עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה שהמחשב יעבוד לי בשקט קצת כרגע יש בו מאורר 12 מקדימה מכניס אויר (ג'נרי) מאורר 12 מאחורה מוציא אויר (ג'נרי) מאורר של termeltake TR2 SE (המאורר הפשוט שלהם שמגיע עם מעבדים שלא נקנו באריזת BOX) מאורר על הכרטיס מסך מקורי של geforce 6600gt leadtek ומאורר צ'יפסט של לוח msi לפי מה שבדקתי רוב "הרעש" מגיע מהמאורר הקדמי שמכניס אויר אז על מה אתם ממליצים שיהיה קצת שקט בבית??? (אני צריך גם לינקים)

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by danieln9,

במהלך שיטותי באינטרנט ניכנסתי לאתר ENERMAX עלמנת ליראות את מיבחר פאנלים לשליטה במאווררים ולהפתעתי ראיתי דגם חדש אחרי הסידרה הישנה (במונחים של מחשבים ) שהייתה מאוד טובה. הפאנל כולל: - 4 תצוגות של טמפרטורה ומהירותRPM - 4 פוטנציומטרים לשליטה במהירות מאווררים - עזאקה לטמפרטורה גבוהה ומהירות מאוורר נמוכה - שלוש רמות לטמפרטורה גבוהה - תצוגה ב°C או °F - שני צבעים למסך עם שליטה של לחצן SHIFT - פאנל שניתן להחלפה וכל זאת עם עיצוב אלומיניום עכשיו כל מה שניתן לחכות הוא לסקירה על המוצר המעניין

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  3. מה שמסומן בפסאדום זה הכבלים שם הספק ויש את הכבל הראשי שנותן מתח ללוח שהוא עודר מעל המעבד שלי ומעל ההיטסינק והמאורר שלו כדי להגיע לחריץ. איפה אני יכול להצמיד אותו אומה לעשות איתו ?!

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  4. שלום לכולם האם משהוא מכיר את המאווררים של חברת SILENX ? הנתונים שלהם לפחות על הנייר נראים מרשימים ביותר ואף חברה לא מתקרבת לנתונים שהם מציגים לדוגמה אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ והם מציגים מאוורר כזה עם 14DBA עם 72CFM האם הנתונים שלהם אמינים? האם הם משאירים את כולם מאחור ביחס של רעש\ספיקת אויר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8973

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by THE FOX,

מעבד: 3200+ ווניס אמצעי קירור: Arctic Cooling Freezer 64 Pro הטמפרטורות סבירות? או שכדאי לחשוב על קירור אחדר למעבד? תוספת של עוד 150MHZ-100MHZ למעבד תתן משהו במשחקים? או שאפשר להישאר עם זה? 8) *לאחר הOC ל 2.5 GHZ בדקתי ומשחקים רצים יותר חלק איזה קירור ציפסט הכי מומלץ? מיקום הציפסט הוא כמו בלוחות DFI NF4.

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by Nirkaw,

שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? אם לא הבנתם תגידו לי אני אסביר שוב מחדש. אני כמעט בטוח שזה קשור גם לOC שעשיתי. ביצעתי את הOC בתוכנה MSI AFTERBURNING אם זה קשור.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משתמש חדש בפורום. אחרי קריאה של הרבה מדריכים וכתבות באתר החלטתי לפתוח משתמש בשביל לשאול כמה שאלות. קודם כל, לפני כמה ימים החלפתי את הE6300 שלי בQ6660 עם Arctic Cooling Pro 7. (אם הייתי עושה יותר מחקר קודם הייתי קונה אולי את הBig Typhoon). היום החלטתי להעמיק באפשרויות של Overclocking למעבד. דבר ראשון ראיתי שהMultiplier בBios הוא X7, שיניתי לX9. השאלות: 1)מהי הסיבה שהMultiplier בביוס היה X7 ולא X9 כברירת מחדל? (לא, הSpeedStep לא פעיל). 2)הבעיה מעלה בי כמה שאלות - קודם כל, עד כמה מומלץ לעשות Overclocking כדי לא לדפוק את הראם? האם הוא יכול להתחמם יותר מדי וכו'? הוא לא גם פאקטור במשולש של המתח טמפרטורה ותדר? המחשב מיועד בכדי להפעיל כמה משחקים(אותו המשחק פעמיים …

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  8. ראיתי שיש מקומות שמוכרים לוחות שדורשים הלחמות וכאלה לחיבור חיצוני שהמחשב יוכל לדבר איתו. השאלה היא האם יש מקומות שמוכרים את הלוחות עם החיבור ל COM או ה LPT מוכן?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by DorHD,

שלום, לאחרונה ביצעתי OC למעבד Q9300 עם קירור TRUE+SCYTHE S-FLEX 1200RPM בינתיים הגעתי ל-3030MHZ בלי להעלות שום מתח ! הטמפ' - 40-45 המתח - בביוס זה מראה ש-1.20000 זה נורמלי וכך זה נשאר על נורמל ב-CPU-Z - המתח הוא בין 1.152 ל-1.168 . היכול להיות שלא הייתי צריך להעלות מתחים עד עכשיו ? למה להאמין לתוכנה או לביוס ? ואם צריך להעלות מתח - לכמה ?!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. אני רוצה להחליף קירור ל 4870 שלי, ראיתי שני דגמים שמדוברים כאן באתר, ורציתי לדעת מי מהם עדיף ואם באופן משמעותי... הראשון, Arctic-Cooling Accelero S1 השני , ThermalRight HR-03 GT ההבדל במחיר הוא דיי כפול... השאלה אם הוא עדיף, ואם כן אז אם הוא שווה את ההבדל במחיר... תודה ;D

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  11. שאלה אם מישהו מכיר את הלוח GA_P35-DS3P?(היכן בתוך הלוח מגדירים OC)?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. אני משנה שם את האחוזים אבל לא קורה כלום,למה ? אולי בגלל שיש לי ויסטה ? ויש לי עוד שאלה,אני ורצה להחליף קירור למעבד בגלל שכרגע הוא ממש רועש,אם אני אחליף לפריזר 7 אני ארגיש בשינוי ? תודה.

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  13. כאייקון, באיזור ההתרעות ליד השעון, ושלא תשקול הרבה?

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by amisha,

לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ...... מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by אוריפ,

שלום! רציתי לדעת איך עושים OC לזכרונת של המחשב. יש לי 512 MB מתוצרת MICRON ועוד 256 MB מיצרן לא ידוע, שניהם במהירות 266 מגה-הרץ (2100). לוח האם שלי הוא ASUS P4S533-MX. האם צריך קירור מיוחד לOC ל-333 מגה-הרץ? האם הלוח שלי מאפשר זאת? באיזה תוכנה כדאי להשתמש?

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by DarkSight,

צורפה תמונה אני לא יודע למה זה ב70 מעלות ומזה לעזעזל אני רק יודע שהמעבד נמצא על 33 מעלות עם קירור סטוק ויש לי מארז עם זרימת אוויר מצויינת [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  17. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  18. ניסיתי לעשות את מה שרושמים במדריך הנ"ל וכלום לא עזר עדיין רועש כמו טרקטור -קירור זלמן שמותקן על 8800GT .(יחסית רועש). הנה קישור לאתר :http://www.guru3d.com/article/article/449 בעיקרון הכתבה מתיחסת ל 8800GTS \ולא ל 8800GT . למישהו יש רעיון מה ניתן לעשות בנידון ?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by b3ta0,

שלום חיפשתי בכמה אתרים ורק ב 2 מצאתי את ה Freezer 7 PRO האם מוצר זה קיים בעוד חנויות? תודה

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  20. אני עם P5Q DELUXE, זכרונות של GSKILL 1000MHZ, קירור TRUE 120 ומתח לא שפוי למעבד ועדיין הוא נכשל פריים אחרי כמה שניות. אני רואה אנשים שעושים עם המעבד שלהם 3400 במתחים של 1.4 ~ 1.55. אני יודע שיש הבדלים בין המעבדים אבל עד כדי כך? משהו פה לא מסתדר לי! יש עצות?[br]פורסם בתאריך: 8.10.2008 בשעה 11:44:30 צירפתי לפה תמונה של CPUZ אולי תעזור לכם: המתח לזכרונות על AUTO אבל הם במהירות פחות מהסטוק שלהם. ביוס יש לי גירסא אחרונה אני בודק כל פעם.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  21. Started by hag911,

למישהו יש אולי מבחן, או השוואה של מערכת הקירור Thermaltake BigWater 745 עם הG0 או משהו דומה לזה באובר קלוק?! חיפשתי בגוגל ולא מצאתי, לכן אני שואל פה! תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. מערכת: מעבד: אינטל dual core e2160 לוח אםGigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 ספק כוח golf 500w sata (אם צריך עוד תגידו..) אחרי ביצוע האוברקלוק המחשב צריך לאתחל את עצמו נכון?אז הוא מאתחל ולמעלה רשום במעבד מהירות 220*9 שזה בסוגריים וכתוב שהמיהורת היא 1980 אח"כ הוא ממשיך לעלות ואז רגע לפני העלאת הווינדוס שהבאנר של הXP עושה כאילו סריקה הוא מאתחל את עצמו עוד פעם ולמעלה רשום במעבד 200*9 שזה 1800 הרמה הבסיסית כאילו לא ביצעתי אובר קלוק אבל כנשכנסים לביוס רואים שהFSB כביכול הוא 220 אבל גם המחשב עצמו ולא רק התוכנות כאילו מוחק את ההגדרה ומחזיר ל1800MHZ למרות שבביוס רואים את הההגדרה האחרונה... מה עושים?

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  23. צהריים טובים.. אני משתמש במעבד amd5200 מהדור הישן (אני חושב ה 90 nm, לא יכול לבדוק בcpuz כי דפקתי תמעבד בoc פעם) ואני רוצה לשדרג את הקירור רק בשביל שקט (לא מתוכנן שום oc). בכללי אני כנראה אקנה בksp וראיתי שם שני דגמים שמתאימים לתקציב שלי- שניהם של ac. הראשון: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan ב120 שקל השני:Freezer 64 LP CPU Fan ב שקל95 . בכללי אני רוצה לשמוע מה דעתכם כי אני בכיוון של ה64LP כי לפי הנתונים היבשים יש לו חצי מכמות הרעש של הfreezer7 (מופיע 0.4 sone לעומת 0.8 sone), והוא אמור לעמוד בעומס חום. מה דעתכם? (אגב המארז הוא של TT עם מאווררים שקטים אני די בטוח שמה שגורם לרעש הוא המאוורר box) תודה!

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by aviram20,

היי נכנסתי ללשונית האופשנס ובחרתי בסטינגס עכשיו יש שמה 3 חלונות למלא את המספרים איזה מספרים אני צריך לרשום כדי שהוא יתן את המעלות המדויקות של המעבד שלי? המעבד הוא Q9550 שאר המפרט בצד...

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  25. שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים