אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים טובים קניתי מאורר של AC FREEZER 7 ויש לי בעיה אני לא מצליח לחבר אותו על הלוח 775 שלי אפילו היה אצלי טכנאי ולא הצליח משהו מוזר במאורר כאילו הוא קטן בכמה מילמטרים בקיצור החלטתי להחזיר את זה לחנות lamir והם יזכו אותי על סך 140 שקל רציתי לדעת האם יש בלמיר מאוורר במחיר הזה שיכול לתת לי את אותו איכות ושקט כמו של AC? בתודה אמיר
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=559 אשמח לקבל תגובות/הצעות בנושא
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום רב, כידוע-אני צריך לקבל השבוע את הכרטיס המדהים 7800GT של GAINWARD (שאגב גיליתי שיש לו VIVO למרות שברוב האתרים לא מוזכר). האם ניתן להפוך את הכרטיס ע"י אוברקלוק טוב לכרטיס המתקדם יותר 7800GTX? או שיש הגבלות חומרה? הכוונה בליבה ובזכרונות. כידוע-ל7800GT יש 20 צינורות עיבוד ולGTX 24. האם זה אפשרי לפתוח את הצינורות? או שזו בעיה חומרתית כבר? על הכרטיס מורכב סיילנסר והוזמן fan card שמוכרים בפנדה מהדגם הבא לקירור טוב ויעיל עוד יותר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6207 תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול לבדוק את הטמפרטורה של המחשב שלי? מה הטמפרטורה הממוצעת למחשב בימים האלה? ואיך אפשר לקרר אותו?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמה שאלות אך לפני זה הקדמה, תחת COOLBITS יש אפשרות "הבחן בתדירויות רענון מיטביות" לאחר שאני לוחץ על זה זה עשה לי אוברקלוק מ 390/700 ל 422/766. הרצתי 3dmark03 שלוש פעמים והכל נראה בסדר. השאלות : האם האיבחון הזה אמין? האם הקירור המקורי מספיק לאוברקלוק כזה? האם האוברקלוק יכול לעשות נזק רציני אם הוא מבוסס אך ורק על קירור סטוק של הכרטיס? ברור לי שאני יראה ארטיפקטים על המסך אם הכרטיס יהיה במאמץ יתר, השאלה האם הוא יכול להישרף ללא התראה מוקדמת? (אחרי מאמץ גרפי של 3 הרצות ב 3dmark03 לא קרה כלום) שאלה אחרונה, איפה הזכרונות של הכרטיס? מתחת למאורר?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על מריחה נכונה אבל לא רשום שם הפרט החשוב של כמה צריך משחה צריך למרוח על הליבה. התעסקתי הרבה עם חומרה אבל מחר זה הפעם הראשונה שאני מרכיב מעבד על הלוח. אז כמה לשים על בארטון 2500? צריך שיהיה ממש שכבה דקה? או שטיפה עבה?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למה? מה עשיתי לא בסדר ואיך זה יכול להיות? ומה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי היא כזאת: E6400 ABIT AB9 KINGSTONE 2GB 800MHZ רציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע אם המעבד זה? יש לי קירור סטוק ד.א
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הי, אני רוצה מאוורר 80 מ"מ- 8 ס"מ עם הכי פחות רעש ביינתים ראיתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6729 לא חייבים מהחנות הזאת...
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה ובלי שום אובר קלוקינג בערך 5-10 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב אי אפשר לגעת במרכז המעבד (מאחורי הכרטיס) זה פשוט רותח... זה בא אם מאוורר שבקושי פעל שמתי מאוורר של מעבדי פנטיום 2 נותן יותר אוויר.. והוספתי גם גריז טרמי ועדיין זה רותח מאחורי הכרטיס.. חשבתי לקנות בלו אורב או משהו... החום הזה נורמלי??
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מ ksp ואני צריך לבחור משם איזשהו מאוורר איזה כדאי ל AMD Athlon XP 2500+ www.ksp.co.il
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות של מתחיל בנוגע למערכת קירור מים 1. היום קנתי משאבה של ATMAN (דגם AT-203) משאבה די חזקה 2000 ל/ש , גובה ראש 2 מ' אחרי שקניתי שמתי לב שהיא מתחברת לשקע 240V האם זה בטיחותי כי המשאבה טבולה :s05: כ"כ אני יצתרך להכין מפסק למשאבה אם למשהו יש כזאת משאבה אני ישמח אם לומר לי איך היא (מבחינת רעש וחיבורים חשמליים) שאלה אחרונה לגבי המשאבה האם היא גורמת למים להתחמם (טבולה כמובן). 2.באיזה סדר ממולץ לחבר את המערכת = משאבה ---> ראדיאטור ---> בלוק קירור או הפוך 3.איפה ניתן לקנות צנרת רגישה ל UV או לחלופין נוזל (בארץ כמובן) 4.מה אתם אומרים על הבלוק קירור הזה של TT http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0010waterblock/cl-w0010.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני רוצה רק לוודא.. ה-Si-97 החדש מיועד לסוקט A, נכון? כלומר אינו מתאים על 754? שאלה קצת טפשית, אבל אני מוכרח לוודת בכל אופן, חיפשתי השוואות עיקריות בין ה-XP90 וה-XP120, ואני לא מבין מה עדיף. מצד אחד, ה-XP120 נותן אפשרות למאורר 12מ"מ, בזמן שה-XP90 מורכב מיותר גוף קירור מה-XP120. אני לא יודע מה לבחור, בעיקר בגלל הפרש המחיר. ההפרש הוא אדיר, ואם זה לא מצדיק את עצמו, אז למה? בכל אופן, המטרה העיקרית שלי זה אוברקלוק לנניח.. 2300 מגה הרץ, אולי 2400, למעבד שלי. (ניתן לראות בחתימה שלי, ואלה מכם שעצלנים מכדי להסיט את העיניים: AMD Athlon 64 3000+ Newcastle 754) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום! קניתי P2X4 955 (שאר המפרט בצד) המאורר שמגיע איתו מרעיש לאללה, אפילו יותר מהראדאון עם 100 %. אני צריך המלצה לקירור למעבד, קירור שיתן לי אפשרות לעשות OC יציב למעבד אך רמת הרעש לא תעלה לרף שניקרא "רעש"(דגש על שקט). לפני זה היה לי CORE QUAD Q6600 עם FREEZER 7 PRO, הקירור לא מתאים לתושבת AM3 לצערי ולא הצלחתי להרכיב את המאוורר שלו על הקירור הנוכחי. מארז ANTEC300 עם מאוורר אחד למעלה, אחד מאחורה ואחד בצד.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
השאלה בכותרת-אני צריך לדעת דחוף בבקשה איזה משני הקירורים האלה שווה יותר לE8400 תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
החלפתי כרטיס מסך ושאני נכנס לאוורסט לבדוק טמפ' הוא לא מראה לי.. כאילו אין לי כ.מסך ועוד שאלה.. מה הטמפ' של HD3870 אמורה להיות במנוחה ובמאמץ?
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי אני באמצע ניסיון לאוברקלוק פה... הכל עבד כבר ב-230fsb אבל בגלל שהזיכרון שלי בכלל לא טוב לאוברקלוק הוא נופל באמצע מבחניםץ טמפ' בסדר והכל בסדר... אני פשוט לא מומחה ב-OC ולא מצאתי דרך להשאיר את הזיכרון על 200 ורק את המעבד להעלות ל-230... איך אני עושה את זה? שמתי את הזיכרון על 200 /1/01 אבל הוא כאילו עובד מול המהירות הכללית שהיא 230. יש משהו עם מכפלה עד 10X ועוד משהו עם מכפלה עד X5 מה לשנות? תודה...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ביצעתי OC למערכת ובדקתי ב Sandra. תוצאות GIPS דיי מרשימות (יותר טוב מ 975) אבל התוצאות GFLOPS דיי עלובות - פחות מהתוצאה המקורית של 860.. למה זה? איך אני משפר את GFLOPS ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אז הבאתי לבינתיים asrock p4i65 g צ'יפסט -Intel 865G ספק כח FSP 400 W וזיכרונות קינגקסטון 512X2 דואל 400 אהה וכמובן- קירור: SAMURAI השאלה אם אני אוכל לעשות OC חזק ?!?!
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז ככה... אני הולך לחרוט את הבלוק אותו תכננו אני וחבר , חשבתי לשתף אתכם בסרטוטים :] ועוד שאלה... החומר אותו אני מעבד הוא אלומיניום , השאלה היא - כאשר המערכת תפעל - באמצעות מים , התיתכן "הזעה"? ( עם ראדיאטור וללא קרור נוסף) לסרטוטים :
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם אני יכול לעשטת אוברקלוק לכרטיס מסך שלי (RADEON 9800PRO)? ואיך משתמשים בATITOOL?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי מחפש יחידת קירור למחשב נייד שתהיה בעלת CFM גבוה ועם יכולת הגבהה של הנייד עד סכום של 200ש"ח קיים דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפני כשבוע מרחתי משחה טרמית על המעבד - AMD 64 Bit 2800 Socket 754 שכבה דקה לכל רוחבו, כמו שמצויין במדריך באתר. לצערי התאכזבתי מהמצב של הטמפרטורה שנראה כאילו הוא "עלה" מפד הטרמי שהגיע עם המאורר Stock של AMD. כרגע הטמפרטורה נעה היא 50 במצד Idle, ולאחר ששיחקתי קצת עם Prime95, ולאחר שנתתי לזה לרוץ במשך חצי שעה, הטמפרטורה נעצרה על 60. לאחר בדיקה באתר של Arctic Silver (אולי לא עשיתי את העסק נכון), מצאתי שההוראות שלהם למריחה משחה טרמית על מעבדים של 64 Bit של AMD, היא שונה במקצת. הם טוענים שיש להשפריץ נקודה של משחה טרמית במרכז, ולסובב את המאורר עד שנוצר מן קשת של משחה - לתמונות - http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm בחלק התחתון. אז, אני שואל את המומ…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-