אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אפשר לחבר ישר על התושבת פלסטיק בלי החיזוק מאחורי הלוח אם ואפשר לחבר עם החיזוק מאחורי הלוח אם כמובן שהדרך השניה יותר חזקה בלה בלה בלה.. השאלה אם היא הכרחית או שגם הדרך הראשונה בטיחותית מספיק? תודה.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? (אני יודע איך לחבר למארז אבל לא יודע איך לחבר להיטסינק [slk948u])
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
***עריכה: הסתדרתי*** אפשר לנעול את הפוסט קניתי מארז חדש של ANTEC שיש בו בקר מאווררים (P101) יש 3 מאווררים קדמיים ואחד אחורי, כולם מחוברים יחד ויש לי 2 חיבורי MOLEX עם 2 פינים בתוך כל אחד מקווה שהסברתי טוב... איך אני מחבר את זה לספק? תודה
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן קניתי היום Kaze Server 5.25" Fan Controller וכשבאתי להתקין אותו הבנתי בעצם שאין לי שום מאוורר שאני יכול לחבר כי שלושת המאווררים שלי ( המקורים של אנטק P182 ) באים עם חיבור MOLEX (החיבור העבה מהספק). הצלחתי לאלתר מתאם בסגנון הבא: כמצופה, הבקר לא מסוגל לקורא את המהירות כי חיברתי אליו רק 2 חוטים של פלוס ומינוס לכן לא מופיע כלום בRPM. כמה שניות ראשונות עם הפעלת המחשב המאוורר מתחיל להסתובב ולאחר מכן נעצר, סיבובי הבורר לא משפיעים עליו בכלל. כפי שנאמר כאן מתאם שכזה היה אמור להפעיל את המאוורר הספציפי הזה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב את המחשב החדש שלי, רק שהגוף קירור שהזמנתי יגיע בשלב מאוחר יותר אפשרי להתקין את הקירור סטוק ללא משחה, למשך שבוע ימים? זה פוגע איכשהו במעבד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת שאלה כללית . אני רוצה לחבר גוף קירור (זה לא משנה איזה , של פנטיום 1 ישן , של פנטיום 2 ישן , של וודוו 3 ישן) נגיד לזכרונות או למקום אחר , איך אני מחבר אותם? זאת אומרת אם איזה חומר , אני יודע שאני יכול לקנות פד טרמי או גריז אבל האם אני יכול לעשות את זה עם משהו שיש לי בבית (אני לא רוצה לשלם רק 35 שקל בשביל המשלוח כאשר המוצר שאני אקנה יעלה פחות)
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חיברתי את הSMART FAN2 ללוח ביציאה החשמל שלו ולא לספק כח, אני הורס משהו? הלוח הוא אסוס A7N8X
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אמרו לי שהיטסינק של p3 מתאים לכרטיס מסך שלי אבל היום החזקתי אחד ביד ובכלל יש לו חיבור כמו סוקט של AMD ולכרטיס יש חיבור עם פינים כלה שדוחפים, איך אני מתאים אותו ואיזה אני צריך לחפש? אם תוכלו לתת תמונה זה יהיה ענק. תודה
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים היינסטיק על כל צ'יפ? אם כן איך אני מחבר אותו שהוא לא ייפה או משהו כזה...
-
- 6 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני לא בדיוק איך מתבצע חיבור היטסינק על המעבד .. משהו יכול להסביר לי אם זה מסובך ? איך זה מתבצע ? ובבקשה אל תגידו לי תתן לתכנאי .. תודה אנשים :-*
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, מצאתי מאורר+היטסינק של מעבוד פנטיום ישן, ועוד 2 סינקים שהיו בספק. תמונות: עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce2 ישן שנפל לו ההיטסינק ואי אפשר לשחק איתו במשחקים כבדים כי ישר המחשב עושה ריסט כשהוא מגיע לטמפ' גבוהה, הכרטיס: עכשיו רציתי לחבר את החלקים החדשים לכרטיס בצורה כזאת: כשהמאורר על הליבה של הכרטיס איפה שהיה הסינק שנפל ועוד סינק אחד בחלק הזה של הכרטיס: השאלה אם זה בסדר ככה? זה אמור להיות בצורה כזאת? אם כן איך אני עושה את זה? הבנתי שעושים עם משחה טרמית אבל לא כל כך הבנתי איך. בכל מקרה אני צריך לדעת איך הרעיון, תגובות בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בבית שנאי של 12 עד 24 וואלט אם אני מחבר לזה את המאווררים הם יעבדו מהר יותר או ישרפו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מאורר ויש שם שני חיבורים כאלה לבנים גדולים.... עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם.. בחיבור אחד יש כמו שיניים כאלה בפנים ובשני יש עיגולים קטנים.... צריכים לחבר את שניהים ? אם כן לאן ? תודה לעוזרים. נ.ב יש שם 3 חוטים בצבעים שחור אדום וצהוב.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם אפשר לחבר את המגדל השקט של Tt ע"י קליפסים?ולא בעזרת חורי עיגון?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי חבר'ה!, אני בדיוק מכין את החוטים לתצוגת ה LCD שלי.. והסתכלתי בתמונה של האתר..הזאתי.. עכשיו רואים פה שני חוטים שמתחברים לנגד המשתנה..ובנגד המשתנה יש שלוש יציאות..אז לאיזה יציאות אני בדיוק מחבר את החוטים? ??? תודה על העזרה.., רן D:
-
- 17 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני קונה חיישן טמפ' אבל איה שמים את החיישן עצמו? הכוונה היא למעבד ויש לי גוף קירור ביג טייפון של טרמלטייק
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני מחבר חיישן טמפרטורה לP4 478
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המוד הבא שאני מתכנן הוא להוסיף חיישן אור(יש לי כזה בבית) לפאן קונטרולר ואז כשאני יכבה את האור המאווררים יעבדו חלש לחיישן הזה יש שני חוטים כשאני מחבר אותו בטור לשני לדים וזרם של 6 וואלט הלדים פועלים בהתאם לאור(כשיש אור חזק הם עושים אור חזק וכשאין אור הם לא פועלים) כשאני מחבר את החיישן למאוור בטור אז הוא לא עובד ורק באור חזק מאוד הוא מסתובב איך אפשר לעשות שהמאוורר יעבוד??? קבל, נגד או משהו אחר???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם זה משנה לאיזה מולקס אני מחבר מאוורר של מארז? כלומר האם חובה לחבר אותו ישירות למולקס שיוצר מהספק כוח או שאפשר לחברו למולקס שיוצא ממאוורר אחר במארז.. אני שואל כי אחד המאווררים החדשים ששמתי אמור להסתובב ב4800 סל"ד, והוא מסתובב רק ב2600 סל"ד לפי תוכנת הניתור והביאוס..(הוא מחובר למולקס של מאוורר אחר במארז). שוקראן.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך R9250 של powercolor. לכרטיס יש צלעות קירור ללא מאוורר. לי יש מאוורר 40mm שאני רוצה לשים על הצלעות. למאוורר יש חיבור של 2 פינים. אבל על הכרטיס אני לא רואה חיבור חשמל למאוורר. מישהו מכיר את הכרטיס ויכול להגיד לי אם יש או אין חיבור למאוורר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
שלום, קניתי שני מאווררים של Arctic Cooling והמאווררים הגיעו עם חיבור אחד בלבד, ממש קטן, אני חושב שזה חיבור ללוח אם. שאלה של נובים: לא אמור להיות לי גם חיבור חשמל? או שהמאווררים לוקחים את החשמל מלוח האם?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את הArctic liquid freezer II והוא מגיע עם 3 כבלים אחד הcpu fan ואת כל השאר אני לא מצליח אני לא יחסתי לזה חשיבות והדלקתי את המחשב והמאווררים עובדים אבל המחשב מגיע ל100 מעלות
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
- 1 follower
-