עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ואיך הוא בהשוואה לקירור סטוק של מעבדי AMD. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by JohnClark,

שלום לכולם! החלטתי לקחת מאחי את הרדיודיסק הישן שלו שאף אחד לא השתמש בו מלא זמן... אז ככה: רדיו דיסק של JVC, בקר (נראה לי שככה קוראים לזה) של Sanyo דגם LC7523. אני צריך תוכנה שתשלוט בו ואולי הסבר קטן כיצד לעבוד עם המודינג (קראתי את המדריך של האתר הוא לא אינפורמטיבי מדי בשבילי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by The-Devil,

אז ככה יש לי מחשב עם מעבד AMD 2500 קירור של Thermaltake vulcano11+ ובנוסף קניתי כרטיס מסך Sapphire Radeaon 9600XT 256 MB עם לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L הטמפרטורה של המעבד שלי ב idle = 47-51 Working= 55-57 האם הטמפרטורות האלה סבירות ביחס למפרט שלי? ואם לא אז מה אני צריך לעשות כדי לקרר את המעבד בצורה טובה יותר??

• 11 תגובות
    • 708 צפיות
  4. ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  5. Started by Kriz,

אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by yuval_cohen,

Antec High Performance 1080B AMG מחיר-600 שח או chieftec Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver מחיר 550 שח מה לדעתכם עדיף? מבחינה של ביצועים של קירור וגם יופי

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by amit_flame,

שלום, יש לי PALIT Radeon 8500LE (לצערי PALIT) ואני מעונין לעשות overclock. האם למישהו יש את הכרטיס הזה וכבר עשה overclock? ולאיזה מהירות הגיעה? (הכרטיס שלי ב-250/250 Mhz). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by dark,

עם לוח INTEL WS440BX P III 650 384 SDARM PC100 ECC האם כדאי?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. : כלומר לעשות שהמאורר חיוציא אוויר או יכניס?

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  10. אני רוצה לבצע אוברקלוק למעבד, וקראתי בפורום ואת המדריך, ועדיין , לא כ"כ הבנתי מה לשנות, ואני לא רוצה לגרום נזק על ההתחלה.. יש לי P3 933 ולוח אם של SHUTTLE דגם AV18E, זיכרון 256 @133MH . בדקתי ספרון של הלוח אם והבנתי איפה נמצאים כל הג'אמפרים שקשורים, אבל לא הבנתי מי מהם צריך להזיז, ומה בדיוק לשנות בביוס כדי להתחיל להעלות את מהירות המעבד בהדרגה.. ד"א, טמפ' מארז : 32C מעבד: 38C אשמח לעזרה! אילון.

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. <<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  13. ככה זה נראה כרגע - CPU : Intel P4 2.6 GHz HT 512 800Mhz Socket 478 Motherboard : Asus P4P800 Memory : 2 * Corsair DDR-Ram 512MB 3200 CAS2 לפי pch.co.il, הסכום של שלושתם הוא בערך 3500 בהנחה שמתוכנן אוברקלוק לא קטן (אם אני אצליח להגיע ל3.5+ אני אהיה יותר ממסופק, למרות שאני לא בטוח עד כמה זה ריאלי), יש איזושהן הצעות לשינויים ? נאמר בטווח סטיה של עד 150-200 שקל מעלה חשבתי אולי לרדת ל2.4 ולקחת שני סטיקים של קורסאיר 3500 או גייל אולטרא פלאטיניום 3500 עוד מחשבה היא אולי להחליף ללוח קצת יותר ידידותי לאוברקלוקר, משהו כדוגמת אביט כלשהו (IS7 ?) אני די מעדיף להשאר עם אינטל דבר שני, מה בערך רמת הקירור שאני נזקק לה בשביל כזה אוברקלוק ? קירור אורגינלי של המעבד + 2 מאוררי 120 יספיקו פחות…

• 11 תגובות
    • 707 צפיות
  14. אמרות 1. קראתי לא מזמן את הכתבה על המאווררים (על סירקולציה נכונה) וקניתי 2 מאווררים אתמול ..... 2. רציתי להגיד תודה ! שבזכותכם קיבלתי אומץ עשיתי חור בדלת המארז ושמתי מאוורר שמכוון על המעבד הלוח אם בקשות 3. הנה תרשים אם פירוט על סדר המאוורים במחשב שלי ... רציתי שתגידו לי אם זה טוב ומה כדאי לשנות .... http://www.baboom.co.il/forum/Uploads/ISRAELI-HACKER-2002815161532-Fan.JPG תודה ואני מקווה שאני יוכל לעזור פה ........

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  15. יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by The_Byter,

לעוד תמונות

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אפשר לפרוץ אותו כדי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק אין לי מושג איך עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  18. מצורף קישור לכתבה מ pc plus, מצטער על האיכות, אבל סריקה... נו אתם יודעים, מומלץ להשיג את העיתון ולראות לבד, עמוד 68 גליון חודש דצמבר (מספר 17) בכל מקרה, בחור בשם ניק פליס החליט לשלב בין המחשב שלו למכונת קפה, מוכרח לציין שזה נראה מדהים, מה זה מדהים, עצום. ואם אני רק אצליח להעלות את הכתבה הזו לשרת כל שהו, אתם גם תוכלו לראות זאת בעצמכם. אז איך אומרים, תחזיקו אצבעות, ואם יש כאן קישור שעובד, זה סימן שהצלחתי. http://planet.nana.co.il/nitzanzb/moding.htm

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by tal^_^,

היי אני מעוניין להכין MOD למקלדת שלי, שיהיו בתוכה (מתחת למקשים) לדים כחולים, ראיתי באיזה אתר (אני לא זוכר באיזה) מדריך, התוצאה נראתה יפה, אבל הבעיה הייתה שהם לא הראו איך לחבר את הלדים (הם אמרו פשוט לקנות את כל החומרים באתר, במכיר מופקע). אז אם יש לכם מדריך, או סתם עצה תרשמו אותה. נ.ב רצוי שהמתח ללדים לא יבוא מהמקלדת (אם מקור כוח חיצוני) תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. Started by NIR-T,

היי כולם... הרצתי עכשיו את הPCMARK 04 ואלה התוצאות- PCMARK - 3199 PCMARKS GRAPHICS - 2627 MAMORY - 2187 CPU - 3002 HDD- 3919 איך זה??? תודה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

הוא צריך להיות שקט ואולי OC קטן

• 13 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by FatCat,

חיברתי למקלדת שלי שני לדים (כחולים) ומתג של שני מצבים בעל 3 רגליים הלדים דולקים כמו שצריך אבל יש בעיה אחת: כשהלדים דולקים המקלדת לא יכולה לעבוד.... למה זה קורה? ??? יכול להיות שזה קשור למתג? רק שתיים מ 3 הרגליים שלו מחוברות לחוט כלשהו: האמצע ל ground ואחד הצדדים לחוט שמחוברים ללדים ועוד דבר אחד, יש מתג של שני מצבים בעל רק 2 רגליים במקום 3?? אם אתם רוצים לראות: http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/nappis-spotti/index_eng

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by BeNzZy-BoY,

אני עומד לסיים לבנות את הפאן קונטרול שאני עובד עליה כבר שבועיים !! סיימתי להלחים את כל הנגדים והכל וחוררתי את הפאנל של המארז , עכשיו אני בא להכניס את הלדים לתוך הבית לד שלהם והם נכנסים כרגיל.. עכשיו כשאני בא להכניס עליהםפ את הסוגר הזה לבית לד זה בקושי נכנס ולפעמים זה אפילו הורס לי את הבית לד... רצית לדעת אם יש דרך אחרת לנעול את הלדים בתוך הבית לד כדי שהם לא יצו החוצה??? בתודה בנצי

24. Started by eranmor,

במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by huber,

http://www.gsm-international.com/ זה אתר שמוכר מארזים שעברו מודינג. האיכות מדהימה ויש לנו מה ללמוד

• 0 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.