אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי בעיה שמחשב מאתחל את עצמו עקב טמפ מעבד גבוהה .. הכל התחיל כשמד של אינטל הצביע על טמפרטורה של 88 מעלות וניגשתי לבדוק את הבעיה שהתבררה כרגל שבורה במאוורר בכל מקרה הבעיה תוקנה אך המחשב עדיין מאתחל את עצמו ומציג טמפ מעבד של קרוב ל 170 ... יכול להיות שניקוי של המשחה הטרמית והחלפתה יפתרו את הבעיה או שמדובר בבעיה אחרת ??
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מבחינת דחיפת אוויר ורעש.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי פשוטה אני רוצה לרכוש כרטיס 4850 עם אחד גיגה זיכרון והעניין הוא יותר קוסמטי עד כמה יעיל ה VAPOR -X החדש מול הקירור המקורי שניקרא קירור סטוק?? (שאגב מגיע עם הכרטיסים המקבילים המקצועיים) התכנון שלי הוא לא לשחק אלה להמיר את הכרטיס לכרטיס גרפי לעבודה עם תוכנת שירטוט ולא מעבר.לכן השאלה האם לקנות אותו עם קירור סטוק (שיותר יפה לדעתי - או לקנות אותו עם הקירור החדש.בהתחשב שאני לא אפעיל אותו כמו שהוא אמור לעבוד אל רק בדו מימד או תלת מימד אבל לא במשחקים.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
2 מאווררים בצד מכניסים + 2 מאווררים בגג מוציאים + אחד מקדימה + אחד מאחורה (כולם 120 ס"מ) יתנו נאי מניח טמפרטורות יותר נמוכות מאשר 1 בצד 1 בגג אחד מאחורה ואחד מקדימה ... ההפרש יהיה זניח או ניכר ?
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי קירור sonic tower עם מאוורר 12CM בצד של הסוניק. איפה כדאי לשים מאוורר צדדי שיביא אוויר טרי שיעזור לקרר את המחשב?? באמצע בין העמודים heatsink של הסוניק (אני חושש שזה יהרוס למאוורר השני) או באזור הזכרונות, שיספק אוויר קר למאוורר של הסוניק?? תתיחסו רק לקירור של המעבד ולא של הזכרונות בבקשה, ותודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, כבר פירסמתי את השאלה הזאת בנושא אחר שלי ביחד עם שאלה מרכזית אחרת. לא קיבלתי תשובה, כנראה אף אחד לא ראה את השאלה. יש לי מארז Antec sonata II והוא בא עם מאורר 120MM מאחורה. המאורר די רועש וכתוב על הקופסא של המארז שיש לו 2\3 מודים. Silent mode, gaming mode. נראה לי. עכשיו, איך אני משנה את המודים? חיפשתי בגוגל, לא מצאתי >.<". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני מת לשנות את המהירות של ה-fsb אבל אני לא מצליח בגלל הלוח אין איזו תכנה בשביל זה? או דרך לפרוץ את ההגנה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
alpine 7 lp.. ניסיתי לנקות אותו, ניסיתי למצוא מאיפה לשמן אותו (עפ"י מדריך שלכם) לא מצאתי (מאחורי המדבקיות אין שום ציר חשוף, או פקק לציר חשוף). יהי זכרו ברוך? אם כן, אני זקוק בדחיפות להמלצה למאוורר חדש.. תקציב: 200~ ש"ח מקסימום. מיקום: רצוי ksp קריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik מפרט נוכחי: Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600) Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Enclosure Type: Desktop 3.00 gigahertz Intel Core2 Duo 64 kilobyte primary memory cache 6144 kilobyte secondary memory cache 64-bit ready Multi-core (2 total) Not hyper-threaded Board: Gigabyte Technology Co., Ltd. G41M-ES2H Bus Clock: 333 megahertz BIOS: Award Software Intern…
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מחפש קירור מים יותר טוב מהקירור אוויר של Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 וה Thermalright VGA Cooler V1 עד 1000 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
??? תודה.. עריכה: מבחינת קירור אוויר..לא גז ולא מים.
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז קיבלתי סוף כל סוף את המחשב החדש (מפרט בצד). OC למעבד בדרך התחלתי עם OC לכ. מסך שצריך עפ"י מה שכולם אומרים להגיע לOC יפה חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למשהו כרגע אני משתמש בתוכנה שמקבלים עם הכ. מסך Catalyst Control Center הבאתי את הכרטיס בשלב ראשוני למהירות של XT אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הטפ' המומלצות ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לבדוק טפ' (אני מאמין שמה שיש ב Catalyst זה לא נכון לגמרי) ובאיזו תוכנה לבדוק את הכרטיס תחת עומס. כרגע הכרטיס עומד על 56 מעלות במנוחה (לא יודע איך לבדוק תחת עומס) תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס, והמאוורר שלו רועש ב1% כמו 20%. כדי להפוך אותו לשקט יש אפשרות בלי קניה של קירור? ואם אין ברירה, אז איך ה-arctic cooling accelero twin turbo? אם אני רוצה שליטה במאוורר שלו, אני אצטרך לחבר אותו לחיבור PWM של הלוח אם? אני יעשה לו OC קל. רק עכשיו הפעלתי את המחשב, לכן הוא יחסית קר. בדרך כלל, המעבד במנוחה על 34(אין oc) ובמאמץ 49 (בדקתי מאמץ עם occt 3.01). הכרטיס מסך במנוחה 35 ובמאמץ 80(כנ"ל) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מארזים נחמדים, למודרים המתחילים (או העצלנים) וגם הבטחתי היטסינק מעניין ל כרטיס מסך,שימו לב לheatpipe
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי, רכשתי מארז זה : CoolerMaster Media 260 (RC-260). שגובהו כ8.9 ס"מ סך הכל, כלומר יש בערך כ6-6.5 ס"מ לקירור למעבד. מה דעתכם ? המליצו לי על AC Freezer 7 LP שנראה נחמד, לדעתי גם אחד הזלמנים יכנס, לא ? אשמח לעזרתכם. חן
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
קניתי ASUS TI4200 וב OVERCLOCKING הגעתי ל CORE 305 ו MEMORY 650 יציב לחלוטין (לא ניסיתי יותר מזה לבינתיים) יש לי DURON 1000 (במקור 750 ;D) ושאלתי היא האם בגלל שהמעבד שלי חלש יחסית הכרטיס תמיד יהיה יציב בגלל שהמעבד לא דוחף את הכרטיס למיגבלות או שאני אקבל את אותה תוצאה ב OVERCLOCKING גם עם מעבד חזק
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ל-OC כולם ממליצים על ה P4B533 ורציתי לדעת מה מצבו של ה P4S533 ב-OC מכיוון שה-4S533 תומך ב-DDR333
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה מסומן לי temp1 temp hd temp2 temp3 עכשיו את ה2 ואת 1 ואת הכונן אני יודע...שזה הם...אבל ה3 אני לא יודע למה הוא שייך ולפעמים הטמפרטורה של ממש גבוהה ואני לא יודע למה זה שייך בבקשה תעזרו לי, בביוס יש לי רק מעבד ומערכת אבל בתוכנה מופיע לי ב3 משהו שאני לא יודע מה הוא.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד מאורר אבל אין לי מקום על הלוח אם כדי לחבר.. יש דרך אחרת לחבר?? דחוף!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות חדשים לאוברקלוק כתחליף לזכרונות הרגילים והישנים שיש לי, שלפני שלוש שנים שקניתי את המחשב עלו לי המון. אני לא כל כך סגור איזה נפח כדי לי לקנות 4 או 8 ג'יגה, אני צריך את זה לתכנות שימושים רגילים ומשחקים ברמה בינונית. האוברקלוק הקיים שלי היה בסביבות ה-40% כיוון שלא רציתי להעמיס על הזכרונות (הם בלי קירור) בזמן האחרון המחשב שלי סבל מפריזים, עשיתי כמה בדיקות מאמץ לזיכרון וכנראה הם הגורם, הורדת האוברקלוק פתרה את הבעיה. * הבעיות היו למשך חודש מאז הורדת האוברקלוק (כבר חודשיים) אין בעיה. יש לי שלוש מאווררים של Scythe "S-FLEX™" S-FDB 120mm Quiet FAN אחד מהם על הקירור למעבד thermaltake ultra 120 extreme * יש לציין שיש לי 3 הארדיסקים במארז, אחד מהמאווררים משחרר אוויר …
-
- 12 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
-
-
קניתי מאורר חדש למעבד ועדין יש לי 52 מעלות.מאורר גדול על דלת המארז יכולה להוריד?
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה שאסור בשום אופן לעבור? מה המתח המקסימלי שבטוח לשימוש 24/7?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-