עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by bad-sector,

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by nivster,

שאלה לי: פירמטתי לפני כמה זמן את המחשב, ולפני שפירמטתי היתה לי אופציה לשנות את המהירות של הזיכרון והמעבד של הכרטיס מסך (Geforce2 MX400). אחרי שפירמטתי האפשרות נעלמה, ואני לא זוכר איך פתחתי אותה בהתקנה הקודמת. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. הכרטיס הוא : Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם. שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק) מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by EviL.Dexter,

קניתי לפני חצי שנה מארז [הוא עדיין בקופסא - חדש].... הוא יפה והכל והשאלה שלי: איך אני יכול להסתכל לפני שאני מרכיב בו את המחשב אם הוא טוב?

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by SMSM,

מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  6. יש לי מעבד 2.4 ואני רואה לעשות OC, העלתי את ה FBS מ133 ל150, המעבד עלה ל2.7, Bus Speed עלה מ533 ל600. את הזיכרונות השארתי על AUTO וגם הם עלו מ133 ל 150. שאני עובד אם המחשב העכשיו הכל עובד חלק והטמפ' נשארה כל 27. איך אני יכול לדעת עד לאיזה מהירות המעבד והזיכרונות יכולים להגיע(בלי הוספת מאוררים) ושהמערכת תישאר יציבה? רציתי לדעת גם אם אני צריך להוסיף מתח למעבד אז אם כן תגידו לי... מפרט: CPU: Intel 2.4 MotherBoard: Gigabyte 8IEX Memory: SpekTek DDR PC2100 256MB X 2 יש לי את המאוורר שבה עם המעבד ועוד מאורר אחד מוציא אוויר מאחורה.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by alexta-z,

רציתי להחליף בספק כח שלי את המאוורר לאחד אם לדים , שאלתי היא האם זה אפשרי והאם זה יוריד את כוחו של הספק (כי שמעתי שהמאורר של הספק חזק מאד?!) אז זה בר ביצוע ? תודה.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by Ancient1,

הוכחת קיום: המאוורר של הCore2Duo סטוק הוא בעל 4 חוטים , כן , קונקטור של 4 פינים. זה בגלל מערכת שונה של שליטה ודיווח על מהירות, שנחשבת לטובה יותר . הגדרת מטרות: המאוורר מיועד להחליף קרור מארז (סונטה ) 12סמ בפנל האחורי , בעל 2 חוטים. פרוט המטרות: משום שיש לי קרור מים, החיבור לעיל פנוי, ואני מעונין לבקר את המאוורר האחורי ע"י הלוח. הבעיה : מישהו יודע איפה יש ?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by fit3,

שלום אנשים טובים כמה שאלות לי אליכם 1) מה ההבדל בין המשחה arctic silver 5 ל arcting cooling mx thermral compund ומה עדיף מבינהם?? 2) איך המאורר ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN יש לי מעבד פרסקוט 3GHZ והמעבד עומד בין 55 ל 60 מעלות במנוחה האם המאורר של ARCTIC יוריד לי את הטמפ" ואם כן בכמה בערך?? והאם AC יותר שקט מהמאורר של אינטל?? 3)האם האתר www.lamir.co.il בטוח בשביל לעשות הזמנות דרכו??? בדרך כלל אני מזמין מנעה אבל המאורר של AC יותר זול ב 15 שקל באתר של למיר אודה מאוד לאשים שיוכלו לעזור לי

10. שלום אני מעוניינת לרכוש מעבד של venice 3000 64bit :amd מאחר שאני מעוניינת במחשב שקט, רציתי לקבל את חוות דעתכם המקצועית ובעלת הניסיון: האם יש צורך לבקש מראש להתקין מאוורר אחר, או שניתן להסתפק במאוורר המקורי שמגיע עם המעבד. בסה"כ אני מבינה שהמעבד לא מתחמם כמו אינטל אז אולי המאורר שלו הוא שקט יחסית? אם ללכת על מאוורר שקט אחר, אז איזה מאוורר מומלץ לקנות אודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by Spyro_AE,

שלום, מיד כשקיבלתי את המחשב נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה של המעבד 39C. אחרי הרצת 3DMARK 2005 הוא נשאר על 40C בערך... הגיוני?

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by sasi20,

שלום לכולם יש לי מעבד של אינטל פנטיום D 3.0 830 עליו יש קירור אויר של זלמן Zalman CNPS9700 LED 110mm Fan Cooler רציתי לדעת אם זה הגיוני שהטמפרטורה של המעבד ללא מאמץ היא 45-47 מעלות בחורף?!? בקיץ הייתי מגיע ליותר מזה 56-59 ושוב זה ללא מאמץ!! אני יודע שהמעבדים בסדרה הזאת מתחממים מהר ויכולים לעבוד ולהגיע לטמפרטורות גבוהות אבל רציתי לשמוע אולי ממישהו שיש לו מעבד כזה וגם מאנשים שקצת מבינים בנושא האם זה הגיוני

• 14 תגובות
    • 706 צפיות
  14. שלום, המערכת שלי קיום היא E6300, GIGABYTE GA-965P-S3, DDR2 667,7800GT, ENERMAX 500, BT,AC ביצעתי אוברקלוק לעבד שלי E6300 1.86.... ל - 3.00 מכפיל 7 באס 429. DDR 852~ הסיפור הוא ככה: בהתחלה אצל חבר שלי שעזר לי מאוד היה לי במחשב אוברקלוק של 3.15 באס 450 מכפיל 7 DDR 900וכשהגעתי אלי פשוט הוא לא קיבל את האוברקלוק והוא היה פשוט נדלק (הייתי לוחץ מדליק אותו) לא כלכך מגיב פשוט מסך שחור רגיל והיה מצפצף כאלה ציפצופים לזמן קצר מאוד ופשוט ממשיך ככה עד לכיבוי בכח אחרי הכיבוי פשוט עוד DISABLE לאוברקלוק ושוב הייתי צריך לעשות לו ENABLE לשנות כמה דברים SAVE... ושוב הציפצופים עד שהשארתי על 3.00. למרות שאצל חבר שלי הוא עמד על 3.15אם כל הבדיקות יציבות והכל... עד שהבנתי שאני לא כל כך יכול לעבו…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by ShowstoppeR,

זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.

• 11 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by broke_overclocker,

מה ההבדל ביניהם גדול או קטן או שזה פשוט לא משנה ומה זה צינורות עיבוד? ה-PCI-E הוא 16X והAGP הוא 8X זה משנה בכלל?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. ?http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4630

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by moshe55501,

אני הולך לקנות את ה tide water של טרמלטייק ורציתי לדעת כמה דברים 1.האם הקירור הזה מתאים לכרטיס מסך שלי ? 2.האם זה יתאים ללוח אם שלי מבחינת גודל הכוונה שלא יחסום לי את הsata ? 3.בגלל שהמערכת הזאת לא באה עם קירור לזיכרון מה אני יכול לעשות והאם זה קריטי שאין קירור על הזכרונות כי אני יכול לקנות את הקירור לזכרונות אבל אם איי פעם תהיה בעיה עם הכרטיס אני צריך להחזיר את הקירור המקורי כידי שתהיה לי אחריות ואז אני לא יוכל להוציא את הקירור של הזיכרון ואני לא יוכל להחזיר את הקירור המקורי? 4. האם זו מערכת טובה? אם ברצונכם לדעת על המערכת שלי תיסתכלו במפרט

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  19. מה הוא בדיוק עשה שם ל5700 אולטרה או משהו כזה יש מצב להסבר קצר וקולע? http://www.overclockers.com/tips1151/index02.asp

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. היום קניתי ביג טייפון מרחתי משחה טרמית שבאה עם המאוורר והרכיבו את הכל אני מתכוון במעבדה עכשיו בקודם היו לי בערך מנוחה עכשיו בערך אותם מעלות ולפעמים יותר...למה? בכל מקרה מחר מחליפים לי תמעבד לאותו דבר אבל חדש כי אויל יש בעיה של פליטת חום.. אבל יכול להיות?

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by nadaw,

שלום! אני יודע שכדי להתקין את הפריזר 64 לא צריך לפרק את הלוח.. ומה בנוגע לפריזר 7? (אינטל) האם הוא יתאים לP4 2600? צריך לפרק תלוח בשבילו? צודהה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7

• 12 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני יכול לעשות oc ? מעבד 25 מעלות לוח אם 32 מעלות ו aux אני חושב שזה מארז :33 מעלות זה דרך התוכנה aida32

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Danny_Malis,

איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.

• 14 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.