עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itaysk,

אם אני מעלה את המהירות של ה BUS שלב אחד אחרי שהיא יציבה בו, מה קורה? אפשר להחזיר אותו למהירות נמוכה יותר? עוד משהו, כשמעלים את המהירות איך הזכרונות או הכרטיסים עובדים במהירות הזאת?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by Wizard Of Oz,

יש מצב שבקירור מים המעבד יהיה יותר מידי קר? ויש מצב שאם משתמשים ברדיאטור חזק מידי המעבד יהיה קר מידי?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  3. יש לי בביוס אפשרות בלשונית של הOC מין PCIE משהוא שכתוב שם 100 מה זה עושה ?אם אני מעלה היה יכולת OC טובה יותר לכרטיס? ויש גם בלוח אם אפשרות לעלות מתח לצ'יפסט מה זה נותן? ומה התדר ליבה והזיכרון של 4870.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  4. שלום חברים, יש לי מארז Antec P182 Special Edition, וזהו מפרט המחשב המלא: 1 x Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM 1 x Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP 1 x Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA 1 x Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 2 x Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 1 x Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular 1 x Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 1 x ANTEC P182 SE Aluminium ¤1143 1 x Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים 1 x Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 6400C4 אני שוקל להוסיף מאוורר למרכז המארז, שיימצא בתושבת בכלוב המרכזי (בו ניתן לשים גם כוננים קשיחים)…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  5. ושל איזה חברה. עריכה: זה מיועד למוד שאני מתכנן אז בבקשה לא להעביר.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by Haflo,

אני מעוניין לבצע OC למערכת שלי, והייתי מעוניין לקבל קצת עזרה, המפרט שלי הוא: AMD Athlon 2100XP + Volcano 6 (המכפלה שלו לא פתוחה נכון?) Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256MB DDR PC2100 x2 מארז Full Tower SPL עם שני מאווררים גדולים וחזקים (ראו תמונה) MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR Enermax 456W PSU ועוד מספר כרטיסים..... מאיפה מתחילים?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by DorHD,

שלום, לאחרונה ביצעתי OC למעבד Q9300 עם קירור TRUE+SCYTHE S-FLEX 1200RPM בינתיים הגעתי ל-3030MHZ בלי להעלות שום מתח ! הטמפ' - 40-45 המתח - בביוס זה מראה ש-1.20000 זה נורמלי וכך זה נשאר על נורמל ב-CPU-Z - המתח הוא בין 1.152 ל-1.168 . היכול להיות שלא הייתי צריך להעלות מתחים עד עכשיו ? למה להאמין לתוכנה או לביוס ? ואם צריך להעלות מתח - לכמה ?!

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Glow,

שלום! קודם כל אני יודע שהנושא נטחן (עשיתי חיפוש....) אבל בכל זאת הייתי חייב לשאול פה...כי אני לא בטוח... יש לי: WDC WD400BB-00CAA0 ואני רוצה קירור טוב בשבילו....ותקציב עד 200...... ושוב אני מצטער שפתחתי דיון על הנושא הטחון הזה אבל אני רוצה לדעת בטוח מה לקחת....

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  9. המטרה היא קירור למעבד ללא oc (שיהיה קירור שקט) אבל עם אופציה ל oc בעתיד, האופציות הם : 1. V1 2. Big Typhoon 3. Thermalright Ultra 90 4. Thermalright Ultra 120 5.Thermaltake MaxOrb 6.Scythe INFINITY 7.Zalman CNPS9700 NT לקירור של Thermalright צריך לקנות מאוורר איך שאני מבין... (אני קונה מחו"ל) , ורציתי לדעת האם ה ultra 90 יותר טוב מ v1 שאלה האופציות ביחס מחיר טוב , למרות שיש ביניהם הפרש של 25$ במחיר (55/30). תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  10. Started by thegodx,

http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=tt-sth דעות בבקשה..

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by i-kramba,

למה זה נועד חוץ מהתלהבות?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by Mr Gadget,

האם המעבד מסוגל לעבוד בכזו טמפרטורה(196- מעלות) ? כל רכיב יש לו את תחום הטמפרטורה שהוא מסוגל לעבוד בה מהם הטמפרטורות שבהם המעבד מסוגל לעבוד + ו -?

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by tamir245,

שלום רב, להלן המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Gainward GTX260 216P GOLDEN SAMPLE צורב ASUS DRW X22 SATA DVD מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W קרור למעבד Scythe Mugen מבחינת מיקום מאווררים,הורדתי את המאוורר של הדלת וכל השאר נשארו במקומם. הייתי מעוניין כרגע לרכוש עוד 2 מאווררים ובכך לשפר את כיסוי האוורור במארז. לאחר מספר ביקורות שקראתי,לא מצאתי יחס של עלות/תועלת טוב יותר בדגם מצ"ב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=25945 - 1200RPM http://www.pandas.co.il…

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by SMSM,

מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by gor84,

שלום לכולם. אני מתענין בקירור מים. למטרת OC. אני מחפש בלוקים (מעבד, צ'יפסט וכו'..) כמו כן, מצאתי משהו שלא מובן לי והייתי שמח לקבל הסבר :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=210 זה רדיאטור שהוא בלוק למעבד?... לא מובן... כמו כן אני מחפש בדיוק: מיכל מים, בלוק למעבד ולצ'יפסט. תקציב: 300 ש"ח עם חריגות רק שיהיו מוצדקות... תודה. נ.ב. ראיתי כאן אנשים מדברים על "מוספט".. הבנתי שזה על הלוח אם... מה זה בדיוק? עריכה:התקציב עלה ל- 400

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by Delux,

P4 1700MHZ???????

