עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לכבוד פתיחת מערכת הפורומים החדשה שלנו, החלטנו לערוך תחרות SpeedTest נוספת בחסות יצרנית גופי הקירור נוקטואה. התחרות תתחיל היום בערב בשעה 20:00 בדיוק, בדיון זה. במהלך התחרות נשאל אתכם 10 שאלות, ומי שיענה ראשון נכונה יזכה בנקודה. השניים שירויחו הכי הרבה נקודות, יזכו בגופי קירורים איכותיים של חברת נוקטואה. אנא קיראו את חוקי התחרות כדי למנוע אי-הבנות ואי-נעימויות. כל הפרטים כאן על-מנת שספירת הנקודות תהיה מובנת יותר, לאחר כל שאלה אנו נבקש להפסיק לענות ונרשום מי ענה נכון, וכמה נקודות הרויחו משתמשים עד לאותו שלב. אם יש לכם שאלות, אתם מוזמנים לשאול בדיון זה עד התחרות. שיהיה לכולם בהצלחה!

• 202 תגובות
    • 20k צפיות
  2. Started by YarYar,

יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.

3. Started by kfirlion,

שלום, יש לי לוח אם (תסתכלו במפרט המחשב), כאשר אני עושה אוברקלוקינג ונכנס למשחק אז במשחק זה עושה לי כל מיני "לגים" והפרעות מסוימות אחרות, למה זה? האם זה בעיה של דרייבר או משהו כזה? כי התקנתי אך ורק דרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הלוח אם....

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  4. Started by eranvana,

שלום! אני מחפש מערכת קירור מים מקצועית איכותית בקיצור בין הטובות... המעלות המחשב שלי נעות מ27 ל30 בלי שום מאווררים כשאני מדליק את המאווררים המעלות עולים ל30 מישהו מכון להסביר לי למה זה ככה? אני רוצה לקנות את המערכת קירור מים בשביל שהמעלות ירדו ל20 זה אפשרי? ערן

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by arnon,

האם הם מתאימים

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  6. באיזה צורה להדביק אותם? וגם מה להביא לגשר הצפוני של ה NF7? איזה סינק להביא לו עם מאורר או משהו ותגיד מה יכולה להיות הבעיה ללא דואל המחשב יציב ב230 ועם דואל כבר לא יכול להיות שזה מקרי או בגלל החום

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Emms12,

היי יש לי 7800GTX, אני חורש על הדרייברים (78.01) כבר שעות, ואני לא מוצא שום אפשרות לOC! מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. עשיתי לפני כמה ימים מוד למעבד שלי: http://hwzone.co.il/community/threads/527785-מדריך-מצולם-להחלפת-המשחה-הפנימית-במעבדי-IVY-ו-HASWLL אני עדיין לא בטוח אם נפלתי על סיליקון לא משהו בכלל. הרכבתי לוח חדש של MSI וביצעתי OC שכן זה היה קלי קלות בלוח זה, הגעתי ל-4.6 יציב עם מתח לא נמוך של 1.3 וחום של 68 מעלות בערך לליבה החמה ביותר. נאמר לי שלוחות של MSI לא מורידים מתחים במצב מנוחה אז החזרתי את הלוח הקודם שלי למשימה, שהבנתי שמצטיין בזה יותר. אני באמת צריך את העזרה שלכם כיוון שאין לי כל כך מושג מה לשנות שם מבחינת מתחים, לבטל טורבו, להעלות את המכפלה ולהעלות את המתח אני יודע.. חוץ מזה מה עוד לשנות? יש שם דברים כמו PLL וכאלה.. יש פונקציה שתע…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shirNoshe,

אני ממש לא מבין!אני מעלה את ה-OC בRIVA ליותר ממה שהיה לי,ואני מקבל נפילה תהומית ב-05.הכיצד? בדקתי חום 45 במאמץ. בדקתי שלא השתנה לי כלום|(אולי פיספסתי משהו?) לא שיניתי דרייבר ולא כלום,רק העלתי את תדר הזכרונות. מה שאני חייב להגיד זה שאני מרגיש שה-FPS "משקרים",כי אני רואה שזה לא 10FPS..אני מרגיש ומכיר את המצב שזה צ"ל נניח 25-27FPS.כאילו,מה שאני מנסה לומר זה שהטעינה מהירה,הבדיקה "רצה" וכאילו שהתוצאה לא משקפת את המציאות. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by haim652,

שלום, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש, לגימינג, והבאתי את הE8500 בשביל לעשות OC בעתיד, רציתי לשמוע דעות על המעבד הזה בOC, אני שמעתי שהוא מעבד מעולה לOC. אך רציתי לשמוע זאת מאנשים שנסו ויותר מנוסים, נכון לעכשיו ביצוע OC הוא לא יעיל ולא יעזור עם מחשב כמו שלי, ובטח כשיש לי את ה4870X2 שנוטע להתחמם, אך אני מדבר באופן כללי על המעבד ולא על המפרט. משהו ששחכתי להזכיר הוא שיש על המעבד גוף קירור של ZEROtherm מדגם Nirvana 120. ובנופף השמח לשמוע דעות על גוף קירור זה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by zzrxox,

הכרטיס הוא : EAX1900XT/HTVDP/256M הטמפ' כפי שמוצגות באברסט במנוחה הם : GPU - 45 GPU AMBIENT - 38 GPU VRM - 38 1. האם זה גבוה או נמוך ? 2. מה הטמפרטורות הצפויות והלגיטימיות בזמן ניצול מקסימלי ? 3. מה הטפמ' שאסור לעבור בשום מקרה ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  12. אני חדש בזה ואני אשמח אם תעזרו לי

13. שלום יש לי פנטיום 3 1000 מגהרץ , לוח אם של אסוס ישן CUV4X-C וזיכרונות 128X2 SDRAM והארד דיסק 30 ג'יגה 5400RPM של W.D עכשיו בחיים לא עשיתי OC לשום חלק ואני רוצה לעשות פעם ראשונה במחשב הזה לפחות אפילו משהו קטן לפני שאני מקבל את המחשב החדש תעזרו לי איך עושים את זה אני יביא לכם תמונות של טמפרטורות וגם מהתוכנה CPU-Z ותנסו לעזור לי בתודה מראש ! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by GGuyZ,

היי חבר'ה. אני חושש שהחיישן מזייף קשות, ולכן אני צריך למדוד את טמפ' הליבה. יש דרך לעשות זאת? אני יודע שלC2D יש את TAT. אבל מה עושים עם פנטיום D?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול אם אני מפרק את המאוורר של המעבד ממקומו ומחזיר אותו חזרה לתושבת מעל המעבד אני אמור למרוח משחה טרמית? כי אני פרקתי אותו וכבר היה מרוח שם תודה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  16. Started by Tzach_n,

אהלן חברה, אחרי הרבה זמן שהמעבד שלי רץ במהירות סטוק החלטתי לעשות לו שוב אוברקלוק, מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 MHz PI Edition קירור: OCZ Vendetta 2 כרגע אני נמצא ב-3.8 (450 * 8.5) עם המתחים הבאים: CPU PLL: 1.5 CPU Termination: 1.34 CPU Vcore: 1.40 MCH Core: 1.3 DRAM Voltage: 2.1 Load Line Calibration: Enabled יציב 10 שעות - Prime 95 Blend Test יציב 5 שעות - Prime 95 - Small FFT יציב שעה - OCCT Medium Data Set טמפרטורות מקסימליות באיזור 50-55 מעלות בבדיקה (זה יכול להיות הרבה פחות אני צריך למרוח משחה טרמית חדשה כי עברו שנתיים כבר) מה דעתכם על האוברקלוק? האם יש טעם לנסות להגיע ל-4 GHz או שלא יהיו שיפורים משמעותיים יותר מדי ביניהם?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Delux !!! מה אני צריך לעשות כדי לעשות לו OVER עצבני ?

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. שלום קניתי את המארז Sunbeam Transformer עכשיו הוא מגיע עם שני מאוורים בצד מאוור למעלה אחד גדול מאחורה ויש עוד מקום לאחד מקדימה עכשיו יש רעש של טרקטור ואני רוצה להשאיר אותו פתוח בלילה יש תוכנה שיש אפשרות להוריד את מהירות המאוורים הללו? או פאן בס?

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by rroonnii,

כפי שאפשר לראות במפרט את מחשבי [המעבד , לוח אם ,קירור למעבד,זיכרונות - רק הם חדשים] לפי כמה תוכנות מצויין לי 81 מעלות -של איזה רכיב זה בדיוק? [אגב יש לי גם בעיה שהמחשב מציג רק ליבה אחת ו,זה היה גם ברכיבים הקודמים עם הE6300 [אפשר לראות במפרט למטה] -זה רק פירמוט המחשב יפתור -אני מבין. http://eliad.org/viewer.php?id=1254526947.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1254508606.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1254528835.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1254518375.jpg

• 36 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום. אחרי שמרחתי משחה טרמית וחיברתי את הגוף קירור של זלמן לכרטיס מסך הבחנתי שהקירור לא מכסה את הליבה לגמרי ( המגע הוא מלא , פשוט יש פינה קטנה שהיא לא מתחת לגוף קירור משום מה..אולי ברגים דפוקים). עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לנקות את הליבה ולמרוח מחדש את המשחה כי רק ביום שני מרחתי אותה.

21. Started by tom123,

האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 יספיק למפרט הבא P4 2.4 לוח אם חה חה... הארד דיסק אחד 5 מאווררי לדים CD וצורב

22. היי אני רוצה לעשות OC שמעתי שזה טוב לכמה אני אגיע בOC עם המפרט שלי מעבד:6300 E לוח אם: ASUS P5B DLX זכרון:GEIL 512*2 יש בהם גוף קירור כ.מסך:1950 PRO מארז רגיל עם ספק 450 הצעות לשיפור בבקשה והכי חשוב לכמה אני אגיע למהירות מעבד עם הפרט הזה תודה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  23. Started by PeaS,

נניח ואין לי דרמל, אם מה אני יכול לחתוך את המארז\משהו עדין יותר, כמו חלון במארז למשל? שמעתי שאפשר עם מקדחה, איך בדיוק?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by bronco,

האם יש צורך בקרור טוב יותר מהקרור המסופק עם מעבדי אינטל סדרה E6,E7,E8,

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by the_one23,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים בקשר לאפשריות ולצורך בהעלאת המתחים האחרים שיש בביוס- חוץ מהמעבד והזיכרון. איך אני ידוע מתי יש צורך ובכמה לעלות את המתחים של הגשר הצפוני (MCH) הFSB ושל הPCI-E ? מתי יש צורך להעלות אותם? תודה מראש :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים