עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Nirkaw,

שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? אם לא הבנתם תגידו לי אני אסביר שוב מחדש. אני כמעט בטוח שזה קשור גם לOC שעשיתי. ביצעתי את הOC בתוכנה MSI AFTERBURNING אם זה קשור.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  2. שלום, אני חדש בפורום ונתקלתי בבעיה בזמן OC, אני מנסה לשנות את ערכי המולטיפלייר ואחרי שאני משנה ושומר הוא פשוט מחזיר את זה לערך קבוע של 6. אותו דבר עם מהירות השעון שלהיא 266, אודה לעזרה בנושא. :s05:

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by Oranl,

היי, קיבלתי CM690 חדש אשמח לקבל חוו"דים על הסידור.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  4. בימים האחרונים כשאני משחק במחשב אפילו נגיד nba המחשב פתאום נכבה לי באמצע ולא הבנתי למה פתאום הסתכלתי על הטמפרטורה של הכרטיס מסך והיא הייתה על בין 90 ל110 ....עד היום לא היה לי בעיה איתו יש לו עליו מאוור של zalman נדמה לי והוא היה בטמפרטורה של 50 בערך במנוחה אחרי שראיתי את זה פתחתי את המחשב וניקיתי אבל ועכשיו הפעלתי שוב ושמתי לב שהמאוור עושה קצת רעש בהתחלה הייתי צריך להוזיז אותו כדי שיתחיל לעבוד ועכשיו הטמפרטורה היא 56 במנוחה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by DOGMA,

לOC על קירור אוויר קיצוני\מים סביר, מי מהם יגיע רחוק יותר? וכן אני יודע שזה עניין של מזל, אבל עדיין יש ויש(ה920 יהיה מבאצ' חדש) על ES של I7 אני לא מתכוון להוציא 400 דולר, אבל 250 דולר על מעבד לOC סביר כשיהיה לי זמן להרכיב מערכת לא כלכך בעיה לי להוציא בהתחשב שגם אני במילא אמור להחליף את הC2 שלי בקרוב.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. אז הסיפור הוא כזה לא מזמן חבר שלי ביצעה מחירה של חלקים למחשב מאת איזה חבר שלו החבר הזה קיבל קירור מדגם zalman cpns9500 קניתי את הקירור ממנו בה 15 ש"ח ואמצעי מניעה :spermat: לקירור היו חסרים כמה חלקים (החיבור ללוח אם ) אז איצתרחתי לאלתר וחיברתי אותו בעזרת כמה חותים וברזלים אכשיב יש לי שאלה האם הטמפרתורה נורמאלית והאם אפשר איפושהו לקנות חיבורים ללוח אם

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by carock,

כותרת..

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם המעבד שלי שמצוין בכותרת, בעל TDP של 89 ווואט, ומחובר אליו גוף קירור ALPINE 64 של ARCTIC COOLING, ערכת הקירור הזאת בעלת יכולת לקלוט עד 90 וואט: 1. האם זה גבולי ומסוכן וכדאי לשים גוף קירור אחר או שהוא יעשה את העבודה? לא מתוכנן כרגע OC. 2. האם פריזר 64 מתוצרת אותה חברה יעשה את העבודה טוב יותר? אני חושב לקנות אותו אבל שמעתי שהוא גם די רועש, מישהו יודע משהו על זה? 3. ראיתי באיזה ביקורת באינטרנט שגופי הקירור החדשים של AMD הם בעלי 4 צינורות חום ובסיס נחושת. האם ניתן להשיג את הגוף קירור הזה בארץ או שהוא בא רק עם המעבדים החזקים ביותר של AMD?

• 14 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by SinfuL-,

קניתי היום למחשב החדש שלי את המאורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_633_1406&products_id=10324 אני רוצה לדעת אם הוא יקרר טוב ולא יעשה סתם אור, אני לא מחפש משהו מטורף אלא קירור סביר שיזרים אויר כמו שצריך. למחשב הישן שלי קניתי את הקירור למעבד הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_1560&products_id=12139 אני רוצה לדעת אם הוא יקררטוב ויוריד את המעלות ב-10 לפחות.

• 12 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by SuBeX,

שלום, יש לי לוח ABIT-IC7. המאוורר שעל הNORTH BRIDGE שלי עומד למות וברגע זה הוא עורך מסיבה רועשת מאוד בתוך המארז של המחשב. חשוב לציין שהמסכן כבר בן שלוש שבשנות מחשב זה כמו 40 או משהו ;D איפה אפשר למצוא פיתרונות קירור לNB (עדיף באזור המרכז כי אני גר בת"א) ואיזה קירור כדאי? האם אקטיבי או פאסיבי - זה מחשב ישן והזרימת אוויר בו לא משהו אז האם פאסיבי זה בכלל אופציה שכדאי לשקול עקב הפרט הזה (הזרימת אוויר הדפוקה).

11. יש לי radeon 9800 pro ועכשיו האיוורור שלו חרא אני משחק במשחק המסך ניהיה שחור!!! קיצר עכשיו תקעתי מולו מאוורר שמתחבר לחשמל 220 וולט ואני כבר משתגע מהראש אין לי מאוורר אחר מה אתם מציעים לי לקנות? משהו טוב יחסית למחיר ושלא יעשה הרבה רעש!!! בבקשה!! ואל תגידו לי לחפש למה אני לא מצליח לעשות חיפוש באתר! הדפדפן פשוט חושב שנה ובסוף לא מגיע לכלום

12. Started by Salwaby,

אני חושש שבמחשב השני שלי הטמפ' של המעבד אולי עוברת קצת תגבול כרגע המעבד הוא p4 2.8ghz presscot 800mhz השתמשתי ב speed fan כדי לבדוק טמפ' וזה מה שקיבלתי (קובץ מצורף) התוצאות שם מראות דברים מוזרים , גם ב fan וגם ב temp ואני רואה שם גם איזה אייקון של שריפה שלא מוצא חן בעיניי טמפ' של 1 ו 3 נשארות קבועות פחות או יותר של 2 היא נעה בין 52 ל 56 האם יש סכנה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  13. ? ושאלה נוספת: שאנשים עושים אוברקלוק עם קרח יבש או חנקן. אחרי שהם קובעים שיא הם מחזירים את ההגדרות בחזרה? כי קרח יבש נגמר וצריך לקנות כל פעם חדש. כנ"ל חנקן. תודה 8)

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני אשמח אם תסבירו לי מה פירוש המושג הבא: Water Coolant ומה ההבדל בינו לבין זה: http://www.voyeurmods.com/index.php?action=item&id=1654&prevaction=category&previd=2&prevstart=0 תודה

15. שלום אנשים... המאווררים במארז שלי די רועשים (Compucase CI-6A21), ולפני שאני הולך לקנות מאווררים חדשים של AC (כבר קיבלתי פה המלצות) רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המהירות של המאווררים איכשהו? שמעתי שאפשר להוריד את המתח למאווררים או משהו כזה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה אנשים!!!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. אני מרכיב מערכת קירור מים וקימבנתי משאבה טבולה מחבר הבעיה היא שקוטר המשאבה הוא 3/4" ושאר הרכיבים בקוטר 1/2" ממש אין לי תקציב למשאבה חדשה, מה גם שהטבולה עובדת מצוין ולכן אני מחפש באופן דחוף מתאם צנרת 3/4"-->1/2" (או אפילו יותר טוב: פייה למשאבה בקוטר 1/2") המשאבה היא של חברת Atman דגם AT-107 תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  17. נסיתי דרך הבטריה אני לא מצליח חיפשתי את הג'מפר אני לא מוצא עזרה

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. הכל בבלוק אחד בסביבות 200$ בחו"ל. עם 6400 ב-3.2MHZ הוא מגיע ל-42 מעלות במאמץ במהירות הנמוכה ביותר. תצפו בסקירת הוידאו: http://www.3dgameman.com/content/view/6163/103/

• 13 תגובות
    • 724 צפיות
  19. רוצה לשנות מהירות מאוורר של 6A19 (אחורי) , לוח ga-k8ne . כיצד ?

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. כאשר אני מריץ את תוכנת הCPU-Z על המחשב. E6600 + GIGABITE P965 DS4 במהירות הCORE אני רואה שפעם הוא מראה 2400MHZ X9 266.7 MHZ וכל כמה שניות הוא יורד ל 1600MHZ X6 266.7 ואח"כ שוב עולה השארתי את המחשב דולק כל הלילה. עכשיו פתאום המהירות CORE נשארת על 1600MHZ - קבוע! ????? האם זה נורמלי לDUAL CORE? האם המהירות של הCORE לא צריכה להישאר קבועה במעבד E6600 על 2400MHZ X9? המערכת חדשה ועדיין לא עברהOC. הנה החלון של הCPU-Z - CPU+MEMORY [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Ariel Style,

http://img103.imageshack.us/img103/7629/adsff1.jpg מזה הרכיב שיש בו 56 מעלות? זה דיי מפחיד אותי ופפועלים לי במחשב 5 מאווררים. כ' מסך, לוח אמ [שניהם קטנים מאוד.] מעבד ועוד 2 של 80 מ"מ. וזה 56 מעלות סתם ככה בלי משחק בלי כלום.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. שלום אני רוצה לקנות מאוורים בגודל 120MM שיקררו טוב את המארז, הדגש שלי על ביצועים ולא על שקט ואני קונה מהחנות IQPC. בעיקרון זה 40 ש"ח למאוורר אבל אם יש משהו יותר טוב ביותר כסף אז תמליצו לי גם על אלה. + אם יהיה אפשר לכוון את העוצמה שלהם זה יהיה טוב אבל לא חייב שיהיה את זה. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by zZz.,

alpine 7 lp.. ניסיתי לנקות אותו, ניסיתי למצוא מאיפה לשמן אותו (עפ"י מדריך שלכם) לא מצאתי (מאחורי המדבקיות אין שום ציר חשוף, או פקק לציר חשוף). יהי זכרו ברוך? אם כן, אני זקוק בדחיפות להמלצה למאוורר חדש.. תקציב: 200~ ש"ח מקסימום. מיקום: רצוי ksp קריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik מפרט נוכחי: Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Enclosure Type: Desktop 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo 64 kilobyte primary memory cache 6144 kilobyte secondary memory cache 64-bit ready Multi-core (2 total) Not hyper-threaded Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Bus Clock: 333 megahertz BIOS: Award Software Intern…

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by mtao21,

מעבד+כרטיס מסך במנוחה אז איך המעלות? אגב איזה מעלות אני אמור למצוא במעבד?ותודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  25. ASUS P5Q או GIGABYTE EP45DS3 ? קניתי אתמול מחשב ואני לא יודע האם כדאי להחליף את הלוח לoc (קניתי את הASUS). המערכת היא e8400 קירור ZEROTHERM NIRVANA זיכרונות 4G G.SKILL 1000MHZ 5 CL ספק SEASONIC 500 איזה לוח עדיף? תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים