עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Crash5,

סלחו לי על הבורות... הסנסור שיושב בין גוף הקירור למעבד לא מחובר כיום לשום מקום. זה חיבור מלבני שאליו מחוברים שני חוטים שחורים. לאן אני אמור לחבר אותו על מנת שאוכל לבצע ניטור טמפ'? אני יודע שבלוח האם יש מקומות אליהם מחברים מאווררים אבל אין לי מושג האם הם משמשים גם לסנסורים? תודה.

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  2. Started by NeoMesH,

שלום..קניתי עכשיו ספארק7 + מישהו יכול להסביר לי איך מחברים אותו והאם חייב לשים משחה טרמית??

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nokia31,

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים

4. Started by Bug2000,

יש לי מסך קטן של 486 המסך הראה את כמות ה MHZים בהם עובד המחשב . עכשיו יש לי לוח אם שרוף ויש בו חיישן א. האם אפשר לחבר בין שתיהם כך שהצג יראה את כמות החום במארז/מעבד/כ.מסך? ב. אם כן איך אני מוצא את החיישן בלוח (VIA APOLLO 133) ג. איך אני מחבר בין שתיהם ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by matanyaniv,

אני מחבר עכשיו קטודה. הקדודה מחוברת לכזה מלבן בצבע תכלת, מהדבר התכלת הזה יוצא כבל אדום טכבל שחור-השחור הולך לחיבור מולקס והאדום הולך לחיבור בצורת ג'אמפר. חיברתי את המולקס אבל את החוט האדום אני עוד לא יודע לאן לחבר, כתוצאה מזה הקטודה לא עובדת...(אני חושב) לאן אני צריך לחבר אותו?

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by sub_man,

יש לי קתודה קרה כחולה ולד 3 כיוונים ירוק איך אני מחבר אותם ולאן ואם יהיה ציורים או תמונות זה ממש יעזור תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by orental5,

האם ניתן לחבר קירור למעבד עם 3 PIN ללוח האם עם חיבור עבור המעבד עם 4 PIN

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. היי. זה סיפור ארוך, אבל עומדים לצידי רכיבים של מחשב ללא מערכת הפעלה. השאלה שלי היא האם כדאי לי לחבר אותם למארז, למרות שעד יום רביעי אני לא אדליק בכלל את המחשב? המשחה הטרמית לא תיהרס כשהיא נחה סתם ככה בין המעבד לקירור? יש הבדל אם אני מורח אותה עכשיו או ביום רביעי לפני שיהיה בידי עותק של וינדוס? תודה.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  9. אני חושב לבנות מערכת קירור מים ורוצה להשתמש ברדיאטור 280 מ"מ, אבל במארז קיימים חיבורים המתאימים לרדיאטור 240 מ"מ בלבד. אין בעיה של מקום ולכן אני לא רוצה להתפשר על הרדיאטור הקטן יותר. בנוסף אני לא מעוניין לעשות שינויים גדולים במארז, ולכן מודינג אינו בא בחשבון. מצאתי שהברגים המרכזיים של המאווררים יכולים לשמש אותי לחיבור (עם מתאם פשוט) לחיבור הרדיאטור למארז, כלומר חיבור ב-4 ברגים בלבד. האם החיבור הזה מספיק בטוח, או שאני מסתכן בהרס הקירור? נ.ב. הרעיון הוא להשתמש במתאם דומה לזה -

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השאלה ששאלתי למעלה. שורת מנורות כזאת כמו ששמים על עצים בגני אירועים וכאלה. עם לדים בפנים. מתחבר ל-220וואט. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by HFDO5,

השגתי עינית אינפרא שמתחברת למדפסות LASERGET של HP השאלה שלי אם מישהו יודע מה כל פין שם אומר או אם יש מאיפהשהו להשיג את זה.. חיפשתי קצת ומצאתי רק מחירון של הדבר הזה הדגם של העינית זה 3872H166 ובקונקטור זה חיבור עגול כמו של PS2 אבל יש 3 שורות של פינים: 3 פינים 3 פינים 2 פינים אני רוצה לנסות לחבר את זה ללוח הראשי שלי.. יש לי חיבור לאינפרא שם.. (5 פינים) אם תוכלו לעזור לי למצוא רק מה כל פין משדר\קולטת מתח וכל אלה אני אנסה להמשיך כבר לעשות עם זה משהו מחכה לתשובה ??? ???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by adamg,

שלום רב, ברשותי כ"מ מסוג רדאון 9700 פרו ( איןספק שהוא עתיק). לצערי המאורר שלו לא עובד ולדעתי הוא הסיבה לכ ךשהמחשב שלי מתכבה ומתחיל לצפצף. בכל מקרה, יצאתי החוצה והצטיידתי במאורר, אך הבעיה הקטנה היא שאין לי כ"כ מושג לגבי ההרבה שלו. תמונה של מה שקניתי http://img233.imageshack.us/img233/9828/dsc00913ja9.jpg האם תוכלו לומר לי מהם החלקים השונים וכיצד לחברם? לדוגמה ראיתי שישנם שני חיבורי חשמל באיזה מהם לבחור? וש אלה אחרונה האם המאורר הזה הוא בסדר? אני יודע שהוא אל שיא הטכנולוגיה היות והוא עלה לי 60 שקלים, אך מצד שני אני גם לא עוסק באוברקלוקינג. תודה מקרב לב, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 384 צפיות
  13. אהלן אני שם רדיאטור 360 שיש עליו 3 מאווררי 120 ואין לי מספיק יציאות מהלוח אמ למאווררים המפרט שלי נמצא כאן בצד אני רוצה לשלוט בשלושתם דרך הלוח אמ\תוכנה וראיתי את המפצל הבא http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=34306 ממה שהבנתי וכתוב אפשר לשלוט בשלושה מאווררים דרך הלוח אמ ... האם זה באמת נכון ואפשרי? ואם כן ... זה לא "כבד" מידי 3 מאווררים שרצים במהירות הכי גבוהה על יציאה אחת מהלוח אמ מבחינה של מתחים וזרם לאורך זמן ? תודה לעוזרים גיא

• 24 תגובות
    • 10k צפיות
  14. יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB).. השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.) ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס: אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית? בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'.. תודה מראש עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות- http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by -=THE MUMMY=-,

אם אני מחבר שני מאווררים לוט אחד(מארבע חוטים לשני חוטים)כדי לחבר ללוח אז כמה כול מאוורר יקבל 12 או 6 והשאלה השניה מה עדף לחבר שני מאווררים ביחד או מאוורר ליד מאורר

16. האם זה אפשרי או כדאי ?

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי מאוורר biox f120 ואני רוצה לקנות עוד מוורר שהוא RGB ולחבר אותו לחיבור הנוסף שמגיע עם ה biox f120 זה אפשרי? יכול להיות עם זה בעיות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lipa,

חיבור אחד מאחורה מתחת לספק והשני מקדימה למטה איך לחבר אותם מה מכניס אויר ומה מוציא או שניהם מוציאם? ושאלה שניה איך המאוררים של sunon?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. ערב טוב לכולם, אני הולך ליקנות את הגוף קירור הנ"ל,ואני מתקוון לחבר אליו שני מאווררים מסוג Noctua 120MM NF-P12-1300Rpm . אך לפי מה שידוע לי גוף הקירור מגיע עם חיבור למאוורר אחד בלבד . אז האם אתם יודעים אם יש איזשהי שיטה לחבר בכל זאת שתי מאווררים למעט דרכים של חיבור עם זיפרים וכדומה... הדרך שעליה אני חשבתי היא לקחת את המאוורר ובינו ולבין גוף הקירור לשים את הדבר הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=5009 על מנת למנוע רעשים ומגע בין שני הגופים בכדי לחבר את המאוורר לגוף הקירור אני כנראה ישתמש בזיפרים כי לא מצאתי דרך אחרת כרגע אז בקיצור מה אתם חושבים על הרעיון שלי אשמח להצעות\וניסיון של אנשים עם הבעיה הזו... לילה טוב ושבת שלום! …

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by Ran B,

אין לי רב מדד ואני לא יודע איזה מספר כל צבע חוט בכבל מדספת.. אז יש מישהו שכבר התקין תצוגת LCD ויכול להגיד לי איזה מספר שייך לכל צבע.. יש אתר שאומר השאלה אם זה באמת ככה.. הינה האתר.. http://www.overclockers.com.au/techstuff/a_diy_lcd/ תסתכלו בטבלה המספרים של הצבעים נכונים? תודה, רן!

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by SevenKiller,

שלום... תראו אם אני ידע איך אני יוצאי הרבה כסף על זה וחשבתי על זה רק עכשיו... אתם אמרתם לכמה אנשים פה שים לד פה שים לד שם... אני קניתי איזה 3 לדים... 1 בשביל העכבר להחליף מהאדום... ו2 שיהיה... עכשיו השאלה.. הכי חשובה !! נגיד ויש לי לאן אני מחבר!?!?!?!?! ל-א-ן? תודה רבה אני ושב שהלדים שלי הם 3 וואט כחוליים כאלה עולה 7 שקל 1... בבקשה שאלה הכי דחופה בארץ

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by greenday,

1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by udist,

החלטתי להשתיק מעט את המארז שלי אז רכשתי 4 מאווררי 80 מ"מ של AC להחליף את ה4 הג'נריים הקיימים אצלי במארז. כשהגיעו המאווררים כבר ראיתי בעיה, החיבור שלהם הוא חיבור 3 פינים ישירות ללוח האם מה שיוצר את הבעיה הבאה, אין לי מספיק חיבורים בלוח האם כדי לחבר את כולם. הלוח p4s8000d של אסוס, בעל 3 חיבורים על לוח האם, cpu, chassis, powes supply ככה שיש לי רק חיבור לשני מאווררים (המאוורר של הספק לא דורש חיבור לחשמל). האם יש דרך שאני יכול לחבר בכל זאת את יתר המאווררים או שאני אתצרך להחליפם? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bar1234,

שלום... יש לי לוח של MSI P4MAM-V ... יש לי מאוורר אחד שמחובר על הלוח אם ועוד אחד שמחובר לספק ישירות והמאוורר שעל המעבד.... יש לי עוד מקומות לחיבור של מאווררים....? כי אני לא מוצא שום חיבור נוסף למאוורר...!! זה הלוח- http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=586 ועוד דבר....האם יש אפשרות לחבר מאוורר עם חוט שחור ואדום .... לחיבור מולקס ....??

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

איך אני אמור לדעת איזה חיבור ישלו כמב סוגים כבר יש?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.