אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי את הזכרונות האלה ואני מנסה לעשות להם OC ואני לא מצליח ראיתי שאפשר להגיע איתם גם ל 1200MHZ , העלתי מתחים עד 2.4V (המקסימום של הלוח) שיחררתי תזמונים ואפילו ל 1111MHZ אני לא מגיע למה? יכול היות בגלל שזה 4 סטיקים? או שאולי הלוח שלי מגביל? Crucial Ballistix Tracer DDR2 PC2-8500 2GB 4X1GB DDR2-1066 CL5-5-5-15 Dual Channel Memory Kit W/ LED הדקתי תזמונים לCL4 במתח ומהירות סטוק: זכרונות מגניבים מגיעים עם תאורה של 8 לדים אדום וירוק מלמעלה ותאורה כחולה מלמטה שמאירה על הלוח. סרטון קצר של המארז שלי: <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=qHbW1XFwcqE"></param><param name="wmode" value="trans…
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי geforce 6800 POV במנוחה הוא על 53 ובמאמץ על 70 זה טמפרטורות סבירות??? ודרך אגב, בתוכנה everest הוא מראה לי טמפרטורה שונה - פחות 5 מעלות מהטמפרטורה שרשומה בהגדרות הכרטיס אז ה Everst מזייף?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מעבד E6420 מגיע עם מכפל תדר X8 הייתי מעוניין לדעת לכמה לדעתכם ניתן יהיה להרים אותו במע שלי שכוללת : לוח: GA-965P-DS3 זיכרון: G.skill 2G 667 Cl-5 תודה רבה למתייחסים
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. כמובן שאני במצב דיפרסיה אחרי המעלות שמעבד שלי מציג והחלטתי לקנות לו קירור שלא יציק לי יותר. אבל אני מתלבט... הקירור שאני רוצה הוא כמובן קירור אווירר (לא מים ולא גז) המבעד שלי Pentium 4 3.0 LGA775 המקסימום שאני יכול להשקיע זה אולי 300-350 גג!! בבקשה המלצות משהוא שוריד מאוד את הטמפ' עדיף גם אם ביקורת אם אתם משתמשים במוצר זה איך זה עזר לכם וכו'. אני גם צריך משחה תרמית טובה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יואוא לפעמים איזה מעצבן זה שלא יודעים מה לרשום למעלה ......... טוב בקיצור אי צריך משחה טרמית לגוף הקירור הלא מוכר שנותן ביצועים שלא חשבתם עליהם (3000 RPM והוא שקט תחת ) טוב אני גם צריך מדריך איך לנקות משחה מגוף קירור כי עליו מלא , הצלחתי להוציא קצת עם טישו , ואחרי שהגוף נקי איך אני מורח משחה על המעבד . ואם אתה חושבים למה אני צריך , כי המעבד שלי שנמצא למטה החליט שלא בא לו לעבוד אז הוא בשביתה אצל אינטל במעבדות עריכה : שכחתי משהו הנה גוף הקירור http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=4217 תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עשיתי oc ולא ממש הבנתי איך לעלות את המתח הנה תמונה.. איפה אני מעלה את המתח? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגוף קירור איכותי ולא רועש למעבד, תחילה חשבתי ללכת על ה AC 7 xTreme לאור המלצות וביקורות שקראתי. אך לאחר שקראתי באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=397030 הבנתי שהוא לא כזה מומלץ... אז האם AC 7 פריזר זו הבחירה המומלצת? ההבדלים בינהם באמת זניחים? או שמא יש קירור אחר בטווח של 100-180 שקל שעדיף ללכת עליו? אגב המעבד שלי הוא גם כן 9450 ללא oc. תודה
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, ברשותי יש את המארז Gigabyte Aurora 570 והמאוררים שיש הם של זלמן ה F3 אם אני לא טועה עכשיו, כעיקרון הייתי רוצה להוסיף עוד מאורר (המאורר המקורי שבא עם המארז) אבל אני חושב שאין מקום במארז. הטמפ' שלי, הם : או שאולי אני לא צריך. פשוט כשהיה את השרבב המטורף אז המחשב דיי עלה בטמפ'. אני יודע שזה אמור לעשות ככה אבל עדיין. הלוח אמ שלי דיי... הגיע ל 50 מעלות וגם עכשיו הוא לא רחוק מזה. לוח האם שלי הוא:Gigabyte GA-P35-DS3L מעבד: Q6600 אהה חח השאלה שלי אם יש לי אפשרות להוסיף עוד מאורר ? או.. אם יש לי אפשרות אחרת לקרר את המערכת שלי? תודה מראש לעזרה
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים החלקים של המחשב מתחממים מאוד, למשל הלוח לפעמים מגיע ל-37, המעבד ל-42 (במנוחה) הרגע בדקתי (מצורפת תמונה) וקצת ירדה הטמפרטורה האם זה סביר? תודה
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, אני יודע שהלוח אם הוא מאוד גבולי לOC אבל זה לא כ"כ משנה לי, אני רוצה לעשות OC קל. המעבד שלי (הQ9550) עובד על 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו OC קל לסביבות 3-3.2GHZ. והבעיה שיש לי עכשיו קירור סטוק, הוא מעולה, במנוחה הטמפרטורה היא 40 מעלות ובמאמץ היא עולה ל55 מעלות, לא משהו רציני. אבל הקירור לפעמים מרעיש וזה מעצבן אותי כי זה מפריע לי להתרכז אז מישהו יכול להמליץ לי על קירור מעבד עד 300 ש"ח מהחנות www.p-see.co.il? חשבתי על: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185 או על http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=938 למרות שהקירור הזה חורג הרבה יותר מהתקציב שלי אבל אמרו לי שהוא דווקא טוב..
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, הUD2 טוב לאוברקלוק של I5 בגרסאת Tray עם Scythe Ninja Rev.B ועוד שני Scythe sleap stream 1600rpm? כמה אחוזים? הנה לינק http://skypc.co.il/pl_product~950206~10~0.htm האם הקירור שפירטתי מספיק גם כדי לעשות אוברקלוק ל5850? עוד שאלה, איזה קירור יותר טוב על ה5850 של Gigabyte או Asus? או שגם ככה אם אני מתכוון לעשות לו אוברקלוק כדאי לקנות קירור אחר? תודה רבה למתייחסים.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום עשיתי OC למעבד שלי (E6600 ) ממהריות של 2.4GHZ ל3.1GHZ . עכשיו אני מפעיל את התוכנה OCCT , בCustom רק על CPU לשעה ואחרי כמה דקות רשום לי COD4 CRASHED ולדעתי הכל תקין ויציב . עכשיו המתח של המעבד 1.3 והמתח של הגשר הצפוני הוא 1.4 אם אפשר לייצב את הOC ואתם יודעים איך , אז תודה רבה לעוזרים . עכשיו עוד שאלה , לא הבנתי כלום מהקטע של הזכרונות , אני לא יודע איך לחלק ל1:1 כמו שאנשים עושים יש לי זכרונות פשוטים של TWINMOS 2GB בDUAL CHANNEL ואני נכנס לביוס ולא יודע איך , יש לי לוח P5KC אז אם אתם צריכים תמונות אין לי בעיה להביא . תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כולם אמרו לי שיש פה מדריכים איך עושים אובר קלוק למעבד אבל אני פשוט לא מצאתי מדריך כזה.(שהמדריך יכלול את כל התדרים שמדברים עליהם)
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
למעבד I3-540, נחוץ קירור שקט ככל הניתן (לא יבוצע OC). חשבתי על Arctic Freezer 7 Pro Rev.2, או על Scythe Katana 3. (המחשב יושב במארז SONATA III) איזה משניהם יותר שקט? האם יש מעבד אחר שעליי לקחת בחשבון? (בטווח המחירים הנ"ל) תודה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לא מצאתי מידות/פרטים על המארז שלי - משהו גנרי של spl קיצר מדדתי מבחוץ מתמארז הוא 17 ס"מ +- והBT הוא 13 ס"מ בגובה אז רציתי לדעת אם זה לא יהיה בעיה אצלי (אל תשכחו שזה המידות בחוץ ושיש לי תלוח ומעבד שלוקחים קצת וזה...) אבל גם אם זה לא יעשה לי בעיה על הלוח 775dual -880 pro של אסרוק וגם אם זה לא יתנגש לי בספק
-
- 14 תגובות
- 787 צפיות
-
-
THERMALTAKE CRYSTAL ORB למישהו יש נסיון מעשי עם גוף הקרור הנ"ל ? או Vantec Iceberg A4C
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שואל שוב: 1. גרסאות בטה של ביוס - מהו מקום אמין ובטוח להוריד אותן? (איך אני יכול לדעת אם הן מאושרות על ידי היצרן?) 2. כשאני נותן לזכרונות שלי מתח 0.4+ ומעלה - כתוב לי ב-HEALTH STATUS שה-DDR18V FAIL. מה זה אומר, שהזכרונות לא יכולים לקבל יותר מתח? שאין לי עוד מתח לתת להם? ...? 2. האם יש עדיפות לבאס יותר גבוה כשהמעבד עובד על אותה מהירות? כלומר - בהתעלם מהזכרונות, האם מעבד על 3.5GHZ בבאס 500 יהיה יותר מהיר מאותה מהירות רק בבאס 438? (על ידי העלאת המכפלה)
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון, מאוד כדאי למרוח על המעבד משחה תרמית לפני התקנת ה HSF. ובכן, דבר ראשון, האם היא באה יחד עם ה HSF , ואם לא, אז איזה משחה היא זולה וטובה?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q9550 עם OC ל 4 GHZ שעד היום היתי בטוח שה OC יציב כי הוא עבר את כול הדיקות יציבות (8 שעות OCCT) ועכשיו התחלתי לשים לב למשהו מוזק שאני נכנס למצב שינה (SLEEP) ומדליק את המחשב בחזרה המחשב נכנס ללופ של ריסטים עכשיו שמתי לב לזה רק אחרי שהתנתי WIN 7 (יכול להיות שזה גם היה לפני פשוט אני אף פעם לא משתמש בהפשרות הזאת ובטעות לחצתי עליה) כמובן שאיפסתי את הביוס וביטלתי את ה OC אשמח למשוע חוות דעת בנושא עם הבעיה ב OC שלי או ב וינדוס 7 ? תודה לעונים !
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי התחלתי לא מזמן לעסוק בoc הגעתי עם המעבד (2.6c) ל3.384 ל260 FSB ול1041 BUS SPEED (נראה לי מכובד לפעם ראשונה) עם הכרטיס(inno3d 5700le) הגעתי ל460 עם הזכרון (סטוק 400) ול275 עם הGPU. את התיזמונים של הזיכרונות שיניתי ל 2.5-3-3-6 (3-3-3-8 סטוק) אבל המהירות היא 176 לכל זיכרון (סטוק 200) עובד בדואל... עכשיו האם כדאי לוותר על כל הoc בשביל לקבל 200MHZ מהזיכרונות? תודה מראש install
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
המאוורר התחיל לעשות רעשית משונים לפעמים מפסיק לפעול לפעמים מסתובב לאט..ניסיתי קצת לשחק איתו אבל לא משהו רציני ולא עזר מה אתם ממליצים לעשות? דרך אגב: האם בגלל זה אני מקבל הודעת שגיאה לעיתים כשאני משחק על VPU Recover? אני לא יודע למה אבל אני מרגיש כאילו הדריברים החדשים של ATI לא מיטיבים עם הכרטיס מסך שלי..משום מה גם יש מין קירטועים כאלה בסרטים/משחקים כאילו מין חיתוכים כאלוזה דומה בתמונה אבל קצת שונה קשה להמחיש)
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם... אז ככה: עשיתי OC + פתיחת צינורות ל6800LE שלי(קניתי לו את הסיילנסר) ושוב לאחר משחק של 30 דקות בדום 3 המסך פתאום נכבה... הטמפ' נמוכות מאוד(פחות מ-60C) במאמץ, הרצתי בדיקה של שעתיים ב3DMARK05 עם AAX4 ורזולוציה אחת לפני האחרונה(משום מה הוא לא נותן לי לשים על האחרונה וזה לא כבה.את ה-OC הורדתי ל-780\380 ואין לי שום הפרעות או התחממות יתר... כמו כן הוספתי מתח דרך הביוס לכרטיס מסך(המסך כבה לי גם לפני שהוספתי וגם אחרי).... WTH? האם יכול להיות שאין קשר לכרטיס מסך והמסך לא עומד בעומס(SAMSUNG SYNCMASTER 793DF)? או שהפתיחת צינורות מפילה אותי כאן? ולמה לעזאזאל ב3DMARK במאמץ של שעתיים הוא לא נופל ובמשחק כמו דום 3 או BF2 הוא מתרסק אחרי חצי שעה של עבודה?
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-