אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי שמעו מרחתי משחה טרמית הרבה פעמים אבל הייתי שם כמות סבירה...השאלה שלי האם צריך לשים כמות כמה שיותר מינימלית אבל שתתפוס את כול שטח ציפ המעבד?או כמה שיותר דקה? או לתת כמות סבירה? מה יותר טוב...?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
ניסיתי מלא שיטות להגיע ל 4Ghz . ניסיתי 200X20 במתח של 1.275 - אבל המעבד מאוד מתחמם לי... עכשיו ניסיתי משהו שונה- מכנסתי מהירות של 158Mhz לבאס - והפעלתי את הטורבו בוסט וכל ה"טכנולוגיה" של המעבד... מה שזה נותן לי זה שהוא נכנס למכפלה של X26 - שזה יוצא ממש יפה.. שימו לב לתמונה מ CPUZ ותגידו לי מה דעתכם... דרך אגב הטמפ' במנוחה היא סביב 50מעלות ... ובמאמץ מלא אני מגיע ל92מעלות... אולי זה הזמן לשדרג את הקירור הבופאלו שלי ? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! מזמן לא הייתי פה, אך חזרתי! אז ככה: יש לי את הכרטיס הבא: Asus Radeon A9600XT/TD ואני מעוניין לנסות עליו OC. לא הוספתי לו קירור, ועכשיו כשחם, הוא עומד על 40 בליבה, ו-42 מעלות בזכרונות ב-Idle. 1. שמעתי שיש לשמור על יחס כשמעלים את המהירות, בחור אחד אמר לי שהיחס הוא 1:2 , למשל, 10 לליבה, ו-20 לזכרונות - זה נכון? אולי יש יחס אחר? 2. איזו תוכנה טובה ומדויקת לשם מטרה זו? 3. מהי הטמפ' הכי גבוהה שעוד נחשבת לסבירה? והאם מה שיש לי נורמלי לקיץ החם והיבש שלנו? תודה רבה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע אוברקלוק עם לוח האם הזה? ניסיתי גם עם תוכנה וגם בביוס אבל זה כאילו שהאפשרות להעלות תדר FSB חסומה
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי אני לא מצליח לעשות oc למעבד כאשר אני פותח את האפשרות הזוcpu host clock conterol לenable בכדי לעשות oc יש את הכתוב באדום system voltage is not optimizie למה שאני עושה enable ישר מופיע לי כאילו עשיתי איזה משהו לא תקין ואני שם לב אחורי הenable כאילו לא השתנה שום מתח או משהו לכן מוזר למה יש את ההודעה הזו system voltage is not optimizie תגידו לי אם עשיתי משהו לא טוב 9X400=3600 מתח למעבד שמתי על 1.375 fsb +0.1V והיחס של הזיכרונות על 2 ככה שהם על 800 ואם אני משנה את האפשרות של system control voltage ל auto אז ההודעה נעלמת אבל אבל אז אני לא שולט על המתחים מה עושים? מישהו נתקל במקרה דומה ?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש ורשום שם יחס 4:5 עם אני אשנה ל1:1 זאת אומרת שהFSB והDRAM יהיו שווים? מישהו מוכן לעשות לי סדר בבלאגן קראתי את המדריך ולא הבנתי את הקטע הזה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז כך כפי שתראו המארז שלי הוא דיי מוד קנוי.... אבל הוא מארז עם פוטנציאל אדיר... אז זו רק התחלה .... מה שעשיתי בינתיים זה: 1. הסתרת ה cd-rom 2. רגליים מפרספקס שקוף (מט) עם לד כחול בוהק בפנים. 3. FANBUS שעוד לא פעיל... (בכללי לד עם 2 צבעים 7V ו 12V וכ"ד...) בתמונות אתם תראו את הרגליים ואת ההסתרה של ה CD (ומצטער על התמונות החשוכות... המצלמה הזו ממש פשוטה ולא איכותית) תהנו!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי ?! אז ככה הצלחתי לשכנע את ההורים שלי שיקנו לי גוף קירור למעבד כי הוא מתחמם מהר והוא מגיע ל - 56-58 מעלות כשהוא במאמץ בינוני ... ועכשיו שתדעו אני לא מבין בזה בגרוששש אז באתי להתייעץ אתכם ... איזה גוף חימום הכי טוב אבל באמת הכי טוב אני אוכל למצוא עד גג 350 ש"ח ?! האם אותו גוף החימום יוכל להוריד לי את ה - 56-58 מעלות מהמעבד ל - 41-44 מעלות כשאר המחשב במאמץ בינוני ?! כאילו שלא יהיה לי 41-44 מעלות בלי שהמחשב יתאמץ, כי עכשיו זה ככה ... אגב אני מפעיל שרת Mu Online פרטי על המחשב שלי וכאשר אני נכנס למשחק יש לי 56-58 מעלות על המעבד וזה די חם ... אז אחרי שאני מפעיל את השרת אני רוצה שיהיה לי 41-44 (אפילו פחות זה יהיה טוב יותר !) מעלות במעבד ... קיצור הבנתם אותי ... אני …
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שיש כאן כמה שממש מתמקצעים עם אוברקלוק יציב במערך SLI. אשמח לקבל טיפים לאוברקלוק אופטימלי כיוון שכרגע המערכת עובדת ״טוב יותר״ עם שלושה כרטיסים מאשר ארבעה. 4x GB 980Ti G1 5960X GB X99 UD7 CF תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
על הכרטיס Radeon X800 XT http://www.techpowerup.com/reviews/Zalman/VF700-Cu
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
היי! אני מתכנן לרכוש דרמל או איך שאתם קוראים למכשיר(לא למותג). אני רוצה לקנות זול יחסית ושיהיה הכי טוב לאותו תקציב... כוון שאני לא ממש מנוסה אני רוצה לדעת שתתנו לי המלצה ממקודת(עד הפרט האחרון), בדיוק מה הכי כדאי לקנות. אני בעיקר רוצה לעבוד עם הכל, מתכת, פלסטיק, פרספקט,עץ וכל חומר אחר, וגם מומלץ שתגידו לי איפה אפשר לקנות. תודה למגיבים....
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רדאון 8500LE אני לא יודע מי החברה שיצרה אותו - הוא לא ATI מקורי אלא POWERED BY ATI הכרטיס בא עם גוף קירור דק ומסכן ועם מאוורר קטן עליו, הכרטיס עובד במהירות 250/500 - כמקובל בגרסת LE השאלה היא כזאת: האם אפשר לבצע בו אוברקלוקינג למהירות של ה 8500 הרגיל מבלי לגרום לנזק כלשהוא או שאני חייב לדאוג לקירור רציני יותר של הכרטיס, אני יודע שבסה"כ הכרטיס זהה לגרסא הרגילה למעט המהירות - האם הליבה והזיכרונות יוכלו לעמוד בהאצה כזאת מבלי להגביר את הקירור ולעבוד באופן יציב ואמין לאורך זמן או שיהיו ארטיפקטים מדי פעם כשהכרטיס מתחמם.
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לקרר את המחשב שלי עוד קצת יותר ולקחתי מאורר מספק כח ישן של מחשב HP אבל אין לי מושג איפו לחבר אותו... תודה לכל העוזרים. פרטים על המערכת שלי : לוח P4P800 M ספק: 475HEC
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם:? asus commando+asus p5b delux תומכים זיכרונות 1066 mhz בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום אנשים... כמו שהבנתם מהכותרת יש לי 7600GT... הכרטיס הוא של ג'יגהבייט והוא עם קירור פסיבי (silent pipe 2) על הדלת של המארז בדיוק ליד הכרטיס מסך הרכבתי מאוורר 12 ס"מ שמוציא אוויר החוצה הטמפ' של הכרטיס במנוחה היא בערך 42 מעלות... במאמץ הטמפ' מתקרבת ל-60 מעלות רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה למרות שיש לו קירור פסיבי? אני מעוניין לתת לכרטיס המזדקן זריקת מרץ... אה ובנוסף... בדרייברים של nVidia יש לי אפשרות לקבוע את טמפ' סף האטת הליבה כרגע הטמפ' המצוינת שם היא 130 מעלות (צלזיוס אני מניח) ולא נגעתי בזה... לשנות לערך אחר או להשאיר את זה ככה? תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 5.06.2007 בשעה 22:45:49 מישהו?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
1. האם ניתן להשתמש במשחה הטרמית שהגיעה עם המעבד (במקרה שלנו BARTON 2500) בשביל להדביק את צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך ? ואם זה אפשרי זה לא גורם נזק , נכון ? 2. אמממ...על איזה צד מדביקים את הצלעות קירור על הזכרונות ? בצד שיש בו את הסינק של הליבה , לא ? ועוד שאלה קטנה : האם כדאי לשייף את הצד החלק של צלעות קירור ? ואם כן , עם מה ? נייר זכוכית ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לא יכולתי לסבול את העניין שבP5N-D שלי, ה9600GT הראשון ב39 מעלות במנוחה והשני ב49 מעלות במנוחה! הכרטיס הראשון דחף את האוויר החם לגבו של הכרטיס השני ובכך הוסיף לו 10 מעלות! היום החלטתי שזהו, לאחר קריסתו בCRYSIS שיניתי את מיקום המאוורר שהיה ממילא דחוס על הTUNIQ והיה רק ליופי. לאחר נסיונות וטעיות החלטתי שהכי טוב יהיה להשים אותו כך שהוא יכניס אוויר על כרטיסי המסך. כמובן שהיה לזה גם חסרונות, החלון הפוך כרגע אבל לא ניתן לראות זאת, אז זה לא מפריע לי. עכשיו הכרטיס הראשון במנוחה 39 מעלות כרגיל, שום דבר לא השתנה אך הכרטיס השני ירד ל42!!! 7 מעלות הפרש מה49 הקודמת, בהחלט מרשים וכל זה משינוי מיקום המאוור, עכשיו הוא גם יפה וגם מועיל לפני: אחרי: כנראה יש ש…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולן וכולם. לא מזמן רכשתי כרטיס מסך 4850 של Connect3D עם הקירור הנ"ל. על פי מפרט היצרן הוא אמור להגיע ל 2000 סל"ד במהירות המקסימלית. אצלי הוא מגיע ל 1400 סל"ד מקסימום והכרטיס חוצה את 80 המעלות למרות שבכל הביקורות על הכרטיס עם הקירור הנ"ל הוא אמור להגיע לאזור ה 60-65 מעלות בפעילות מלאה. ניסיתי לאלץ ידנית ל 100% פעילות של המאוורר אך הוא עדיין תקוע על 1400 סל"ד. אשמח לרעיונות\עצות. תודה
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב שאני מעוניין לבצע בו אובר קלוק לוח אם msi platinum x58 מעבד core i7 920 קירור antec kuhler 620 שעשיתי לו מודינג ויש לו גם מאורר יונק וגם מאורר דוחף טמפ' מנוחה בחדר בלי מזגן 39-40 במאמץ מלא גג 50 זכרונות כרגע יש לי 6 גיגה זכרון 1066 ddr3 קניתי 8 גיגה זכרון 1333 לפי מה שהבנתי מהוראות היצרן של הלוח במידה ואני שם זכרונות מ 1333 רשום שם שהלוח תומך אבל oc מה זה אומר והאם בשביל להפעיל את הזכרונות האלו אני אצטרך בכל זאת לבצע אובר קלוק קישורים למפרט הלוח http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Basic http://www.msi.com/product/mb/X58-Platinum-SLI.html#/?div=Detail מה אתם אומרים האם אני יכול לעבוד עם הזכרונות? ואם כן איך אני מבצע אובר קלוק תודה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מאוורר אבל לאן אני מחבר את המאוורר? אני לא יודע לאן לחבר את החוט? ??? זה לא כתוב במדרידים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392282.20 יש לי מפרט שדומה למחשב שבלינק זה עם השינויים הבאים: 4 זכרונות של 2G DDR2 800MHz קרור freezer extreme ואני רוצה להגיע ל-3.2GHz מה אני צריך לשנות ? ההגדרה העיקרית שאני לא מבין היא: system memory multiplier מה זה אומר 2A,3A,2B,2D איך מזה אני יוצר יחס 1:1 בין ה-DRAM ל-FSB ? נ.ב. אני מתכוון לשדרג בקרוב את הקרור ל-mugen 2[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:20 אחרי השדרוג אני רוצה להגיע ל-3.6GHz[br]פורסם בתאריך: 25.04.2009 בשעה 22:47:56שאלתי את השאלה בלינק ששלחתי וביקשו ממני לפתוח ת'רד חדש.שם כבר ענו לי את התשובה הבאה: זה אומר שככל שתעלה את ה FSB שלך אז המהירות של הזיכרונות תגדל בהתאם ... כדי למנוע זאת לזיכרונות יש מחלק…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
היי עשיתי אוברקלוק למעבד של e6400 כאשר נעלתי את סלוט ה PCi-X על מתח של 105 השאלה אם יש לזה השפעה על האוברקלוק שאני מתכנן לכרטיס מסך 8800 GTS 320 BFG? או שיש איזה מתח רצוי לסלוט הזה בכדיי שהאוברקלוק לכרטיס מסך יצליח? בתודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
איך הביצועים שלו? טוב יותר מה- TWIN TURBO של AC? פשוט שמתי לב שהוא מתאים לכרטיס מסך 4850, אז התעניינתי.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אהלן אנשים... אז ככה: המעבד שלי הוא P4 550, כמו שבוודאי ראיתם מהמערכת שלי. על מתח סטוק הבאתי אותו ל-4.4 גיגה, שזה אומר באס 258 ומכפלה 17. עד עכשיו הכל בסדר השלב הבא היה לנסות לעלות ל-266, ופה הכל נתקע. בהתחלה חשבתי שזה עניין של הזכרון (יש לי זכרון 533), אבל מבדיקה קודמת הוא טוב ב-OC, והוא על מחלק 1:1 (הנמוך ביותר בלוח). לצורך בדיקה, הורדתי את המכפלה של המעבד ל-14, והעליתי את הבאס ל-266, היה POST כרגיל והתדר היה 3.7. ללא שינוי של אף הגדרה אחרת, החזרתי את המכפלה ל-17, והפלא ופלא- אין POST, רק צפצוף ארוך ומעצבן שאחריו איפוס ביוס. :-[ המתח נכון לעכשיו הוא 1.45 וולט... יש סיכוי שהמעבד צריך יותר, ראיתי בת'רדים של אנשים שהגיעו איתו מעל 300 באס שהשתמשו ב-1.6 וולט... :-\…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-