עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אהלן חברים,המפרט של המחשב שלי היא: DUAL CORE 3.40 GHZ ASUS P5LD2-VM SE 1024 MB DDR 2 533 ASUS GEOFORCE 7300 GT 256 MB DDR 2 PCI EXPRESS-עשיתי לו OC רציתי לדעת כמה דברים: מה דעתכם על המפרט הזה למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X?את FS 2004 הוא מעלה לי על 35 פריימים שזה מעולה,את FSX DEMO הוא נותן לי 27 פריימים אבל לדעתי זה לא יספיק כי זה רק הדמו. אני זקוק לעזרה בקשר לביצוע OC.קראתי את המדיך באתר על OC,הדפסתי אותו,קראתי ושוב קראתי אך לצערי כל הפונקציות שקיימות בBIOS שעל אותו מחשב מבוצעת ההדרכה,שונה מהBIOS בלוח אם שלי... לדעתי להרבה מאוד אנשים יש את הלוח אם הזה,ורציתי לשאול כיצד לבצע טוב את הOC?אני נכנסתי בADVANCED שם בJUMPERFREE CONFIGURATION ושמה יש לי אפשרות DRAM FREQUNCY,שם יש…

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. כמה ה CORE1 והCORE2 צריכים להיות במאמץ מקסימלי בOC יעני מה המקסימום שלהם?(E6300) אני יודע ש20 מעלות למעבד עצמו זה מצויין (קירור סטוק ד"א) ומה זה GPU Ambint אשמח אם תגידו לי גם מה הטמפרטורות של כל דבר שהן כבר לא מומלצות , אני יודע שמעבד לא צריך לעבור את ה60 במאמץ , והכרטיס מסך (GPU) , את ה90 שוב תודה...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nimrod_va,

יש ברשותי כרגע לוח אם של ASUS PSB-V אולם כל הסדרה של לוחות אלה לא תקינה עם בעייה הביציאות קול ובשליטה על המאורר.יש ברשותי מעבד E6300 וזכרונות CORSAIR XMS 1024MB 800MHZ 512 X 2 CL5 וקירור סטוק ומארז של קומפיוקייס עם ספק כוח של HEC. בכל אופן יש לי אפשרות להחזיר את הלוח ולקחת משהו אחר במקום. 1.השאלה היא איזה לוח מומלץ למטרת אובר קלוקינג ברמת מחיר של עד 950 שח כולל כרטיס מסך? 2.ועד שאלה!! האם אני יכול להתקים זיכרונות 800MHZ כאשר הלוח תומך עד 677? 3.והאםבאובר קלוקינג כאשר ממהירים את הזיכרונות מעבר לתמיכת הציפסט הלוח יתמוך בזכרונות?

• 13 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/zalman-scythe_11.html נינג'ה מאכזב וביג טייפון מככב.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  5. Started by XMB,

כשאתם אומרים יחס 1:1 או 3:4 , קראתי את המדריכים באתר אבל לא הבנתי מז"א יחס , בין מה למה ומה טוב מה רע , זה קטע מסובך... וכשאתם אומרים מכפלות למה אתם מתכוונים? תודה על העזרה וסליחה על הטיפשות...

6. יש לי כמה בעיות ב OC אני לא מצליח לעבור את ה 400 באס אין לי את האופציה לשנות מתח מעבד, למי שיש את הלוח יודע איך משנים את זה ???? הזכרונות אמורים להיות 4-5-4-15 אבל בפועל המחשב עולה רק עם 5-6-6-18 יכול להיות שזו בעיית מתח ??

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by Bear Cub,

המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה. תודה.

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Bear Cub,

המאוורר שבא עם המארז עושה רעש עצום. כשהפסקתי אותו אז אני לא שומע שום דבר מהמחשב כמעט לחלוטין! המאוורר בגודל 12 ס"מ. יש דגם של מאוורר שאפשר להחליף אותו שיהיה שקט ואיכותי? אין לי מושג מה הטווח מחירים אז תגידו לי בערך. האם יש בעיה להחליף את המאוורר ידנית? זה מאוורר שמוציא אוויר אם זה משנה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מאוורר שומתקן על הדופן של המארז שלי.. רציתי לדעת אם עדיף שהוא יכניס אויר פנימה (יש לפניו מין פילטר כזה כדי למנוע שלכלוך יכנס) או שעדיף שהוא יוציא אויר מהמארז... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by Sex$Booster2007,

היי, רק רוצה לדעת מה טווח הטמפרטורות הבטוחות לכרטיס מסך זה? 7600GT הוא אצלי ב40-41 אידיאלי ו51-55 מקסימום בעומס עם הקירור הרגיל שבא עם הכרטיס מבית GAINWARD הכרטיס בOC 620\1520 רק רציתי לדעת לאלה שהמהירו כרטיס זה עד כמה ניתן להגיע עם קירור סטוק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Konst1988,

שלום. אני מעוניין לנסות להמהיר את המעבד שלי, לא יותר מדי, פשוט לנסות להבין איך התהליך הזה עובד, ואולי לקבל גם שיפור בביצועים בלי להחליף מערכת קירור. פשוט לא מזמן החלפתי מאוורר, ולפי הביוס, הטמפרטורה של המעבד היא על 33-34 מעלות, אז אני חושב שיש איזה פוטנציאל. הבעיה היא כזאת: אני חיפשתי בביוס דברים קשורים לזה, אבל הדבר היחיד שמצאתי שהיה קשור זה CPU PNP. נכנסתי לשם, אבל הכל היה נעול, LOCKED, אפור כזה, בלי אפשרות לשנות כלום. לוח אם: P4VXASD2. בחוברת שלו, בתרשימים שמראים את הביוס, זה כן מראה את האפשרויות האלה מופעלות, אבל אצלי הם לא.. מה לעשות? נ.ב. אני לא מבין בזה כמעט כלום, אז בלי מושגים מפוצצים. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  12. אני מחפש בפורום מדריכים קורא כתבות ועדיין לא הבנתי איפה אני מוצא אם ב AMD Athlon XP 2500+ המכפלות נעולות [BARTON]. ואיך אפשר להעלות אותם?! :S:S:S:S:S תודה.

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  13. מבקש עזרה בבחירת קירור למערכת הזאת (ל-OC) מבלי לשנות את המוצר הנקנה (מבלי להחליף מאוורר או משהו כזה). 1. מה עדיף מבחינת ביצועים? קירור אויר איכותי או מערכת קירור מים פשוטה יחסית? לאיזו מהירות מעבד יציבה אני יכול להגיע עם זה ועם זה? 2. מה משתלם יותר מבחינת עלות/תמורה מבין שני הסוגים? האם מחיר כפול (600 בערך) של מערכת קירור מים יצדיק את המחיר וייתן שיפור ממש משמעותי לעומת קירור אויר (300 בערך)? 3. וכמובן הצעות לסוג הקירור שלדעתכם עדיף (ושהכי מתאים למחשב זה)

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  14. Started by HiTiT,

יש לי את הbios הזה: Award BIOS Type :Award Modular BIOS v6.00PG ואת הלוח אם הזה: Gigabyte GA-7S748 איפה אני מוצא לו עידכון? ואיך אני מעדכן אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by vipnisim,

אחרי קצת משחקים זה הגיע לזה איך אני ממשיך מכאן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  16. שמתי לב(מפרט כתוב) שאני מצליח להעלות את הזכרונות הרבה יותר מהליבה,כלומר הליבה מגבילה אותי מהר יותר מהזכרונות. השאלה שלי היא מה נותנים המהרת הזכרונות לביצועי הכרטיס במשחקים? ועוד שמתי לב שהורדת הליבה מעט מאפשרת לי עוד להעלות את הזכרונות. העלאת מתח מהביוס לכרטיס מסך מעלה מתח לליבה?לזכרונות?או לכלל הכרטיס?

17. יש לי התלבטות דיי רצינית אני מוכן להשקיע עד ל 300 ש"ח עשיתי סקירה באתר ובעוד כמה אתרים וכמו שהבתני : Tuniq Tower Arctic Cooling Freezer64 PRO Ninja נעים באותו טווח מחירים, והביצועים לפי מה שהבנתי דומים.. מה אתם ממליצים לי? יש לי AMD Athlon X2 4200+ AM2 מטרה: לעשות אוברקלוק לא כל כך רציני משהו בסביבות הלהוסיף עוד כ 800-900MHZ אפשר לקפוץ לטווח ה 330 שח... תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Slash87,

יש לי מעבד PENTIUM D 830 החום שלו מגיע במאמץ עד 80 מעלות...<צלזיוס כמובן> שמתי עליו מעיין מאוורר קירור שנתנו לי<יותר טוב מהסטוק של אינטל> אין לי מושג מה לעשות... יש המלצות לפני שאני קורא למכבי אש???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by dlogan,

אמרו לי שאוברקלוק מקצר את חיי החומרה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by lmlm,

יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. הספק מתחמם אחריי כרבע שעה משהו כזה ויש ריח של משהו שרוף! מה לעשות אולי אין אוורור(נ.ב. זה רק מלפני כמה ימים התחיל פתאום! סתם!) דחוף!!!!!!!!!!!!!! תעזרו לי.......... :s05:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. המפרט בקיצור: E6600, P5B DLX, NINJA, P180, CROSAIR XMS2 DDR2 800MHZ CL4 בחדר ממוזג + מארז פתוח. OC בקיצור: FSB-400MHZ, DDR2-800MHZ-4-4-4-12, CPU-3600MHZ-X9 VMEM=2.1V VCORE=1.35V טמפ' במנוחה - 53 מעלות. ברגע שאני מפעיל STRESS TEST באמצעות EVEREST המעבד מגיע ל-65 מעלות ב-50% ומתנתק ב-100% עם 84 מעלות (אלא מה ). עם VCORE נמוך יותר הלוח כבר לא מגיב. מה קורה כאן? הרי ראיתי המון מקרים של OC למערכות דומות שהיו כבדים וקרירים יותר. אשמח ליעוץ מהממומחים כאן. תודה, TMP

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by יניב51,

ראיתי תוצאות טובות של אנשים עם מוד עיפרון, חשבתי אולי גם לי זה יעזור ב OC... השאלה שלי היא: במידה ומשהו לא הולך טוב בזה וקורה משהו לכרטיס (לפני ביצוע אובר - ז"א לפני כל זה אני מחזיר אותו למהירויות סטוק ) יש מצב שעולים על זה דרך האחריות שיש לי? ( כרטיס של לידיטק ) אשמח אם תענו לי (:

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by TAsraf,

יש לי את הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1900 GT והקירור הרגיל לדעתי לא מספיק (מאמץ 75 מעלות) איזה גופי קירור אתם ממליצים תקציב 100/200/300 ש"ח תודה רבה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות

דיונים חדשים בפורומים