עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עשיתי אוברקלוקינג עם ATI TOOLS לכרטיס מסך ATI X300 ובמשחקים יש תקיעות כאלה קטנות. זה לא קורה כאשר אין אוברקלוקינג.. אין בעיה של וירוסים או מזיקים אחרים.. מישהו יכול להמליץ מה לעשות? מ-324 לליבה שיניתי ל 450 והזיכרון במקום 200 שיניתי ל227. *

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by GWeizman,

טוב, כחלק מהמפרט שבנו לי פה הציעו לי להוסיף 2 מאוררי 120mm למארז. המחיר לא גבוהה, אז הוספתי. עכשיו, בשביל להכניס את המאורר כמו שצריך חייבים לחורר את המארז? S: ואם לא, אז איך בידיוק מכניסים את זה כמו שצריך? (עברתי על המדריכים, כולם כוללים חורים, ואין לי ממש איך לחורר מארזים :ם) יש סיכוי שכחלק מהרכבת המחשב החברה תתקין גם את המאוררים הנוספים? גיא.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by e_perera,

יש לי פלטייר 70W שעדיין לא השתמשתי בו, כי עוד לא מצאתי משהו שיכול לדאוג לקירור שלו בצורה טובה. לאחרונה קניתי והתקנתי SILENT TOWER של תרמלתק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 וכמובן שהופתעתי לטובה מהביצועים והשקט: 2.4GH@3GH בטמפרטורות של 40 מעלות. השאלה שלי, היא אם יש למישהו מושג האם הוא יצליח לקרר בצורה טובה גם את הפלטייר? אם כן אזי אולי אני יעשה שילוב של קירור של מעבד --> פלטייר --> silent tower.

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי מארז FRACTAL R3 שאני מנסה לשמור על השקט שלו + לשפר את הקירור. היום הוספתי Noctua NF-P14 FLX לתחתית המארז, מה שיוצר אצלי מצב של 2 מאווררים מקבימה מכניסים אוויר, בתחתית מכניס אוויר ואחורי מוציא אוויר. זה הוריד לי את הטמפרטורות בזמן מאמץ בעיקר בערך ב10 מעלות. בזמן שהוספתי את המאוורר שמתי לב למשהו מוזר, חיברתי אותו לחיבור FAN 4 בלוח אם, שם הוא עבד יחסית לאט ולא אפקטיבי, אז החלפתי אותו לFAN 3 שבו הוא משתמש בכל היכולת שלו. בנוסף ראיתי שכל המאווררים שלי כנראה מקושרים לבקר מאוררים שבא עם המארז ואני לא יודע באיזו מהירות הם עובדים ואם הם משתמשים בכל היכולת שלהם כדי לשפר את זרימת האוויר. בנוסף לזה ראיתי שהמאוורר של המעבד מחובר לFAN 2 ולא לCPU FAN בלוח אם, האם זה משפיע או יכו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Component,

שלום רב, חיברתי LCD כמו שכתוב במדריך הזה, אבל כנראה שאני לא מצליח לקנפג את התוכנה (שמופיעה בעמוד השני של המדריך) כמו שצריך. מישהו בעל ניסיון עם המסכים האלה יכול לנסות לעזור לי? בתודה מראש, עדי רובין.

6. מופחתת. לא אכפת לי כל כך המחיר. תודה.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מערכת קירור מים Gigabyte 3D Galaxy II Water Cooling Kit ב1000 וקצת האם שווה? מה עלויות תחזוקה אם יש? כל כמה זמן מחליפים מים? האם שווה את זאת או אחרת? האם בכלל שווה להחליף למים? תודה ניצן

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by m1tt,

אם מישהו מכיר איזשהוא קירור שעוזר (אפילו קצת) , עם קוביות קרח רגילות מהבית , ודברים שלכל אחד יש בבית .. אפילו אם צריך להחליף קוביות כל כמה זמן , או אפילו אם צריך את הfreeze pack , יש לי אחד M30 הוא ממש גדול ומתאים גודל של המארז : תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  9. האם יכול להיות שהטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות? ה Big Typhoon עובד על המהירות הכי נמוכה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אם למישהו יש קירור ישן של AMD, לא STOCK, תושבת 939 ומעלה מיותר והוא אינו זקוק לו, אשמח לקבל אותו. תודה רבה.

11. Started by aviv00,

האם ניתן לעשות המהרה נניח עד 4.4 בלי לאבד את המצב חסכון באנרגייה מתי שהמעבד בעומס הוא יעלה ל 4.4GHZ מתי שלא יירד בחזרה ל 1.2 GHZ תודה אביב עריכה: הצריכה חשמל די גבוהה מ 70 W ל 100W ניסתי 10 אחוז המהרה הצריכה לא יציבה ויותר מ 10 אחוז נרד מזה נראה לי

• 6 תגובות
    • 7.7k צפיות
  12. Started by yot,

כנראה שיש לנו מלך אוברקלוק שיחליף את ה1.6 האגדי. http://forum.pcdvd.com.tw/showthread.php?s=&threadid=202208

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  13. Started by 114508534,

אני רוצה להוסיף מאורורים לכרטיס מסך ולצ'יפסט אז איך כדי לשים אותם שידחפו אוויר או שישאבו

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  14. זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? ומה ההבדל בין הקירורים שכתבתי למעל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום כנראה שמדובר בגשר הצפוני והוא רותח (אני לא מסוגל לשים את האצבע יותר מ3 שניות) נתתי לגשר הצפוני 1.2V וכנראה שזה מה שמגביל אותי בתהליך ההמהרה של המעבד 1.על איזה מאוורר אתם ממליצים? 2. הציפסט הוא בצורה מלבנית והוא נמצא מתחת למעבד תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E המלצות בבקשה

17. עם אני אוריד מתח יש מצב שהטמפרטורה של המעבד תרד? עם כן... לאיזה מתח? זה דיי דחוף...

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  18. הוא לא הכי פצץ אבל צבעתי את המאורר ואת המחשב בשחור והכנתי לו מערכת שליטה על מאווררים!!

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  19. אהלן...רציתי לדעת מה דעתכם או נסיונכם על\עם הבלוק קרור מים הזה... הוא יותר טוב מבלוק קרור מים רגיל?הוא יותר אפקטיבי?..אני שואל כי יש לו צלעות נחושת שעובר בהם הנוזל ואם אני לא טועה הנוזל עובר גם בבלוק עצמו..כוונתי שנראה לי שהנוזל עובר גם בחלק הצמוד למעבד ממש...אם זה ככה אז הוא צריך להיות יותר אפקטיבי מבלוק קרור רגיל לא? השם הוא VOLCANO 4005 של THERMALTAK... הנה קישור לתמונה.. http://mcs.pc.pl/shop_img/thermaltake/volcano4005_2.jpg והנה עוד אחד.. http://www.4max.pl/images/extras/volcano4005big.jpg תודה לעונים ולילה טוב!.. אריאל

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  20. שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד amd athlon2 X4 620 , ויש לי מאוורר ישן (מלפני כ4 שנים) של הathlon64 3000+ הישן שלי. המאוורר הוא AC freezer 64- נדמה לי הראשון מהסדרה שיצא. האם לדעתם אפשר להסתפק בלקנות משחה תרמית חדשה ולשים אותו, או שעדיף מאוד לקנות קירור חדש טוב יותר? לא מתוכנן OC, והמארז הוא collermaster HAF 932. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני שואל כי יש לי מאוורר שחלון של המארז.. ועד לפני כמה זמן לא חיברתי אותו... עכשיו כשחיברתי אותו יוצא מהמחשב פי 2 רעש... מה כדאי לעשות? זה מגיע למצב שאני לא יכול להשאיר ת'מחשב דלוק בלילה בגלל הרעש הזה

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  22. כמובן שעדיף להוציא כמה שפחות... OC מתוכנן בקרוב... השאלה היא עם הפריזר אקסטרים מספיק וטוב... איך הביג טייפון? הוא הכי טוב לזה או שכבר להתחיל לחשוב על יותר יקר של טרמלרייט... אני לא מתכנן OC משהו פריקי. המחשב הוא למשחקים וHD

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  23. כרגע אני על BUS 400*8, אני יודע שמבחינת המעבד אני יכול ללכת עוד, מה שמגביל אותי זה הזכורונות יש לי כרגע 4 גיגה של OCZ platinum rev2 שבמקור מגיעים 800MHZ עם תזמונים של 4-4-4-15 כרגע המתח בלוח הוא במצב אוטומטי, הצלחתי לסחוב עם התזמונים האלה עד 900MHZ מעבר לזה אני משנה את קביעת התזמונים לAUTO ואז אני מגיע ל960MHZ, הבעיה היא שאני מקבל תזמונים משוחררים מאוד 5-7-7-18, גרוע. *יחס העבודה שלי הוא DRAM:FSB - 12:10 לפי OCZ יש אחריות גם אם עולים למתח של 2.2 השאלה שלי איך אני בודק מה מתח העבודה של הרכיבים במחשב? בדקתי בCPU-Z וצירפתי תמונות, אם אני מבין נכון כרגע הזכרונות על 1.8 והמעבד על 1.408 (קצת גבוה בשביל המעבד, לא?) האם אני צריך להוסיף עוד מתח על מנת להדק את התזמונים? אם כן, האם …

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by reiematza,

אלה התוצאות שיצאו לי בבדיקה (יצא לי גם 73 מעלות למעבד) איך אני יכול לקרר אותו

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  25. שלום לכולם לפני כשבועיים בערך , ריעננתי את המשחה התרמית של מכשיר ה-PS3 שלי. מכיוון שאין במכשיר אפשרות לבדיקת טמפ' , אני קצת מודאג מכיוון שאני לא יודע אם מרחתי בצורה טובה. אני אשמח אם משהו יוכל להעיף מבט בתמונה ולהגיד אם בסה"כ זה נראה בסדר. בכלל לא קריטי לי עניין של מספר מעלות בודדות , אני מפחד שמרחתי יותר מדי כמות בצורה שיכולה להביא לנזקי התחממות. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.