עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני זוכר שהיה אבל לא זוכר את החברה והכל..אפשר לינק? ועוד שאלה,זה יתאים ללוח ABIT NF7-SL? הזכרון הוא Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline והוא צריך בין 3.3ל 3.5 וולט. הלוח יעמוד בזה? והבנתי שהזכרון צריך קירור אקטיבי..נדאג לזה.

• 13 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by davidcohen,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אני מניח שיש כאן בפורום אבל אני לא מוצא משום מה...

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by --Adidas,

הכרטיס מתחמם לי אחרי 10-15 דקות משחק ומגיע לטמפרטורות של 90 מעלות ויותר .. איך אני מעלה את המהירות של המאווררים בכרטיס מסך אולי זה יעזור ?? וגם איזה דרייבר הכי מעודכן כרגע להוריד לכרטיס הזה ??? תודה אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. ואיך הוא בהשוואה לקירור סטוק של מעבדי AMD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by dennis14,

לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405 ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V. רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ? שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by d.c.n,

שלום, רציתי לדעת עם הסירקולציה של הכונן שלי תקינה הכנסת אוויר והוצאת אוויר ועם יש לתקן או להוסיף משהו בכונן... העלאתי תמונה על מנת להמחיש לכם: *קובץ מצורף וגם הייתי רוצה שתמליצו לי על קירור למעבד AMD 965 עד 200 ש"ח(להשתמש בכל התקציב) שלא יהיה רועש כמובן במאמץ כמו הסטוק קירור שמקבלים ביחד עם המעבד. תודה ושבוע טוב [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by Mr Gadget,

היום קיבלתי את הזיכרונות למזלי אך הופתעתי די לגלות כי הזיכרונות שיש ברשותי הם Single Sided ואני לא מבין למה.... קצת נתונים שיש על האריזה: 8L12864AL1065.8FE5 CL 1118Z WB בהמשך נראה למה הם מסוגלים נקווה שלא יאכזבו(ואני עדיין לא יודע איזה ציפ' יש שם) עריכה: לצערי CPU-Z מזהה כי הזיכרון הוא PC-6400 משום מה למרות שהיזכרונות בוודאות PC-8500 כנראה בעייה בתוכנה מסתבר שהרבה סובלים מזה: http://www.edgeofstability.com/images/x38lt/8400/445x9/445x9_333x800_3d06_l.jpg ויש לו זיכרון : 2x1GB OCZ PC2 9200 Reaper האם למישהו יש את אותם זיכרונות והוא הצליח לעשות איתם OC ? לפני שנחזיר אותם

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by HwareNewb,

שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by toppy,

שלום, לפי Dr. n00b אפילו קופים יכולים לעשות OC למעבד הנ"ל. אנא ילדים, עזרו לקוף לבצע OC בטוח ומוצלח. המפרט מימין. טמפרטורות עכשיו: 36-37 במעבד, 46 בכרטיס מסך, יש דרך טובה למדוד טמפרטורת מערכת? מתח במעבד: 1.4 V (לא יודע אם זה עוזר), קלוק חיצוני, 133MHZ, מהירות נוכחית 2666MHZ. אם שמתם לב, הזכרונות הם 667, אבל הם עובדים ב533 בגלל שהמעבד 533FSB ולא 800FSB כמו אחיו הגדולים. וגם יש לי את הGygabyte Easy Tune. שנראה לי למטרה הזו.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by noambaum,

ברשותי כרטיס :ATI AIW X800XT עם קירור סטוק. אני מחפש לקנות לו גוף קירור איכותי (יש לי כבר 2 מאווררים שמעיפים אוויר קר לכיוון שלו). מחכה להמלצות שלכם,תודה נ.ב. למישהו יש נסיון עם BIG TYPHOON? אני פוחד שהמשקל שלו ישבור לי את הלוח אם.

• 14 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by TipX-Bomb,

wwwaaazzaapp? יש לי שתי שאלות בקשר ל-AMD ו-OC. בבקשה תענו לי עליהם 1. איזה מעבד של AMD הכי טוב ל-OC החל מה +2500? 2. איך ה-2500 בישביל OC?

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  13. שלום לכולם!!! רציתי לשאול האם המאוורר קירור שבקישור הבא מתאים למעבד Core"2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - ?מעבדי אינטל? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_146_107_143&products_id=1645 תודה........

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by gtf,

האם אני יכול לעשטת אוברקלוק לכרטיס מסך שלי (RADEON 9800PRO)? ואיך משתמשים בATITOOL?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by ben_amitai,

היום כשניקיתי תמחשב גיליתי שנשרף לי המאוורר סטוק של המארז, אני מחפש עכשיו מאוור, חשוב לי שהיה שקט. הבנתי שיש דבר כזה מאוור שמוצי ומאוורר שמכניס אוויר, איך אני יודע מה זה מה? אהה ואני מחפש מאוור 120מ''מ עד כ 50 ש''ח רצוי מהחנויות PANDAS IVORY או KSP עריכה: כדי להקל עליכם הנה קישורים לחנויות שאני מחפש מהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera http://ivory.co.il/category.asp?catcode=554

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  17. לפני כשבוע מרחתי משחה טרמית על המעבד - AMD 64 Bit 2800 Socket 754 שכבה דקה לכל רוחבו, כמו שמצויין במדריך באתר. לצערי התאכזבתי מהמצב של הטמפרטורה שנראה כאילו הוא "עלה" מפד הטרמי שהגיע עם המאורר Stock של AMD. כרגע הטמפרטורה נעה היא 50 במצד Idle, ולאחר ששיחקתי קצת עם Prime95, ולאחר שנתתי לזה לרוץ במשך חצי שעה, הטמפרטורה נעצרה על 60. לאחר בדיקה באתר של Arctic Silver (אולי לא עשיתי את העסק נכון), מצאתי שההוראות שלהם למריחה משחה טרמית על מעבדים של 64 Bit של AMD, היא שונה במקצת. הם טוענים שיש להשפריץ נקודה של משחה טרמית במרכז, ולסובב את המאורר עד שנוצר מן קשת של משחה - לתמונות - http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בחלק התחתון. אז, אני שואל את המומ…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  18. ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  19. *אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  20. אני לא יודע כלום, אבל ממש ממש כלום אטומי ב- OverColocking ו- Modding, אבל אני רוצה להתחיל ללמוד. כל העיניין נראה לי ממש מגניב. משהו יכול לקשר אותי לחומר בנושאים, או להסביר בעצמו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by chris_u16,

מה זה Stepping ולמה יש כאלו שעדיפים על אחרים, אגב, זהו התיאור שקיבלתי מ Babylon: אבל זה עדיין לא מסביר לי כלום....

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by oorlevi,

את כול המפרט אתם יכולים לראות בצד. יש לי מעבד פנטיום 4 2.0 ואני רוצה לעשות לו OC קטן שלא יצריך ממני קנייה של מאוורים וכול מיני דברים בלי שהוא ישרף מחום, לא משהו רציני. הרבה פעמים פתחתי תראד כזה ואמרו לי כנס למדריך תקרא. קראתי את כול המדריכים אבל אין שם הדגמה על אמת ורק מסבירים. הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בביוס זה שניכנסתי שם לאיזה משהו והיה לי משהו CPU 100MHZ אם אני לא טועה.. ויש אפשרות לעלות את זה ל-133MHZ אין לי מושג מה זה עושה אז לא נגעתי והחזרתי למצב הקודם.. אני לא יודע איך ליכנס לכול הפונקציות של מתח והעלאת ה-MHz . בבקשה תעזרו לי אם אתם צריכים תמונות תגידו לי.

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by yrnkrn,

ספוג הפילטר של ה NZXT HUSH שלי סתום באבק אבל איך אפשר להוציא אותו לניקוי? הוא תקוע מאחורי כבלים בצד הפנימי של קדמת המארז בלי שום אפשרות סבירה לפירוק. יש איזה פטנט?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by רמי כהן,

הכונן הקשיח שלי הראשון היה על 32 מעלות והשני על 26 מעלות שמתי מאוורר 12 ס"מ מאחורה שימשוך אויר ופתאום הטמפרטורה נפלה בצורה מטורפת הראשון 25 השני 21 איך זה ? יכול להיות שה EVEREST מזייף ? המאוורר עושה 1900 סיבובים לדקה עשה רעש מטורף ואחרי יום הפסיק :lol: איזה מגניב חשבתי לקנות משהו שקט אבל פלא פלאים הפסיק פתאום הרעש המחשב ניהיה שקט . יש לי התלבטות יש לי מאוורר מאחורה שמושך אויר מאוורר מקדימה שזורק את האויר ושמתי עוד מאוורר 8 בצד שיזרוק אויר אני לא יודע אם כדאי להפוך אותו שימשוך אויר מה אתם אומרים ? http://www.imagefrog.net/show.php/57481_149615021508151214961493151214921.JPG למה ב 12V רשום 1.66 ? בביוס רשום 12.32 גם פה רשום שה 12V הוא 1.6 למה ? VALUE זה ממ…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  25. בניתי נגן אורות ( Wave Meter ) שמראה את עוצמת הסאונד. איך כדאי לסדר את הלדים: מפוזרים במארז שכל פעם קבוצה של לדים נדלקים תלוי בעוצמת הסאוד או שלמקם אותם כפאנל ?

• 4 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים