עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by H3zi,

מה אתם אומרים? http://service.futuremark.com/compare?2k3=4499731 אגב קרור סטוק... ולמה הוא כותב לי שאני משתמש בדרייברים מורשים? הורדתי את הגרסא האחרונה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by daniel0089,

שלום לכולם וערב טוב, שמתי לב שאין במדריכים באתר מדריך לעשות OC לזכרונות... מישהו יכול להסביר לי איך?עדיף מדריך מסודר עם תמונות... ואילו חברות זכרונות מומלצות לביצוע OC? האם החברה Geil טובה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by bad-sector,

יש לי מעבד AMD Athlon XP 2000+ with the Palomino Core, ויש לי אופציה להחליף את המעבד ל Athlon XP 1700 With the Thoroughbred Core, מה עדיף? מה יותר חזק? המעבד שלי כרגע ב OC שיא של 2200+....

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  4. יש לי מעבד ATHLON 64 3000 וינס לוח GIGABYTE K8NF9 וזיכרון TWINMOS עם קאס 2.5 אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות OC טוב עם מאוור מקורי של AMD.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by mor_anter,

מה אתם אומרים תוצאה מכובדת בשביל המפרט שלי הכל בסטוק חוץ מאובר לכרטיס מסך (תראו במפרט שלי פרטים על המחשב) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  7. הזמנתי מעבד כזה עכשיו ואני צריך לדעת אם הוא טוב לOC כי אם הוא לא, אני צריך לדעת למה להחליף אותו כי עדיין לא הזמנתי אותו. אני אברר מה רשום לי על המעבד ואדביק את זה כאן בהמשך...אמרו לי גם שיש מדריך לזה באתר עצמו HW אבל לא מצאתי כלום ???

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by ice123,

יש לי זכרונות g.skill pc4400 LE אני לא מצליח להגיע ליציבות ב- ddr 550 רק בDDR400 לבעלי הלוחות של DFI בסדרה יש למישהו הצעות לקונפיגורציות של זכרון מעבד וכו... שהם יציבות? מפרט: CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ ווינצ'סטר G.SKILL PC 4400 LE DFI NF4 LANPARTY UT SLI-DR

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by galyaish,

מישהו יכול להסביר לי מה התוכנה מראה ואיזה פרמטר מראה את טמפרטורת המעבג+מארז

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by Moo^Moo,

קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?

11. Started by gns,

אני צריך עזרה בבקשה , קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש במפרטהנ"ל: לוח אם ASUS P5P800 מעבד P4 3G 775 זיכרון 512 קינגסטון כרטיס מסך 6800GT 256M כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 5.1 צורב דיוידי פיוניר כונן דיוידי טיאק ודיסק קשיח מקסטור 160 SATA כול אלה בתוך מארז מאושר של אינטל עם שרוולקירור למעבד ויש לי בעיה קטנה לאחרונה ככול שמתחמם המזג האויר הטמפרטורות בתוך המארז עולות והמאוורוים מרעישים הטמפ של הכרטיס מסך 73 מעלות בעבודה רגילה על הדריור החדש כמו כן הטמפרטורות של הלוח אם 34 מעלות המעבד 54-7 מעלות לפי הביוס המארז כרגע פתוח. הרעש משגע אותי ניקיתי את גוף קירור של המעבד מאבק שהצטבר עליו במשך הזמן עבודה מה צריך לעשות כדי להשתיק אותו ולקבל קירור טוב יותר בימי הקיץ נ.ב יש מאוורר נוסף עם …

• 12 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by dahaka,

אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א

• 8 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by tamos,

הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by eli_ezra,

יש מאווררים חזקים יותר מהרגיל למארז ? מה המומלצים? עדיפות לשילוב בין שקט לעוצמה ואולי גם שליטה במהירות

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by FastJack,

שלום. מישהו עשה OC לכרטיס הנ"ל? אם כן הייתי שמח לדעת לאיזה תדרים וטמפ' הגעתם. תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by GRiM,

חשבתי להרכיב מאוורר שנמצא אצלי בבית, רק שאין לי מושג איך ולאן לחבר אותו:

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

איזה משחה טרמית מומלצת ? ואם אפשר לקבל קישור לקנייה באינטרנט.

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by ronen_pr,

יש לי AMD Athlon XP 2600 והמעבד שלי מתחמם. כרגע הטמפ' היא 55 מעלות אבל היא עולה כשהמחשב "מתאמץ". אני שוקל לקנות גוף קירור די מאסיבי, בעלות של בין 150-250 שקל. ראיתי שלפי המבחנים על דירוג הרעש ודירוג הקירור בפורום הזה - גופי הקירור הכי טובים (כולם בעלי רייטינג של מעל 9 וכל השאר מתחת ל-9) הם של חברת Thermalright ושמתי לב שגופי הקירור שלהם נראים קצת אחרת מגופים של חברות אחרות. שמתי גם לב שלא ניתן להשיג אותם ברוב החנויות בארץ. בארץ יש דווקא היצע גדול של חברת Themaltake, אבל משום מה במבחנים לא ציינו בכלל את גופי הקירור האלה. מה זה אומר? מי יותר טוב? מה כדאי לקנות? מקווה שתעזרו. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by XqGEX,

אז ככה יש לי רדיאטור של מזגן מהחלק של הנוסע זה לא רדיאטור ענק, משהו כמו 20X20 ס"מ אין לי בעיה להשיג משאבת שמן או משאבת דלק תלוי מה אני אצטרך עכשיו ראיתי הרבה המלצות על האתר http://www.performance-pcs.com אבל התחלתי לבדוק מה אני צריך וראיתי שזה יוצא בסביבות ה 270$ מיכל 50$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_318&products_id=4490 צינור 10$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=59_413_414 בלוק מעבד 70$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_199&products_id=23172 בלוק כרטיס מסך 120$ http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_pa…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום! קניתי P2X4 955 (שאר המפרט בצד) המאורר שמגיע איתו מרעיש לאללה, אפילו יותר מהראדאון עם 100 %. אני צריך המלצה לקירור למעבד, קירור שיתן לי אפשרות לעשות OC יציב למעבד אך רמת הרעש לא תעלה לרף שניקרא "רעש"(דגש על שקט). לפני זה היה לי CORE QUAD Q6600 עם FREEZER 7 PRO, הקירור לא מתאים לתושבת AM3 לצערי ולא הצלחתי להרכיב את המאוורר שלו על הקירור הנוכחי. מארז ANTEC300 עם מאוורר אחד למעלה, אחד מאחורה ואחד בצד.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by Jetway,

INTEL CORE I7 D0 MSI X58 PLAMTUIM CM HAF932 MUGEN II GSKILL PI 2X3GB 1600MHZ נתתי מה שצריך. אני מגיע ל-4GHZ? יש ידע.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  23. תסבירו לי בבקשה איך להעלות את הרמה של הכרטיס מסך שלי עד כמה שאפשר אך לא יותר מידי. תודה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by Supernak,

שלום לכולם עכשיו כשהמחשב שלי מקורר היטב החלטתי לעשות לו OC מלא לכל החלקים (עד כמה שאשפר ) חלקים: INTEL 550 3.4GHZ HT (SEPPHIRE X800XT PCI-E (R423 ASUS P5AD2 DELUXE KINGSTON 512X2 DDR2 533 - בקשר לתיזמונים אני לא בטוח אבל בביוס שלי זה כרגע על 5-5-5-15 קירור: CPU - TT TOWER 112 - מגיע ל- 55 מעלות במאמץ מלא GPU - TIDE WATER - מגיע במאמץ מלא ל-45 מעלות והזכרונות של הכרטיס עם קירור פסיבי מנחושת מגיע גם ל-45 במאמץ עכשיו לשאלה, לאיזה חלק במחשב אני יכול לעשות OC שיהיה במקסימום שלו ואיך? ועוד דבר אחרון, ניסיתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי כולל להחליף ביוס והוא כל הזמן קורס, הגיוני שהוא נעול ויש דרך לפתוח אותו או משהו כזה ? תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by Gohan,

מישהו יכול להמליץ לי על סוג(שם) טוב אני רוצה 1 שאחרי שאני ישתמש בו אני יוכל ישר להדליק את המחשב. תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים