עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. המפרט: AXP 2500 EPoX 8rda twinmos 512Mb 3200/400 (tmd( = זה מתאים למחשב ול OC נכון? radeon 9600 pro (built by ATI) WD 60GB 8MB buffer איזה OC הייתם עושים לו, איזה ללוח אם, איזה לכרטיס מסך.....

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Mda101,

ברצוני להתעלל במארז שלי... לפרק אותו לגורמים, להוסיף לו כמה חורים... והחדיר אליו כמה חלקים אך... ישנה בעיה קטנה... אין לי את הידע האלקטרוני לביצוע הפעולות... לכן, רציתי לדעת אם יש כאן אנשים באיזור נתניה... שמוכנים להיות "חונך" למופרע מתחיל בתודה מראש... נדב, מד"א 101

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by zohar678,

כיצד אני יכול לבדוק את טמפרטורות חלקי המחשב שלי דרך ה BOS?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by Riddler,

הי, יש לי E6600 מחובר ל OCZ Vendatta 2 Heatsink , על גבי Asus P5B. הזכרון הנוכחי שלי הוא Kingston 2*512 4-4-4-12, על 800MHz. כרגע אני ב OC קטן (מעבד ב 3.0GHZ) ובינתיים הזכרון מתפקד יופי. אני רוצה לקנות עוד RAM, ומתלבט מה עדיף מבחינת ביצועים ועמידות ל OC. ראיתי את ה OCZ Platinum Rev.2 ואת OCZ Reaper, שניהם ב -220 ש"ח ל 2x1GB. אחד מהם עדיף על פני השני? בביקורת שקראתי נאמר כי הקירור של ה Reaper לא עוזר בכלום, וחוץ מיופי אין משהו מיוחד בזכרון הזה. תודה!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by jbkkd,

אני עובד על הפנטיום 4 שלי רגיל, בלי קירור מיוחד ובלי אוברקלוקינג. בתנאים של סתם לגלוש הוא מגיע לכ57 מעלות, וכשפותחים התקנה או משחק, הוא מגיע ל 78-79. זה נורמלי? אם כן אז יופי, תנעלו את זה או תמחקו. אם לא תאמרו משו

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by shibby15,

אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by EviLeader,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה זמן בערך משתמשים במיכל של קירור מים? אם צריך להחליף ולקנות מיכלים חדשים, איפה קונים? (למשל לBigwater 745\Galaxy 2)

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by Bengo5,

מאיפה אני יכול לקנות וונדטה 2 בסביבות חולון-ראשון.. באיזה חנות ואיזה מחיר.. תודה :]

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by yossi126,

שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  12. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד E4600 + לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L + קירור מעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro. יש לי שתי שאלות לגבי OC: 1. איזה מכפלה יש למעבד הזה? 2. האם OC מ- 2.4GHZ (בסטוק) ל- 3.0GHZ צפוי להיתקל בבעיות?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by ShahafH,

שלום.. יש לי מחשב נייד GIGABYTE W566N וכשאני מפעיל אפליקציות לאורך זמן המאווררים מתחילים לעבוד בעוצמה המירבית ואני עדיין מרגיש חום בתוך המחשב וזה מקשה על הידיים להקליד. האם יש המלצות לקירור הנייד? תודה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by uzana2004,

שוב שלום לכולם... אז ככה: עשיתי OC + פתיחת צינורות ל6800LE שלי(קניתי לו את הסיילנסר) ושוב לאחר משחק של 30 דקות בדום 3 המסך פתאום נכבה... הטמפ' נמוכות מאוד(פחות מ-60C) במאמץ, הרצתי בדיקה של שעתיים ב3DMARK05 עם AAX4 ורזולוציה אחת לפני האחרונה(משום מה הוא לא נותן לי לשים על האחרונה וזה לא כבה.את ה-OC הורדתי ל-780\380 ואין לי שום הפרעות או התחממות יתר... כמו כן הוספתי מתח דרך הביוס לכרטיס מסך(המסך כבה לי גם לפני שהוספתי וגם אחרי).... WTH? האם יכול להיות שאין קשר לכרטיס מסך והמסך לא עומד בעומס(SAMSUNG SYNCMASTER 793DF)? או שהפתיחת צינורות מפילה אותי כאן? ולמה לעזאזאל ב3DMARK במאמץ של שעתיים הוא לא נופל ובמשחק כמו דום 3 או BF2 הוא מתרסק אחרי חצי שעה של עבודה?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by fareedamr,

:AR15: רציתי לשאול משהו בקשר לlcd display .. איפה אפשר להשיג כאלה צגים למארז ? ואיך עושים את זה ואם יש מדריך ? אני יודע שזה קצת מסובך לעשות לבדו שצריך לעשות programing לצג וצריך ידע באלקטרוניקה כדי שהצג יראה את הטמפרטורה של המחשב או הזכרון או cpu . תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by amos700,

מחפש מאוורר שקט לסוקט 478 תקציב לא משנה

17. אז הסיפור הוא כזה לא מזמן חבר שלי ביצעה מחירה של חלקים למחשב מאת איזה חבר שלו החבר הזה קיבל קירור מדגם zalman cpns9500 קניתי את הקירור ממנו בה 15 ש"ח ואמצעי מניעה :spermat: לקירור היו חסרים כמה חלקים (החיבור ללוח אם ) אז איצתרחתי לאלתר וחיברתי אותו בעזרת כמה חותים וברזלים אכשיב יש לי שאלה האם הטמפרתורה נורמאלית והאם אפשר איפושהו לקנות חיבורים ללוח אם

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by dennis14,

המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה: מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO לוח אם - GIGABYTE 965P S3 קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2 זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ ספק - ENERMAX LIBERTY 400W מארז - SUNBEAM TRANSFORMER כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3 אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג אבל אין לי תוכנה לעשות את זה והאם לכל לוח אם צריך תוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by or0126,

אני רוצה לקנות מאווררים אתם יכולים להמליץ לי על חברות ולא יהיה יותר מידי יקר ד"א אני מאווררים בגודל 12 ו8

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by rtr,

טוב אחרי הגדלת ה OC לMHZ 2500 הטמפ' עומדת על 53 מעלות ועכשיו עוד חורף אז חשבתי להחליף קירור ואני לא יודע איזה !? יש 4 אפשרויות [glow=red,2,300]Thermaltake PIPE101 CL[/glow] + מאוורר 80 40CFM (יש לי כבר ) אין לי מושג איך זה יהיה [glow=red,2,300]Thermaltake SilentTower [/glow] המחיר שלו הוא הMAX שאני מוכן לשלם ביצועים סבירים שקט אבל מגושם ומכוער [glow=red,2,300]Thermaltake POLO 735 [/glow] המאוורר האולטימטיבי ?! לא יקר לא גדול גם שקט כשרוצים וביצועיסטי כשצריך -- יש חסרונות ? יהיה על MAD ומטה כל הזמן [glow=red,2,300]ZALMAN CNPS7000B-ALCu[/glow] או אולי זה המאוורר האולטימטיבי ?! שקט יפה ביצועיסטי אבל דיי גדול יהיה על MAX RPM תמיד כל הHSF האלה לא יעבור את ה 30 DB מי מ…

• 10 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by cj,

הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום לכם.. עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Geforce 8600GT אלו הם נתוני הסטוק טמפ' מנוחה: 48c - 54c Core Clock: 540Mhz Shader Clock: 1188 Memory Clock: 400Mhz אז ככה.. העלתי את תדר הליבה ל 620Mhz ואת תדר הזיכרון ל 410Mhz הכרטיס הגיע ל83 מעלות אחרי כמה דקות של מאמץ אבל לא עשה שום בעיה אלה אני הפסקתי אותו(מפני שחששתי שהכרטיס ינזק). יש לציין שאני עם קירור הסטוק של החברה Twin Tech תמונה של הכרטיס: תמונת מסך: העלתי את התדרים עוד טיפה ליבה: 650 זיכרון: 420 ואחרי בערך דקה של מאמץ התחילו הבהובים כאלו מוזרים במסך והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב בכדי לגרום להפסקתם.! יש לציין שהטפ' לפני ההבהובים לא הגיעו ליותר מ 80 מעלות במאמץ.. רציתי לדעת מה פשר ההבהובים והאם הטמפ' …

• 4 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.