עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by saar2,

כיצד מגיעים למסך של האוברקלוק למעבד (לוח אינטל) ?

2. שלום לכולם.. אני חסר ידע לחלוטין ב OC ורציתי להתחיל בקרוב...הנה המערכת שלי: מעבד: Q9450 לוח אם: DQ6-X48 GIGABYTE קירור למעבד: THEMARLTAKE V1 בואו נגיד שאני רוצה לעבור את ה 3 GIG... אם הקירור לא מספיק אשמח להמלצות..

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by Bessmertniy,

שלום בקרוב אני קונה כרטיס מסך חדש ורציתי לשים לו קירור ורציתי לשאול מה יותר חשוב קירור ה chipset או ה memory??? אני לדוגמא יכול לשים רק קירור על הזיכרונות ולהשאיר את הקירור הרגיל שבא אם הכרטיס... והייתי רוצה לדעת אם זה בכלל יעזור לי? בקיצור איזה קירור יותר חשוב... לדוגמא ל http://www.pchardware.co.il/docs/pd-863974324.htm?AffiliateID=zap אין מקום לקירור זיכרונות האם זה טוב? (מטרה OC תקציב על 150 שקל.) הכרטיס יהיה כנראה 9500np שיכול לקבל softmod. (חחח איזה מצחיק בדיוק כתבתי איזה כרטיס מסך אני יקנה ואז אחרי שסיימתי לכתוב ראיתי את השאלה שלך) ;D

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  4. תמליצו לי על לוח טוב לאוברקלוקינג יש לי p4 2.4B לוח של ASUS P4SGX שלא תומך בDUAL DDR.המכפלה שלי היא 18 (18X133).יש לי יש לי זכרון NCP1024 MB 400MHZ. אני צריך לוח חדש טוב שתומך בDUAL DDR ותומך בשינוי הספקים נעילת AGP\PCI וכול שאר האפשרויות בשביל אוברקלוקינג טוב....בסביבות ה800 עד 1200 שקל. בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק? משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית? אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by faza,

ברשותי גוף קירור SP94 ואני צריך מאוורר לנ"ל הכי חשוב שיהיה שקט ביותר! 80,92,120 לא משנה הגודל (כמו שאומרת הפילגש שלי) חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה מה לרכוש? (שוב פעם - הרעש קובע ולא עוצמת הקירור - הכי שקט)

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by talmAn,

איך הכי כדאי והכי טוב לסדר את המאווררים במארז? אני רוצה לקנות מארז חדש ולעשות לו מודינג או לעשות למארז הנוכחי שלי מודינג ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לשים מאווררים ובאיזה גודל? 80 92 או 120? כרגע כל הצעה שתתנו היא אפשרית תודה

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  8. <נושא>, יש לי עליו את אחד הזלמנים.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by agility77,

שלום, היום קניתי מאוורר freezer 7 pro, לאחר קשיים הצלחתי להתקין אותו. הוא פועל, אבל אני חושב שלא מספיק טוב מאיזושהי סיבה. המעלות של המעבד e6600 במנוחה נעות סביב ה40, אבל מה שיותר מטריד אותי זה הICH ו-MCH, הICH הוא על 88 מעלות והMCH 81 מעלות! הכל במנוחה. לפי מה שהבנתי זה בגלל הלוח שלי (של intel) שהוא פשוט לוח גרוע (הייתה לי בעיה עם הלוח הקודם אז זה מה שהביאו לי :-\ ) שיניתי דרך הBIOS את המאוורר לaggressive ואני לא מרגיש שהוא פועל יותר טוב, המעלות נשארו כפי שהן ועם speedfan אני די מסתבך... האם יש בעיה עם המאוורר? :s05:

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום ברשותי לוח Gigabyte GA-MA78GM-S2H בעבודה רגילה ללא מאמץ החום של הציפסט (נורט'בריג' אם אני לא טועה) 85-87 מעלות כאשר אני משחק משחקים עם טיפה מאמץ..הטמ"פ מגיעות לכמעט 100 מעלות ואולי אפילו יותר ואז נכבה המחשב ככה יוצא מצב שאני לא יכול לשחק משחקים במחשב מה עושים? בדקתי קצת באתרים בחו"ל ואני רואה שזאת בעיה נפוצה של הלוח הנ"ל מה שכן.לא ראיתי פתרון הסירקולציה טובה יש מאורר 12' בחזית 2 מאוורי צד 92 מ"מ ומאחורה מאורר 92 מ"מ שמוציא אוויר הטמ"פ של המעבד ללא עבודה הינה 35-40 מעלות ( מעבד 5200 AMD) כרטיס מסך 4850 ספק 550 וואט של chieftec תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-

12. Started by THE FOX,

אילו גופי קירור מתאימים ל 260GTX?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. Started by tulicooli,

עשיתי oc ולא ממש הבנתי איך לעלות את המתח הנה תמונה.. איפה אני מעלה את המתח? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by Mr.Gleb,

טוב אני חדש כאן ו יש לי שאלה רק קנתי P4 2.53 ו בIDLE החם עומד על 38-40 וב FULL LOAD 40-46 מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by NIRAN,

אז היום סוף סוף הגיע אחרון החלקים והרכבתי את המחשב: Intel Core i7 920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 3072MB Tri Channel 1600MHZ 3GBNQ CL9 Sapphire Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro ואני לא מלצליח לעשות את ה QUICKBOOST בתוכנה EasyTune6, שאני מנסה לעלות ל3.2 המחשב מאתחל את עצמוכמה פעמים וחוזר לסטוק ב3.0 מתחרבשים דברים והמערכת לא יציבה וב2.8 זה עולה סבבה ונראה לי יציב (לא בדקתי לעומק) אז למה אני לא יכול להגיע ל3.2? אני על קירור סטוק עם arctic silver 5 הטמפ במנוחה לפי ET6 על 2.8 היא 33, נראה לי סבבה לא?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Mda101,

ברצוני להתעלל במארז שלי... לפרק אותו לגורמים, להוסיף לו כמה חורים... והחדיר אליו כמה חלקים אך... ישנה בעיה קטנה... אין לי את הידע האלקטרוני לביצוע הפעולות... לכן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים באיזור נתניה... שמוכנים להיות "חונך" למופרע מתחיל בתודה מראש... נדב, מד"א 101

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. יש משהוא בספיד פאן שהוא רותח ואני לא יודע מה הוא כבר הגיע ל130 ויש עוד משהו שכל פעם עולה את לרמה של להבה ויורד חזרה לנורמאלי ואני גם לא יודע מה הוא הדבר הראשון שהגיע ל130 מסומן באדום מה הוא? והשני מסומן בכחול ועוד שאלה מה זה אומר שיש חץ כחול למטה? שזה קר? תודה רבה לעוזרים וכמה שיותר מהר אני מפחד שישרף לי הרגל מהמחשב http://img510.imageshack.us/my.php?image=sssssaq7.png

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  19. יש לי 3 מחשבים בבית אחד core 2 duo 2.0 השני pentium 4 1.5 gh והשלישי 2.8 gh אני רוצה לעשות אובר קלוק ולהתחיל במחשב שלי הראשון אפשר לעשות אוברקלוק קטן בלי קירור מיוחד אני רוצה להתחיל בזה אפשר להגיד שאני מבין במחשבים אבל אף פעם לא עשיתי אובר קלוק אז זה בסדר אם אני יתחיל עם 4400 עם קירור סטוק?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  20. הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Dark-Ninja,

החיבור של המאוורר החדש למארז שלי הוא לא כמו החיבור שיש בלוח אם אז לאיפה אני צריך לחבר את המאוורר ? נ.ב יש תמונה:

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,זה נושא שני ואתם לא עונים בבקשה זה דחוף. יש לי מחשב(שני למי שמתחכם) עם מעבד D820 והוא על 50-70 מעלות,על לואד גבוה ומעלה לאט. החיישן לא מפגר כי אני גם נגעתי בקירור המעפן שלו,תראו אני לא יודע נראה לי קיבלתי קירור מקולקל ולא יתנו לי אחר כבר אמרתי להם. קיצר הוא על 1500 RPM ל-60 מעלות,להחליף ? יש לי מארז ATX פשוט ג'נרי נראה לכם ש-FREEZER 7 יכנס <?הוא בול לתקציב 100 שקל.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by EviLeader,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Bengo5,

מאיפה אני יכול לקנות וונדטה 2 בסביבות חולון-ראשון.. באיזה חנות ואיזה מחיר.. תודה :]

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 4 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים