עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. מעבד AXP1700 טמפרטורה 32 מנוחה 34 מאמץ. טמפרטורת מארז 26-28 מעלות. כונן קשיח 28 מעלות לוח אם 28 מעלות, עבודה במאמץ 30 מעלות. גם ביום וגם בלילה הטמפרוטורת משתנות רק במעלה אחת או 2 על פי תצפיות שערכתי בשבועיים האחרונים. טמפרטורות טובות?

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  2. לפני איזה כמה חודשים המאורר החיצוני של הספק כוח שלי התחיל לעשות רעש .. אמנם לא רעש חזק אבל רעש מציק כזה כאילו הוא פוגע במשהו ... לא הצלחתי לקלוט במה הוא פוגע גם שפתחתי את המארז והסתקלתי מבפנים ... הספק הוא hec 480W ACE ... מאז שזה קרה תקעתי לו משהו בין המאורר למארז כדי שהוא לא יעבוד וכך אני לא ישמע את הרעש ... מישהו יכול לעזור לי בלפנעח את הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, אם איזה תוכנות אני יכול לעשות אוברקלוק למחשב שלי... והאם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (תוכנה שעושה אוברקלוק למעבד, כרטיס מסך, ואולי זכרונות...) תודה מראש, יובל

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by zaroor,

שלום יש לכם המלצה למאורר שקט ושאיכות קירור לא תיפגע מעבד 2.8 לוח ג'גה בייט 478

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by Esparco,

כשאני מריץ סופר פאי המעבד נמצא בשימוש של 50 אחוז בלבד אבל שאני מריץ שני סופר פאי במקביל אז השני נופל ולא מריץ תבדיקה מישהו יודע מה הבעיה? ואיך אני בודק את המעבד ב 100 אחוז שימוש? יש לי דואל קור 920 אינטל

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  6. שמעתי שאין הרבה תועלת באוברקלוק אפילו ב e4300 בגלל שלרוב זה נפחת בגלל צוואר הבקבוק שעצם שאר החליקים לא עוזרים. עכשיו אני רוצה מחשב למשחקים וגם מחשב שאני יוכל להפעיל כמה תוכנות ביחד וגם שהתוכנות יעבדו מהר למשל סריקת וירוסים שיסרוק מהר האם האוברקלוק ב e4300 יעזור הרבה לזה ולשא הדברים ? או לא? בגלל צוואר הבקבוק {אני חושב להמהיר אותו ב oc ל 2.6} ומה שחשוב לי שיהיה הבדל עצום ולא הבדל קטן כי אם ההבדל אפילו בינוני אז אני לא מעונין באוברקלוק

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by The_Byter,

מת עליו יותר מכול הLCDים האחרים ;D

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by Sifo Jen,

שלום, שמעתי פעם שיש שיטת קירור אשר עובדת ע"י לשים שתי מתכות ולהעביר בהם זרם חשמלי, אחת מתחממת והשניה מתקררת. אם זה נכון הייתי רוצה לדעת בידיוק אריך זה עובד ולמה לא משתמשים בזה בעולם המחשבים. תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  9. בוקר טוב ושבת שלום ברשותי הלוח P5LD2 עם הביוס הכי חדש ועליו מעבד חמוד P D 805 אני על קירור סטוק ולכן אני לא רוצה לעשות OC רציני עד שיגיע הBT אבל... אני רוצה לראות אם אני יכול להפוך את המעבד ל820 אני מחפש מחפש ומחפש ולא מוצא איפה בלוח אפשר לשחק עם המכפלה תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by nehmia,

אני רוצה לדעת איזה סוג הם..יש תוכנה או משהו???

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. Started by davidt99,

היי, התחלתי להתעניין קצת באוברקלוקינג ובקירור, אז החלטתי לבדוק מה קורה עם החומרה שיש לי היום לפני שאני עושה משהו. יש לי i5 750 עם קירור Stock. המארז הוא Lancool PC-60W שמגיע עם 4 מאווררים. הרצתי את prime95 ובדקתי טמפרטורה עם RealTemp ומהר מאד הטמפרטורה הגיע ל-99 מעלות שזה ה-TjMax של המעבד. זה מצב תקין או שאני צריך להחליף את הקירור של המעבד ו/או את מאווררים של המארז? תודה מראש!

12. Started by lipa,

לכרטיס מסך 8800GTS http://service.futuremark.com/compare?3dm06=1502831

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  13. מעבד: Intel Q6600; לוח-אם: Gigabyte P43-DS3L. כשאני בודק את טמפרטורת המעבד בתוכנה EVEREST, מוצגות חמש קריאות: CPU 25 °C CPU #1 / Core #1 39 °C CPU #1 / Core #2 38 °C CPU #1 / Core #3 38 °C CPU #1 / Core #4 39 °C כשאני בודק בתוכנה אשר סופקה יחד אם לוח-האם (EasyTune v6), לא מוצגות הטמפרטורות של כל אחת מליבות המעבד, אלא רק ערך אחד, אותו ערך ראשון המופיע ב-EVEREST. מה משמעות ערך זה, ומדוע ישנו הפרש כה ניכר בינו לבין טמפרטורות הליבות? העברתי ל-BIOS את השליטה בסל"ד המאוורר של המעבד, על פי הטמפרטורה שלו, וכמו כן, גם התרעה אם חלילה עובר את ה-70 מעלות. אך לאיזה ערך מתכוונן ה-BIOS? הרי בשל הפרשי הטמפרטורות, יכול להיות מצב שטמפרטורת ה-CPU היא 60~ מעלות, בעוד כל אחת מהליבות …

