עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zag_zag,

מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  2. P4 1.5 512 SDRAM GeForce 2 mx 64 mb

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by RenTex,

היי אנשים, יש לי שאלה, אני כרגע עם Q6600 על 3.2 .. מכפלה 8 400FSB .. הכל טוב ומצוין, האפשרותהשניה שלי זה עם מכפלה 9 ו FSB יותר נמוך. אני יודע שעדיף שהמכפלה תהייה כמה שיותר גבוהה, אבל מבחינת טמפ' וצריכת מתח, יש הבדל? כי אני מפחד שאם אני ישים 9 זה יקפוץ לי ... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by E_XeQuit,

אני אתמול התחלתי להתעסק קצת עם OC דרך הביוס למעבד. כרגע אני עובד על 434*9 - 3900Mhz. כשאני מריץ בדיקה של Linpack דרך ה OCCT אז יש שגיאה לאחר 10-15 דקות. המתח שלי בביוס הוא 1.3, ולא נגעתי במתחים האחרים, הזכרונות עומדים על יחס של 1:1. הקירור למעבד הוא AC7PRO. יש לי כמה שאלות: 1. מה המתח המקסימלי שאותו לא מומלץ לעבור ? 2. עד לאן לדעתכם אני יוכל להגיע עם המפרט שלי (בצד) ? 3. איזה בדיקה יותר כדאית OCCT או Linpack - שלפי מה שקראתי מדמה את ה IntelBurnTest ? בקשר לכרטיס מסך, יש לי כרטיס מסך זמני 9500GT. אם אני יעשה לו OC זה יתן לי שיפור מורגש בביצועים ? תודה רבה רבה לעוזרים !

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה אתם חושבים על הקירור הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=6680 רעש לא מפריע לי :> תודה רבה וכן, המטרה היא אוברקלוק, שהמחשב יעבוד ב 2400 הרץ בקיץ. תודה

• 13 תגובות
    • 578 צפיות
  6. מדובר על הפאנל השואתי הזה: הייתי מעוניין לשמוע כמה זמן עבר אצלכם עד שהוא התחיל להתחרפן ולצפצף מעצמו (זה חייב להגיע בשלב כלשהו).... לפי דעתי הבעיה היא לא בחוטים\מגעים אלא בברזלים המטונפים שיושבים בתוך המיכל מים, נראה לי שהם מתלכלכים איכשהו ועם הזמן ה"ניטור" שלהם לא הכי מדוייק... ניסיתי לשפשף באגרסיביות את הברזלים הללו עם סקוצ' אבל כנראה שזה לא מספיק מסיבי וזה החזיק לחודש גג. אולי צריך לנסות עם נייר שיוף או משהו... בכל מקרה זה ממש מטריד, כולה עברה חצי שנה מאז הקניה של הפאנל! דמטטטטטטט טרמלטקקקקקקקק!! מקוללים תהיו!!!!!

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  7. Started by Mortar,

סוף סוף אחרי הרבה בלאגן המחשב שלי חי ונושם... GEIL GOLDEN DRAGON DDR400 256X2, P4 2.4C, ASUS P4P800, CNPS 7000CU, RADEON 9000PRO ועוד כל מיני דברים נחמדים. הזיכרון עכשיו רץ על מתח של 2.675 ללא שינוי יחס, תיזמונים CAS 2/3-3-6. performance mode = Turbo , PAT = Auto זה לפי המלצה של XBITLABS, הם קיבלו ככה הכי הרבה ביצועים. המעבד ללא שינוי מתח... ההמרה עכשיו היא דיי חלשה ואני הולך להתקדם עוד הרבה אבל מה שרציתי להבין זה, למה הMEMORY BANDWIDTH הוא יחסית דיי נמוך, הוא אמור להיות יותר גבוהה ממה שאני הבנתי. המטרה בהמהרה הזאת היא למשוך את הזכרונות כמעט עד הסוף, אני אנסה עוד בהמשך אבל בינתיים הם עומדים על 480MHZ עם תיזמונים לא רעים ואני חושב שזה יפה לDDR400... אבל הקיבולת לא אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by Esparco,

מה קורה אנשיםםם טוב אז ככה יש לי לוח של INTEL BAD AXE REV304 ביחד עם מעבד PENTIUM 920D עכשיו הטמפ' של המעבד במנוחה היא 53 מעלות מה שלא ניראה לי הגיוני הכל על הגדרות סטוק עם קירור סטוק (הקירור יושב טוב ומרחתי משחה כמו שצריך) מישהו נתקל בבעיה הזאת???? למישהו יש את המעבד הזה ויכול לעדכן אותי בטמפ שלו?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  9. מאוורר שיהיה שקט אבל שיעשה את העבודה, כמובן הוא צריך להיות 120mm

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by WitheNoise,

שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  11. ההודעה הקודמת נמחקה הודעה חדשה - שיא מעלות של מעבד: טוב החלטתי אני חייב מאוור למעבד דחוף בבקשה המלצות אתם פשוט לא מאמינים מה היה החום של המעבד שלי היום נחשו 55? 60? 65? לא!!!! 74 מעלות !!!!. אתם נגנבים בהתחלהסתם לחצתי ctrl+alt+del כדאי לראות כמה העומס של המעבד, בדר"כ זה בערך 0-5 % אבל אצלי ללא שום תוכנית ברקע זה היה 60 אחוז !! לא האמנתי ולא הבנתי למה חשבתי מה זה יכול להיות, ואז חשבתי לבדוק את החום, פתאום אני פותח את התוכמה ורואה 74 מעלות (בדקתי בתוכנה הזאת שחכתי איך קוראים לה sidra נראה לי או משהו כזה). טוב בקיצור ראיתי את זה ישר כיביתי את המחשב. אחרי דקה הדלקתי עוד פעם את המחשב כדאי להיכנס לביוס לראות אם זה באמת חם כל-כך או שהתוכנה מזייפת אני נכנס לביוס ואני רואה 70 מ…

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  12. יש לי מאוורר של אי זי קול 12 שקניתי. הוצאתי אותומלנקות ונשבר החיישן. ניקיתי חיברתי הכל בוודאות במקום והוא לא עובד. אני מניח שיש דרך להפעיל אותו במהירות מקסימלית באופן קבוע במקום לקנות חדש. איך אני עושה זאת? כרגע הוא לא עובד בכלל. הבנתי שאפשר לקצר אכשהו אבל מה בדיוק אני אמור לקצר? בנוסף, במחשב שלי ישנם 5 מאווררים. 1 על המעבד, 2 שמוציאים אוויר ואחד שמכניס אוויר שהם מחוברים ללוח האם, ואחד ששייך לכרטיס המסך שלי, 250 gts של gainwood אני חושב.. כשאני מפעיל את התוכנה הממולצת speedfan, אני רואה רק 4 מאווררים מתוכם 2 לא מסתובבים (אחד מהם לגיטימי בגלל הבעיה הנ"ל אבל אני לא יודע מה קורה עם השני. חוץ מזה, שמהירות הסיבוב של אחד משני אלה שעובדים היא 730(!!!) וזה מראה לי שהטמפ' של כרט…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  13. Started by MotoCross,

ABIT IS7-G , או ASUS P4P800 ?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  14. לשיפוטכם חברים איזה קירור יותר טוב לצ'יפ בלוח הזה מספר 1 המקורי או קנוי 2 תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 516 צפיות
  15. הקירור שלי זה הקירור שבא עם המעבד המפרט שלי בצד... עד כמה אני יכול להגיע שישאר יציב?

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  16. הביוס היה לפני כן F3 לוח 945P-S3 עדכנתי אותו לF5 וכרגע הטמפ' שזה מראה לי היא: Temperatures CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #2 39 °C (102 °F) GPU 46 °C (115 °F) GPU Ambient 37 °C (99 °F) WDC WD3200KS-00MJB0 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1934 RPM Voltage Values CPU Core 1.33 V +3.3 V 3.33 V +12 V 11.97 V +5 V Standby 5.08 V DIMM 1.78 V ב-F3 המעבד (ללא הליבות) לא עלה מעל 32 מעלות... למה עכשיו זה מראה לי 43 ??? כרגע גם הרצתי בדיקת יציבות בEVERST הטמפ' של המעבד עלתה ל52 מעלות... והליבות 47-49. תסבירו לי בקשה.... עריכה: ביטלתי את הOC

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by adlanm,

השלט הזה של הילדים אפשר לעשות אתו שלט למשחקי מחשב הנה קישור איך עושים http://www.heatseekerz.net/index.php?page=articles&id=4&pagenum=3 http://www.geocities.com/adlanmenny/1.bmp זה השלט^ תשאלו שאלות

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי. אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק. ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by FastJack,

שלום. קניתי לפני מספר ימים את הלוח האם החדש של GIGABYTE עם הצ'יפסט 780G וראיתי בהרבה ביקורות באינטרנט שאפשר לעשות OC לIGP מ500MHZ ל900MHZ. הבעיה היא שאין לי מושג איך עושים את זה. יותר נכון, אני יודע בערך אבל לא רוצה להרוס שום דבר. אם מישהו עשה זאת כבר או שיודע איך, אז אשמח לעזרה. תודה.

