אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
שלום! אתמול עברתי קצת על הספר של הלוח אם שלי וראיתי שיש אפשרות BUILDIN לעשות OC לזיכרון ולמעבד ע"י פריסטים קבועים מראש כאשר התוצאות מובטחות ומובאות תוך כדי יציבות המערכת..(כל זה ע"י MIB וCIA) מישהו התנסה עם זה בעבר? האם מומלץ? אשמח להסברים ותגובות...
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מודול פלטייר (Peltier) שהשגתי (אל תשאלו מאיפה ) הפעלתי אותו על מנת לבצע כמה בדיקות, הגעתי לטמפרטורה של בערך 8 מעלות (של השטח הקר) ואז החלה על המשטח התעבות. אני מאוד רוצה להחליף את הגוף קירור המעפן שלי בלוח פלטייר (זה לא מחשב בטמפ' גבוהות - P3 800MHZ, טמפרטורה ממוצעת 35-40 מעלות עם מאוורר 60מ"מ) לכל בעלי קירור הפלטייר (AC4G), האם ישנה גם בעיית התעבות? ואיך אני יכול לפתור אותה כי אני מפחד שטיפת מים אחת תעשה הרבה... תודה! נדב
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר חדש למארז כי שלי ממש רועש . אפשר בבקה המלה למאורר טוב ושקט? בנוסף איך אני יודע את הגודל של המאורר ? בלי שר למארז אני רצה לקנות קירור חדש למעבד , איך הקרור arctic colingr freeze i11 ?יכול להיות א כתבתי נכון אבל אני מקווהשאתם מזהים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שדרגתי כרטיס מסך ומאווררים למארז, המפרט מחשב שלי הוא: מארז: ECLIPSE P400S מאווררים למארז: כולם חדשים של Pure Wings 2 PWM - בצורה של 2 למעלה, אחד מקדימה אחד מאחורה. מעבד: INTEL 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15S כרטיס מסך: Gigabyte RTX 3080 OC הדילמה: שמתי לב שבעת שאני משחק בימי קיץ אלו (אם זה קשור), הטמפרטורות הם: כרטיס מסך: GPU מגיע ל 73 מעלות, טמפ של הזכרון כרטיס מסך מגיעה ל 82 מעלות (טווח במנוחה למאמץ הוא 45-75) מעבד: טווח של 37-88 מעלות, זה לא המון להגיע ל 88 במעבד? בנוסף המאווררים של הכרטיס מסך מגיע ל 80 אחוז ניצול סביב 2200RPM האם יש כאן בעיות ? הערה: ללא מאמץ, מעבד …
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני רוצה להתייעץ האם הטמפ' במחשב שלי נורמאליים. המפרט המלא מצורף כקובץ. הטמפרטורות (לפי everst): voltage:cpu Coe - 1.2 colling fan: gpu - 1.9 cooling fan: chasis - 0.7 cooling fan: cpu - 0.5 temperatur: wdc wd3200aaks-00ygao - 37 temperature: gpu memory - 54 temperatur gpu ambient - 47 temperature: gpu - 63temperatur cpu #1 / core #3 - 40 temperatur: cpu #1 / core #2 - 44 temperature" cpu #1 / core #1 - 46 temperatur: cpu - 32 temperature motherboard - 34 תודה רבה למי שייעזור [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום היום כשפתחתי את המחשב ,גיליתי להפתעתי פתאום שהתפרק חלק מהמאוור של הכרטיס מסך (הכרטיס shappire radeon 9550 ) רציתי לדעת מה עושים עכשיו ? אני כרגע לא בטוח בנוגע לאחריות אבל גם אם יש אני בספק אם היא תקפה למקרה הנוכחי שלי בכל מיקרה רציתי לשמוע מה כדי לעשות, רצוי בנזק כספי נמוך עד כמה שניתן כי אין לי שום צורך בקירור מעבר למה שבא בסטנדרט
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
עם התוצאה הבאה : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=766943 יאללה לעבודה חבריה .... בהצלחה מהגולש ...
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה דיי חמורה .. אני משחק ב GTA והמישחק פשוט נתקע... מה שלא קרה בשנתיים האחרונות שהמחשב אצלי. גם שאני יותר מ 6-7 שעות בביטורנט המחשב ניתקע גם , וראיתי שזה ביגלל הטמפ' הגבוהה של המעבד שלי [60-78] . יש לי תוכנה שקיבלתי ביחד עם הלוח אם והטמפרטורה כל הזמן נימצאת בין התחום הצהוב לתחום האדום, שאני מאמץ את המחשב במישחק חזק כמו ג'יטיאיי אז הוא ניתקע אחריי 10 דקות בערך ואו עושה רסטרט פתאומי למערכת. אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפרטורה תקנו אוית אם אני טועה..! ולא מספיק יש למחשב הזה 5 מאווררים בפנים ! אגב ניסיתי לשמן טיפה את המאוורר חשבתי שאולי ניכנס אווק אבל לא עזר.. בכל אופן חשבתי על פתרון והוא קניית מערכת קירור חזקה יותר למעבד.. המעבד שלי הוא מלפני שנתיים 3.06 - 5…
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
אהלן, לחבר התקלקל המאוורר של ההיטסינק. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מאוורר מתאים של 70 מ"מ? במידה ולא - כנראה שנחליף את כל הגוף קירור. אני אישית בד"כ שם משחה תרמית, אבל על מעבדים וקירורים יקרים. עד כמה הכרחי לשים משחה על קירור מסכן (כנראה Alpine 64) שיורכב על מעבד athlon 3700? תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אנשים למי יש כאן את התהליך ההתקנה של CoolerMaster Cool Drive 4 http://aluf.co.il/indexe.asp תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
פירקתי את הבלוקים מכרטיסי המסך במטרה להחזיר להם את קירור המפוח (רפרנס) שלהם. מצרף תמונה של הpcb עם החלקים שאמורים להיות מכוסים בפדים תרמיים. השאלה היא כזו, אני יודע בדיוק עם איזה רכיבים הבלוק בא במגע ולכן צריכים להיות מכוסים (3 סוגי עובי שונים של פדים) אבל אני לא בטוח שקירור הרפרנס בא במגע עם כל הרכיבים האלה, חלק אני מזהה בוודאות שהוא בא איתם במגע אז אין שאלה אם לשים פד אבל אלה שאני לא בטוח לגביהם (סימנתי אותם בנוסף לאדום גם בירוק) האם יש מצב שהם מקוררים ע"י אוויר בלבד (מה שלא מצריך פד) בלי מגע ישיר של נחושת\אלומיניום מה שכן מצריך פד? תודה מראש. עריכה: דגם מדויק של הכרטיס אם צריך: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3666#ov
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
שלום, לפני מספר חודשים התקנתי קירור (סיילנסר) לX850XT שלי, אך הסרתי אותו כי מסרתי אותו ליצרן לבדיקה מסויימת. בכל מקרה, אני רוצה להרכיב אותו עכשיו בחזרה, והשאלה שלי היא האם אני צריך למרוח מחדש משחה תרמית, או שזה בסך הכל הבדל של מקסימום 5 טמפרטורות ואין צורך שאני אקנה משחה חדשה על מנת למרוח אותה (את המשחה שבאה עם הסיילנסר מרחתי לפני כמה חודשים- כשהתקנתי אותו). תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום... ניסיתי לפי ההיגיון שלי, ניסיתי לפי חוברת ההוראות הגרועה שנכתבה ע''י בבונים, ניסיתי הרבה דרכים - אבל איכשהו תמיד הניסיונות מסתיימים בטמפ' של 90c ובקריסות. אשמח למדריך, אשמח עוד יותר לתמונות. תודה רבה מראש!
-
אהלן, בהמשך להודעה קודמת [ http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153655.0 ] הנה מדריך מצולם והתרשמות מההתקנה של Big typhoon ו-Zalman NB47J. ( אז לפני הכל, אני מזכיר שהמפרט שעליו נעשתה ההתקנה הוא Abit NF-7 2.0, AMD XP2200 (טמפרטורה במנוחה: 37, טמפרטורה במאמץ: 48). ההיטסינק הישן הוא Thermalright SK-7 עם מאוורר 80 מ"מ - SF2. למעבד היה לפני זה מאורר עם חיישן טמפרטורה אבל המאורר ההוא מת מזמן. ובכן, הנה כל תהליך העבודה מצולם ומסודר לפי סדר כרונולוגי ומצומצם במיוחד (אבל עדיין 20 תמונות מתוך ה100 שצולמו). המחשב לפני התחלת העבודה: שטח העבודה, עדיין במחשב (לפני ניתוקים): ניתקתי את כל החלקים מהמחשב וככה נראה איזור העבודה שעליו לפני הפירוק: הורדתי את המאורר וזה…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי היום את ה BigTyphoon על ה LanParty עכשיו ישנם שתי שיטות להתקנה אחת סטנדרטית והשנייה אלטרנטיבית למי שמכיר אני עשיתי שילוב ביניהם את הפלסטיק שנמצא מאחורי הלוח השארתי ומקדימה(איזור המעבד) הוצאתי את הפלסטיק מיקמתי את ה BigTyphoon שמתי את ה H חיזקתי עם האומים וכדומה וזהו... עכשיו השאלה שלי היא האם הפלסטיק האחורי(המקורי) יחזיק מעמד לפי איך שזה נראה זה מאוד יציב...
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי את קולר OCZ Vendetta (לא 2) שמתאים לסוקט 775 (נקנה די מזמן). הקולר מעולם לא היה בשימוש וכרגע אני מעוניין להתקין אותו על סוקט 1155. הבעיה היא שאין לי את המתאם לסוקט זה. אודה למי שיעזור לי למצוא (לרכוש) את המתאם או יציע פתרון אחר (למען הסר ספק - אני לא מחפש לקנות קולר אחר).
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מאורר למעבד katana 3 וברצוני להתקין אותו על המעבד i7 2600, יש לי לוח אם dh67blb3 של אינטל. פתחתי את המארז והוצאתי את המאורר סטוק שהיה על המעבד עכשיו השאלה שלי האם להתקין שמה את הkatana 3 ? ולאיזה כיוון ? זה דיי דחוף תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאורר על המעבד. והוא רועש. עד מאוד. ונשבר לי הז*ן מהרעש, אז אני הולך בשמחה ובששון לקנות לי מאורר חדש. : הייתי רוצה לדעת אם המאורר הזה, Zalman CNPS7000B-AlCu Cooler for PIV/AMD, יתאים לי ללוח אם, שאני לא אצטרך לחתוך פה ושם. ברשותי מעבד ברטון 2500+ מעבד ABIT NF7-S2 והאם יש המלצות למאורר טוב יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 470 צפיות
-
-
איך לפי דעתכם רצוי להתקין את הקירור ? מצורף צילום - לפי דעתי לא מותקן נכון בגלל מגבלות המארז והספק שמפריע... מה דעתכם ? לי אין מגבלה של מקום במארז , למי שלא מכיר את הקירור - המאוורר נמצא במרכז הגוף וניתן לשליפה מלמעלה . [ אומרים שזה אחד הקירורים השקטים ביותר בתצורה של TWIN TOWER ] [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/album.php?aid=252955&id=587817925&l=bdda17d1fa הדף פתוח לכולם. זה הקירור הראשון של גליד לכרטיסי מסך ואני חייב לציין שנכון לעכשיו הוא עושה עבודה מעולה. בד"כ הכרטיס היה באיזור ב75 מעלות במנוחה עכשיו הוא לא עובר את ה45. בקרוב אתן באנצ'ים ומספרים.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום,ברצוני לקנות את הקירור הנ"ל. האם ההתקנה קלה ? מישהו יכול לכתוב לי באייסי 58825562 או כאן איך? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני שלושה חודשים קניתי את המחשב החדש שלי שנמצא פה בצד, ומהרגע הראשון שהדלקתי אותו, התאכזבתי. לא התאכזבתי מהביצועים, אלא מהרעש... כשהדלקתי את המחשב זה נשמע כאילו התנעתי מכסחת דשא קטנה... חיפשתי במחשב שלי מאיפה הרעש, וגילתי שכמעט כולו מגיע מהכרטיס מסך, וכשמכבים את המאוורר שלו, כמעט ולא שומעים את המחשב... לא רק זה, שגם במהלך משחקים כבדים, הכרטיס הגיע לכ-95 מעלות (!), עד ששמתי על גב הכרטיס מסך מאוורר 120mm שהיה לי במארז, וככה הטמפרטורה במאמץ הגיעה "רק" ל-85 מעלות... החלטתי שנמאס לי, כי אין לי כוח לפתוח את המארז בכל פעם שאני משחק בקרייסיס ולשמוע גם את הרעש הכל כך מעצבן הזה... לפעמים שמעתי את המחשב שלי מהמטבח... קניתי לי Accelero S1 של ארקטיק קולינג ואיתו…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את המאוורר הנ"ל, ויש לי שאלה קריטית (לטעמי) - לאיזה כיוון עליי להרכיב את המאוורר? כאשר המאוורר (הוא צידי) מופנה כלפי מעלה (לראש המארז) או כלפי מטה? או שאולי עדיף משהו אחר? בתודה רבה מראש!!!!
-
- 3 תגובות
- 426 צפיות
-