אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
בלוח אם שלי (ראו חתימה) הצ'יפסט יושב בדיוק מתחת לכרטיס מסך ומחמם אותו (65 מעלות במנוחה, השיא שלו 92 מעלות), אני רוצה לפתור את הבעיה אבל אני לא כל כך יודע איך, הפתרון הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מלהזיז את הצ'יפסט) זה לחבר מאוורר או שניים בדיוק מעל הכרטיס מסך (מתחתיו אין מקום כי יש לי שם כרטיס טלוויזיה), כלומר, מעל חריץ ( PCIE (X1.. עכשיו לשאלות: 1) אפשר לקנות מאוורר שיתחבר שם? אם כן אז איפה וכמה זה יעלה? 2) אתם חושבים שזה יעזור? 3) יש פתרון יותר טוב? (אבל לא יקר או מסובך מידי) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מאוורר פשוט ג'נרי מחבר, ואני לא ממש יודע איך מחברים (אם אפשרי בכלל...) יש לו חיבור שמתאים לשני פינים.. אני יכול לחבר אותו לAbit NF7 V2.0? אם כן, איך? תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס GEFORCE 8500 GT, עקב התחממות רבה של הכרטיס בעל הקירור הפאסיבי החלטתי לקנות מאוורר,לאחר התייעצות עם הפורום הבנתי שאני יוכל לחבר אותו על הצלעות קירור של הכרטיס מסך בעזרת ברגים, קניתי מאוורר F9 של ARTIC COOLING מאוורר 90 מ"מ, המאוורר הגיע עם 4 ברגים קטנים,הברגתי אותם, אח"כ נסיתי ל"הדביק" את המאוורר על הצלעות קירור , לא ממש הצליח לי,אחרי הרבה נסיונות הצלחתי איכשהו לתתקוע אותו טיפה,ואז מה שקרה שהוא פשוט נפל מישם .. בדקתי עם המאוורר עובד והוא הסתובב כמו שצריך, הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לתקוע את המאוורר נסיתי כבר כל פוזיציה ולא הצלחתי..מבקש את עזרתכם תמונות: http://img291.imageshack.us/img291/2883/p1010012lj.jpg http://img192.imageshack.us/img192/2568/p10…
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח אם של GygaByte דגם GA-970A-D3. לאחרונה החלטתי להוסיף מאוורר, בנוסף למאוורר שקיים מאחורה. את המחשב קניתי מחברת TMS, כך גם את המאוורר. הסבירו לי לאן לחבר אותו, והתקשרתי מספר פעמים, אבל פשוט לא הצלחתי. המאוורר בא עם חיבור כזה של שלושה חורים, ועל הלוח אם כתוב SYS_FAN_1, לשם אמרו לי לחבר אותו. ניסיתי לחבר אותו בהתאמה, כך ששלושת החורים יתאימו, בדקתי גם איך החיבור של המאוורר הראשון הולך, ועשיתי ככה, אותו דבר. ניסיתי להפעיל אחרי זה את המחשב והמאוורר פשוט לא עבד. מה שכן שמתי לב שהוא לא ממש מתחבר, כמו חיבור רופף כזה, אבל הוא כן נכנס ומתאים. בדיוק כמו שאמרו לי עשיתי, ולא הצלחתי. זה המאוורר: http://www.tms.co.il/product/4310 מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מאוורר של gigabyte הוא בא עם פאן קונטרול ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם בלי הפאן קונטרול בשביל שהלוח אם ישלוט לבד על מהירות המאוורר מישהו יכול אולי להסביר לי איך אני מחבר אותו ללוח אם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
על לוח האם יש לי שלושה חיבורים למאווררים (cpu fan, fan1, fan2), כאשר הם תפוסים ע"י מאוורר המעבד, ומאווררי מארז. אני רוצה לשים מאווררים גם על כלוב הדיסקים ולחבר אותם לבקר כדי שאוכל לראות ולשלוט על מהירות הסיבוב. האם אפשר להוסיף / לפצל איכשהו את החיברוים שיש לי על הלוח? אם לא, אז אם אני מתקין מאוורר האם הוא בא עם חיישן חום ובעצמו יודע לווסט את המהירות בהתאמה? תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מאוורר קידמי למארז לחיבור PWR_FAN לוח אם GA-K8N Ultra-9 תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שכאן זה הפורום המתאים לשאלה הזאת: רציתי לדעת למה עדיף לחבר מאוור למארז, ללוח ב- 3 פינים, או ישירות לספק עם חיבור 4 פינים מולקס. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היה לי על המעבד(AMD2000,לוח-ג'גבייט VAX) וולקנו 7+ ועכשיו החלפתי ל-Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler for AMD,השאלה שלי היא האם המאוורר החדש מתאים לתושבת או איך שקוראים לזה איפה שהוולקנו 7+ ישב? אני פשוט מכניס אותו וזהו או שדרוש שינוי ועוד שאלה היא האם המאוורר הזה יותר גדול מהוולקנו 7+?
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, קניתי מאוורר פשוט בגודל 6x6 cm לקירור ה-Athlon XP שיש לי. חשבתי שאקבל אותו עם המחבר ללוח אם, אבל מה שקבלתי הוא מאוורר עם שני חוטים חשופים.... האם אפשר לפרק בצורה פשוטה את המחבר מהמאוורר הקיים ולתקוע את החוטים במחבר הישן או צריך להלחים את ה החוטים למארז ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, אני אנצל את המחצית ואשאל כמה שאלות (מקווה שזה הפורום הנכון), לא הצלחתי למצוא את התשובות בעזרת חיפוש... בכל אופן, עבדתי לפי המדריך של קובי חסון בקשר לשימוש במאוורר של ספק ישן. את המאוורר הוצאתי, יש לו שני חוטים: אדום ושחור. במדריך כתוב להוציא גם את חיבור המתח לפלופי ולהשתמש בו. יכול להיות שזה בגלל שהמדריך מ2001, אבל חיבור המתח לפלופי לא נראה כמו בתמונה. אתם בטח מכירים אותו, זה שקע לבן שמחוברים אליו רביעיית חוטים. והנה השאלות: 1: האם אני יכול בכלל להשתמש בחיבור הזה לטובת חיבור המאוורר ללוח האם בכלל ? (הוא לא מטעים בעיקרון לחיבורי מאוור, שייפתי אותו קצת ועכשיו הוא מתחבר לא רע).. 2: במידה ולא, באיזה חיבור אני כן יכול להשתמש ? 3: במידה וכן, כאמור יש לו ארבעה חוטים (אדו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את המאוורר הנוסף שלי ישירות לספק (ליברטי 400)?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ברשותי מארז שבו מאוורר cooler master low noise 120mm המחובר לספק seasonic 350ET. בלוח-אם 880GM-D2H יש חיבור ל sys_fan פנוי. אם אחבר את המאוורר ללוח-אם אז המאוורר יהיה שקט יותר?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מאוורר נוסף למארז, אבל כל חיבורי המאוורר בלוח האם תפוסים וכך גם כל החיבורים של הספק. הבנתי שניתן לשרשר מאווררים. איך אני עושה זאת? יש משהו אחר לעשות? תודה
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי לוח אם של ג'יגהבייט KMNF-9, ומאוורר אחד כבר מחובר ללוח, יש ברשותי מאוורר נוסף למארז, יש אפשרות לחבר אותו גם? גם על הלוח, וגם בחוברת ההוראות ללוח, ראיתי חיבור יחיד ל-Sys Fan, לאן אפשר לחבר?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שנשרף אבל המאוורר שלו תקין אני רוצה לחבר אותו בתוך המארז כך שהוא יהייה מכוון ל כ.מסך שיקרר לי בעיקר את הזכרונות. אין לי מושג איך לשות את זה מחכה לעזרה מכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
המחשב שלי התחיל לקרטע, אז פתחתי את המארז וגיליתי שהמאוורר 12 ועוד מאוורר 8 של ההארד דיסק שבקו חיים. קניתי באינטרנט שני מאווררים ולא שמתי לב שלשניהם יש 4 פינים. בלוח אם יש לי סלוט אחד Fan Sys 2 עם 4 פינים Fan Sys עם 3 פינים ועוד סלוט של 4 פינים CPU Fan שאליו מחובר המאוורר של המעבד. (שיש לו 3 פינים) האם אפשר לחבר את המאוורר של המעבד לסלוט Fan Sys (יש למאוורר רק 3 פינים) ולחבר לשם את אחד המאווררים ? או לחילופין, האם אפשר לחבר חיבור 4 פינים של מאוורר לסלוט 3 פינים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי בחנות 4 מאוורי 80 mm מדגם silent cat. שבאתי לקחת אותם התברר שהחיבור שלהם לחשמל הוא של 3 פינים. יש לי ספק של antec והוא מגיע עם חיבור רגיל של חשמל - 4 פינים. טוב ... הזמנתי מהם 4 מתאמים לחשמל מ-3 פינים ל-4 פינים וכבר במשך חודש הם לא מצליחים להשיג את החלק. בינתיים המחשב שלי "נשרף" ולהם כמובן זה לא אכפת. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה מתאמים (לא ידעתי שזו כזו בעייה) - עדיף בצפון או ברשת. למקרה שלא אמצא - מה המאוורר המועדף למארז בגודל 80 mm וחיבור 4 פינים ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קניתי את המארז החדש Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower זה עם ה-7 מאווררים. אני רוצה להעביר אליו את המחשב ואני לא יודע איפה אני מחבר את כל המאווררים ללוח אם שלי(ג'יגבייט VAX). מישהו יכול לתת לי איזה הסבר קטן? http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_7vaxp-ultra_10_big.jpg
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים? בתודה דניאל נורמן
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המאווררי 80mm שיש לי במארז לחדשים כדי לקבל קצת שקט. קניתי אחד Arctic Cooling AF8025 PWM 80mm 80 mm Case Fan לניסיון, והוא דיי שקט ונעים. אך ראיתי שהוא מתחבר רק ללוח, ולצד התקע ללוח יש לו גם שקע זהה (ארבעה פינים ולא שלושה). האם זה אומר שאוכל לחבר כמה במקביל ולשלוט בכולם בבת אחת דרך SpeedFan? שמתי לב שבלוח שלי יש רק שתי כניסות למאווררים, ורק אחת מהן עם ארבעה פינים, כלומר עם Speed Control. הייתי רוצה לחבר נאמר שניים דרך כניסת השליטה במהירות הזאת. אפשרי? אגב, אם יש המלצה למאוורר אחר, גם שקט, אין הגבלת מחיר, אשמח לשמוע.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הת'רד במקום הנכון... בזמן האחרון התחילה לי תופעה של התחממות יתר של המערכת (בעיקר כרטיס המסך) בזמן מאמץ ממושך כשאני משחק במשחקים שונים, דבר שגורם לתקיעה של המערכת ולפעמים גם קריסה טוטאלית. השגתי שני מאווררים ענקיים וחזקים שאני מעוניין לחבר למערכת שלי. צריכת החשמל שלהם היא 35W לענק ו- 15W לגדול. מפרט המערכת שלי רשום למטה. בנוסף, כדי לחבר את המאווררים אני צריך לעשות איזה קומבינה עם הספק כח כי אין להם חיבור רגיל. פירקתי אותם מאיזה שרת ישן והם מתחברים עם שני פינים לחוטי חשמל שמספקים את הפלוס והמינוס. השאלה היא האם הספק כוח יחזיק מעמד או שאני צריך לקנות חדש?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה להזמין עוד כמה שעות 2 מאווררים של 120 של TT עם הלדים .. שמעתי שהם קצת רועשים אבל הם חזקים מאוד. עכשיו השאלה שלי כזאת , יש לי לוח GA 965P DS3 ואני אישית לא מוצא מקומות לחיבור המאווררים עם אפשרות שינוי מהירות אז אני לא יודע אם יש טעם לקנות אותם בכלל.. אז אם למישהו יש לוח כמו שלי והוא יודע כמה מקומות יש לחיבורים לשינוי מהירות אז בבקשה תגידן לי כי זה ממש יעזור לי.. ודרך אגב יש לי TUNIQ TOWER שמתחבר כרגע ל CPU FAN , יש את ה ספק שמתחבר ל PWR FAN ויש SYS FAN שאני לא בטוח אבל ניראה לי שהוא לא בשימוש ... יש אפשרות להכניס לשם מאוורר של מארז ? ולמה אמור לשמש ה חיבור של ה SYS FAN ?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם ניתן לחבר מספר מאווררים גדול יותר ממספר חיבורי החשמל בלוח אם?? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-