אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
עכשיו העלתי את המעבד ל 3.92GHZ מתח שמתי על 1.55V מתח של הזיכרונות על 2.050V היצלחתי להריץ super pi 1MB. ולא היצלחתי להריץ 3DMARK06/super pi 32MB מה לעשות ? לעלות מתח ל 1.6V למעבד ?
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
4053 נ"ק ב 3DMark05. בסטוק קיבלתי כ3800. אני עכשיו על 560 לGPU ו1215 לזכרונות.. יש לאן לעלות? האם יש סיכוי שהכרטיס יישרף ללא התראה מוקדמת? כרגע מכוונים עליו 2 מאווררי 80MM מוחזקים בסלוט PCI... מה אתם אומרים? אגב, אחרי ששמתי מאוורר גם על הזכרונות, הא"ק הוחזר ל445MHZ 2-2-2-5 1T. נדב.
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי XP 1800 AGOIA.. זה טוב או לא? איזה נחשבים לטובים? תודה...
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.######.co.il/product_info.php?cPath=55_330&products_id=2880 בתודה מראש fux
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי את המאורר הנ"ל יש לו מספר אופציות לכיוון מהירות המאורר 1. עוצמה מלאה. 2. מכני/ידני ע"י Adjustable fan speed control 3. אוטומטי ע"י טמפ' המעבד בהתקנת חישן בין המעבד לגוף הקירור עובד בטמפ' שבין 20-55 מעלות צ'. יש לי מספר שאלות לגבי חיבור החישן למעבד א. כאשר אני חיברתי את החישן למאורר, המאורר עבד בעוצמה מלאה לפחות לפי הרעש שהשמיע - מדוע המאורר עבד בעוצמה מלאה עם הנתונים על הטמפ' של המעבד מראים בין 23-30 מעלות??. ב. בדף המוצר : http://www.thermaltake.com/product/DCfan/VR/standard/a202829/a202829.asp יש אזהרה לגבי הפעלת לחץ על החישן שמחברים בין המעבד לגוף הקירור, יש לי קירור למעבד: Thermaltake Ruby Orb II - http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p03…
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאן באס. התחלתי לקדוח חורים בפאנל ורציתי לדעת את זה טוב. אז... זה טוב? קדחתי מספיק חורים? אחד לללד ואחד למפסק זה טוב?? http://planet.nana.co.il/gazu/fan%20bus/2.jpeg
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
1. כיום יש לי מעבד E6750 והוא בנתיים מריץ לי כל משחק שיש כיום. האם כדאי לי לעשות OC למעבד כדי שהוא יריץ לי משחקים לעוד כמה זמן או שעדיף לעשות OC מתי שאני רואה שמשחקים לא עובדים אצלי? 2. האם המחשב שלי מתאים לOC ואני יוכל לעשות OC טוב? האם יש איזה רכיב שמגביל אותי בOC? המפרט: מעבד-E6750 עם קירור סטוק לוח אם- Gigabyte P35-DS3L זיכרונות- http://www.pandas.co.il/product_info...cts_id=19 534 כרטיס מסך- NVIDIA geforce 8500GT 3. אני די חושש לעשות OC כי בחיים לא התעסקתי בביוס של הלוח אם שלי וזה. אם אני אעשה את זה לפי מדריך שמיועד לכך יש באיזה איזשהו סיכון?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה זה קשור יותר לRPM קיבלתי שולחן חדש ושמתי תמחשב למעלה לכיוון המזגן שהצד שמכניס אוויר לכיוון המזגן ושמוציא לכיוון החלון עכשיו אני עם מזגן בדקתי מעלות הכל תקין ומעולה המעבד 18 לפעמיםם 16 והכרטיס מסך 30 עכשיו הRPM משתגע בהתחלה הוא על 42 ואז הוא מגיע למשהו כמו 2500 ואפילו יותר לפעמיים. ופתאום זה נעלם לי לכמה שניות ואז אני רואה עוד פעם 42 ואז אותו סיפור... חוזר למספר גבוהה נעלם לכמה שניות כאילו זה עושה REFRESH ואז חוזר יכול להיות שזה בגלל המזגן? מארז : ANTEC NINE HUNDRED TWO דרך אגב זה קורה רק שאני שם תמאוורים הקדמים שמכניסים על HIGH וזה לא קרה לי בלי מזגן
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי! אני צריך עזרה בבחירת מאוורר למעבד(כולל היטסינק) לעבודה בOC. יש לי מעבד 2.8 Intel 800Hz HT, ולוח של Abit AI7 , וכרגע אני מגיע איתו ל3300Mhz (בלי להתעסק עם מתחים ותזמונים). כרגע הטמפרטורות הן (בערך~): מנוחה: 39-40 מעלות. עבודה (מאומצת): 53-55 מעלות. לפי המחשבים של אנשים שראיתי כאן, אפילו ללא OC אני צריך קירור קצת יותר טוב, לא? בכל אופן, חשבתי על ה A1715 Thermaltake CPU Fan Spark 7+ Xaser Edition - P4 Fan. קישור לאתר היצרן: http://thermaltake.com/coolers/spark/a1715.htm הוא נראה לי דיי חזק, במיוחד שהוא למעבדי 3.6 , והוא עולה כ-165 ש"ח. מה אתם אומרים עליו?
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
עשיתי שיקרא קודם מהפלופיי ושמתי בדיסקט מה שיש בתמונה. הוא אומר לי להוציא ת'דיסקט ולעשות ריסטרט ומסרב לעלות חסר איזשהוא קובץ או מה הקטע שלו?? לוח אם גיג'ה בייט : [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך אבל הבעייה שהוא מתחמם יותר מדי ומגיע לטמפרטורות גבוהות מאוד (קרוב ל - 80 מעלות) שזה מפריע באוברקלוק. חשבתי לקנות לו קירור רציני אבל הבעייה שאני לא מוצא אחד כזה, מישהו יודע אם יש קירור לכרטיס שניתן לקנות? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם המעבד שלי שמצוין בכותרת, בעל TDP של 89 ווואט, ומחובר אליו גוף קירור ALPINE 64 של ARCTIC COOLING, ערכת הקירור הזאת בעלת יכולת לקלוט עד 90 וואט: 1. האם זה גבולי ומסוכן וכדאי לשים גוף קירור אחר או שהוא יעשה את העבודה? לא מתוכנן כרגע OC. 2. האם פריזר 64 מתוצרת אותה חברה יעשה את העבודה טוב יותר? אני חושב לקנות אותו אבל שמעתי שהוא גם די רועש, מישהו יודע משהו על זה? 3. ראיתי באיזה ביקורת באינטרנט שגופי הקירור החדשים של AMD הם בעלי 4 צינורות חום ובסיס נחושת. האם ניתן להשיג את הגוף קירור הזה בארץ או שהוא בא רק עם המעבדים החזקים ביותר של AMD?
-
- 14 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היום בצהריים קיבלתי לוח ומעבד חדשים מעבד סמפרון 2800+ סטפינג LBBWE 0552GAC ולוח GIGABYTE K8NS אני לא מאוכזב מתוצאות האוברקלוק אלא מהתוצאות המעשיות.. גם הלוח נראה לי לא ממש אוהב את הזיכרון שלי ובגלל זה באתי לכאן.. אני לא מצליח לייצב את הזיכרון על 1T! אפילו לא על 210MHZ! רק 2T... אני מגיע עד ככה 255 יציב ב2T על 8-4-4-3 והתיזמונים שאתם רואים כאן.. אלו ההגדרות היציבות שאני עובד עליהם עכשיו... מקסימום של הלוח(למעבד יש עוד לאן למשוך הלוח מגביל) זה 330 HTT שזה לדעתי מכובד ללוח ב390שקל. אני צריך עזרה עם התיזמונים של הזיכרון בA64 כי פשוט אין לי מושג מה אומרים כל הדברים האחרים.. הבאתי לכם תמונת מסך מCPU-Z וA64Tweaker. : [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ביצעתי OC למעבד Q9300 עם קירור TRUE+SCYTHE S-FLEX 1200RPM בינתיים הגעתי ל-3030MHZ בלי להעלות שום מתח ! הטמפ' - 40-45 המתח - בביוס זה מראה ש-1.20000 זה נורמלי וכך זה נשאר על נורמל ב-CPU-Z - המתח הוא בין 1.152 ל-1.168 . היכול להיות שלא הייתי צריך להעלות מתחים עד עכשיו ? למה להאמין לתוכנה או לביוס ? ואם צריך להעלות מתח - לכמה ?!
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הי, מכיוון שאני (די) טירון ב-OVERCLOCKING האם מישהו יכול לכוון אותי למאמר / סרטון הסבר טוב לחומרה הזו? תודה, Jabba
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
במהלך הזמן שאני עושה אוברקלוק אני רואה כותרת ששמה CPU CLOCK RATIO שנע בטווח מספרים של 10-24 רציתי לדעת מה זה אומר ואם זה משפיע על יכולותיל עשות אוברקלוק
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נשרף.. ויש לי לוח חלופי... ואני מתקשה להוציא את המעבד עם המאוורר .. זה עם שתי קליפסים כאלה ואני לוחץ ומנסה לשחרר וזה לא מצליח.. ד"א הלוח ישן.. ואולי יש שיטה אחרת להוציא את זה.. ויש על המעבד מאוורר מובנה שמוחזק חזק המעבד הוא פנטיום R 4 .. SOKET אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר ..תודה תמונות: http://www.siz.co.il/up.php?i=dmto0mc3odew.jpg ו.. http://up43.siz.co.il/up3/xtzkyj2gmjdn.jpg
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות לבנות מארז לבד. תהיתי עם הספק (לצורך העניין 230 וואט, וגם וולט ) "ישב" בצומד לדיסק קשיח, סידי, לוח אם או מה שלא יהיה, האם יהיו הפרעות אלקטרומגנטיות וכד' אשר יפריעו לתפקוד המחשב או יהרסו את הרכיבים ? כמו כן, אם אני "מניח", כלשונו, את הדיסק קשיח על הספק (יענו שישב עליו מלמעלה) - אני מניח שזאת אמורה להיות אותה השפעה לשאלה הקודמת.. ושוב - יש עם זה בעיות ?! לצורך העניין אני מתכוון לשים דיסק קשיח 60 גיגה חדש של מקסטור וחבל לי לדפוק אותו...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
<נושא>, יש לי עליו את אחד הזלמנים.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-