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  20. Started by Ran B,

תראו ללכת עד לאזור התעשיה ולהתרוצץ ולחפש מקדח כוס זה די קשה ואין לי כוח לזה.. ועוד בכלל זה יחסית יקר לפתרון ש"גילתי".. הלכתי להום סנטר..קניתי דיסק למקדחה שמסוגל לחתוך בקלות פלדה ומתכת כלשהיא.. וקניתי משייפים למקדחה.. לקחתי את המארז של עכשיו..במלאה אני מקבל חדש עוד שבוע...(D:) ועשיתי ניסוי נגיד שאני עושה חור בצד הדלת איך אני אצליך לעשות אותו טיפה עגול ויפה.. פשוט מאוד..חתכתי בשניות קו ישר... ואם המשייפים עגלתי פה ושם..(כמובן שרוצי לחתוך קו ישר די קטן שאני עשה את זה באמת..) וזה יצא פשוט וקל ישר ויפה.. אפשר גם לעגל רק את הפינות והחור יהיה ריבועי עם פינות עגולות וזה יחסום ממש טיפה את המאוורר ככה שזה לא משפיע.. (לפי ידעתי..).. אבל בקיצור אני מרוצה שהצלחתי למצוא פתר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אוקיי אני אתחיל מזה שעשיתי אוברקלוק למעבד והוא עמד יציב על 2740MHZ. ד"א יש לי 2.4B. ראיתי שהביוס שלי הוא מלפני שנה בערך אז רציתי לעדכן אותו... עידכנתי אותו עם התוכנה של אביט FLASH MENU, והוא רצה לעשות ריבוט. אוקיי, עשיתי ריבוט, נכנסתי לביוס וראיתי שהמעבד שלי עובד על 2.74 אבל כתוב איפה שאפשר לשנות את הבאס 2400MHZ. אז חשבתי שברגע שאני ייצא מהביוס המעבד יעבוד על 2.4, אז שיניתי ל2.74, ועשיתי ריבוט. אז התחילו הבעיות, המחשב לא רצה לעלות, המסך הפך לצבעוני, המחשב עשה רעשים של גנרטור... נכנסתי לביוס לראות מה הבעיה, ומה ראיתי??????? 5700MHZ!!!!!!!!!!!! אני הייתי בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה?? חשבתי איך זה יכול להיות? אז הבנתי שאולי הביוס הקודם לא נמחק....ושניהם עובדים על 2.74.... אז…

• 38 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jambo222,

יש לי כרטיס מסך 6770 HD שפיר מהירות השעון שלו MHZ 850 ומהירות הזיכרון 1200 MHZ הפעלתי את הסימולטור p3d והיה 18 FPS עשיתי אוברקלוק ל 940MHZ / 1290MHZ בטמפרטורה של 50 מעלות הבעיה שה FPS נשאר על 18 עשיתי ריסטרט לסימולטור וזה לא השפיע השאלה האם בכלל כדאי לעשות אוברקלוק במצב הזה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Jeka90,

זה המארז שלי: http://www.zigzag2000.co.il/catalog...roducts_id=3743 שמתי לו מאוורר 120 מקדימה ומאחורה. המעבד אתלון 3800X2 AM2 לוח אם M2N-E זיכרון PQI 1GX2 הארד דיסק WD 160 ג'יגה זה הכרטיס מסך: http://www.leadtek.com/3d_graphic/w...0gte_tdh_1.html עם מאוורר, לא קירור פסיבי. אתמול בערב קיבלתי את המחשב, אני שהכל בסדר, נכנסתי למאפיינים של כרטיס מסך וראיתי שהטמפרטורה שלו 66-67 מעלות. התקנתי את המשחק Max Payne 2 ואחרי 15 דקות משחק נכנסתי עוד פעם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך וראיתי שהיא 69-70 מעלות. היום בבוקר, לפני שאני מדליק את מחשב אני פותח את המארז ונוגע בכרטיס מסך. הכרטיס מסך קר. אני מדליק את המחשב וישר נכנס לבדוק את הטמפרטורה ואני רואה שהיא 65-66 מעלות. הת…

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  25. Started by slrr,

שוב ושוב הלוח הזה מוכיח את עצמו למה הוא הכי טוב בכל הנושאים (גם OC) {למי שלא מחפש SLI}. חובה לראות את הכתבה...!!! http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/ga-p35c-ds3r_8.html אפשר גם להגיב... דעתי: כל מי שקונה ASUS וחושב שהוא עשה בשכל טועה... הוא רק משלם על השם ולא מקבל את התמורה הצפויה.. (למי שלא הבין ASUS הכי טובים באיכות חומרה) לפחות ככה אומרים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים