אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס חדש HD4870 POWERCOLOR 1GB והרצתי בדיקה ב 3DMark Vantage והתוצאה שקיבלתי היא P7100 לא שיחקתי בהדרות זאת אומרת שהבדיקה רצה עם ההגדרות סטנדרט נראה לי קצת נמוך התוצאה המפרט שלי הוא E6600 2.7 OCZ 1GB 1066MHZ X 2 MSI P35 NEO-F WD 320GB SATA WD IDE 160GB SPIRE 550W HD4870 POWERCOLOR 1GB WINDOWS VISTA X86 האם זה בסדר או שיש תקלה?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הזיכרונות למזלי אך הופתעתי די לגלות כי הזיכרונות שיש ברשותי הם Single Sided ואני לא מבין למה.... קצת נתונים שיש על האריזה: 8L12864AL1065.8FE5 CL 1118Z WB בהמשך נראה למה הם מסוגלים נקווה שלא יאכזבו(ואני עדיין לא יודע איזה ציפ' יש שם) עריכה: לצערי CPU-Z מזהה כי הזיכרון הוא PC-6400 משום מה למרות שהיזכרונות בוודאות PC-8500 כנראה בעייה בתוכנה מסתבר שהרבה סובלים מזה: http://www.edgeofstability.com/images/x38lt/8400/445x9/445x9_333x800_3d06_l.jpg ויש לו זיכרון : 2x1GB OCZ PC2 9200 Reaper האם למישהו יש את אותם זיכרונות והוא הצליח לעשות איתם OC ? לפני שנחזיר אותם
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! יש לי סיילנסר לX850XT שלי, אך לצערי אני צריך להחזיר את הכרטיס לחנות ולהחליפו מאחר ויש בו פגם. אני רוצה לשמוא את הסיילנסר שלי, אך כדי להשתמש בו אני אזדקק למשחה תרמית חדשה. 1.המשחה המקורית שבאה עם הקירור היא MX1-האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותה? 2.אם אי אפשר לקנות את המשחה הנ"ל- האם מישהו יכול להמליץ לי על משחה טובה אחרת? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
זה המצב שלי נכון לעכשיו. המפרט נמצא בחתימה. CPU: 245x11 @ 1.6v RAM: 1:1 @ 3.3v @ 2-2-2-5 Temps: 34C idle / 46C load הפסקתי בנתיים כי הזכרונות דיי חמים בנקודה הזאת ואני לא רוצה להמשיך עד שאני לא מוצא קירור טוב. או שאולי אני יבנה משהו בעצמי. אני חושב שאני יכול להגיע ל 2.8ghz בלי בעיות מיותרות.
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
האם אם אני יעשה OC למעבד Q6600 עלול לגרום לו נזק או לחילופין לקיצור חיו אם אני יעלה רק את התדר ל2.8? עוד שאלה אם אני עושה OC יש דרך שיגלו במקרה שיתקלקל המעבד והזדקק להשתמש באחריות
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ברשותי פנטים 4 סוקט 423 והייתי רוצה להחליף את המאורר שלי על המעבד בוולקנו 7 ??? האם ניתן להתקין אותו על סוקט 423 של פנטים 4? ??? אם לא אז איזה מאורר טוב(משהו כמו וולקנו 7(משהו כזה מהיר ועם שליטה)) אני יכול להתקין? ???
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ראיתי מין מתאם שניתן לחברו לחריץ AGP והוא משכיב את כרטיס את המסך כך שיהיה ניתן לשים אותו במארזים צרים במיוחד מישהו שמע ויודע היכן ניתן לקנות את הדברים הללו? תודה מראש ותמונות מצורפות:
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8500 עם OC כרגע על 3.16GHZ במאמץ הוא מגיע ל72 מעלות וכרטיס מסך HD4870 במאמץ מגיע ל 95 מעלות האם זה תקין? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני קונה קירור בסביבות ה120 שקל מנעה ביחד עם המחשב. בגלל שהסטוק של הI5 לא כל כך מתאים החלטתי לקחת קירור פשוט רק מנועה. בגלל שהקירור היחיד שמתאים לתושבת 1156 עולה 270 שקל ואין לי צורך בו, החלטתי לקחת את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5925 עכשיו אני צריך קירור נוקטואה פשוט שיתאים למתאם לתושבת 1156. תודה לעוזרים מראש!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום. לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
*אם הנושא מתאים יותר לפורום אוברקלוק וקירור אני מצטער, נא להעביר לשם. בתוכנה EVEREST, ובתוכנה SPEED FAN מוצגות גם הטמפרטורה של המעבד(CPU) וגם הטמפרטורה של 2 הליבות(Core 1&2). - מה ההבדל בניהן? הסיבה שאני שואל היא כי הטמפרטורת מעבד אצלי היא 82C, והטמפרטורה של הליבות ~16C. * המעבד AMD Athlon 5200+ * קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro תודה מראש, דודי.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מס' שאלות בקשר לOC אני מעוניין לעשותאחד בקרוב אבל ברצוני לדעת ולהבין יותר... קראתי מדריכים וכ'ו אבל לא סיפק אותי כול זה לכן יש לי קצת שאלות . למשל עד איזה מהירות אני יכול לעשות המהרה למעבד שלי ועד איזה כדאי ניתן לציין שאני קונה את המוגן 2 שיקרר טוב את המעבד ומתיי אני אמור לדעת כשאני צריך לעצור את ההמהרה? עם איזה תוכנות למשל לבדוק את כול זה..?.. ואני גם רוצה לעשות המהרה לזיכרונות שלי יש לי KINGSTON 4X1GB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18.. ועם יהיה ניתן לקבל קצת יותר מידע על אוברקלוק ממקור אחר אז בבקשה תיתנו לי רק לא באנגלית ורצוי שיהיה על מעבד של אינטל... אני יודע שאולי תמליצו לי לא לעשות וכו' ולבקש מבנאדם שמבין וכו' אבל מי שלא מיסתקן לא שותה שמפניה ו…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי היום בכרטיס הנ"ל , ד"א אני ממש אוהב אותו ;D, פועל פיקס. בכל אופן, רציתי לדעת אם למישהו יש כרטיס דומה ,אפילו לא חייב של MSI והוא ביצע אוברקלוק ,אז היתי שמח שישתף אותי בתוצאות ,לכמה אפשר להגיע בערך... הספק שלי הוא טוב וכל שאר המפרט אחלה אז רק בשביל לדעת כמה אשפר ללכת ... תודה מראש. ליאור.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פרטים של הלוח http://dlsvr03.asus.com/pub/ASUS/mb/.../e3117_p5k.zip לינק ל PDF הודה לעוזרים פרטים cpu ratio setting - 9 לא ניתן לשינוי fsb strap to north bridge - 200/266/333 fsb frequency - 266 pcie frequency - 100-115+ dram frequency - ddr2-667/ddr2-800/ddr2-889/ddr2-1066 dram command rate - t1/t2 dram statistic read control - on/off transaction booster - on/off clock over - charging mode - 0.70v/0.80v/0.90v/1.00v cpu spread spectrum - auto/off pcie spread spectrum - auto/off cpu voltage - 1.1 - 1.6 cpu voltage reference - 0.63x/0.61x/0.59x/0.57x cpu voltage damper - auto/on/off cpu pll voltage - auto/1.50v/1.70v dram voltage - 1.80v-2.50v fsb termination voltage - au…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ככה: אני חדש פה ואני רוצה לקנות מאוורר--ככה: 1)המאוורר שבלינק ,הוא מתאים גם אם אני רוצה לשים אותו על המעבד??? 2)האם אני יכול לכבות את האור והמאוורר ימשיך לפעול??? 3)לאן הוא מתחבר??? 4)בכללי--איך הוא??? http://www.pch.co.il/docs/pd1036379342.htm איתן
-
- 13 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
או שיש משהו יותר טוב? אני רוצה לשים עליו אנרמקס 92 מ"מ
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מבקש מי מי שיודע או יכול לעזור אני צריך תוכנה לעשות OC לכרטיס מסך של NVIDIA אני חדש בOC אז אם אפשר תוכנה לא ממש קשה! תודה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי כרטיס מסך 6800GT עכשיו אני מנסה לעשות OC לכרטיס וכשאני מעלה אותו לרמה של 6800U שאמור ליהיות בטוח ב-100% אז נתקע לי התמונה בבדיקה ואחרי 10 שניות זה ממשיך לעשות את הבדיקה ניסיתי להחזיר את ההגדרות לברירת מחדל והרצתי עוד פעם בדיקה וזה עוד פעם נתקע לי ל-10 שניות וממשיך למה זה קורה? בפעם הקודמת עשיתי פירמוט למחשב וזה הסתדר לי אז מה הבעיה עכשיו אפילו עם ההגדרות הרגילות של הכרטיס זה עושה לי תקיעות
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי 7800Gt והגיע הזמן לעשות אוברקלוק ניסיתי את הריבהטונר ואני לא אוהב יש המלצות לאיזה תוכנה קטנה ופשוטה לא מסובכת מידי לבצע אוברקלוק תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה פעם עשיתי אוברקלוק וזה אבל כבר שכחתי.. עכשיו אני בעיקרון יש לי מחשב שאני יודע שאפשר לעשות איתו אוברקלוק בקלות רק אולי עד גבול הקירור של המעבד... אבל השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות אוברקלוק פשוט בהעלאת cpu fsb או יותר נכון הblck עד שאני נתקע? יעני אין לי כוח עכשיו לשחק עם המתחים וכל זה ,זה כשיהיה לי זמן לאוברקלוק פשוט זה מה שעושים? אם זה עוזר מפרט בחתימה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קניתי הרדקנו 7 ואני צריך קצת עזרה...... הרכבתי אותו מחוץ למחשב(את המסילות ואת הדיסק) והמסילה הימנית נתקעה בחיבור של הusb.... ניסיתי יותר חזק וזה נכנס אבל טיפה עקום......ככה זה צריך להיות ??? בתוך השקית של הברגים היה מן מדבקה לבנה מוזרה...למה היא משמשת? איך אני מחבר את החיישן לגוף קירור של המעבד? הדבר הכי מעצבן במוצר הזה זה שהחיבורי usb מפורקים ל9 חוטים... מאיפה אני צריך לדעת לאן לחבר כל אחד מהחוטים ??? על החוטים כתוב כל מיני שטויות כמו vcc1,data-2,shield,gnd וכו... מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-