עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by oziz_2,

שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש וברצוני לשאול מס' שאלות אך לפני זה להלן המפרט: intel core 2dou e6600 gigabyte dq6 leadtek7900 gt extreme 1gb geil ddr2 השאלה שלי היא כזו קודם כל ,האם ברגע שאתה עושה אוברקלוקינג ניתן להשאיר את המחשב במצב הזה תמיד? האם ניתן לעשות אוברקלוקינג עם הקירור שמגיע עם הלוח אם ועם המעבד? איך אני יודע מה הטמפרטורה של כל אחד מהרכיבים במחשב?ואיך אני יודע מה הביצועים של כל אחד מהרכיבים לפני ואחרי האוברקלוקינג? האם רצוי לא לעשות אוברקלוקינג בכלל? תודה מראש עוז

• 9 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by YarYar,

טוב... אני רוצה לפתוח לו צינורות. עכשיו יש בעיה קטנה... אני לא יודע איך עושים את זה. חיפשתי שעה מדריך לזה ולא מצאתי... ואיך אני בודק אם בכלל אני יכול לפתוח אותם? ואם אני פותח, קירור סטוק של PALIT יספיק? אופס, חשבתי אני בפורום אוברקלוקינג וקירור....

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  3. Started by edward,

שלום שלום אני די חדש בתחום ולאחרונה הרכבתי את המחשב החדש שלי על בסיס ה- C2D 6400 +945G. עשיתי קצת OC (ל 290 fsb) וגיליתי שגם ה PCIE עובר OC (ל-110) ללא שליטתי. הבנתי שזו נק' בעייתית כי זה עלול להעמיס על הגשר הדרומי ולפגוע בדיסק הקשיח. האם זה נכון? האם ניתן לשמור על ה OC למעבד בלי השלכות על הגשר הדרומי? תודה

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  4. כרטיס PALIT 6800GS AGP אין קירור המתאים לכרטיס הזה [בגלל מגשר AGP[? אני רוצה להמשיך עוד בOC אבל הקירור כנראה מגביל הטמפרטורה לא עוברת את ה 65 מעלות עם הקירור סטוק התוצאה לא עברה את 6000 יש מצב שהמעבד מגביל אותי? AMD 3200+ 939 בOC ל 2.5GHZ

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. המעבד לא במאמץ רב עומד על טמפרטורה של 40-46 מעלות האם זה נורמלי יש לי מעבד Pentium® D cpu 3.40ghz

6. Started by amit123,

מישהו מוכן להסביר לי יך לעשות oc למעבד?(לא מצאתי במדריך,או שמצאתי אבל לא הבנתי...) ועד כמה אני אוכל להגיע עם קירור סטוק(ומה המעלות המומלצות במאמץ וללא מאמץ...) תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by TheRedEye,

אני רוצה לבצע אוברקלוק למחשב שלי.. המעבד רץ במנוחה על 43 מעלות בערך.. איך מתחילים? עד עכשיו היה לי נסיון עם אוברקלוק של כרטיסי מסך כולל החלפת גופי קירור..

• 17 תגובות
    • 947 צפיות
  8. הלוח אם שלי יהיה 965P-S3 של גיגהבייט והזיכרונות 1G 800MHZ של ceon המארז קריר עם 3 מאוורירי 120 האורורה החדש של גיגהבייט יש לציין שאני לא משנה שום מתחים ולא יהיה שום מאוורר מיוחד למעבד.. בE6300 אני יוכל להגיע למהירות 3.0 ובE6400 ל 3.4 400MHZ זה יחסית משמעותי בקונור בעצם מה שאני מפחד זה שהטמפרטורה תהייה גבוהה מדי בE6400 יש מישהו שעשה עם אותם זיכרונות וE6400 והעלה לבאס 420 ואמר שבמנוחה הטמפרטורה 44-47 ובמאמץ של 100 אחוז על 64 השתמש בקירור סטוק.. והמארז שלו הוא 6A19 המארז שלי קריר יותר.. אני מפחד לסכן את המעבד האם יהיה לי בעיית טמפרטורה במעבד E6400 בכזה באס.. עם המארז שלי או שלקנות E6300 וזהו בלי להסתכן..?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. אי מתלבט כרגע בין 3 אפשרויות: 1) ARCTIC COOLING ATI SILENCER 5 REV 2 שעולה 130 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3092 2) EVERCOOL TURBO 2 שעולה 157 ש"ח. לינק - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=15365 3) THERMALRIGHT V-1 שעולה 150 ש"ח. לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4041 אני יודע שה - EVERCOOL הכי חזק והכי שקט. (הוא משתווה ל V-1 ULTRA) אבל הוא לא מקרר את הזכרונות ורציתי לשאול האם זהו חיסרון משמעותי ? ה - SILENCER הכי חלש אבל הוא מוציא את האוויר החם מחוץ למארז ומקרר את הזכרונות. ה - THERMALRIGHT V-1 הכי פחות שקט, הוא מקרר את הזכרונות ואפשר להחליף את מאוורר ה - 80 מ"מ של ה V-1 למשהו עצבני כמו VANTEC TORNADO …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by TheReaper,

טוב הלכתי למדור הורדות וניסיתי כמה תוכנות אף אחת לא מזהה את הלוח אם שלי ואני לא יכול לעשות כלום איתה איך אני פותר את זה?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1810 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6078 מה יותר טוב? יש יותר טובים במחירים האלו? (לא לחרוג מ 80 שקל או 100) והאם זה יוריד לי את הטמפ' הנוכחית עם הלוח אם והקירור הציפסט שלו (דיי דומה ZM-NB32J רק בצבע אפור) תודה

• 9 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by SharonSx,

יש לי מעבד P4 2.8 GHz לא זוכר איזה סוג ליבה... המעלות שלו בזמן האחרון נעות בין 29 - 34.. רציתי לדעת אם זה הגיוני ואם זה בסדר??

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  13. Started by elad123,

כשהגעתי ל330 המחשב לא עלה ונתקע במסך הפתיחה וכתוב INFINITY... אני צריך להחליף תביוס? הזיכרון יכול לעצור אותי? הטמפ'? לשנות משהו בביוס?

14. מישהו עשה פה עם המעבד E6300 ולוח גיגהבייט 965P-S3 אוברקולוקינג מ1.83 במהירות ל3.0 (העלה את הבאס ל430) לא שינה שום מתחים וישתמש בקירור סטוק שהגיע עם המעבד.. אני גם מתכוון לקנות לקנות את אותם דברים השאלה שלי אם גם אני יוכל לעשות את זה יהיה לי גם את המארז החדש של אורורה עם 3 מאווררי 120 האם אני יוכל אפילו לעשות OC יותר גדול? אני לא מתכוון לקנות מאוורר מיוחד למעבד.. ורק את הלוח אם 965P-S3 והמארז אורורה החדש.. עד איזה באס אני יוכל להגיע עם כל זה? שהטמפרטורות יהיו נורמליות ולא יסכן את המעבד בלי לשנות שום מתחים.. עם E6400 אני יוכל להגיע לOC יותר גדול? כי הרי הוא מכפיל פי 8 ולא פי 7 כמו הE6300 (יש להתחשב בחום שאולי במילא כבר יהיה חם מדי ולא משנה איזה מעבד אני לא יוכל לעשות OC …

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  15. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 -כלומר פנטיום 4 (ערכתי תשורה הזאת כדי למנוע בלבול - למי שקרא אותה גם לפני התיקון) איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  16. התמונה מדברת בעד עצמה. תדרי מקור: 400 ליבה, 490 זכרונות, תוצאה מקורית- סביבות ה 4500 תדרים חדשים: 580 ליבה, 567 זכרונות, תוצאה חדשה- אתם רואים :] *זה לא הגבול של הכרטיס, פשוט המטרה שלי הייתה לעקוף את ה 6000, ושם להפסיק. עשיתי את זה ובגדול, כפי שאתם רואים בדיקת אטיפקטים ב ati tray tools לשעתיים לא העלתה אפילו בעיה אחת, העסק יציב לגמרי. קירור: Arctic cooling ATI silencer 5 rev 2 טמפרטורות: 38-39 במנוחה, ו 57 במאמץ (פעם אחת עלה ל 59, אבל ירד חזרה)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by a_beilis,

יש לי את המפרט בצד... יש לי ליד המעבד מין רצועות נחושת כאלה אין לי מושג מה זה... נראה לי גשר צפוני...(אני צודק?) זה רותח...אני לא יכול לגעת בזה יותר משניה... מה עושים במצב כזה? אני לא יודע מה יכנס לי שם כי יש לי ביגטייפון...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. כבר יומיים שאני מבקש תשובה לשאלה דיי פשוטה ואף אחד לא עונה! אני די הרבה זמן נעזר בשירותי האתר הזה ובפורומים האחרים באתר די עוזרים לי. ופשוט אין לי ברירה אלה לרעות בשדות זרים... אם לא אקבל תשובות כאן על כל מקרה הנה השאלה שלי שוב : אני רוצה לעשות oc קטן ל GA-945P-S3-Rh ול 7600gt לידטק שלי. (מעבד 6300) איך ובאיזו תוכנה? אם אפשר שם ספציפי....צריך להיות משהו בדיסקי התקנה אבל לא מצאתי... אין לי בעיה של קרור כי זה רק משהו קטן ונסיוני. תודה!!!

19. Started by בייגל טוסט,

אני צריך קירור פסיבי לשני דיסקים קשיחים, ממוקמים אחד מעל השני בהפרש של קומה אחת מעבר לביצועים נטו אשמח אם הקירור ימנע רעידות על-מנת להקטין את הרעש שנפלט מהדיסקים תקציב כולל - 300 ש"ח תודה מראש

20. המאוורר של הכרטיס מסך אך אני מגביר את המהירות? יש לי Galaxy 7900 GT בזמן משחק 65 מעלות בזמן מנוחה 48 עכשיו 65 זה לא הרבה?!

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by gilloze,

שלום היה לי שאלה על הoc שלי וידיין לי עמו לי אז פתחתי חדש כי זה ממש למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=212712.0 וזאת השאלה:שלום, יש לי מעבד pantium D 830 מהירות 3.0 אכשיו יש לי זיכרות כאלו ddr2 של ceon cl4 533 חרא זכרונות אני יודע עשיתי להם מחלק 4:3 לוח: asus pmld2 אכשיו עשיתי להם oc קטן מ3.0 ל3.6 ובינתים הכל יציב על המתח 1.42 ואני ניסתי להגיע ל3.8 שזה ממש סבבה ואני לא מצליח סמתי מתח 1.52 אפילו וזה לא נותן להגיע לי ל3.8 מה אתם חושבים הבעיה? ספק יש לי Librty 400 אנרמקס המעלות של הלוח 45 ככה והמעבד 60 שסמתי לו /1.52 אכשיו הוא 52 מתח 1.42 מה הבעיה אני לא מבין תודה רבה אולי עידכון ביוס יעזור? ועוד דבר אחרון כשאני סמתי מעל מתח 1.45 המחשב נכבה כזה ואז נידלק ל…

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  22. שלום אני מחפש לוח באזור ה 500-600 שקל לOC. מה ממומלץ? איך ה ABIT NI8-SLI או ה ASUS P5ND2? תודה על העזרה

23. אז ככה, הלוח הוא של GIGBYTE כמו שרואים במפרט ויש לי אפשרויות שאני לא ממש מבין את התכלית שלהן והן : 1)ROBUST GRAPHICS BOOSTER - שזה אמור להיות איזה קטע ייחודי של GIGBYTE למשהו שקשור ב OC לכרטיס מסך - יש שם שלושה מצבים : NORMAL FAST ו TURBO.. מישהו ניסה לשחק עם זה פעם וראה שינוי כלשהו ?? או שיכול להגיד לי מה זה אמור בכלל לעשות ? 2)CHIPSET CORE PCIE VLOTAGE - על איזה מתח מדובר בדיוק ? לליבה של הכרטיס מסך ?? יש שם כמה מצבים NORMAL ואז שלושה בחירות בין +0.1V עד ל+0.3V .. 3) מה נותן , אם בכלל,שינוי תדר ב PCIE CLK ?? זה נמצא אצלי כרגע על 100MHZ ואני יכול להרים עד ל 150 בקפיצות של 1MHZ.. 4) - פחות קשור לOC אבל עדיין - מה לעזאזל ההבדל בין הלוחות GA-K8NF-9 יש שם REV 0.1 וגם REV 0.2…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  24. תקשיבו אני חדש בקטע הזה של OC הבנתי שמה שאפשר לעשות לו OC זה רק המעבד הכרטיס מסך והזיכרון.. ואני יעשה OC למעבד זיכרון או הכרטיס מסך ופתאום אחד מהם יהרס לי..ויש לי עדיין אחריות על החלקים ואני מביא אותם לחנות עם כל המארז יש להם איזהשהו אפשרות לראות אם עשיתי OC או לא?(להתייחס למעבד לזיכרון ולכרטיס מסך..כל אחד בנפרד)

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  25. שלום, הינה תמונה של התוכנה עם כל הנתונים, ברצוני לעשות אובר קלוק לפנטיום 4, 2.4. הגעתי לפני יומיים בערך ל 2.996 וקצת שם... אבל המחשב עובד... אך ברגע ששמתי תוכנה 3dMark03 (לא משנה כל כך גירסא) בכדי לבדוק ציון לפני ואחריי של מעבד... הוא נכבה לי תוך אולי 30 שניות מאז תחילת הבדיקה... אז ככה: 1) כן אני יודע שיש מתח שצריך להעלות, מכפלות וכו'... אבל השאלה היא האם צריך לעדכן ביוס? הביוס הוא משנת 2004 ואולי יש גירסא חדשה שלו? שתיתן לי עוד משהו? כי כרגע הלוח מעלה מתח רק באחוזים. http://img219.imageshack.us/img219/6250/beforeockz8.jpg הינה תמונה של הרכיבים. עצות מה לשפר? מה להוסיף? (קירור סטוק)

• 0 תגובות
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים