עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. ניסיתי להעזר בהמלצות שבסטיקי, אבל די הלכתי לאיבוד. רוב הדגמים המומלצים היו בגודל של 12סמ על 12סמ, שזה גדול מדי בשביל המארז שלי. וגם לא היה ברור לי אם כל הדגמים שם מתאימים למעבדי core 2 duo (היה כתוב שם פנטיום 4, ומבירור ראיתי שחלק תומכים גם ב C2D, אבל חלק לא). אז בקיצור, מה שאני מעוניין בו הוא קירור למעבד כמה שיותר שקט, ושלא יהיה גדול מדי. כלומר מקסימום 10סמ על 10סמ, וכמובן שיהיה תואם למעבד C2D (לוח אם ASUS P5L-VM 1394) תודה רבה! (התקציב לא עקרוני, כל עוד זה ברמת הסביר)

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  2. היי כולם, דבר ראשון אני חדש בפורום פה (האמת הרבה זמן בHWZONE פשוט התעצלתי לפתוח משתמש ) יש לי כמה שאלות. הבנתי שיש חודש הבא תחרות אוברקלוקינג בהוד השרון. אני יודע לעשות אוברקלוקינג הרעיון הוא שאני לא מכיר את הסצינה של התחרויות. המעבד שאני עושה עליו אוברקלוקינג הוא E2160 (ישן, אבל כיף). כל השאלות שלי מתייחסות למקצה של אחוזי שיפור: השאלה הראשונה שלי היא עד כמה זה ריאלי להגיע עם מעבד כזה לתחרות? שאלה שנייה זה - הקירור שבו משתמשים במקצה הזה- מוגבל? אפשר נניח להגיע עם חנקן נוזלי\קירור שאני יצרתי? אנשים אשכרה עושים את זה בתחרויות בארץ? כלומר המנצחים - בד"כ הם עם חנקן נוזלי\קרח יבש או שהם עם קירור רגיל במקצה הזה? ושאלה שלישית ואחרונה! - האוברקלוקרים בד"כ באים עם חומרה…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by לילך,

///

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by Vladgi,

יש לי מעבד 2600barton לוח אם epox 8rda3+ 512ddr 2.5-3-3-6 אני רוצה לעשות אובר אבל המערכת לא יציבה אפילו על 2800+ העלתי את המתח לליבה ל-1.65 fsb ל-181 ואני מריץ 3dmark ,והמערכת קורסת לי באמצע חוץ מזה אני מנסה לשחק במשחק וכל הזמן יש לי שגיאות וזה יוצא מן המשחק. יש למישהו מושג מה זה?אולי אני צריך להוסיף עוד מתח? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  5. באשכול הזה רשום שעובדים על איזה ביוס שיעלה את מתח הליבה של הכרטיס בשבי יכולת OC ובה יותר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352271.80 יש לכםמושג מתי יוצא הביוס הזה כי אני די מפחד לעלות מתח ב VMODE אני מעדיף פשוט לעדכן ביוס כי אני יודע שאין לי בעית קירור בכרטיס 55מעלות במאמץ 700/2600 אם קירור של AC ומישכה MX - 2

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שלום רציתי לישאול כמה שאלות: 1) אם הטמפ' של כל המערכת בכללי pwm ו sys יותר גבוהות ממה שקניתי את המחשב... א. האם זה אומר שנידפק משהו מהיתעסקות יתרה באוברקלוקינג וכל מה שקשור לכך? ב. ניקיתי את האבק כבר ואני כל הזמן דואג לנקות אותו!!! האם העלייה נובעת ביגלל היתיישנות הרכיבים? (המחשב בן 11 חודשים) 2) איך אני יודע מה מסמלת טמפ' ה -PWM ? (אני מישתמש ב- EVEREST HOMEEDITION ) והלוח שלי הוא- ABIT AA8-3RD EYE

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני רוצה להכין VU-METTER לHD אני רוצה להכין אותו מבוסס על לדים אם מישהו יודע איפו אני מוצא כזה מדריך? ???

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by thebenjamin,

AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 Mugen II יהיו תוצאות יפות? עדיף על אותו קירור ומעבד Q6600 וP45?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  9. היי, אני מתכוון לקנות מארז חשד ולהלחליף לו מאווררים. אני צריך 2 מאווררים של 120 ואחד של 80. אני רוצה שהמאווררים האלה יהיו כמה שיותר שקטים ובעלי ביצועים גבוהים ביותר. בכל הקטע של הלד במאוורר אני לא רוצה להתייחס לזה יותר מדי, אני רק רוצה לשאול אם הלד פוגע בקירור??? מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר UV, למאוורר turbine ולמאוורר מאלומיניום??? ומה עדיף יותר, מאוורר שיש לו מד טמ"פ ופועל לפי הצורך או שאני אוכל לשלוט עליו??? מהם הנתונים העיקריים שאני צריך לדעת על מנת להבדיל בין מאוורר טוב עם ביצועים ושקט לבין מרעיש וחלש??? אני גם אשמח אם תמליצו לי על מאוורר של 120 ועל של 80 שיהיו כמה שיותר שקטים ועם בעלי ביצועים טובים מאוד, מחיר לא חשוב לי

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  10. אני צריך כמות קטנה של דבק תרמי להדבקה בעתיד הלא רחוק של צלעות קירור על זכרונות כרטיס המסך שלי אבל .... אין כסף לארקטיק סילבר :-\ יש אולי למישהו שאריות שהוא לא צריך ? תודה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by Fire_Trooper,

אני יודע שבשביל לעשות אוברקלוק למעבד / כרטיס מסך וכו' צריך להוסיף כל מיני אמצעי קירור ודברים כאלה אבל עדיין לא הבנתי איך מבצעים את האוברקלוק עצמו? זה משהו בתוכנה? או שזה משהו שצריך לעשות פיסית במחשב עצמו? תסבירו לי בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. שלום יש לי מקרר ישן אבל הוא טוב ויש לו קירור האם אפשר לעשות עים הקירור שלו קירור למעבד אוו לכל דבר אוו שנזרוק אותו תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by hag911,

למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by redead,

בהמשך להודעה הקודמת שלי למי שמכיר פתרתי את הבעיות והתוצאות יפות ביותר ירידה של 10 מעלות גם בטמפ של כרטיס המסך וגם בטמפ המעבד.. כל מה שעשיתי היה להעביר את המאורר 8ס"מ מאחורה לקדימה שיכניס אוויר ומאחורה שמתי עוד מאורר 12 סמ שיוציא אוויר.. תודה לכל מי שעזר..

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by aviram20,

היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  16. שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. Started by stingeR-,

איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?

18. אני מניח שהכותרת ממצה את עצמה. אור לא כ"כ מפריע לי, כנ"ל לגבי רעש... מעוניין באפקטיביות, התלהבתי מהפילטרים כי יש לי כלב וכבר נתקלתי בתמונות של מחשבים שעבדו בלי מערכת סינון בכלל יחד עם בע"ח.... לא נעים. מה שכן דרוש אבל זה חיבור eSATA בפאנל הקדמי. וכמובן קירור אפקטיבי ל2 הכרטיסים. הרעיונות שעלו במסגרת התקציב הן: CM690 NZXT Tempest Enermax ECA5000 Uber Chakra Thermaltake Armor+ VH8000BWS אם יש המצלצות אחרות אז אני מוכן לשמוע תקציב עד 550 כולל כל המאווררים הנחוצים. (IQPC)

• 11 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום לכולם, בגלל שהתחלתי להשתגע קצת עם המערכת החדשה החלטתי ללכת עד הסוף ולהוסיף קירור מים למעבד. מערכת קירור המים הבאה מיועדת למעבד q6600 בלבד ואולי בעתיד ל NB , אין לי כוונה להוסיף את כרטיס המסך למערכת הקירור כדי לא להעמיס עלייה. המטרה היא להגיע ל OC מקסימלי ל q6600 בלוק : D-tek Fusion רדיאטור : Swiftech mcr330 + Radbox משאבה / מיכל : XSPC dual bay combo with 750l/h pump צינורות : masterkleer 5/8 מאוררים : Yate loon תוסף למים : g11 אני מזמין את הכל (למעשה כבר העברתי כסף מאנגליה). המערכת אליה זה הולך : Antec p182 ga-ex38-dq6 q6600 g0 h3870x2 zalman 850w psu.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. יש לי כרגע 46 מעלות קבוע בלי מאמץ רק אינטרנט קניתי אותו עכשיו בשביל משחקים קלילים 9500GT 512MB 128 BIT כמה טמפרטורה הוא יכול להחזיק? דרך אגב במקום אמרו לי שהספק שלא לא מספיק חזק ויש סכנה שישרף (האחריות מכסה את זה לפי מה שאמרו לי) אז ביינתים לא החלפתי ספק,נקווה לטוב שיחזיק הרבה זמן,אני גם ככה לא מאמץ את הכרטיס,אולי פעם ב...

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Dan4,

הזיכרון יהיה OCZ פלטינום 2 והמעבד AMD 64 VENICE 3200 האם אני יוכל לעשות אוברקלוק של 400 מגהארץ עם הלוח הזה ועם קירור שבא באריזת BOX?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  22. אם אני לוקח כרטיס הכי זול בשוק נגיד זוטק או מה שזה לא יהיה שם לו קירור פסיבי של Thermalright : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1823&products_id=18811 או של זלמן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9214 האם יש סיכוי לעבור/להשוות לאולטרה? , האם יש משהו ברשת שעשה את זה כבר ויש תוצאות ? (עם הוספה של קירור איכותי מהצד ולא הזבל שמקבלים על הכרטיסים). ד"א , אין קשר ללוח אם ול OC של כרטיס מסך האם אני צודק? (יותר תלוי בספק כוח , או בשניהם?) סה"כ אני מצפה להגיע ל: core:850 shader:1900 Memroy Data Rate:2200 אני חולם בהקיץ או שזה אפשרי? כמובן שלא ניתן לחזות את העניין אבל ניחוש עם חוש של הגיון ואולי שוב יש מי שעשה את זה ברשת (מאמין שכן פשוט לא מצאתי…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by Guy950,

היי, אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, אני יודע שהלוח אם הוא מאוד גבולי לOC אבל זה לא כ"כ משנה לי, אני רוצה לעשות OC קל. המעבד שלי (הQ9550) עובד על 2.8GHZ ואני רוצה לעשות לו OC קל לסביבות 3-3.2GHZ. והבעיה שיש לי עכשיו קירור סטוק, הוא מעולה, במנוחה הטמפרטורה היא 40 מעלות ובמאמץ היא עולה ל55 מעלות, לא משהו רציני. אבל הקירור לפעמים מרעיש וזה מעצבן אותי כי זה מפריע לי להתרכז אז מישהו יכול להמליץ לי על קירור מעבד עד 300 ש"ח מהחנות www.p-see.co.il? חשבתי על: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=185 או על http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=938 למרות שהקירור הזה חורג הרבה יותר מהתקציב שלי אבל אמרו לי שהוא דווקא טוב..

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by RoNeR,

עשיתי oc למחשב לאחר מכן שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון.. יצאתי מהbios ומאז המחשב השתגע... הוא בהתחלה כתב לי שהביוס לא טוב ומאז המחשב לא מתכבה ולא מדליק מסך.. וכל חצי דקה הוא עושה כמה צפצופיים ניסיתי להוציא תמחשב מהחשמל ולהוציא תבטריה של המחשב וזה לא עזר... איך אני יכול להפעיל תמחשב חזרה ?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by yambtz,

זה משהו קטן שאני עומד לבנות. אני רוצה לדעת אם זה יעבוד או לא, מדובר בראובאס ל 4 מאווררים עם אפשרות להעביר את כולם ל 12v. אם למישהו יש עצות אשמח לשמוע, אבל קחו בחשבון שכבר קניתי רכיבים וחוץ מכמה נגדים ספייר אין לי אפשרות לקנות שוב. החנות רחוקה.

• 10 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.