17. כמו שכתוב בנושא לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe לא נותן לשנות את ה Frequency ולא נותן לשנות את ה FSB אני תוהה, אולי יש גירסא מיוחדת לביוס שלו כי עשיתי עידכון לביוס וזה לא עזר, או משהו אחר שצריך לעשות תודה רבהההה מראש...

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  18. היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by Rittberg,

לאחר שהמחשב אשר הורכב למטרה של קליטת שידורי לוין ב - HD איכזב , כתבתי על הנושא : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200297.0 ובהמלצת חברי הפורום שידרגתי ל : E6700 , P5W DH Deluxe . את החלקים הללו העברתי מהמחשב הקודם: Enermax 475W קירור למעבד של GLACIATECH IGLOO 5700MC CEON 667 1GB Nvidia 7900GT ניסיתי לבצע OC ע"י התוכנה אשר מסופקת ע"י ASUS ואני מתבייש לומר שעם הקונפיגורציה הנ"ל אני מגיע "רק" מ - 2.66 GH ל - 3.2 GH :-[ OC שכל מעבד "זב חותם" כמו ה - E6300 עוקף בסיבוב. האם מישהו מוכן להסביר להדיוט כמוני ובשפה פשוטה איך אפשר להשיג יותר ע"י טיפול בביוס ? אשמח אם בעל P5W DH Deluxe יוכל להדריך אותי צעד אחר צעד . תודה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  20. או שזה יכול לגרום לו נזק בללל החום? (הבעייה בטיפול אבל עדיין הלוח רותח)

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  21. למישהו יש מדריך ? למושגיים בסייסים ואם יש תמונות עוד יותר טוב ........

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by zurkin1232,

אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  23. אורך צינרות כולל-4 מטר. אורך הרדיאטור-38 ס"מ. רוחב הרדיאטור-25.5 ס"מ. גובה הרדיאטור-2.3 ס"מ. הרדיאטור ישמש לקירור מים. שאלות: 1.עם כמה מאוררים לקרר את המפלצת? איזה מאוררים? 2.הרדיאטור יוכל להחזיק את "scotty" ואת athlon64 בטמפ' מכובדת? (לפי המידות שלו) (עם מאוררים שעליהם תמליצו לי) הצינורות עשויים מנחושת והדפים מאלומיניום (fins) 3.איזה משאבה צריך בשביל 4 מטר של מים? מגבלת הרעש היא 45dB

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by simla101,

טוב אני בשלבים אחרונים של בניית קירור מים ויש לי כמה שאלות קודם כל: מסתבר שאני לא מוצא את אחת מפלאטות הH שקיבלתי עם הבלוק קירור של TT...האם יש מקום שאני אוכל להשיג (האם למישו מהפורום יש וירצה למכור?)? מעבדות כלשהן שנראה לכם שיש להם כאלה שנשארים מהרכבות שלא צריך? כי הברירה השניה היא לקנות בלוק חדש=\ ולא כזה מתחשק לי להוציא 300 שקל עכשיו. דבר שני...אני בונה בעצמי מיכל. מצאתי מקום שמוכר פרספקס ואני חושב שהם יכולים גם לעשות לי אותו "בצורות" כלומר אני אבקש מהם מיכל במימדים מסויימים בלי גג (יענו קוביה)...חשבתי לשים את המיכל ב5.25 drive bays. יש לי 3 פנויים.מה שחשבתי זה לשים משני הצדדים "מסילות" מפרספקס, המארז שלי (אורורה 3D), שיטת תפיסת הכוננים היא בלחץ ככה שאני אדביק את שתי …

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, כידוע לי, לוח האם שלי (MSI G31M3-F) הינו mATX במחיר נמוך יחסית ונורא משתלם, וזאת חוץ מעובדה אחת שלא ידעתי עליה עד אחרי קניית לוח האם - הBIOS לא מאפשר העלאת VCORE כמעט בכלל, כל שהOC המקסימלי היציב לו אוכל לצפות ינוע בין 3.5-3.6GHZ (תקנו אותי אם אני טועה) כרגע במארז הקטן והג'נרי (אייבורי+מבצע 22"+מחשב ב2200 ) שלי יש מאוורר קדמי להכנסת אוויר, Arctic Cooling Alpine 7 Pro לקירור המעבד, ומאוורר שהוצאתי מקירור המעבד במחשב הישן, שלCOOLER MASTER מאחורה, להוצאת אוויר. כרגע ע"פי אוורסט ALPINE מסתובב על סביבות ה2100RPM וה-COOLER MASTER מגיע ל2400RPM פחות או יותר. המחשב ללא פעילות רבה, טמפ' בסקרין כאן - http://i175.photobucket.com/albums/w144/ripzombie/screenie.jpg הרבה פרט…

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים