עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ma4351,

השתמשתי בתוכנה hwmonitor 1. ראשית רציתי לדעת אם זו תוכנה טובה לדעת את הטמפרטורות של המחשב? 2. שנית אשמח לדעת אם הטמפרטורות בסדר? זה במנוחה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by RoNeR,

עשיתי oc למחשב לאחר מכן שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון.. יצאתי מהbios ומאז המחשב השתגע... הוא בהתחלה כתב לי שהביוס לא טוב ומאז המחשב לא מתכבה ולא מדליק מסך.. וכל חצי דקה הוא עושה כמה צפצופיים ניסיתי להוציא תמחשב מהחשמל ולהוציא תבטריה של המחשב וזה לא עזר... איך אני יכול להפעיל תמחשב חזרה ?

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  3. חברה תראו איזה תוצאה יצא לי לבסוף לקחתי דיסק קשיח של wd 2 גיגה והוספתי לו חלון ויצא פיצוץ!! המוד אינו מושלם עוד: חסר קצת לדים! וצביעה מחדש טומי

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  4. הוולקנו 11, דעתי: המוצר הנ"ל הוא בסה"כ וולקנו 7+, עם Smart Case Fan 2. מה שבעצם הופך אותו למושלם, כי אין לו את הסינק אלומיניום המסריח של הוולקנו 9, ויש לו את הסינק נחושת המצויין של הוולקנו 7+, אני מאמין שיהיו שיצועים טובים... http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm ---------------------------------------------------------------------------------- המוצר השני שאני רוצה לדבר עליו, הוא בעצם המארז החדש שלהם! אני כמעט בטוח שכל המודרים כבר שמעו על מארזי ה-Xaser II של Tt, אשר הם בעצם היו הגרסא שלהם למארז של צ'יפטק/צ'מינג/אנטק/השם יודע. הפעם, הם הוציאו גרסא מדהימה של אותו מארז (Xaser III), אשר לפי דעתי לא מזכירה בגרוש את את המארזים הקיטצ'יים האלו (אמרתי כבר, ציפ…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  5. מבחינת דחיפת אוויר ורעש.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  6. השאלה בכותרת

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  7. שלום לכולם, ברשותי מעבד מסוג Amd Athlon xp 2900+ 2GHZ , יש כמה משחקים שלא רוצים בכלל לנסות להפתח (אני שונא שהם עושים את זה) בגלל שרק המעבד שלי נמצא מתחת לדרישות המינימום (כל שאר הרכיבים הם בדר"כ מופיעים גם במומלצות), רציתי לדעת: אם אעשה אובר קלוקינג המשחק והווינדוס (במאפיינים של המחשב שלי) יזהו את השינוי וייתנו לי להריץ??? תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by shibby15,

אני מתכנן לעשות O/C לכרטיס מסך הבא שלי, זה אומר שאני צריך להשקיע גם בלוח לO/C או שאין שום קשר??

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  9. יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק. איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני) או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק?? תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  10. בעיקרון עכשיו 2 בלילה והיום בבוקר אני קונה את המחשב ואני לא סגור פה על הכל אז מי שער או שיראה בבוקר אשמח אם יכתוב לי פה שניה תודה אז איך המארז הזה קודם כל בקירור וגם האם הוא שקט אם אתם יודעים? Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case וצריך להוסיף לו מאוררים? אם כן אז איפה ואם כן אז איזה מבין הרשימה: Cooler master 120mm Case Fan Bulk ¤ +15 Arctic Cooling Arctic 12 PMW 120mm ¤ +40 Cooler Master Long Life Case Fan 120mm ¤ +30 Nanoxia FX12 120mm Case Fan PWM ¤ +50 אה וכמה מאוררים צריך? תודה תודה תודה!!

• 14 תגובות
    • 769 צפיות
  11. בעיקרון גבול האוברקלוק שאפשר לעשות למעבד,תלוי במעבד עצמו או בטמפ'? מה עוצר בעצם את האוברקלוק? כי שאני חושב על זה קירור גז מביא את המעבד לטמפ' מתחת לאפס אז מבחנת טמפ' לא נראה לי שיש כאן בעיה להמשיך באוברקלוק עד השמיים. אז הקטע אם יש גבול למעבד עצמו שאליו הוא יכול להגיע? אז שזה פשוט תלוי ברכיבים אחרים כמו לוח אם ומתח שהספק נותן? 1.זכרונות 2.לוח אם 3מתח וספק 4טמפ'(ביטלנו עם הקירור גז) אם מבטלים את כל אלה? איזה עוד דברים מגבילים כאן את ה-oc?

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by ליאור הרוש,

יש לי פריזר 7 פרו אני מעונין להחליף/לשפר את מערכת קירור האוויר אצלי במחשב http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1403&products_id=16992 איך הקירור הזה?עם יש לכם עוד הצעות תציעו עד 180-200 ככה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. קירור BIG TYPHOON ספק ליברטי 400

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  14. מכוון שאין שום חנות קרובה אלי שמוכרת ציוד למודינג טוב החלטנו אני וחבר שלי לקנות באינטרנט בהזמנה גדולה של שנינו - כל אחד למחשב שלו. חיפשתי מה שאני צריך בכל מיני אתרים אבל אף פעם לא מצאתי ממש את כל מה שאני צריך... בקיצור אני מחפש אתר ישראלי(כמובן שעושה משלוחים) שמוכר אצלו את כל הרכיבים הבאים: 2 מאווררים צבעוניים 80 מ"מ,שני מאווררים רגילים 2 של 80, 2 של 60 ואחד של 120 4 גרילים, קתודה כחולה גדולה 40~30 ס"מ עוד קתודות אחת בינונית 15 ס"מ ואחת קטנה 5 ס"מ או 3 קטנות (משהו בסביבות הגודל הזה). 2 פלסטיק גומי שחור לפרספקט+פרספקט 30X30 *אם יש, אז גם פילטרים...לא מחייב... *בגלל שקשה למצוא את זה בחנות אחת אני אתפשר על 2 חנויות.... *אם יהיו שינויים קטנים תרשמו אולי אני אוכל להתגבר עלי…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by shovel_xxx,

שעה עד שהרקבתי אותו אבל בסוף הצלחתי עכשיו איך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד שלי ומה היא הטמפרטורה הרגילה שלו אם מישהו יודע יש לי AMD 64 3000 + ועוד דבר הרכבתי גם על ה 6600 GT שלי מאוורר ( על הצלעות קירור ) הטמפ שלו עכשיו כשהוא לא עובד 55 זה טוב אני לא זוכר כמה זה היה לפני !!??

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by pc student,

חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  17. ע"פ הידיעה לא מומלץ לעבור על מתח של 1.7 בP4 בלי קשר לטמפ של המעבד! http://www.mods4me.com/forums/showthread.php?s=1c6ac52cec4b8d903ea133cac8a4b5e5&threadid=2929 http://discuss.madonion.com/forum/showflat.pl?Board=techmobocpu&Number=969650

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. יש לי לוח אינטל dx79si מעבד 3960x ורוצה לנסות כלי אוטומטי. בגרסה של ה XTU Intel® Extreme Tuning Utility Intel® XTU אין את האופציה autotuning שאגב היתה בגרסאות הקודמות אך לא נתמכות ע"י הלוח הזה. האם יש כלים אחרים שיתנו לי אופציה אוטומטית לאוברקלוק. ראיתי למשל : ASRock Z68 Extreme7 Gen3Asus P8Z68 DeluxeGigabyte Z68XP-UD5MSI Z68A-GD80האם אפשר ואיך תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by orrm,

שלום כולם, במחשב החדש שאני מקבל הייתי מעוניין שהקירור יהיה יעיל כמה שאפשר.... בזמן הגלישה כאן הבנתי שכמה דברים הם הכרחיים כדי שהקירור יהיה יעיל: מאוורים שלא רק מכניסים אוויר, אלא גם שניים שמוציאים (כמה שיותר מאווררים עדיף), היטסינק עם מאורר טוב עליו, כבלים עגולים (מומלץ)... המארז שיהיה במחשב החדש שלי הוא מתוצרת קולרמאסטר http://www.coolermaster.com/case/p200.htm מדגם ATC-200MX1. במארז הנ"ל יש ארבעה מאווררים, שניים מקדימה (מתחת להארד דיסקים) של 80 מ"מ אשר מכניסים אויר. אחד על תקרת המארז מוציא אוויר 80 מ"מ. ואחד בגב המארז גם הוא מוציא אוויר וגם הוא 80 מ"מ. מכיוון שאני מעוניין בשקט אני מחליף את כל המאווררים המקוריים שמגיעים עם המארז למאוררים מתוצרת VANTEC בדגם Steal…

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by wrecker,

קניתי לא מזמן בקר מאווררים של Scythe Kaze Server והוא בא עם חיישני חום אחד מהם שמתי על הזכרונות, ואני רואה שלפעמים שהמחשב במאמץ הם מגיעים ל55 מעלות ועוברים את זה.. לא מצאתי נתונים על חום של זכרונות ורציתי רק לדעת אם זה נורמלי או שאני צריך להוסיף להם קירור? (יש לי כרגע 4 GB עם OC מ667 ל866)

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

יש לכם המלצה ? יש להם גם משחות טרמיות טובות?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  22. איך בוחרים לוח אם, ספק, וזיכרונות למטרת OC ?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. Started by darkman,

אז ככה זה לחבר המעבד שלו עוד קבוע על 65 אחרי מספר שניות של PRIME 95 המחשב הגיע ל70 הוא מתולנן על ריסטים בזמן עבודה על המחשב וגם לא במאמץ אני חושב שהבעיה היא במעבד (1.9) הוא רוצה קירור טוב עד 150 שקל אם אתם חושבים שזה בה ממקור אחר אשמח לשמוע תגובות *לא מתוכנן OC לוח אם Gigabyte K7 Triton

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  24. <<< נא להתעלם מהתיאור... חשבתי שזה תיאור עצמי שלי 8) >>> אני מחפש אתרים טובים עם מדריכים למודינג מחו"ל (בעיקר איך לחבר מסך LCD 4x20 לסיריאל) לא הצלחתי למצוא חוץ מזה... פשוט אתרים עם מדריכים טובים.. חיפשתי בgoogle ו yahoo כל מיני Modding ושות', מצאתי כמה... לא אטרקציות... אם יש למישהו אתרי "מחתרת" שיוציא אותם לאוויר העולם נדב

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by cj,

הי אני חייב לקנות מאורר 120 ממ גנריק השאלה היא איפה באזור המרכז ניתן למצוא מאוורר כזה מחיר סביר? (כמה שיותר זול ;D ) אז אם משהו יודע שיכתוב לי פה כתובת מדויקת של החנות או מספר טלפון

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים