עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SeaMonster,

אני הולך להחליף את הקירור של המעבד שלי (הקירור הגיע היום). עם מה אני אמור להוריד את המשחה הטרמית הישנה?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. הי רציתי לדעת עדיפות מעבדים אחד על גבי השני :1) לא מומהר בתדר סטוקAMD 6000 athlon X2 3GHz 2) intel 2180 מומהר לתדר 3 GHz מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by yanivos,

האם אפשר לבצע bios flash לכרטיס מסך ללא כונן דיסקטים? (sparkle 9800gt)

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by keglevich,

רציתי לקנות את הקירור הנ"ל אבל לפי מה שראיתי בנתוני היצרן התברר לי שהמשאבה שלו או שאפשר לקרוא לזה מזרקה ??? עושה רק 120 ליטר לשעה??? בהנחה שאני קונה את המערכת ומחליף לה רקק את המשאבה ל 2000 ליטר לשאבה מחנות דגים זה ישפיע באופן ניכר על המערכת או סתאם יוריד 2-3 מעלות??? ועוד שאלה על מה אתם הייתם הולכים בהנחה שהמחיר היה זהה BIG TYPHONE או BIG WATER? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by Nick_Less,

אז ככה,יש לי את המערכת A64 3200 (1Mb 2.0Ghz) S754 K8NSNXP לוח אם של גיגה בייט 2X512 DDR 400Mhz של גייל http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=10 עכשיו לבעיה 1) אני לא יכול לתת מתח לזיכרון מעל ל+0.2 וולט אין כזאת אפשרות בביוס,מה לעשות? 2) אחרי כמה זמן הרצה של פרים המחשב יציב? (אחרי אובר קטן של 100 מגה הרץ ) 3) המכפלה של המעבד פתוחה/סגורה או שבחלק כן ורק לפי הסטפינג ניתן לדעת?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by stas12,

אני מתכוון לקנות את החלקים הבאים: 1. אפוקס 8rda+ v2.1 n force2 ultra 400 2.בארטון 2500+ עכשיו שאלה בקשר לקירור של המעבד הנ"ל... יש לי שני אופציות: 1. לקנות את המעבד עם הקירור שמקורי שלו. גרסת RETAIL 2. לקחת אחד משני מאווררים אלו: * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1954 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1800 * http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=403 איזה מהקירורים תמליצו לי לקחת? ובבקשה אל תגידו לי לקחת משהו אחר כי אין לי כסף! אז מה אתם ממליצים ?

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by Dwhore,

שלום. יש לי ראדון 9700 nonpro .. וכשאני מריץ 3dmark 2003 יש לי ארטיפקטים כאלה מוזרים ... הכרטיס הוא של Power color ... עכשיו, כשאני משחק משחק לדוגמה כמו counter strike אני רואה כזה כמו צבע לא קשור בשמים אז על הקירות כל מיני דברים צבעוניים לא קשורים..הבנתי שזה נובע מזכרון חם, אני משתמש ב arctic cooler לקרר את הכרטיס אין לי מושג מה הבעיה פה... וגם השתמשתי בRed-linker להוריד את הזכרון אם הוא חם מידי, גיליתי שה memmory : 297 Core : 324 אני חושב שזה אמור להיות אחרת, לא בטוח.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by RT-PRO,

http://www.suntat.com/ac_fan.pdf זה קטלוג של הרבה מאווררים שלהם, הדגם שאני מדבר עליו בעמוד 10 דגם :DP200A 2123XBL תןדה @

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by darkman,

היה לי תקירור המקורי של AMD והטמפ היו 47 לא במאמץ ובערך 53 במאמץ עכשיו קניתי ת ALX800 ושמתי לו מאוורר של ENERMAX ובלא מאמץ 45 מאמץ 50~+ מרחתי משחה טרמית והרכבתי את זה טוב 100% עכשיו מה ניתן לשפר *החוטים מסודרים, ויש עוד כמה מאווררים במארז(יש זרימת אוויר טוב) עכשיו אני יודע שזה לא מי יודע מה מה עוד אפשר לשפר?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by Blackend,

רק טיפ קטן שלא ראיתי פה עד עכשיו אולי אני טועה אבל בכל מקרה.... כאשר מחליפים גוף קירור ומורחים משחה או פשוט מורידים את הגוף ומחזירים יקח זמן עד שהמשחה תגיע שוב לאפקטיביות המקסימלית שלה. אני יודע שלמשחות טובות זה מינימום 200 שעות עד שהתוצאות הן מירביות ואני מאמין שככל שהמשחה פשוטה יותר הזמן "התאקלמות" שלה הוא יותר ארוך.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by shoeyal,

כמו שרשמתי אני מבין שאלו הסינקים השקטים החזקים בשוק מי ייתן יותר ? אם אפשר השוואות מבוססות

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  13. אז ככה קודם כל ברשותי מעבד P4 2.4 B לוח אם ASUS P4S800D עכשיו ככה : יש לי אפשרות בביוס לשנות ל- 200 באס ...ושאני משנה את זה המחשב לא עולה ...אחרי איזה 3- 4 רק עולה ...אז אולי זה יותר מידי ? כי פשוט זאת האפשרות היחידית שם ...למשל אני לא יכול לשים 166 באס ...רק 200 ..וב- 200 המחשב לא עולה ...מה לעשות ?

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  14. שלוםף קניתי קירור לצ'יפסט שלי (NF2) ומתחת לגוף הקירור יש מדבקה כזאת.. אז השאלה שלי היא אם למרוח ARCTIC SILVER 5 בין הגוף קירור לצ'יפסט או לא...? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by kob27,

יש לי מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER לוח אם MSI K8N NEO2 וכרטיס מסך X800XT PE של TUL , השאלה שלי היא האם הטמפ' שהם מגיעים נורמאליים? בזמן מנוחה המעבד עובד על 48 מעלות וגם הכרטיס מסך, ובזמן מאמץ המעבד מגיע ל 62 מעלות והכרטיס מסך ל 60 מעלות, אני לא ממש יודע מה המקסימום והאם הטמפ' האלה מסכנות את המחשב? אודה לעזרה.

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  16. שלום, היום הלכתי להביא את המחשב החדש שלי מחנות ידוע במרכז לפי ההזמנה החנות אמורה הייתה לבצע בחינם OC למעבד Q9300 (משהו בסביבות 20-30% יותר ממה שהמעבד נותן במקור). אני התחלתי לעבוד על המחשב, להתקין את המערכת ותוכנות וכו' רק מהערב... אחרי שהכל מוכן ומותקן, רציתי לבדוק עד לכמה OC יש לי על המעבד. בדקתי ונאדה, המעבד נשאר בתול ללא OC!!! מה אתם אומרים? ללכת לחנות שיבצעו את ה-OC שהבטיחו? (העיניין שהשבוע אין לי זמן להגיע לחנות שלהם)... האם אוכל לבצע OC בעצמי מבלי לפגוע במעבד? או ב-מתח שהוא צורך וכו'? או יותר מכך, כדאי לי לבצע זאת? חוץ ממעבד קצת יותר מהיר, במה זה עוד יתרום למערכת שלי? הנה תמונה מ-EVEREST - המעבד עדיין על 2.5MHZ

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by davidkah,

החלפתי את כל הקירור המקורי ברכיבים של ThermalRight, קירור מים למעבד, וקירור של ThermalTake לזוג אחד של זיכרונות - השני כבר בא עם קירור טוב. Q9450 ב 3.8GHZ זה המקסימום היציב שהגעתי, וכבר אין לי זמן וכח בשביל עוד 100 או 200 MHZ נוספים. אם מישהו רוצה יותר פרטים ותמונות, תשאירו תגובות ואני אנסה לענות בהקדם. [br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 16:23:50 תמונות: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  18. אני רוצה להחליף קירור ל 4870 שלי, ראיתי שני דגמים שמדוברים כאן באתר, ורציתי לדעת מי מהם עדיף ואם באופן משמעותי... הראשון, Arctic-Cooling Accelero S1 השני , ThermalRight HR-03 GT ההבדל במחיר הוא דיי כפול... השאלה אם הוא עדיף, ואם כן אז אם הוא שווה את ההבדל במחיר... תודה ;D

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by netanel38121,

אחרי שהגעתי לתוצאה זמנית של 340FBS למעבד 6300 קיבלתי הודעה מהתוכנה Everest שהמבחן לא הצליח הנה ההודעה. '>http://www.2send.us/"] מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. האם התחילו כבר לייבא לארץ בלוק קירור מים לכרטיסי מסך החדשים 8800?

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by YRP99,

הזמנתי מחשב מגיבור מחשבים Q6600 + קירור של ביג טייפון השאלה שלי אם הם אמורים לשים משחה טרמית וכל מה שצריך כדי שהקירור יעבוד כמו שצריך או שאני צריך להגיד להם? אפשר לסמוך עליהם או שבכלל עדיף שאני יעשה את זה לבד (מה שאני לא מעדיף כי אין לי כח להתעסק בזה יותר מידי, בשביל זה שילמתי על הרכבת מחשב..) והבנתי שזה קצת סיבוך להתקין את הביג טייפון... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. שלום, מצורפות הטמפרטורות אצלי במצב מנוחה, במצב מאמץ כשאורתוס עובדת ובמצב מאמץ כש-TAT עובדת. האם אני יכול להמשיך OC או שלא כדאי ואני אגרום לנזק? המפרט שלי במקומו (צד ימין). קצת רקע: אני כרגע בבאס 350 ומכפלה 8 המחשב יציב מאוד אחרי בדיקה במשך 15 שעות של אורתוס. יש לציין שהטמפרטורות היו דומות כשהיתי בבאס 310 ומכפלה 9. המעבד כרגע במתח סטוק. בנוסף, החלפתי את המאוורר של האינפינטי ושמתי במקומו את אחד המאווררים מהמארז (120 מ"מ שזרק אויר בכיוון הספק). בקידמת המארז הוספתי 120 מ"מ S-FLEX. כל מאווררי המארז במצב נמוך אך כאשר אני מעביר אותם למצב גבוה ישנה ירידה של רק שתיים שלוש מעלות בטמפרטורה של המעבד והלוח. כאשר המארז פתוח ישנה ירידה של שתיים שלוש מעלות גם כן. האם אני יכול להמשיך ב O…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by JonyPony,

אינ קונה עוד מעט מחשב חדש ומוסיף לו את הBIG TYPHOON VX אבל אני רוצה להחליף לו את המאוורר למאוורר עם LEDים ירוקים (ושקט), אני רוצה שתהייה שליטה על המהירות דרך הלוח-אם אבל בשביל זה צריך חיבור 4 פינים, מישהו מכיר מאוורר מתאים או דרך להפוך מאוורר 3 פינים ל4?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. נשפך הרבה נוזל קירור ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא נוזל קירור חדש שיתאים? כרגע הוא נמצא מתחת ל-Low. מארז - Thermaltake Full Tower כלשהו. נוזל קירור - ירוק תודה חבר'ה. P.S אפשר לעבוד איתו מבלי שיגרם נזק? בטח בלי לאמץ אותו יותר מידי כי אין הרבה נוזל קירור, לא?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  25. אני צריך את הקרירור הכי טוב שיש בנתיים לכרטיס הזה . אני גר בקנדה (עם זה יעזור).[br]פורסם בתאריך: 28.06.2007 בשעה 15:35:36 אוקיי הסתדרתי , אני הולך לקחת את ה - HR-03 Thermalright .תודה בכל מקרה . דרך אגב היום אני הולך להזמין את מחשב החדש שלי Intel Core 2 Duo E6420 SunBeam TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe Corsair 2GB Kit PC2-6400 DDR2-800 CL4 ( שתיים , 4 GB ביחד) Western Digital 400GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD4000KS XFX GeForce 8800GTX PV-T80F-SHF9 768Mb 384-bit Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Enermax Liberty 620W Active PFC ( אני הולך לעשות חור בגג המארז) Thermaltake Thunderblade 120mm HR-03 Thermalright

• 11 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.