עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אין לי מושג מה המהירות ליבה/זיכרון... יש לי היסטינק על המעבד של הכרטיס ללא שום קירור נוסף. יש לי מאוור קטן שהוצאתי ממחשב ישן, האם כדאי לשים אותו על ההיסטינק? זה שווה משהו? זה יועיל בכלל לקירור? איזה תוכנה ואיך מתחילים? או האם אתם יודעים נתונים להמהרה אודות הכרטיס.... אודה על שיתוף הפעולה... 8)

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by gshani,

שלום, יש לי מארז HEC שהגיע עם מאורר 120 של HEC שעושה לא מעט רעש. אין רעש של ויברציות או משהו - רק של אוויר. אני מחפש פיתרון זול לבעיה. האם מאורר פשוט של זלמן כמו זה יעשה את העבודה או שאולי אפשר לעבור למאורר 80, או שאין ברירה וצריך לקנות מאורר עם שליטה על המהירות ? יש לי מעבד AMD Athlon II X4 ואני לא מעמיס על המחשב משחקים וכדומה. תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. Started by fit3,

שלום אנשים טובים קניתי מאורר של AC FREEZER 7 ויש לי בעיה אני לא מצליח לחבר אותו על הלוח 775 שלי אפילו היה אצלי טכנאי ולא הצליח משהו מוזר במאורר כאילו הוא קטן בכמה מילמטרים בקיצור החלטתי להחזיר את זה לחנות lamir והם יזכו אותי על סך 140 שקל רציתי לדעת האם יש בלמיר מאוורר במחיר הזה שיכול לתת לי את אותו איכות ושקט כמו של AC? בתודה אמיר

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by RedHat_Lover,

איזה יופי! במחצית השניה של 2002 אינטל תשחרר סלירונים מבוססי Northwood... מה זה אומר? שאפשר יהיה להמהיר את הסלרון כמו את הפנטיום 4 (מבוססים ה-Northwood) למהירויות עצומות(2.5.....!) לפי השם לסלרון יהיה 256K זיכרון מטמון והוא יכנס ל-Socket478...... יש עוד ב-Xbitlabs..... יש למה לצפות...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by INFERNO,

הנה כל ההגדרות של המחשב http://photos.walla.co.il/miki7777777 אני יכול לעשות איתו משהו?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  6. איזה מבין המאוררים הללו: Scythe Ninja Plus Rev B TUNIQ 120mm יותר טובים מבחינת קירור ושקט למעבד Q6600 ל-OC חזק?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by shloosh,

i OC my Athlon xp 2000 0.18@2300 1.83 GHZ but now3dmark 2001 and 2003 dont want to work any more!! what can i do?? when i OC to@2200 1.81 ghz windows didnt work well,and comp didnt start sometimes!!! what can i do about that?? it is with my new SK-7 and smart fan2... cpu temp is 45-6c.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by davidcohen,

מישהו יכול להביא לי מדריך לאוברקלוק אני מניח שיש כאן בפורום אבל אני לא מוצא משום מה...

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yanivos,

האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by FatherBoard,

איך אפשר למדוד את הטמפרטורה בכרטיס מסך ואת מהירות המאוורר שלו?

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  11. טוב, היה לי פעם לינק למדריך כזה אבל הוא נעלם במסתוריות... (כנראה מחקתי מרוב חוסר שימוש) נו... ומה אתם יודעים - עכשיו כשיש לי controller אין את הלינק... בקיצור - חיפשתי בהרבה אתרים ובגוגל - נאדא... למישהו יש?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  12. Started by dennis14,

לפי הביקורת הזאת - http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=13&artpage=1800&articID=405 ה - ACCELERO X1 גם מקרר טוב יותר גם ב - 50% וגם ב - 100% מאשר ה - VF900-CU ב - 12V (שזה כמו 100% אצל הזלמן, נכון?) וגם שקט יותר ב - 100% מאשר הזלמן ב - 12V. רציתי לשאול האם זו ביקורת אמינה מספיק ושאכן ה - ACCELERO מתעלה על ה - VF900-CU בכל מובן (זול יותר, מקרר טוב יותר, שקט יותר) ? שאלה שנייה היא האם גרסאות ה - X1 וה - X2 של ה - ARCTIC COOLING ACCELERO שוות ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by E-Bear,

The program is quite new to me and I would like to know more about it... For example: What calculation is most recommended and what results should I be getting with my computer? (You can see my computer below my avatar) Thanks.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  14. אילו מערכות קירור יש למחשבים הניידים? :s05: :s05: :s05:

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by swisaman,

שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המעבד לI5 3450 ואני צריך המלצה לקירור עד 100 ש"ח(ניתן לחרוג מעט). לא מתוכנן OC(מן הסתם),רצוי שיהיה שקט ולא גדול מידי(עם המוגן 2 היה סיוט כי היה צריך לפרק אותו רק בשביל להרכיב זכרונות וכ"ו או למרוח משחה טרמית) תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. איזה סטפינגים טובים ל OC יש לליבת וינצ'סאר ?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by McLarenF1,

שלום, אני חדש באתר ויש לי שאלה שבגללה הגעתי לפה אני לא מוצא אפשרויות OC בלוח ! :'( רשמתי את המפרט שלי בפרופיל הלוח זה : http://www.ecsusa.com/products/k7s5a_v3.html בBIOS מצאתי מקום ששם כתוב את פרטי המעבד שלי ויש אפשרות כזאת : 133\133 ואני יכול לשנות את כל אחד מהם מ133 ל100 וזהו ! איפו האפשרויות של מחפלה , באס.... ?! :'( תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שמעו, קודם כל זה המפרט שלי שצריך לדעת: AMD AthlonXP 2000+ Polamino 256mb DDR PC2100 Viking Chaintech 7KJD0 mobo Antec 400W עכשיו, יש לי מאוורר ג'נרי שקיבלתי עם המעבד, הטמפרטורות הן בדרך כלל 35-36C idle ו39 במאמץ. לפעמים כשהחלון פתוח הטמפרטורות הן 33C idle ו 36 מאמץ. הבאס של המעבד כידוע הוא 133MHZ DDR, עד כמה אני יכול להעלות אותו לדעתכם בלי שיקרה כלום? עוד משהו, אם אני למשל מעלה לבאס של 140MHZ, ואני שומר את השינויים בביוס ואז זה מאתחל את המחשב, ואני ממש ממש מפחד לעשות את זה אם יקרה משהו למחשב (כי כבר 2 מעבדים נשרפו לי בגלל משהו אחר ואני לא רוצה להרוס עוד אחד), יכול להיות שיקרה משהו לא תקין? תודה.

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  19. שלום. Cooler Master Vigor Monsoon™ III LT http://www.vigorgaming.com/components/cmp_monsooniiilite_intel.html השאלה שלי האם הוא טוב לOC וכמה טוב מה ההבדלים בינו לבין המוגן 2? ובכללי אם הוא קירור ששוווה לקנות אותו תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  20. יש לי מעבד E8500 עם OC כרגע על 3.16GHZ במאמץ הוא מגיע ל72 מעלות וכרטיס מסך HD4870 במאמץ מגיע ל 95 מעלות האם זה תקין? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by ^oz,

שלום לכולם, שוטטתי לי ברחבי פורום נוכרי בנושא overclocking כשנתקלתי בתוכנה בשם easytune4 שנותנת ממשק מתוך הwindows ל אוברקלוקינג. ולי יש לוח אם מעפן שאין אפשרות לאוברקלוק , לא מהביוס ולא על ג'אמפרים בלוח (לא למעבד ולא לבאס), התקנתי אותה, וחוץ מזה שהמעבד נעול (שזה הגיוני כי עוד לא פתחתי לו את המכפלה) אני יכול לשנות את כל הערכים (!) - fsb;pci;agp הכל- כמובן שזה הרבה יותר חובבני מo\c "רציני" יותר דרך הביוס או דרך הלוח אבל זו תוכנה נחמדה לחבר'ה שנדפקו (כמוני) שאין להם אפשרות לאוברקלוקינג בכלל. :'( לינק:http://www.giga-byte.com/home/eztune4/et4_index.htm

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום לכולם, קיבלתי המלצה בפורום מעבדים לקנות AMD Athlon 2 X3 435 TRAY וקרור Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER בסופו של דבר אני קונה מסקאי. פי.סי ויש להם רק AMD Athlon 2 X3 435 BOX Arctic Cooling Alpine 64 CPU COOLER המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא מתוכנן OC בכלל אם אני קונה BOX האם דרוש קרור נוסף או מה שיש זה מספיק? אם בכל זאת צריך קרור האם הקרור שיש בסקאי. פי.סי הוא טוב ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. איך אני יכול לעשות אוורקלוגינג - עם איזה תוכנה, לכרטיס: nvidia geforce 4 4000 128 mb ddr ואיך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלו?

• 14 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by NaRKoMaN,

יש לי מעבד AMD 5600 ולוח אם GA-M59SLI-S5 איך אני עושה אוברקלוק למעבד שלי?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  25. מ 2.4 עליתי ל 2.5 הטמפ' של המעבד בסדר. עליתי בזכרונות מ 333 ל 350. כמה אני יכול לעלות עוד? (אין לי מושג מה הטמפ' של הזכרונות שלי)

• 13 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים