אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש סיכוי לפתוח צינורות ב geforce 6200,nv44,DDR2,256M,64bit של Inno3D או שזה מהסוג שאי אפשר לשפר בו כלום?
-
- 6 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
איזה קירור עדיף לAMD ATHLON 2000 האופציות הן כל הסדרה של ה-VOLCANO 6, 6+ , 7 ,7+ , 9 התקציב הוא עד 120 ש"ח שזה המחיר של היקר מביניהם ואם יש לכם משהו אחר להציע בכיף
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה בימים האחרונים חשבתי לבנות קירור מים. וכרגע המכשול הוא בלוק הקירור למעבד. חיפשתי מקומות שייבנו לי משהו כזה (אבל הנפח של העירה לא הסכים לחשל לי את זה מנחושת) אז חשבתי על דבר כזה לקחת לוח נחושת עבה ועליו להלחים צינור מנחושת (כמו של מזגן) בצורת ספירלה. מה אתם אומרים דבר כזה יעבוד? שימו לב שיש לי 2 אלמנט פלטייר כלומר אני צריך בערך קירור של 300W.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: amd Athlon 64 bit 3000+ k8n neo 4 nFroce MSI 1024 mb ceon קירור מעבד סטוק redeon x600 xt 256 mb pci-express western digital 160 g 8x עכשיו אני רוצה לשפר אותו לעשות אותו מפלצת משהוא מכובד כמובן עם אוברקלוק מה אתם הייתם עושים לו? עומדים לרשותכם גם 500 ש"ח לקניית מוצרים ומה שזקוק לו... תודה מראששש
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
?saw all the messages about opening the tubes on the Geforce 6200, can I do the same on Geforce 6200 Turbo cache how is the card for overclocking? how do i do it? my card has passive cooling, so would i need any extra cooling?\ Thanks to all who reply
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי כרטיס gts 450 של חברת gigabyte. הכרטיס הוא כרטיס בגרסת oc אך כשקניתי אותו לא שמתי לב שיש את גרסת הoc2 שהיא מהירה בכמה עשרות מגהרצים במהירות הcore והmemory. oc :833/1802 oc2:930/200 ניסיתי לעשות oc "בצורה המסורתית" אך לא הצלחתי להגיע למהירות של הoc2 ללא העלאת מתח הכרטיס היה קורס, הבעיה הייתה שהמתח היה נעול מהביוס ולא היתה לי אפשרות להעלות אותו עם שום תוכנה !! חקרתי קצת בנושא וראיתי שאפשר לערוך ביוס ולשדרג במדת הצורך. הכרטיס הוא כרטיס פרמי וההתעסקות עם המהירויות הייתה טיפלה טריקית בניגוד לכרטיסים שהם לא פרמי (התוכנה היא nibitor). מה שעשיתי, לקחתי את הביוס של הoc2 והעתקתי ממנו את כל הערכים של המהירויות והמתחים אל ביוס של כרטיס כמו שלי רק עם מתחים פתוחים.…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב הזה "קופא" הרבה - לרוב כשלא משתמשים בו אבל גם כשמשתמשים, לא מגיב לכלום. עושים ריסט והוא עובד.. יש פה מעבד P4 478 Nortwood 2.8GHz ללא OC. קראתי באתר שמומלץ להשאיר אותם על מקסימום 45 מעלות. הוא כרגע על 85 מעלות לפי everest. כמובן שהוא עם קירור סטוק, במארז ג'נרי.. כרגע, ממש עכשיו הוא על 85 מעלות והוא לא נכבה או משהו. דרך אגב הוא כבר בין 4 שנים בערך אז אני מניח שהוא גם היה חם לפני, לכן זה מוזר..
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
רציתי להתחיל ללמוד קצת OC, לפני שאני עומד לקנות מחשב חדש. המעבד שלי הוא pentium 4 1.8GHz אין לי קירור מיוחד לכן הייתי רוצה OC פשוט שלא ייסכן את המעבד. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני יתחיל אם שאלה ממש לא קשורה, כשאני נכנס לnetwork connections יש שם connection 1394 מה זה? גם אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המאורר שמול הארד דיסק מבלי שזה יזיק לו? (אני מכיר מישהו שיש לו וונטק ארו פלו והוא הוציא את כל המאוררים מהמארז!! חוץ מספק כרטיס מסך ומעבד) כמו כן אני מתכוון לקנות Chieftec Dragon DX-01BD Black מארז,ו- Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD (כי אני חולה שקט) (גם אני מוסיף עוד 256 מגה זיכרון אבל זה לא קשור ). עכשיו יש לי בעיה עם הלוח אם כי החיבורים של ה-ide שלי נמצאים ממש למטה הנה לינק לתמונה http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=157 עכשיו כמו שאתם רואים יהיה לכבלים ממש בעיה להגיע לסי די ולצורב (כבר עכשיו יש לי בעיה עם זה) כי המארז ממש גבוהה ויהי…
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע את הטלפון שלי (נשרט חבל על הזמן, ואין פאנלים, או ביטוח, אז פשוט עושים מודינג, מה לא ככה ?) בקיצור, אני מעוניין שייצא לי צבע שחור או כחול כהה מבריק ורציתי לדעת מה עלי לעשות ? באיזה ספרי להשתמש ?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איפה כדאי למקם את המאוורר הימני, איפה שהוא עכשיו זה טוב?? (זה מאוורר פשוט לא ממש חזק) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בשעה טובה, יש לי את כל הרכיבים של המחשב החדש (חוץ מהספק): 1. AMD SEMPRON 2600+ 2. DFI LANPARTY NF3 השאלה היא, האם להשתמש ב-STOCK COOLING שמגיע עם הסמפרון - או שמא כדאי לי לקנות קירור טוב יותר (אם כן, אז מבחינתי יש שתי אופציות: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 64 ב-160 שקל או 2. THERMALRIGHT XP-90 + מאוורר שיחד יוצא קרוב ל-300 שקל השאלה היא מה כדאי לי לבחור, בהתחשב בעובדה שאני מתכנן לעשות OC מ-1.6GHZ ל-2.5GHZ ?
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה, נהרס לי מאוורר הצד של המארז NZXT APOLLO כנראה דפקתי אותו באחד מהנקיונות שלי שהוצאתי את דלת המארז, לא ברור לי איך אבל הוא נהרס... הוא לא נדלק, וניסיתי חיבורים שונים בספק. אז אני צריך מאוורר צד עם לד כחול, מאוד חשוב לי השקט, והמאוורר הקודם היה מאוד מאוד שקט, בכלל לא שמעתי אותו. ועל הדרך אני חשבתי גם להוסיף מאוורר לקידמת המארז, ושוב, מאוד חשוב לי שיהיה שקט, המאוורר האחורי של האפולו שמוציא אוויר גם לא ניתן לשמיע ואני רוצה עוד אחד כזה שלא ניתן לשמוע. גודל המאווררים הוא 120, אם יש 140 טוב אז יהיה נחמד.. שמתי עין על המאווררים הבאים- עם לד: http://tms.co.il/product/4513 http://tms.co.il/product/4512 אחד מהם, כי זה יהיה יפה יותר מאור כחול רגיל בצד המארז, אני רק לא יודע…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי את הלוח שמצויין בכותרת עם מעבד axp2600 barton,רציתי לדעת מה יתן לי ביוס פרוץ מבחינת אוברקלוקינג והוא יפגע לי ביציבות המערכת בכללי??
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
קניתי הרדקנו 7 ואני צריך קצת עזרה...... הרכבתי אותו מחוץ למחשב(את המסילות ואת הדיסק) והמסילה הימנית נתקעה בחיבור של הusb.... ניסיתי יותר חזק וזה נכנס אבל טיפה עקום......ככה זה צריך להיות ??? בתוך השקית של הברגים היה מן מדבקה לבנה מוזרה...למה היא משמשת? איך אני מחבר את החיישן לגוף קירור של המעבד? הדבר הכי מעצבן במוצר הזה זה שהחיבורי usb מפורקים ל9 חוטים... מאיפה אני צריך לדעת לאן לחבר כל אחד מהחוטים ??? על החוטים כתוב כל מיני שטויות כמו vcc1,data-2,shield,gnd וכו... מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום למומחים ..זקוק לעזרתכם.. יש לי מעבד AMD X2 250 3.0 הייתי רוצה לשחרר אותו ממגבלת הזיכרון 1066 ןשיעבוד בתדר 1333 של הזיכרונותהאם זה אפשרי? לוח האם הוא ASUS M4N68-T ויש לי 2MB זיכרון 1333 אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד חדש DELL Inspiron 7520 עכשיו אני צריך בבקשה המלצה למשטח שהנייד ישב עליו ושיקרר אותו ... אשמח להצעות וכו ' - אוורוור טוב ורועש כמה שפחות ( או בכלל לא אם יש כזה ) - חיבור חשמל שיהיה באמצעות USB למחשב - מחיר : אין הגבלה - אבל לא מחיר פסיכי - נוח ויציב - המחשב ישב עליו כל הזמן - לכן זה כמו תחנה קבועה בשבילו תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, חייב לציין שהתקנה הייתה קלה מאוד ולקחה דקה וחצי בערך.... טמפ': קירור סטוק(לפני): מנוחה:41 מאמץ: 72(עם משחה) 85(בלי משחה -> נגמרה המשחה...) סליינסר: מנוחה: 35 מאמץ: 54 והרי מספר שאלות: 1. הליבה מגיעה ל-580 ואחריה מתחילים קצת ארטיק קרטיב( איך רושמים ארטיקפים?), מוד-עיפרון? 2. לגבי מוד עיפרון, יש צורך בפונצימטר? או בכלים אחרים(חוץ מעיפרון?) 3. יש טעם להושיב את המחשב על המזגן ביום ראשון?(טמפ' במאמץ: מעבד 16, ציפסט 16, הארדיסק 16, כרטיס מסך 16) או קודם לטפל ב-VOLTMOD? 4. הקירור לא מטפל בזכרונות, מה שדיי הפתיע אותי, יש סינקים מומלצים? מה אתם מעדיפים? 5. שכחתי....
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהר, אני עוד מעט הולך להום סנטר. יש לי דרמל מולטי "מקורי" ערכתי את הנושא על הראש חיתוך
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי 9550 ואני רוצה לעשות לו VMOD, הבאתי תתמונה שלו ואיזה מדריך אבל לא הבנתי מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=131139 עד כמה להגיע בזיכרון מבלי להרוס אותו? הוא עכשיו על סטוק 195 ויש לי צלעות קירור על הזיכרונות. בנתיים הגעתי ל460 בליבה שבסטוק הוא 324 עם קירור סטוק(צלעות) ושמתי עליו מאורר אפשר להגיע ליותר או שעדיף שלא?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-