אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מישו יודע אם הקרור הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19839 יכנס ב: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103471 (עם לוח אם ATX)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רק גוף קירור מקורי, בלי הכרטיס. זה אפשרי? מוכרים?
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מדובר ב AMD XP1600+ עם המאוורר הסטנדרתי שמגיע איתו 55 במאמץ ו50 במצב רגיל לוח 32 מעלות מדובר פה גם במארז אנטר עם 3 מאווררים נ.ב. לפני זה היה לי AMD TB 1.4 + גלובל וין והוא עבד במאמץ ב48 מעלות. :smoke:
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קבלו עצה במקום לשים מאוור 80MM פשוט על הכרטיס ......תשקיעו קצת כסף....ותקנו מאוור זול של איזה 4000 סיבובים של איזה מעבד ותשימו.....זה מה שעשיתי קניתי ב40 שקל מאוור + היטסינק למעבד AMD סתם משהו זול.......ותליתי את המאורר על הכרטיס......זה משהו בן זונההה.....ואת ההיטסינק לשולחן העבודה ...שמתי אותו על GPU של GEFORCE 4........איך שהו התאים בול...... לדוגמא.: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1529&products_id=7247
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי, בראש ובראשונה אני מצטער מאוד כי אני בטוח ב100% שכמעט כל הפורום הזה מדבר על המאוורר האידיאלי גם ל P4 וגם לAMD אבל פשוט אין לי זמן לקרוא את הכל ואני מזמין את המחשב ביום ראשון אז נמשיך? אני צריך מאוורר טוב שיתן לי ביצועי OC נחמדים ל AMD אז ככה, המפרט שלי זה זה AMD Athlon XP 2800 + BARTON Abit NF7-S TwinMos 512mb 400ddr Hercules Radeon 9500 pro אני מחפש מאורר טוב שלא יהיה יקר מדי ושלא יהיה רועש מדי, ושיתן לי ביצועי OC טובים. בעיקרון אם תוכלו תרשמו את סוג המאורר שאתם ממליצים לי עליו, ולאן אתם חושבים שאני אוכל להגיע איתו. תודה רבה ושוב אני מצטער
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לא יכול לדעת את הטמפרטורה של המעבד שלי! היא כרגע על 99 מעלות אבל אני יודע שהסנסור של הלוח שלי דפוק מה אני עושה האם אני יכול לסדר את זה? זה ממש מציק לי בימים חמים אלו בחדר הלא מאורר שלי :\
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הati tool בשביל לבדוק ארטיפקטים אז זה משנה אם רואים אותו במסך או שהוא ממוזער או מאחורי חלונות אחרים??
-
- 0 תגובות
- 384 צפיות
-
-
-
כשהמחשב של חבר שלי עלה לחצתי על DELETE. נכנסתי שם לאיזה תפריט נראה לי PNP משהו. שיניתי את השעון ל-149 מ-133.34 MHZ והמהירות של המחשב שלו עלתה מ-1800.06 ל2011.48 MHZ. לפי מה שהבנתי שיניתי את ה SYSTEM CLOCK. יש אפשרות לשנות את ה Multiplier? (רשום לי 13.5) זה יעזור בכלל? זה נחשב OVERCLOCKING??? ואם כן יש עוד דרך להאיץ את המחשב??? השינוי הקטן הזה יחמם את המחשב??
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק מזערי בלי נסיונות קירור לכ.מסך כדי לראות אם המצב משתפר. יש לי את התוכנה POWERSTRIP שהבנתי שהיא טובה אני רק רוצה לראות שהניסיון שלי לא פוגם במחשב ANY 1 ???
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST מופיע לי שהמעבד נמצאעל 40 מעלות! והמאוורר שלו מסתובב על 596RPM!! בתוכנה של הלוח..EasyTune5 המעבד מופיע על 26 מעלות בעוד שהמאורר מסתובב על 560RPM.. למי להאמין? ועוד משהו.. איפה שרשום לי CPU ו SYSTEM מהבהב לי סימן קריאה באדום וצהוב.. מה זה אומר??
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אם כן אפשר טמפרטורות ממולצות לו ההמהירות היא 2.8 ומה אמורות להיות הטמפ' עם ביג טייפון כמו שלי..
-
- 2 תגובות
- 432 צפיות
-
-
הבנתי שמי שעושה OC למעבד זה גורם לזכרונות שלו לעלות יחד עם המעבד בבאס... (במקרה שלא משתמשים במחלק כמובן) אבל זה גם קורה בהפך? אם נגיד אני מעלה את הבאס של הזכרונות שלי ב20 אז גם הבאס של המעבד יעלה ב20 ?
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
לזה אני קורא חריטת לייזר! נחמד... : אגב הם גם שולחים את זה לארץ יחסית במחיר סביר.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עשיתי אוברקלוק ל כרטיס מסך שלי 220gt 1gb ddr3 עשיתי לליבה מ 645ל780 ולשדר מ1403ל1695 ולזכרון מ790ל940 זה נראה לכם נורמלי לכרטיס חלש כמו זה אוברקלוק יחסית גדול?? ניסיתי עכשיו להעלות את האוברקלוק עוד קצת מ780 ל790 ומ940ל950 ומ1695ל1713 והמחשב ניתק את הכרטיס והחזיר אותו אבל עכשיו הוא תקוע לי על מאפייני d2 כלומר 405 לליבה ו325 לזכרון ו810 לשדר איך אני מתקן את זה בלי לכבות את המחשב
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברצינות אני משתמש באותה דרך רק עם מאורר ריצפתי קטן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
- 30 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקי תראו.., בגלל שהעברתי את התצוגה לגג המארז והיו כמה בעיות וקצרים, והלחמות נהרסו והכל.., אז תקנתי הכל, ועכשיו התצוגה עובדת מצויין והמחשב על הריצפה, לכן שמתי את התצוגה בגג, ממש מעל הסי די רום.., ואז יש לי עוד מקום גם למאוורר בגג שיהיה בקרוב.., אז בקיצור.., אחרי שרשפתי על הלוח של התצוגה את הקו חשמל של הפלוס של התאורה האחורית.., אז חברתי את הפלוס של החשמל למקום אחד.., כי היה עוד מקום שהייתי יכול לחבר.., והתצוגה פועלת מושלם.., עכשיו גם קרה מקרים לפעמים שההלחמות נגעו אחד בשני בהתחלה, אז הצג היה פתאום כהה ממש ורשום שטויות, אז תקנתי את ההלחמות, והוא מציג הכל טוב ויפה, והתאורה הכל טוב ויפה, הבעיה היחידה שבתצוגת איתחול, יש לי שורה אחת עם ריבועים, שורה אחת בלי, ושורה אחת ע…
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
זה רק אני או שיש יותר מידיי דימיון בין הקירורים של ZALMAN לשל PRIME COOLER?? כל הקירורים למעבד ולכרטיס מסך נראים זהים משתי החברות.
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הייתכן כי האתר עשה פעולה הפוכה מזו שהוא רצה לעשות, ובמקום להעשיר ולהשכיל את הישראלי הלא מבין, הוא הפך אותו לדביל שמנסה לעשות אובר קלוק כשהוא אפילו לא יודע מה זה אובר קלוק? שקונה מחשב בלי שיקולים אישיים, אלא על סמך שיקולים של מביני העניין, ובכך בעצם עושה רכישה שלא מתאימה לצרכים שלו? כי משום מה, הולכים ומתרבים האנשים שנכנסים למקום לא להם, כי ישנה הלגיטימציה להכנס אליהם, למרות כל תוויות האזהרה. אני באמת רוצה לראות מה דעתכם בעניין זה, כי אני חושב שמתחיל להווצר פה נזק חמור למדי, ומצד שני, אולי זה רק אני.
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-