחורה והרגשתי אוויר מהמאוורר של הספק כוח מאחורה שמוציא אוויר.. ובאוורסט הודיעו לי שהמאוורר של המעבד עובד. זאת אומרת 2 מאווררים בטוח עובדים.... האם יכול להיות שהשלישי (זה שמכניס אוויר למארז) הוא שעושה את הבעיות ואת הרעש? איך אוכל לדעת? ומה עושים…
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר 60 מ'מ שיהיה מצויין ושקט תודה מראש1!!
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
אני יודע שזה יתן לי עוד קצת oc כי אני לא מוגבל בגלל הטמפ זה מגיע עד 59 מעלות אם oc + unlocking אני יכול לעשות oc עד כ340 יציב ואני רוצה עוד אבל צריך לעלות את הvolt של הליבה מ1.1 v ל1.2 אז עכשיו בכלל אין לי מושג אין עושים את זה, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח asus p4s533-vm והמעבד שלי זה intel pentium 4 2.40 ghz ובגלל שה הגמפרים שלי לא במקום זה או עכשוו רק 1.8ghz ואני רוצה לדעת את המקום של הגמפרים בלוח שלי ועם אני יכול לשנות משהו שיאפשר לי אוברקלוקינג דרך הביוס תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הטמפרטורות שניראות כאן תקינות ? ומתי אני אדע שהטמפ' לא תקינה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
זה מה שבניתי עד כה ל-OC קל עד בינוני, אחד היעדים הוא שקט מוחלט. סימנתי בסגול את ההתלבטויות. בואו נניח שהתקציב גמיש בהנחה שיש הגיון ותועלת. מעבד: E6300 - 1075nis E6400 - 1390nis 1. מוכן לשים עוד 300 ש"ח בהנחה שאוכל לסחוט הרבה יותר בשילוב עם זכרונות 800. דעתכם? לוח אם: Gigabyte 965P-S3 790nis DS3 - 950nis DS4 - 1090nis 2. האם כדאי להוסיף ~200 ש"ח בשביל רכיבים קצת יותר איכותיים? ואם כבר, לקחת DS4 עם קירור לצ'יפ? זה בעצם ינטרל את הצורך במאווררון Spirit 2, נכון? האם זה עדיף? פחות רעש? קר מספיק?? זכרונות: G.Skill PC6400 800MHz CL4 4-4-4-12 - 1680nis http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5849 3. המחירים בשמיים, זאת נראית לי בחירה טובה, האם יש משהו דומה באיזור המרכז? והא…
-
- 8 תגובות
- 484 צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא אוברקלוקר יותר טוב?? ה X1650pro או ה 7600GS??
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! יש לי את ה3800+ dc של amd יחד עם לוח אם am2v890-vsta של asrock רציתי לדעת אם איזו תוכנה אני יכול לעשות oc למעבד(כמו למשל ati tool לכרטיסי מסך)? ועד כמה בערך אני אוכל לעשות oc עם הקירור סטוק?וגם איך לדעת מתי להפסיק את ה-oc(מה הטמפרטורה שזה מתחיל להיות מסוכן)? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כדאי לקנות את זה CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO + ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER או רק את הכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי את המפרט בצד...אני צריך לנעול מתחים או משהו נכון?איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 445 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור אקטיבי שבא עם המעבד X2 AMD AM2 4200+ יש לי בערך טמפרטורות במנוחה 36 מעלות בשתי הליבות במממוצע(נגיד אחת 38 ואחת 40) ובמאמץ בשתיהם יש 40 ,38 ככה ואני רוצה לעשות בינתיים oc לא גדול עם הקירור האקטיבי שבא עם המעבד אני אקנה עוד מעט קירור פאסיבי אז יש איזושהי תוכנה שיכולה להעלות את הסל"ד שלו? (כדי שהטמפרטורות ירדו במעלה אחת,שתיים) ?
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שמעתי שיש כרטיסים מאד זולים .אני חושב לא בטוח שה 6600 le יכול להגיע ע"י אוברקלוק לרמה של ה 7600gt . אולי יש כרטיסים אחרים שאפילו יותר זולים מהכרטיס הזה ויכולים להגיע אף ליותר.מי שמכיר שיציע .כרטיס עד 400 ש"ח
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את הפריזר 7 פרו והיום כשניסיתי להוציא את הגוף קירור הרגיל ניתקלתי בבעיה: יש פין אחד מבין הארבע שלא רוצה להשתחרר כשאני מסובב אותו יש קליקים והוא פשוט לא מעוניין לצאת יש מה לעשות חוץ מלקרוא לטכנאי?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
רציתי להיות בטוח האם יש בביוס אפשרות להגדיר את הזכרון לעבוד ב 400mhz שאלה נוספת - במידה ואני קונה את לוח האם הנ"ל בזמן הקרוב, האם יש סוגיות ביוס כלשהן שדורשות עדכון? הכוונה בעיקר למטרות OC... (אני מתכוון להגיע למהירות באס של עד 450mhz)
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בקירור מחשב טמפ' נמדדו במנוחה : טמפ' המעבד הוא 55 מעלות טמפ' לוח אם הוא 40 מעלות המפרט הוא : מארז COMPUCASE CI-6a19 מעבד 2.8 GHz זיכרון 512 Mb לוח אם ASROCK
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v7000c/v7000c.asp אני משתגע המחשב שלי מתחמם אש נמאס לי מזה מחפש פתרון מפרט שלי: מארז של איבורי (הכי דפוק שיש!) לוח אם INTEL BONANZA ציפ 875 מעבד P4 3.0 מאורר פריזר 4 של ארטיק.. 2GB RAM בDUAL CHANNEL ללא קירור 512X4 דיסק S.ATA 120GB GF6800GT של ASUS מחפש לו קירור חדש (תראו בפורום) ספק רגיל אין לי מושג של מי. חברה כל עצה לקירור המחשב תעזור לי + האם כדאי את המארז שבקישור.. והאם מישהו יוד איפה קונים את המטלית שמנקה חומר טרמי. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות 400MHZ (מפרט מלא <<<<<) והגעתי איתו ל420~ איך אני יכל לדעת מתי צריך להפיסק? הרי אני יכל לשים אותו גם על 600MHZ .... מתי להפסיק? ד"א איך אני שולח את הOC שלי לאתר? (ל-OCDB
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לוקח E6300 עם 2GB TWINMOS 667, 7900GS ולוח Asrock Xfire. מעולם לא עשיתי OC ונדמה לי שזה לא יקרה בזמן הקרוב. אבל - הנושא מעניין אותי ואני רוצה לשמור את האופציה פתוחה. 1. מדוע האסרוק לא מתאים ל-OC? 2. מדוע כ"כ מומלץ לעשות OC עם זכרונות 800? מה הבעיה עם 667? 3. האם לדעתכם כדאי להוסיף עוד 300-400 שקל כדי לשדרג את הלוח? 4. אם כן, איזה לוח לקחת עבור OC בינוני מבין כל הג'יגה בייטים למיניהם (S3, DS3, DS4...)? והאם בכלל לקחת אסוס? 5. בהנחה שאשדרג לוח, האם כדאי לקנות מראש קירור למעבד? ואם כן, מהו הקירור השקט ביותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מזמין במהלך השבוע חלקים לקירור מים ורציתי להציג בפניכם את החלקים כדי לקבל חוות דעת והצעות לשיפור.. המערכת מיועדת למעבד בלבד (לפחות כרגע) , המעבד הוא Pentium 4 3.00GHz Prescott-2M LGA775 תקציב כולל: 850 ש"ח רדיאטור - CoolingWorks CoolRad-22T Dual 120mm Radiator 46$ פרוזן סי.פי.יו http://www.frozencpu.com/products/2176/ex-rad-76/CoolingWorks_CoolRad-22T_Dual_120mm_Radiator.html משאבה - ENIEM 1200 LPH לא טבולה. 120 ש"ח מיכל מים - Swiftech MCRES-MICRO Small Form Factor / High-Flow Reservoir 15$ פרוזן סי.פי.יו http://www.frozencpu.com/products/2226/ex-res-80/Swiftech_MCRES-MICRO_Small_Form_Factor_High-Flow_Reservoir_12_ID_and_38_ID.html בלוק למעבד - Danger D…
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברה שווה לי לקנות את הקירור הזה ל-x1900gt שלי בשביל oc ב220 ש"ח?(כמה שקלים לא ישנו לי כי זה קרוב לבית....) והאם הוא מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של פנטיום 3 מעבד 500 מגה הרץ וזיכרון 384 SDRAM....האם אפשר לעשות לו אובר קלוק.? ואם כן אז איך..אני לא בדיוק יודע איך..קירור דווקא יש לו...אני חולה על קירור.. ;D המארז שלו יהיה מצויין לאובר קלוק-הוא גדול מרווח ויש מלא מקומות להשים מאווררים ויש חירור רב לאיוורור.....אני רק צריך לדעת איך לעשות אובר קלוק למעבד.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
ברשותי כרטיס GF6800 של ASUS קוראים לו V9999 למבינים שביניכם.. אני רוצה לקנות לו גוף קירור חדש שקוראים לו AcceleroX1 של AC אבל אני בטוח שאני לא יכול לחבר את החשמל של המאורר לשקע בכרטיס (הפינים שונים).. אני יודע שאפשר לעשות את זה לפי זה : http://www.extreme-mods.de/readarticle.php?article_id=17&rowstart=3 זה אותו כרטיס אבל הכל כתוב שם בגרמנית.. האם יש מתאם שאפשר לקנות שיאפשר לי לחבר אותו לכרטיס..? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-