אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך X1900GT של Sapphire עכשיו במנוחה הכרטיס על 67 מעלות (לפני שבוע זה היה רק 58) ואני משחק במשחקים (שיחקתי במשחק מ2000) זה עולה ל75+ לא מזמן שמתי את המאוורר כל הזמן ב100% ניצול עכשיו ביטלתי את זה לפני יומיים אני לא יודע אם זה השפיעה... מה אני יכול לעשות?
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מעוניין לשוב למערכת מבוססת אינטל ולבצע בה - OC יש שתי תצורו שחשבתי עליהם: לוח אסוס P4P800 DELUX מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ------------------ או: ABIT IC7 - max3 מעבד אינטל 2.4/800 זיכרון גייל גולדן דרגון 512 *2 466MHZ ----------------- את הזיכרון כבר יש לי המערכת הראשונה תעלה 2000 שקל השניה 2300 שקל אתה חושבים שיש סיכוי להגיע במערכת כזו ל- 3GHZ ? ואולי קצת יותר? אני מודה לכם מאוד
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לקירור טוב ושקט לOC למעבד שלי, הקירור חייב להיות "מגדל" ושהמאוורר יהיה מהצד (סטייל OCZ וונדטה ולא כמו טרמלטייק ביג טייפון). תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי i5 760, על לוח H55M-UD2H בתוך מארז ANTEC VSK-2000. הסלוט העליון של הלוח אם תפוס ע"י כרטיס מסך (הזכרונות נמוכים, אז שם לא תהיה בעיה). רציתי לדעת איזה גוף קירור עדיף לקחת, אם אני רוצה לדחוף את המעבד שלי לעבר 4GHz. כרגע אני עם AC Freezer 7 Pro עם 3.6GHz, על טמפ' באזור 75~ תחת Linpack. ראיתי פה הרבה המלצות לMugen II Rev B, עד כמה הוא טוב? אני חושב כרגע על Noctua NH-U12P SE2, אבל אני פתוח לכל הצעה הבעיה הגדולה כרגע היא שהלוח שלי דיי צפוף, וגופי קירור גדולים כמו הNoctua NH-D14, כנראה לא יכנסו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, היום קניתי מחשב חדש. נתונים הבאים: 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1 Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01 1 COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE - no PSU 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 1 GIGABYTE Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - OEM 1 NEC DVD-RW AD-7170A x16 (BLACK) DUAL LAYER DVD RAM X12- BULK 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) שאלתי היא, האם שווה להוסיף עוד מאוורר שקט למארז? מאוורר קידמי?צידי? אודה לכם על התשובה, נויז
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי אבקש את עזרתכם בנושא מערכת קירור נוזלית . מה עדיף? מערכת קירור נוזלי לCPU מונדור או מערכת קירור נוזלית KIT (סוקט, משאיבה, מיכל מים, רדיטור, צינורות ומחברים). א.) ביצועים. ב.) איכות. ג.) מחיר. ד.) אפשרות הרחבה עתידית. (לקירור כרטיסי מסך מרובים) ואם אשפר המלצות לKIT או לונדורים השמח. תודה והמשך יום נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב עם HD4870 1GB TOXIC + OVERCLOCK ויש לי מעלות גבוהות.. נראה לי מה עושים? *עריכה: היה לי כבר "BLUE SCREEN OF DEATH".. המאוורר ב80% לא מקרר בכלל .. כשאני מדליק את המחשב זה בערך על 47 מעלות ואז זה עולה באיזה 5 דקות ל62-3~ אני לא יודע מה לעשות איך לפתור את זה..
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
עד מהירות 3.5GHZ.. באיזה שלבים בערךךך יהיה צריך להעלות מתח ובכמה כל פעם.. כל פעם שיש העלאת מתח נא לרשום.. (בערך) (צריך את המידע לחישוב כמות החשמל שהמעבד יצרוך לאחר הOC..)
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי R9600XT ורציתי לדעת האם זה יתאים .. ועוד שאלה, בביקרות מראים שצריך חריץ PCI פנוי אך באתר (לקנייה) לא כתוב על זה כלום...
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו ראה בארץ את הביגטייפון עם המאורר השקוף? ניתן לראות http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שיש מאורר A2018 שאמור להגיע איתו (אופציונלי) במקום המקורי.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
אתם יכולים לבדוק במפרט - אבל אני אתן לך לכם אותו כאן שוב: פנטיום 4 1500 זיכרון 256 RD-RAM כרטיס גרפי: G-FORCE 2 200 MX 64 MB האם כדאי לי לעשות אובר קלוק למעבד? האם כדאי לעשות אובר קלוק גם לכרטיס הגרפי? כמובן שלפני זה אני רוצה לקנות חתיכת מאוורר אימתני שיטיל את זעמו על המעבד החם..
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ויש שם עוד חומר סליצול 2% זה לא יפגע במעבד זה מן חומר חיטוי ולקילוף העור ניתן להשתמש בו נכון?
-
טוב חברה אני צריך עזרה יש לי לוח אם של asus p4p800 ואני צריך תוכנה בשביל לבדוק תטמפרטורה בלוח אם , צ'יפסט וכו אם מישהו יוכל לתת לי לינק זה יהיה נהדר מודה מראש . ושאלה נוספת יש לי מחשב p4 intell 2.6 ht prescot 768 dd-ram twinmos 3200 יש לי קרור למעבד של intell ואני מעוניין לעשות אוברקלוק כדאי לי?
-
- 6 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף צלעות קרור לכרטיס מסך (להדביק לליבה של הכרטיס ), יש שם הרבה הלחמות ,השאלה אם דבק טרמי יכול לקצר בכלל ,או נניח כשהו עדיין רטוב
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
e8500 ללא אוברקלוק, בבאר שבע בחום... הטמפרטורה סבירה או שהתקנתי את המאורר(סטוק) לא טוב או משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא קירור שיתאים לכרטיס? [Palit FX6800GS 256MB AGP ] תמונות של הכרטיס בתקן PCIE [זה אותו הדבר כמעט בגירסאת AGP...רק יש את המגשר למטה...]
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איך אני בודק את הטמפ של כרטיס המסך שלי?? יש לי g fx 5200 תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה קירור למעבד אתם ממליצים מתוך הרשימה שיש פה: http://tms.co.il/pcbuilder/4 תחת האופציה של קירור למעבד. מתוכנן OC ורצוי שהקירור לא יהיה רועש (ואם אפשר קל לניקוי אחת ל..) הבנתי ש OCZ Vendetta 2 הוא הכי טוב, אבל משום מה החנות הזאת מוכרת רק את ה Vendetta 1 ולא 2 ..
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קראתי באתר שאפשר לעשות אובר קלוק כמעט לכול דבר למעבד מגדילים את המכפלה למעבד הגרפי תוכו שמתלבשות על הדרייורים אבל השאלה היא איך עושים אובר קלוקינג למודם היה כתוב באתר שכן אפשר לעשות כזה דבר יש לי מודם דפוק של 56 ומודם חדש כזה עולה 100 שח מקס אז לא אכפת לי לנסות לעשות אוברקלוקינג
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נראה לי שאין בכל זאת אבל אני שואל כי אם יש תוכנות שעושות פלאש לביוס דרך ה WINDOWS אז אולי יש האם יש תוכנה כזו ??? כי השקעתי הרבה כסף בזכרונות מהירים+DFI+סתפ איכותי זה יהיה בזבוז לא לנצל למטרות אובר קלוק
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הנה תראו... Prog.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת קירור מים במחשב עם רדיאטור של 2 מאווררי 120מ"מ. לאחרונה שמתי לב שיש לי עוד 2 מאווררים ספייר אז אמרתי למה לא לחבר אותם לרדיאטור מהצד השני. האם זה יועיל,יזיק או לא ישנה כלום ?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי PENTIUM 4 1.6עם מכפלה פתוחה איזה מישחה טרמית כדאי לי לשים : מה ההבדל בין: ARCTIC ALUMINA ARCTIC ALUMINA THERMAL ADHESIVE ARCTIC SILVER 3 ARCTIC SILVER THERMAL ADHESIVE ??????? תודה לכל מי שיעזור