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by jamess123,

שלום יש לי מעבד PD 945 3.4GHZ לוח INTEL DG965WH זכרון 1*1024MB של ADATA 533MHZ CL4 כרטיס מסך בנוי אני מחפש תוכנה ל OC ותפרטו איך אני עושה OC קראתי הרבה לא ממש ברור לי ,במעבד הישן P4 1.6GHZ עשיתי OC דרך ה BIOS , בלוח החדש אני לא רואה אפשרות כזאת בביוס . *** בתוכנת FANSPEED לא ראיתי לוחות של אינטל תודה...

• 3 תגובות
    • 413 צפיות
  15. AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 LEADTEK GEFORCE 4 MX 440 64MB AGP X 8 ושאלתי היא בקשר לזכרונות היות והלוח שבחרתי הוא DUAL DDR כדאי לי לקנות שני סטיקים של 128 או אחד של 256 השאלה היא לא בהקשר למחיר היא בהקשר למהירות. ואיך המחשב לOC? יש לי מקסימום 400 שקלים על זכרונות בבקשה תגידו מה כדאי

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by shaharezra,

בשעה טובה הגיעו כל החלקים וסיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי התחלתי בהעלת הcpu frequency מ200 ל280 שזה בעצם הכי גבוה שהצלחתי להעלות מה השלב הבא? על איזה תדר אני אמור לנעול את הpci? ומה עוד אפשר לעשות כדי להמשיך להעלות את המהירות? להעלות את המתח למעבד? לזיכרונות?

• 73 תגובות
    • 4k צפיות
  17. ניסיתי כמה מדריכים אך הם לא ממש מדברים על הדגם של הלוח הנ"ל,הבנתי שאפשר להגיע בכייף ל 3 גיג'ה הרץ המפרט שלי הוא : Arctic Cooling Freezer 7 Pro G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM Western Digital 320Gb 16MB AAKS 8800 gt ps pc&cooling 470 w ,תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  18. Started by shlomi8,

המעבד שלי על 47-60 מעלות לא במאמץ!!!!! יש לי קירור סטוק מישהו יודע למה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מישהו ניסה לעשות וולט מוד כזה ללוח ? P5WD2E- PREMIUM?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by mrraz,

למישהו יש נסיון עם הסטיקים של 256 מ"ב - וינבונד ? איזה תזמון מומלץ עבורם ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. לפי חיפוש בפורום שמתי לב שכמה בפורום הגיעו ל-4.0 GHZ על קירור אוויר... השאלה לאן אני אגיע.... המעבד הוא P4 630... אני אתחיל את ה-OC כשאני כנראה יוסיף BT למעבד.... הרעיון הזה הגיע כאשר ראיתי שכתוב על הקופסה של הלוח אם שהוא EXTREME EDITION, האם זה אומר שהלוח טוב ל-OC? מישהו יכול להגיד לי האם לפי המפרט אני יכול להגיע לתוצאות טובות? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם אפשר כמה מדריכים כאלה להתחלה אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  22. תראו הורדתי את התוכנה ועכשיו אני צריך להכניס ב clock generator את מה שיש לי במחשב ואני לא יודע מה הוא...חיפשתי ב everst ולא מצאתי אז מישהו יודע איך אני שם את הדבר הנכון???...זה ניראה ככה.. וזאת תוכנה שמשנה את תדרי המעבד והזיכרון דרך מערכת הפעלה הורדתי אותה פה ממדור ההורדות אז בבקשה תעזרו תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 589 צפיות
  23. Started by DXM,

לאחר עזרתו הנדיבה של יוני (להביא לי את EVERSET), גיליתי כנראה שמקור הרעש זהו המאורר של המעבד, רציתי לדעת איזה מאורר יתאים לי בתקציב של 170 ש"ח, שיהיה שקט אין תכנון לOC. המעבד:P42.8GHZ ליבת פרסקוט. שוקט 478. לוח אם: ASUSP4P800SE. (חבל שאין מחרים בסטיקי) תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  24. אני מתכנן את המחשב הבא שלי ומתלבט בנושא. א. האם החשש מדליפה בקירור נוזלי מבוסס וצריך להילקח בחשבון בעיקר כעבור מס' שנים ? ב. ממה שקראתי, אחד ההבדלים המשמעותיים בין שני סוגי הקירורים הוא המקום שקירור אוויר תופס (אני משתמש היום בנקוטה 12 ) לעיתים על חשבון סלוט זכרון. ג. האם יש הבדלים נוספים שצריך לקחת בחשבון בהחלטה הסופית. ד. אשמח לקבל המלצה לקירור אוויר ולקירור נוזלי (למעבד) - המחשב המיועד הוא בעיקר לגיימינג, התקציב לקירור 300-500 ש"ח. תודה

• 18 תגובות
    • 19.9k צפיות
  25. איך משנים את התדר מה צרריך לעשות עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים