עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by djburekas,

שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by Ac1D,

המעבד בחתימה. אני מעוניין להוציא אותו ואני רואה שיש שתי קליפסים לבנים מכל צד. לאחר שאני מרים אותם.. לא הבנתי מה אני צריך להרים. אשמח לתגובות.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. שלום לכם תומכים יקרים אני רוצה לקנות גוף קירור עבור המעבד שבכותרת ויש לי שאלה: האם כשמתקינים את הגוף קירור צריך\כדאי\רצוי להסיר את המאוורר שבא עם המעבד? -אני פשוט חשבתי על לשים מאוורר חזק יותר מהמאוורר שבא בסטוק ,אבל אם במילא אני אצטרך להחליף אותו אז אין לי סיבה לקנות אחד במקומו.. תודה מראש, עמית

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by eladbu,

ברשותי לוח אם asus cuv4-e p-3 800 תמיד אני משאיר את הדלת פתוחה לזרימת אוויר טובה יותר אתמול שמתי לב כי כל המאוררים במחשב הפסיקו לעבוד מאוורר גדול של קרור פנים מאוורר מעבד שווקו חיים המאוורר של הספק עובד וגם של כרטיס המסך! בעצם כל המאווררים על לוח האם מה הבעיה והאם יש אולי כפתור על לוח האם של החזרה לדיפולט?????? עזרה!

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  5. שלום! קניתי P2X4 955 (שאר המפרט בצד) המאורר שמגיע איתו מרעיש לאללה, אפילו יותר מהראדאון עם 100 %. אני צריך המלצה לקירור למעבד, קירור שיתן לי אפשרות לעשות OC יציב למעבד אך רמת הרעש לא תעלה לרף שניקרא "רעש"(דגש על שקט). לפני זה היה לי CORE QUAD Q6600 עם FREEZER 7 PRO, הקירור לא מתאים לתושבת AM3 לצערי ולא הצלחתי להרכיב את המאוורר שלו על הקירור הנוכחי. מארז ANTEC300 עם מאוורר אחד למעלה, אחד מאחורה ואחד בצד.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by morangal555,

מתלבט האם לקנות אותו כעיקרון יש ליX1300 שהרעש שלו משגע אותי ראו קישור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=252917.0 והחלטתי להחליף לו את הקירור הדבר היחידי שמצאתי שמתאים לו הוא הARCTIC COOLING Accelero S2 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7236 השאלה שלי האם משהו יכול להמליץ לי על משהוא אחר יותר זול ממנו כי זה דיי יקר להשקיע על קירור לכרטיס כזה סכום או להזמין ממקום אחר זול יותר תודה מראש עריכה מצאתי גם את AeroCool VM-101 fanless VGA card cooler איך הוא ? רשום שהוא מתאים לכל הכרטיסים השאלה האם זה עדכני כי הוא דיי ישן

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  7. איך קוראים לבן אדם שמתעסק עם נחושת ושאר סוגי הברזלים והאם אפשר לבקש ממנו שיכין לי צלעות לזיכרונות של הכרטיס מסך כי כבר הלכה לי היד מהמסור הידני

8. Started by gadidi,

שלום.! המאורר למעבד שלי עושה הרבה רעשים. למרות שניסיתי לנקות,לשמן,לפתוח,לסגור זה לא הלך והוא ממשיך להרעיש. אז אני אני רוצה לקנות מאורר במחיר לא יותר מדי יקר. אני חושב שהגודל שלו הוא 60 מ'מ(בטוח ב99%) *חשוב-לא להזים במחיר *חשוב-אם יש לכם פתרונות לזה או משהו אחר.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by BURTON,

כשאני מעלה את המהירות של הבאס בביוס אני רואה את טמפרטורת המעבד ואת טמפרטורת המערכת אבל לא את הזכרונות רציתי לדעת האם הזכרונות עתידים להשרף לפני המעבד או אחריי? ועוד דבר רציתי לדעת מהיא הטמפ' האופטימלית לעבודה של המעבד(פנטיום 4 2.0)

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  10. טוב. יש לי מחשב אם 2500 ברטון וNF7-SL וסינק סטוק מסריח. אני פותח אותו ואני רואה שהוא 40 מעלות מנוחה. אז עשיתי לו OC ל2 גיגה הרץ והוא עבד על 42 מעלות מנוחה. אבל אני מריץ פריים רק כדי לבדוק טמפרטורה והמחשב מביא בוט. עכשיו אני ממש מפחד להעלות מתח כי זה סינק ג'נרי ואני לא יודע אם המחשב התחרפן או שיש לי מזל? אז מה קורה פה?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by rosesr,

וגם על איזה הגדרות לשים בביוס ובדריברים(גם איזה דריברים) אם אפשר הסבר על כל דבר אני ניוב בOC אז לאט לאט איתי טוב.זה הכרטיס מסך שיש לי במפרט רק עם 64MB זמנית. תודה לכל העונים ;D

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Pika007,

שלום כולם אני צריך עצות לערכות מוכנות של קירור מים עד 1200 ש"ח, או עצות להרכבה מחלקים, אבל חשוב מאוד- הכל חייב להיות בארץ! בבקשה לא לתת לי לינקים לאתרים בחו"ל.... המערכת צריכה לכלול בלוק למעבד ולכרטיס מסך אשמח אם תוכלו לעזור, ולתת קישורים לחלקים הרלוונטיים תודה

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by rubin180,

שלום לכולם. זו ההודעה הראשונה שלי פה אז ככה הנה השאלה-דיון: לפני חודשיים המחשב התחיל לפעול ממש לאט (ממש לאט) וניסיתי כבר בכל.. עד שהתברר שהמעבד שלי עומד על 69-72 מעלות בממוצע אז הבנתי שהמאוורר הלך.. אני מבקש פה הצעה למאוורר(של מעבד) שהוא קומפקטי אבל טוב שיקרר תמעבד שלי (פמטיום4 3ghz ) וגם(-לא בו זמנית כמובן)שיהיה מספיק חזק לקרר את המעבד שאני חוסך אליו (e8400) תווך מחירים-עד 250 שקל. אני אישית חשבתי על הzalman 9500 וכמו כן אני מזמין מהאינטרנט אז אני יקנה גם מארז-לא יקר כי חבל לשלם משלוח רק על מאוורר ואני קניתי כמה רכיבים חדשים ככה שאין לי מקום ומה שיש לי עכשיו לא איכותי והוא מעקם י את הכרטיסים שמחוברים אליו. אז אם אפשר לתת הצעה למארז-יופי לא חשוב רק איוורור אני חשבתי …

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  14. איך אתם חותכים מתכת כמו מתכת של מארז ? עם איזה דיסק ? מסור ברזל/פלדה אם אבן משחזת ? עם איזה ראש אתם חותכים פלסטיק/פרספקס ? ואם איזה ראש אתם חורטים על פלסטיק/פרספקס ? תודה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  16. שללללווםם תקשיבו יש לי מחשב Pentiom 3 733 256mb RAM voodoo 3 (sad sad i know)grrr אין לי מושג איזה כרטיס אם יש מצב שאני הופך איכשהו עם אוברקלוקינג את המחשב הזה עם הוצאה של מקסימום 2500 שקל למחשב שיריץ את המשחקים החדשים ביותר בחצי שנה הקרובה על מקסימום איכות?? לא ברזולוציה הכי גבוהה אבל שיריץ טוב וחלק מאוד מאוד משחקים כמו far cry ו Half life 2 דברים ככאלה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by yoav9,

קיבלתי עוד כסף (הכסף מהמכביס, LOL, מי שזוכר בכללי...) בקיצור אני יכול עכשיו לקנות 3 קתודות!!!!!! (וואו) או לקנות שתיים ואז לקנות Ide עגולים... (גם כן נחמד...) או שבכלל לעשות משהו אחר... למישהו יש המלצות???? קשה לי...

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by SuB,

שלום חברים, יש לי מחשב ישן אך מלא גאווה והגיע השלב שצריך להוסיף לו זיכרון עד שיהיה קצת כסף למחשב חדש. הלוח הוא GIGABYTE 8PE667 ULTRA2 והוא תומך בזיכרון עד DDR333 ואין לו DUAL DDR זיכרון 2X 256MB SAMSUNG DDR333 CL3 מעבד Intel Northwood 2.4 @ 3.0 הבאס על 167MHZ ותוספת המתחים היא 0.2V+ לזיכרון ומעבד על 1.65V. עכשיו, המחשב על Overclock משהו כמו 4-5 שנים. אני רוצה לשדרג ל-1GB זיכרון והיום הסטיקים של DDR שמוכרים הם מינימום DDR400 (שיפעלו כמו DDR333 על המחשב שלי) העזרה שאני צריך : 1. בחירת הזיכרון: האם להוסיף סטיק של SAMSUNG DDR400 512MB ל-2 הסטיקים הקיימים או להחליף לסטיק 1 של 1GB מחברה כלשהי אחרת (ההפרש בין 512MB ל-1GB לא גדול) או האם אפשר בכלל להוסיף סטיק של 1…

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by GAL SHAMIS,

יש לי שאלה... האם המאוור של הכרטיס מסך פועל ישר עם הדלקת המחשב ?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by winner,

שלום חברים יש לי מארז Compucase 6A19 עם שני מאווררים 120 מ"מ - מלפנים ומאחור המאווררים רועשים מדי ואני מחפש מאווררים שקטים ואיכותיים במקומם. מישהו מכיר את המאוורר הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_631&products_id=2657 האם הוא שקט? האם יש המלצות למאוורר שקט אחר במחיר סביר? תודה למגיבים.

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. עם ה6200 -> 6600 של לידטק שלי אחרי שאני עובר את ה400 לליבה וה650 לזיכרון ורוצה להמשיך אז יש הודעה שהדריבר נכשל משהו מה עושים ?! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by AMITOC,

שלום,לאחרונה ראיתי לא מעט מאוררי AC שדוחפים המון אויר ביחסית לא הרבה רעש (50 דציבלים). לדוגמא לSUNON יש סידרה שלמה של מאוררי 254 על 89 שמוציאים 680-770 CFM. לכן אני שואל למה לי לא לשים מאורר אחד או שניים כאלו במארז ולא לדאוג יותר לעולם לקרור? עליי לציין שמבחינת הגדול אני יכול בקלות להסתדר(המאורר יהיה בחוץ ולא בפנים) כנ"ל לגביי ניקוי האבק וכנ"ל לגבי הרעש (אני עם סמארט פאן שפועל על הרמה הגבוהה ביותר וזה לא ממש מפריע לי) בקיצור כדאי?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by Leo101,

או קיי אני רוצה לקנות מאוור למעבד שלי יש לי מעבד P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) או קיי עכשיו חשוב מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מאודדדדדדדדדדדדדדדדד שהמאוורר יהיה שקט ככל שאפשר או קיי עכשיו התקציב שלי עד 200 ש"ח אם תוכלו לעזור לי מאודדדדדדדדדדדדדד אני אשמח (ואם תוכלו להשים לי קישור לחנות בכלל) אני מאוד יודה לכם נ.ב או קיי חוץ מהמאוורר הזה Thermaltake silentTower למה אין לי אפשרות בשבילו

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by dlogan,

גם אם זה בפיירנייט 127 מעלות זה די הרבה זה בכלל הגיוני? כי ד"א אני גם לא מצליח להתקין דריברים וזה יתן הסבר די טוב לכך...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by SuB,

1. מה ההבדל בין מוד סנכרוני למוד אסינכרוני? 2. אני לא מוצא איך לפתוח את האפשרות לשנות את המתח למעבד בביוס.. איך עושים את זה? אני רואה רק את המתחים אבל לא מוצא איפה לשנות.. יש לי אפשרות לשנות דרך תוכנה של הלוח אם (EasyTune) 3. מה זה תזמונים של זיכרון? מה תפקידם ומתי צריך לשנות אותם? זהו, תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים