עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום

2. היי אני דיי חדש באתר ורני גם חדש לכל נושא האובקלוק אבל אני כן רוצה להכנס לזה. הנה המפרט הטכני של המחשב שלי כרגע תגידו מה אתם חושבים והאם אני יכול להגיע איתו לאנשהו. Motherboard: Gigabye GA-8IPE1000pro2 with i865PE CPU: P-4 2.4ghz 800fsb RAM: Kingstone dual DDR400 512mb GFX card: Gigabye Radeon 9600pro 128mb המאבד רץ ב 28-31 מעלות גם בעומס מלא עם קירור סטנדרטי. אם אני יכנס לזה חשבתי לקנות מערכת קירור אלקטרו-טרמית של activecool http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_991&products_id=5277 ולכ.מסך את הבלוק קירור של thermaltake http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5906 וכמו כן אני גם מתכוון להכניס כמה שינויים במארז שלי להוסיף…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

אז סוף סוף אחי נתן לי את הHARDCANO5 שלו במתנה על זה שעזרתי לו לבנות פאןבאס, ועכשיו שאלה. אני רוצה לחבר את החיישן של ההארד קנו למעבד שלי, כדי לבדוק אחת ולתמיד את החום האמיתי של המעבד שלי כי יש לי לוח של אביט (IS7). אבל אחי כבר באמת לא יודע איפה הוא שם את המדבקות הטרמיות. אז השאלה היא אם כל סלוטייפ פשוט יכול לעשות את העבודה? ורק עוד פיסת מידע שגיליתי. שבוע שעבר שאלתי כאן אם אפשר לחבר את המפסק 3 מצבים (H\L\M) של ההארדקנו למאוורר אחר חוץ מה40MM הגרוע (5CFM חחחחח) שלו. אז פתחתי היום וגיליתי שכן. המאוורר והמפסק למעשה מופרדים ביינהם. למאוורר יש חיבור 3 פינים שיכול להתחבר ללוחאם, ומהמפסק יוצאים מספר כבלים: 1. שקע 3 פינים שהולך למאוורר שרוצים לשלוט עליו 2. שקע 4 פינים (מולקס) נקבה…

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by miki03,

קניתי לאחרונה את הזיכרונות האלה של CORSAIR http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRCRS400C2PT5&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432# והגעתי איתם ל 440MHZ בתיזמונים במקוריים שלהם... וחבר שלי קנה זכרונות של GEIL PLATINUM שהם גם 400MHZ אבל הבנו אותם אליי והיצלחתי להגיע איתם ל 480MHZ ועוד ב DUAL !!! על 2-3-3-11 שאם ה CORSAIR אני תקוע ב 440 בערוץ בודד !!! עוד חבר שלי קנה זיכרונות כמו שלי והוא תקוע באותו מצב כמוני !! אז יכול להיות שה GEIL פשוט יותר טובים ?? :'( הדבר היותר מעצבן שגם ששנינו באותם תיזמונים נגיד 2.5-3-3-11 ב 440 ה GEIL שלו מקבל ציון קצת גבוהה יותר בכל בדיקה למה זה ?? אילו הזכרונות שהוא קנה אבל רק שהוא הביא גיגה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=…

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by noam23,

יש לי לוח P5B deluxe עם מעבד 6400. ניסיתי לעשות OC, ואני לא מצליח לעבור bus של 300... נכנסתי ל bios, שיניתי את ה frequency ל 350 למשל, והמחשב לא מדליק את המסך. למה ?. פרט לשינוי של ה Frequency ל 350, השארתי את כל השאר על Auto.

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by djburekas,

שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. Started by faza,

ברשותי גוף קירור SP94 ואני צריך מאוורר לנ"ל הכי חשוב שיהיה שקט ביותר! 80,92,120 לא משנה הגודל (כמו שאומרת הפילגש שלי) חיפשתי בפורומים ולא מצאתי תשובה מה לרכוש? (שוב פעם - הרעש קובע ולא עוצמת הקירור - הכי שקט)

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by shalbik,

לפי מה שקראתי באתר של OCZ, ניתן להגיע עם סטיק של 3500 לתזמונים של 2-2-2-5 במהירות 400(ירידה מהמהירות הרגילה של 433). מישהו התנסה באוברקלוק כזה עם זכרונות כאלה של OCZ?אם כן אשמח לשמוע תגובות גם אם הן פוסלות מה שכתוב באתר, אבל תגובות מנסיון לא מקריאת כתבות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by asafmanor,

איך אני יכול להתקין חלון במארז? (חיבור הזכוכית וכו'). האם למישהו יש תמונות של חלון שהוא עשה?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by taotao,

מה זה מה מי זה מי (חזק חזק) חח לא סתם צריך זיהוי בטמפרטורות יש רעיונות למישהו זה מה שאני חשוב 1-לוח 2-מעבד 3-אין לי מושג ולמה זה מינוס? 4-אין לי מושג 5-אין לי מושג 6-הארד דיסק [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Ravivz,

שלום לכולם, לפני שנתחיל, אני יודע שה- Q8300 הוא לא המעבד הכי פופולרי לאוברקלוקינג, ובכל זאת הייתי רוצה לנסות לקחת את המערכת שלי עד הקצה. כשקניתי את המחשב לפני כחדשיים לא ממש תכננתי על אובר קלוקינג, האמת שלא ממש ידעתי מה זה. שתבינו את המחשב האחרון שלי קניתי לפני כ-10 שנים בתקופה ש DOOM (הראשון) נחשב לשיא הטכנולוגיה. אבל איכשהו נסחפתי לנושא ועכשיו, חדשיים אחרי אני כבר מכור לעניין. (ואישתי כבר מוכנה לזרוק אותי מהבית ) ועכשיו לעניין שלשמו התכנסנו, הצלחתי (די בקלות האמת) להאיץ את המעבד מ-2.5GHz ל- 3GHz בנתונים הבאים: FSB Frequency 400 PCIe Frequency 101 FSB Strap to NB Auto DRAM Frequency 1066 Ai Transaction Booster Auto CPU Voltage 1.23125 CPU GTL Refer…

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by composite,

קודם כל חג שמח, ושבת שלום... אז ככה, בכל הביקורות שקראתי על המוצר הנ''ל (Arctic Cooling VGA Slincer - סינק לכ''מ), הבנתי ששיוף החלק התחתון של הכרטיס יכול להביא תוספת משמעותית של ביצועים. אז... למה מתכוונים שאומרים "שיוף הסינק"? ואיך עושים את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-= תראו אני רוצה להוסיף מאוורר נוסף למארז שלי יש לי אחד מקדימה של 80 מ"מ והספק שמוציא אוויר וגם עוד מאוורר אחד של 80 מ"מ מאחורה שמוציא אוויר ואני רוצה להוסיף עוד מאוורר יש לי עוד חור מוכן למאורר של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף מאוורר של 80 מ"מ דרך הגב המארז שלי בכלל לא חם והוא דלוק בלי סוף מאז שחיברתי מאוורר מאחורה של 80 מ"מ אז מה כדאי לי שאני יוסיף של 60 מ"מ מאחורה או שאני יקדח מלמעלה ויוסיף של 80 מ"מ =-=-=-=-=-=- עזרה -=-=-=-=-=-=-

15. Started by shnozlid,

קיבלתי מאוורר מחבר שלי של 90mm. יש לו שני חוטים, אחד אדום אחד שחור. למה אני מחבר את החוטים??

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by SomeoneUknow,

יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  17. היי, שמתי לב בזמן האחרון שהמאווררים דיי מרעישים בזמן האחרון וברצוני להחליף אותם למאווררים שקטים. אני רוצה להחליף את המאוורר בצד,זה שלמעלה וזה שמקדימה,אני לא כל כך בטוח אם אצליח להחליף את זה שמאחורה כי יש סיכוי שהמוגן לא יאפשר לי ואני לא מעוניין לפרק את המוגן בשביל זה ובנוסף החליף את המאוורר של המוגן. סה"כ,4 מאווררים,שיהיו שקטים ככול האפשר ושיקררו טוב גם.תקציב עד כ200-250 גג. בנוסף,במידה ואין לי עוד יציאות של מאווררים על הלוח,מה אני צריך לעשות ? :ם תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

אם אני מעלה עוד 3MHZ ה-WIN עולה אבל כל תוכנת בדיקה כמו S&M וגם SP2004 נתקעת.רק איתחול מוציא מהמצב. ניסיתי לתת עוד קצת מתח וללא הבדל.אפשר לתת עוד פוש למתח?כי אני מפחד לא לשרוף. אגב,מה המתח המקסימלי שהמעבד יכול ליסבול?איך אני יודע עד כמה המעבד יכול לקבל מתח? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by din264,

אז ככה אני מחפש למעבד גוף קירור שיהיה לOC בינוני המפרט הוא כזה מעבד E6400 לוח אם ABIT AW9MAX כרטיס מסך radeon x1950 pro 512mb Power Color אם קירור גדול עליו ומאוורר זכרונות שתי יחידות של ג'יגה (ביחד 2 ג'יגה) של Corsair עבים כאלה אם קירור מובנה עלו הכי יקר בזמנו ספק כח ספק כח Seasonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 האם יש קירורים טובים מ-2 אלה ל-OC? Arctic Freezer 13, Scythe Katana 4? המעבד רותח במאמץ בלי OC הוא על 100 לאחר 6 דקות בתוכנה OCCT והתוכנה עוצרת

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי (4850), הכרטיס הגיע לא מומהר, אבל עם קירור מעולה (AC), ויש לי שאלות לפני שאני עושה את האוברקלוק. 1. באיזו תוכנה כדאי להשתמש? 2. איפה יותר חשוב להעלות את הקלוקים, ובכמה? אם תוכלו לרשום לי מספרים אני אשמח מאוד: GPU Clock Memory Clock טמפרטורות: מנוחה - 31 מעלות. מאמץ - 45 מעלות. המון המון תודה~!

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  21. יש משהוא בספיד פאן שהוא רותח ואני לא יודע מה הוא כבר הגיע ל130 ויש עוד משהו שכל פעם עולה את לרמה של להבה ויורד חזרה לנורמאלי ואני גם לא יודע מה הוא הדבר הראשון שהגיע ל130 מסומן באדום מה הוא? והשני מסומן בכחול ועוד שאלה מה זה אומר שיש חץ כחול למטה? שזה קר? תודה רבה לעוזרים וכמה שיותר מהר אני מפחד שישרף לי הרגל מהמחשב http://img510.imageshack.us/my.php?image=sssssaq7.png

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  22. אני חושב שהמחשב שלי מתחמם יותר מידי. איך אני בודק את הטמפרטורה? אם יש תוכנה אז תישלכו לינק אליה תודה לכולם!

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by ozwrx,

Thermaltake TR2 M3 איך הוא אנשים? אני קונה אותו ב 80 שקל כדי להרכיב אותו בBARTON 2500 שלי איך הוא? כמה טמפ" הוא יתן לי? הלוח שלי הוא EPOX 8RDA3I

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  25. יש לי מעבד p4 2.666

• 10 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים