עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ariel Style,

http://img103.imageshack.us/img103/7629/adsff1.jpg מזה הרכיב שיש בו 56 מעלות? זה דיי מפחיד אותי ופפועלים לי במחשב 5 מאווררים. כ' מסך, לוח אמ [שניהם קטנים מאוד.] מעבד ועוד 2 של 80 מ"מ. וזה 56 מעלות סתם ככה בלי משחק בלי כלום.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  2. יש לי בבית מחשב זרוק ישן: P4 1.4GHZ Willameta Socket 423 mPGA Intel D850GB Chipset 850i Memory RDRAM 64*4 = 256MBRam PC800-45 (400 MHz) Palit Readon 9550 Pro 128 MByte 64Bit AGP*4 PSU HEC 400W קיבלתי מסך חדש למחשב שלי אז הבאתי את המסך CRT הישן שלי לאחותי והיא קיבלה את המחשב הישן, הכול טוב ויפה אבל... הבעיה היא שהוא ממש איטי... חשבתי לעשות איזה OC לאזור ה-2GHz~ כדי שיפעלו לה משחקים כמו סינס 2 וכד'. הבעיה שניסיתי כול דרך לעשות OC כלום לא עזר. יש מצב אתם עוזרים לי? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by uzi4u2,

קניתי היום ZALMAN VF 900-CU עכשיו יש לי עוד בבית MX-1 של AC ומה שמקבלים עם הזלמן זה איזה THERMAL GREASE שווה לשים את ה- MX1 במקום ?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by Lumber_Jack Jim,

שלום. עכשיו, עקב סיבות של גיל וביצועים החלטתי להחליף את הלוח אם הישן שלי בחדש שקניתי. אך... כמו תמיד חוקי מרפי עשו את שלהם ויצרו בעיה. להפתעתי גיליתי שאני פשוט לא מצליח להוריד את ההיט סינק מהמעבד. זה היטסינק מתוצרת ספייר, שתי קליפים, אחרי שהורדתי את המאורר גיליתי שאני פשוט לא מצליח לשחרר את התופסן,משמע לא יכול להוציא את המעבד. אנא סייעו בשעת צרתי. לינק לאיך הפטנט של התופסן המשוקץ עובד או הסבר קצר יתקבלו בברכה. אני (Jim)

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by ronoz,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן יחסית: מעבד Pentium D 915 2.8GHz לוח ASUS P5GZ-MX צ'יפסט i945GZ זכרון 1024MB X2 DDR2 של G.Skill יש מצב להמהיר קצת מחשב כזה? ת'אמת זה יותר בשביל הכיף מאשר בשביל המהירות ;D נ.ב. המאוורר של המעבד הוא המקורי של אינטל ועושה המון רעש אז אני בטח אצטרך מאוורר אחר...

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  6. ברצינות אני משתמש באותה דרך רק עם מאורר ריצפתי קטן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by razazu,

שלום חברים אני בימים הקרובים מעוניין לקנות קירור טוב למעבד כרגע יש לי אופציה יחידה והיא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_3281&products_id=27064 יש לכם אולי להציע לי משהו טוב במחיר של עד 300 ש''ח ?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. טוב אז ככה יום חמישי קיבלתי ת'מארז והמאווררים עם קטודות של סנבים... המארז היה מצוין הכול עבד בו כמו שצריך אגב כשהתקנתי את המאווררים של סנ בים הם עשו רעש כמו של ספק כוח (קניתי שניים וזה נשמע כמו 2 ספקי כוח) יש לכם איזו שהיא עצה בשבילי כדיי לעצור ת'רעש? דרך אגב המאווררים מכניסים אוויר זה אמור להיות ככה לא? הנה פירוט על הקירור של המארז - שני מאווררים מאחורה מוציאים אוויר חם, מאוורר בדלת מכניס אוויר ושניים שעושים רעש מקדימה שמכניסים אוויר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. קניתי מחשב חדש עם Q9450 ויחד איתו קיבלתי את ARCTIC FREEZER PRO 7 http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= במחשב הישן שלי יש לי את ה-THERMALTAKE GOLDEN ORB 2 http://www.thermaltake.com/product/cooler/retail/cl-p0220/cl-p0220.asp#overview 1) אני יודע ששניהם סוקט 775, האם ניתן להחליף בין המאווררים אף על פי שלא מצויין בפירוש QUAD CORE ב-TT? 2) אם כן, האם כדאי לי להחליף בין השניים מאחר שה-ARCTIC מעט רועש לטעמי. 3) אם לא, על איזה מאוורר או קירור באשר הוא הייתם ממליצים על מנת שיהיה שקט ככל הניתן בהנחה שאולי יעשה OC בעתיד והמחשב הוא כמובן בנוי למשחקים? 4) תקציב עד 300 שח עם אפשרות להתגמש בעת הצורך. תודה מראש.

10. שלום יש לי נינג'ה פלוס עם המאוורר המקורי שלו. אני רוצה להוציא מהקירור כמה שיותר אז השאלה האם כדאי לי פשוט להוסיף עוד מאוורר או להחליף אותו ולקנות 2 מאווררים חזקים? התקציב הוא 200 ואם אני מחליף את 2 המאווררים אז תיקחו בחשבון את הקליפסים האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1813 רצוי שיהיה מנעה מחשבים! תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

הייתי בבאס 125 (סטוק 100) החלטתי להמשיך להעלות, כמו שידוע לכם (או שלא) אני לא מעלה מתח, נשאר במתח מקור בקיצור העלתי ל130 הכל היה טוב ויפה, העלתי ל 140.. הוינדוס לא רצה להעלות, הורדתי ל 135.. סבבה יציב משם התחלתי להעלות לאט לאט עד שהגעתי ל137 (הכי גבוה שהמעבד נשאר יציב) ב138 בPRIME95 קפץ חלון כחול ועשה ריסט החזרתי ל137 הכל יציב וזה סבבה בקיצור לעניין בגלל שהרצתי אותו על 138 והוא הראה מסך כחול ובגלל שהוא היה על באס 140 לכמה שניות (רק עשה ריסט וחזרתי לביוס) האם זה גרם נזק כלשהו למעבד, או שזה עניין שולי ולא קרה שום דבר? תודה.

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by The-Fox,

אז ככה בגלל שבארץ מאד חם במיוחד בקיץ אז חשבתי על פיתרון זול יחסית ושיהיה פיתרון טוב. אז ככה, חשבסתי לעצמי מה הדבר שמקרר הכי טוב והכי נפוץ ? מזגן מן הסתם, אז למה לא לחבר מזגן למחשב בצורה כלשהיא ? כבר יש דברים כאלה אך הם יקרים מאד, אז מה שאני חשבתי זה לקחת מזגן נייד כזה קטן (בטוח יש משהו כזה והוא לא עולה יותר מידי) ולחבר אותו למאורר של המעבד שיכניס אוויר ישירות וככה יקרר את כל העסק ויסיר את המגלבה של טמפ' החדר דגבוהה מאד בישראל... אז זה רעיון שעלה לי היום וצריך לבדוק באמת על המזגנים הקטנים האלה אני בטוח שראיתי דבר כזה איפשהו... כמו כן אפשר לחבר לזה את המחבר הזה של TT: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=1579 זה יקל על העסק, אז…

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by THE FOX,

אילו גופי קירור מתאימים ל 260GTX?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. Started by MiOB,

שאלה לי אשאל: האם ישנה חנות בישראל, המוכרת את Silenator של Coolink או NH-U12P של Noctua? ??? חיפשתי ונברתי, אך לא מצאתי, ועקב כך אני שוקל להזמין מחו"ל... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש עוד חודש (אם לא אמרתי את זה כבר 10,000 פעם...) והמפרט מוכן , הדבר היחיד שעוצר אותי מללכת לחנות ולהזמין את המפרט זה שהVX הידוע לשימצה כקרור מעולה לא יצא עדיין בארץ , עכשיו כמו שאמרתי בכותרת , אני רוצה לדעת (אם מישהו יודע) מתיי הוא יוצא בארץ , כי לא ראיתי אותו עדיין אפילו למכירה מוקדמת

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by amr_2000,

פיתרון מצוין לקרור הציפס'ט במיוחד בלוחות DFI Lanparty שסובלים מבעית מיקום חמורה http://www.techpowerup.com/printreview.php?id=/Mips/DFIFreezer http://www.techpowerup.com/reviews/Mips/DFIFreezer/images/dfi_big.jpg

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שלום , לאחרונה התחלתי לשחק קצת עם אוברקלוקינג והגעתי למצב שדי הייתי מרוצה ממנו כשה E7400 שלי רץ על 3.5Ghz עם קירור רגיל (טמפ' מאמץ 60 מעלות), התדר FSB היה 333 היום חבר נתן לי קצת זכרונות ישנים (עד עכשיו היה לי 2GB והוא הביא לי עוד 2GB) רק שהזכרון שהוא הביא לי הוא 533 ואני מתקשה לעבור את ה 3.15Ghz (תדר FSB 300 והזכרונות לפי הביוס על 600) אני חושב שזה בגלל שהזכרונות לא מספיק מהירים , אבל לא מצאתי בביוס אופציה להוריד את המהירות שלהם. לפני שהוספתי אותם ההגדרות האוטומטיות דאגו שהתדר תמיד ישאר 800 או כמה שיותר קרוב, אבל עם הוספת הזכרון לא משנה מה אני עושה אני עובר את ה 533. האם זאת הבעיה שלי ? אם כן ,איך מורידים את המהירות של הזכרון ? להוסיף מתח לזכרון יעזור ? לוח אם : GA-EP43-…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. אני רוצה להמהיר את המעבד שלי יש לי לוח אם של EPOX 8HKA PLUS וזכרון 256 MB PC2100 BY CRUCIAL איך הכי כדאי להמהיר את המעבד פשוט להעלות לו את הFSB? או שצריך להעלות עוד פרמטרים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. היום עשיתי OC למעבד שלי (E6600 ) ממהריות של 2.4GHZ ל3.1GHZ . עכשיו אני מפעיל את התוכנה OCCT , בCustom רק על CPU לשעה ואחרי כמה דקות רשום לי COD4 CRASHED ולדעתי הכל תקין ויציב . עכשיו המתח של המעבד 1.3 והמתח של הגשר הצפוני הוא 1.4 אם אפשר לייצב את הOC ואתם יודעים איך , אז תודה רבה לעוזרים . עכשיו עוד שאלה , לא הבנתי כלום מהקטע של הזכרונות , אני לא יודע איך לחלק ל1:1 כמו שאנשים עושים יש לי זכרונות פשוטים של TWINMOS 2GB בDUAL CHANNEL ואני נכנס לביוס ולא יודע איך , יש לי לוח P5KC אז אם אתם צריכים תמונות אין לי בעיה להביא . תודה רבה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  20. יש לי כרגע פריזר 4 של ארקטיק הוא טוב אבל עושה לי רעשים ומעצבן אותי אז אני מחפש חדש. בתודה וערב טוב.

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  21. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  22. לא אכפת לי מהרעש!

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by Charybdis,

שלום יש ברשותי מעבד פנטיום 4 פרסקוט עם קירור צלעות הקירור מטונפות מלאות אבק והטמפ' היא 50 מעלות במנוחה. השאלה שלי היא אם אני אסיר את הקירור ואנקה, אני בטח אצטרך להחליף משחה. מה היעילות של המשחה בהורדת טמפ'?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  24. היי ניסיתי לחפש בפורום, אך השאלות שלי בסיסיות מדי אני ישמח אם מישהו יעזור לי או יפנה אותי למקומות שמסבירים על זה! 1) העלת מתח (למעבד, כרטיס מסך, זיכרונות), למה הדבר גורם בדיוק? (חוץ מהעלת הטמפרטורה כמובן) 2) FSB זה מה שמקשר בין המעבד לזיכרנות, נכון? איך בדיוק השינוי שלו משפיע (כל הקטע של היחס בין הFSB למהירות הזיכרון) תודה

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by idanashh,

איזה לוח טוב ל O\C ל AMD אני לא צריך משהו מיוחד אני רוצה לפחות שיגיע מ1400 מגה הרץ ל1600 נ.ב יש לי רק 600 שח ללוח

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.