עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shlomid,

יש לי עוד מחשב עם דורון 800 לוח גך ג'יגה בייט וזיכרון SRAM יש סיכוי ל-OC ליצור הזה? ???

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  2. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by MatanFrenkel,

האם הלוח אם הזה טוב לOC? ( הכי חשוב לי מבחינת OC ) סוקט 775 הוא תומך , האם לא תיהיה שום בעיה אם אני יחליף את הלוח שלי בלוח Gigabyte GA-8N-SLI-QUAD ( מפרט בצד ) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by jbkkd,

אני עובד על הפנטיום 4 שלי רגיל, בלי קירור מיוחד ובלי אוברקלוקינג. בתנאים של סתם לגלוש הוא מגיע לכ57 מעלות, וכשפותחים התקנה או משחק, הוא מגיע ל 78-79. זה נורמלי? אם כן אז יופי, תנעלו את זה או תמחקו. אם לא תאמרו משו

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by biodome,

סתכלו פה דבר ראשון: http://store.compute-aid.com/cgi-bin/category.cgi?category=103&item=PS350W2U-CW&type=store זה ספק קטן ל-rackmounts של שרתים.. עכשיו לפרוייקט שלי אני צריך שהספק והלוח אם יכנסו ביחד באיזור באורך של בסביבות ה-40ס"מ.. הלוח של אפוקס הוא 30.5ס"מ באורכו. ספק של אנרמקס 431 כמו שיש לי במערכת הנוכחית וחשבתי להעביר למערכת ההיא הוא בערך 9+ס"מ (גובה - הוא יעמוד) מהמדידה שלי.. עכשיו נראה לי שכדאי לקחת קצת מקום ספייר למקרה ולא הכל יתאים.. או פשוט למצוא מארז מספיק ארוך, קצת יותר ארוך מ-40 ס"מ אולי.. כדי לקחת מקום ספייר יש את הפיתרון שקישרתי אליו: הספק 2U הזה הוא 7ס"מ (גובה), 350w, 12v 14a, 3.3v 15a, 5v 25a. הספק אנרמקס שיש לי 431w, 12v 20a, 3.3v 38a, 5v 44a.. …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by udicol,

במסגרת רכישה גדולה שמבצעים בעבודתי , מתכוונים להתקין מס' לא קטן של מחשבי Dual AMD על לוח של Gigabyte הגירסא שמתאימה כמובן ל- DualAMD .והמפרט הסופי: Dual AMD - AMD MP 1900+ (אם אני זוכר נכון) . 512Mbyte ddr 2700 Register 40Gbyte דיסק קשיח של Maxtor . במסגרת הניסוי תחב אותו אחד מהעובדים בתוך ארונית קטנה , והדליק אותו למשך מספר שעות (הוא מתכוון להתעלל בו כמה ימים). בעודי יושב ליד הארונית, אני נוגע באחת הדלתות, ושטף חום מגיע לכיוון הידיים שלי. בעודי פותח את הדלתות, חשבתי שאני פותח תנור פיצה ! המחשב מתחמם בצורה פראית ! במיוחד הספק שאמור לספק את כל הזרם וההספק ללוח האם ! המחשב כל כך חם עד שדרשתי כי יציבו לידו מטפי כיבוי אש. תשאלו, מדוע לא מדדת טנפרטורה? ובכן המחשב מריץ Linux ול…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by pc student,

חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by dennis14,

המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה: מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO לוח אם - GIGABYTE 965P S3 קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2 זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ ספק - ENERMAX LIBERTY 400W מארז - SUNBEAM TRANSFORMER כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3 אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by Dwhore,

שלום. יש לי ראדון 9700 nonpro .. וכשאני מריץ 3dmark 2003 יש לי ארטיפקטים כאלה מוזרים ... הכרטיס הוא של Power color ... עכשיו, כשאני משחק משחק לדוגמה כמו counter strike אני רואה כזה כמו צבע לא קשור בשמים אז על הקירות כל מיני דברים צבעוניים לא קשורים..הבנתי שזה נובע מזכרון חם, אני משתמש ב arctic cooler לקרר את הכרטיס אין לי מושג מה הבעיה פה... וגם השתמשתי בRed-linker להוריד את הזכרון אם הוא חם מידי, גיליתי שה memmory : 297 Core : 324 אני חושב שזה אמור להיות אחרת, לא בטוח.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by adis50,

איך הקירור של חברת Arctic Cooling??

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by al83,

שלום לכולם, למישהו יש את השילוב של Q6600 g0בשילוב עם לוח GA-G33M-S2 ? אני לא מצליח לעבור את ה3GHZ בשום מצב,כאשר הלוח נדרש לעלות מעל 1336 fsb הוא פשוט מסרב גם עם אובר וולט של 0.3V (וגם זכרונות ב1:1) יש משהו שאני לא רואה ?? אשמח לעזרה בהגדרות הנוכחיות הוא יציב לגמרי אחרי שעה בOCCT פירוט אוברקלוק בחתימה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  14. אמרו לי פה שאין כזה ... אבל אני בכל זאת שאול ;D

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  15. אני רוצה לעשות אובר קלוקינג אבל אין לי תוכנה לעשות את זה והאם לכל לוח אם צריך תוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  16. אז ככה אני עובד עכשיו על פרוייקט קטן משלי מתאם להיטסינק שלי למאוורר 120 ממ.. בקרוב עוד פרטים אולי גם תמונות....(של הדבר האמיתי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by miki03,

קניתי לאחרונה את הזיכרונות האלה של CORSAIR http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRCRS400C2PT5&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432# והגעתי איתם ל 440MHZ בתיזמונים במקוריים שלהם... וחבר שלי קנה זכרונות של GEIL PLATINUM שהם גם 400MHZ אבל הבנו אותם אליי והיצלחתי להגיע איתם ל 480MHZ ועוד ב DUAL !!! על 2-3-3-11 שאם ה CORSAIR אני תקוע ב 440 בערוץ בודד !!! עוד חבר שלי קנה זיכרונות כמו שלי והוא תקוע באותו מצב כמוני !! אז יכול להיות שה GEIL פשוט יותר טובים ?? :'( הדבר היותר מעצבן שגם ששנינו באותם תיזמונים נגיד 2.5-3-3-11 ב 440 ה GEIL שלו מקבל ציון קצת גבוהה יותר בכל בדיקה למה זה ?? אילו הזכרונות שהוא קנה אבל רק שהוא הביא גיגה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  18. שלום חברי הפורום. אני על סף רכישת מחשב (מזיגזג) עם intel i5-2400. לא יבוצע במחשב OC אבל אני מעוניין להחליף לקירור טוב יותר מהסטוק בגלל הפרש המחירים הנמוך יחסית ובשביל קירור שקט ואיכותי יותר. ראיתי בפורום מפרטים שממליצים הרבה על Coolermaster Hyper TX3. האם כדאי לקחת אותו או שיש קירור שעדיף בסביבת המחיר הזאת? (Mugen II, Freezer 13, ...) תודה מראש וחג שמח!

19. איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  20. Started by general328,

שלום, רכשתי 4850 והתקנתי את הדרייבר 8.10 וכשאני נכנס איפה שיש אפשרות לשנות את מהירות המאווררים יש גם אפשרות לשנות את gpu clock ן memory clock אם אני יגדיל אותם ישתפרו הביצועים ואם כן עד כמה איפשר להגדיל (כדי שהכרטיס לא ייהרס) תודה!

21. Started by Nick_Less,

אז ככה,יש לי את המערכת A64 3200 (1Mb 2.0Ghz) S754 K8NSNXP לוח אם של גיגה בייט 2X512 DDR 400Mhz של גייל http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=10 עכשיו לבעיה 1) אני לא יכול לתת מתח לזיכרון מעל ל+0.2 וולט אין כזאת אפשרות בביוס,מה לעשות? 2) אחרי כמה זמן הרצה של פרים המחשב יציב? (אחרי אובר קטן של 100 מגה הרץ ) 3) המכפלה של המעבד פתוחה/סגורה או שבחלק כן ורק לפי הסטפינג ניתן לדעת?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. שלום לכולם. ברשותי המפרט הבא: Q6600 G0 עם קירור של AC FREEZER 7 PRO. לוח אם GB P35 DS3 זכרונות של CORSAIR 800MHZ רגילים. יש את התוכנה של ג'יגה בייט שדרך הווינדוס ניתן לבצע OC, האם כדאי ? ואיך עושים זאת ? או שכדאי לבצע OC דרך הביוס - גם כן איך עושים זאת ? בדקתי במדריך של האתר אך ללא כל הבנה. דבר נוסף, אני משתמש במע' הפעלה אולטימט 64BIT - הבנתי שTAT לא עובד בה משום מה... בכל מקרה, יש לי את SPEEDFAN לבקרה. תודה לעוזרים, מוטי.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Ariel Style,

http://img103.imageshack.us/img103/7629/adsff1.jpg מזה הרכיב שיש בו 56 מעלות? זה דיי מפחיד אותי ופפועלים לי במחשב 5 מאווררים. כ' מסך, לוח אמ [שניהם קטנים מאוד.] מעבד ועוד 2 של 80 מ"מ. וזה 56 מעלות סתם ככה בלי משחק בלי כלום.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  24. לא מצליח לעבור את המהירויות הנ"ל מה אפשר לעשות ? כמו שאתם רואים הטמפ' בסדר.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  25. שלום לכם.. עשיתי OC לכרטיס המסך שלי Geforce 8600GT אלו הם נתוני הסטוק טמפ' מנוחה: 48c - 54c Core Clock: 540Mhz Shader Clock: 1188 Memory Clock: 400Mhz אז ככה.. העלתי את תדר הליבה ל 620Mhz ואת תדר הזיכרון ל 410Mhz הכרטיס הגיע ל83 מעלות אחרי כמה דקות של מאמץ אבל לא עשה שום בעיה אלה אני הפסקתי אותו(מפני שחששתי שהכרטיס ינזק). יש לציין שאני עם קירור הסטוק של החברה Twin Tech תמונה של הכרטיס: תמונת מסך: העלתי את התדרים עוד טיפה ליבה: 650 זיכרון: 420 ואחרי בערך דקה של מאמץ התחילו הבהובים כאלו מוזרים במסך והייתי חייב לעשות ריסטרט למחשב בכדי לגרום להפסקתם.! יש לציין שהטפ' לפני ההבהובים לא הגיעו ליותר מ 80 מעלות במאמץ.. רציתי לדעת מה פשר ההבהובים והאם הטמפ' …

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים