אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי XP 1700 ולוח vtx-h+ של ג'יגבייט. העניין הוא שע"פי הסנסור שעל הלוח הטמ' של המעבד עולה ל-60 מעלות כמה דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, וב Full Load היא מטפסת עד 74... ואז במנוחה יורדת ל65. נראה לי מוזר, אז חזרתי לחנות והמוכר\טכנאי טענו שהמעבדים של AMD מתחממים וזו טמ' נורמלית, ישראל היא ארץ חמה בלה בלה בלה. לא הסתפקתי בזה וביקשתי שילחו את המעבד ליבואן בצירוף התלונה שלי. עד שאקבל תשובה\מעבד חדש אני אשמח לדעת אם זו באמת טמ' עבודה נורמלית למעבד הזה?? (המחשב היה יציב לגמרי, בלי התרסקויות) אני משתמש בקירור הרגיל של המעבד ובמארז 2 מאווררים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כך ערכתי את הביוס נתתי לליבה מ 3.7 ל 4.5,אז לפני שאני שולח את הכרטיס שלי לסטלה של מתח, רציתי לדעת איך עבר הbios mod שלכם.... הבנתי שזה מקצר את אורך חייו במיוחד בסדרה של ה6800 ולמרות שלא העלתי בהרבה,סביר להניח שזה מקצר בקצת. אז אתם מוזמנים להגיב ולשתף מנסיונכם..........
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הספק 430 של אנטק אך הוא חסר במלאי ויכול להיות שהוא יגיע רק בסוף החודש מצד שני יש את הספק של טרמל טייק שאני לא יודע איך הוא לאוברקלוק אז אשמח לכמה רעיונות מה לעשות תודה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אם כן... איך ? יש מדריך ? מה לעשות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות AMD xp 2800 איזה מאורר לדעתכם אני צריך לקנות ? כרגע לא מתוכנן OC והוא מיועד בעיקר למשחקים תקציב בערך 180 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
משום מה יש לתוכנה בעיות להתחבר לרשת, ואני רוצה להפעיל אותה במחשב ללא חיבור לנט, איזו תוכנה מומלצת מלבדה? תודה מראש naorai ;D
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם יש תכנה שכן מאפשרת?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asrock P4i65G מעבד 3GHz.... כל שינוי כל שהוא בביוס והמחשב לא עולה... משנה את ההגדרות של הבאס למנואל במקום אוטומטי גם אם שניהם על אותה מהירות (200 FSB) המחשב לא עולה.. רק אם אני מחזיר את ההגדרות לdefult אז המחשב עולה... אם לא לא משנה מה המחשב לא עולה.... יש משהו שאני מפספס?? אולי יש נעילת לוח או משהו דומה כי כל דבר אחר שאני עושה כמו להוריד מחלקים ולהעלות ל201 FSB זה לא נותן לי!!... מה לעשות.??? יש לי קירור מעולה!.. SAMURAI Scythe ככה שזה לא בעיה של חימום.....
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה יותר טוב ? הכוונה לקירור ... TT V1 Vs. SunBeam Tuniq Tower 120 מי יותר טוב ? הכוונה בקירור .. כי אני מתלבט .. אני קונה קירור למעבד .. =]
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי hd4850 של sapphire , גרסת הסטוק - אני מעוניין לעשות אוברקלוק רציני בשבילו..איזה קירור מומלץ לקנות לו ? הקירור שבא איתו לא כל כך יעיל.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לאחר זמן לא מועט של חברות כאן באתר, החלטתי לבצע OC למעבד שלי. לא בצעתי אף שינוי למערכת הקירור הקיימת. העליתי את ה-FSB כרגע ל-120. המהירות עלתה ל-2.16G . מהירות הזכרונות עלתה אף היא. המערכת כרגע נראית יציבה לחלוטין. טמפרטורת מעבד 37-36 מעלות. במבחן burn in של Sandra שחזר על עצמו 5 פעמים הטמפרטורה עלתה ל-45 מעלות. מספר שאלות לי: 1. האם זה תקין להשאיר כך את המעבד קבוע על OC ללא כל סיכון - עם שמירה על מערכת יציבה? 2. מהו גבול הטמפרטורה המסוכנת למעבד? 3. האם כדאי להמשיך ולהמהיר את המעבד גם ל-FSB של 133 ? 4. האם ניתן להשאיר את המערכת כך ללא קירור נוסף? 5. האם יש צורך להעלות גם את ה-Vcore ? 6. האם העלאת המהירות שנוצרה של הזכרונות בטוחה להם? תודה רבה על המידע.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
GIGABYTE PCI Express 2.0 x16: ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 החלפת קירור? אם כן, איזה? יכול להיות גם שהבעיה היא אחרת? מה לבדוק? איך?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי Radeon 9500 pro צרבתי לו מחשב את הביוס כדי שיהיה אשר לעשות לו OC אבל לפני שאני עושה אני רוצה להדביק לו גופי קירור על הזיכרונות. הבעיה היא שאני לצליח למצוא שום דבר מתאים. אולי מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות כאלה ? ( רצוי מאוד בארץ ) תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני משחק בTACTICAL OPS שזה משחק רשת עם רמת גרפיקה בערך כמו של קאונטר סטרייק והכרטיס מסך בלי אוברקלוק ובלי כלום ואני שומע את המאוורר רועשש מאוד אני יוצא מסתכל באוורסט הוא היה על 101 מעלות חום!!! ולפני זה לא קרה לי דברים כאלה במשחק הזה מישו יודע למה זה קורה? אגב יש לי כרטיס HD2900PRO וב3DMARK06 ובקריסיס הוא מקסימום 80 מעלות חוםם!!!
-
- 6 תגובות
- 460 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1114604750,58367, איך אפשר לדעת שזה נכון?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי! הנה המפרט: Abit AW8 Intel D805 2.66Ghz Dual COre BFG Nvidia 6600GT OC 128MB Pci-E 2X PQI Turbo DDR2 677Mhz. Creative Audigy 2 ZS. את המערכת האצתי כבר ל FSB 166 שזה אומר מעבד ב 3.33 Ghz. הזכרונות עובדים ב 667 בגלל ההמהרה. הכרטיס מומהר כבר ל 525Mhz ע"י החברה. רציתי המלצות להמהרה נוספת ותגובות מאנשים עם הכרטיס הזה (אפילו לא OC) לתוצאות שאנשים השיגו... כמו כן בעניין הצינורות וכל מה שמסביב. תודה מראש! הנה כמה תמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי ! אני מחפש ריאובס שיוכל להחזיק את הטורנדו 92 מ'מ שלי אפשר להציע גם מוצרים שלא נמצאים בארץ , אני במילא הולך להזמין כמה דברים מחו'ל ..
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מצאתי שיש ביקורת על Zalman FS-ZV9 ומוכרים את הדגם הזה בכמה מקומות בארץ לעומת זאת באתר של Zalman אין דגם כזה עם S מישהו אולי יודע מה הבלבול הזה שיש ברשת?
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רציתי את עצתכם בנוגע למעבד שלי, מדגם E6300, בן כשנתיים וחצי. הטמפרטורה המקסימלית המומלצת על ידי היצרן היא 61, לפי מה שראיתי באינטרנט. אתמול ניקיתי את המאוורר ( מקורי של אינטל ), ולמרות זאת, עקב הימים החמים, הוא מגיע ל - 58-59 מעלות, וזאת בלי שאני מאמץ אותו יותר מדי ( רק אינטרנט, לא רוצה לחשוב מה יקרה אם אני אפעיל משהו כבד יותר ). איך אני יכול לקרר אותו ? האם יש דרך להגביר את קצב הסיבוב של המאוורר ? ( יש לי לוח אם של ASUS מדגם P5LD2-SE ). רק לצורך השוואה, בימי פחות חמים מהיום, ב - "מנוחה" הטמפ' נעה בין 48 ל - 52, עכשיו ב - "מנוחה" זה 56...
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ובטעות שברתי את הקליפסים של הקירור שמגיע אם הסלרון BOX יש לי סלרון 3.06 775 קניתי גוף קירור של deppcool בשם ROBOT 775 והוא אם 2 HTAT PIPES מכול צד נחשות שמתי את המשחה שלו ומרחתי ושמתי את הגוף קירור חברתי את הקליפסים וזה יציב בדקתי את הטמפרטורה והיא 54 ללא מאמץ מטורף (בביוס וגם בתוכנות זו הטמפרטורה) יכול להיות שהלוח מזייף?(כי בלוח הקודם אם סטוק זה הראה לי 40-45 כי הקירור הזה בא אם צלעות מאלומניום ובסיס נחושת וצינורות נחושת תמונה: ואם צריך לנסות עוד פעם הביאו טרמית ספייר לבנה בתוך שקית שקופה
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
רק אתמול פרסמנו ידיעה על יכול פתיחת המכפלות במעבדי אינטל מתוך הביוס ועכשיו מגיעה התגובה של AMD או ליתר דיוק ע"י אתר לקוד פתוח בנושא OC ומבחני ביצועים - CPU RightMark. כפי שידוע לרובכם מעבדי ה - Athlon64 היו בעלי מכפלות פתוחות מאז ומעולם ותמיד היה ניתן להיכנס לביוס ולשנות את מכפלת המעבד מתוך הביוס, ובכך בעצם להצליח להעלות יותר את ה-FSB. עד עכשיו נשלטה פונקציה זו רק בעזרת הביוס, התוכנה הבאה מאפשרת שליטה מלאה על המכפלות דרך ממשק Windows (כמו כן מאפשרת התוכנה שינוי מתח המעבד - גם כן דרך ה- Windows). שינויים אלו מתאפשרים הודות לפונקציות הקיימות במעבדי Athlon64 המאפשרות הורדת מהירות במצבי מנוחה או עיבוד נמוך (פונקציה הנקראת גם Cool´n´Quiet). הורדת התוכנה : http://cpu.rightmark…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עך גוף הקירור הזה? Thermaltake DIY PIPE101
-
- 6 תגובות
- 457 צפיות
-
-
האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה החל המחשב להשמיע רעשים מוזרים, כנראה מהמאווררים. שאבתי אבק וניקיתי ככל יכולתי. האם ישנם עוד דברים שאני אמור לעשות? האם זה יכול לפגוע באיזו שהיא צורה בתפקוד המחשב או חלילה לגרום לבעיה גדולה יותר? ישנו המאוורר של המעבד, של כרטיס המסך, בלוח האם ישנו עוד מאוורר שלא ברורה לי מטרתו, ומאוורר נוסף ליד הדיסקים הקשיחים. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב המאוורר פועל (קסם!) אבל אחרי כמה זמן הוא מפסיק לפעול... חבר אמר לי שהוא מפסיק לפעול אם המעבד קר (20 מעלות בערך). איפה אפשר לבדוק באיזה טמפרטורה המאוורר מפסיק לפעול ואיך משנים את זה? יש לי מעבד e6550, איך אני בודק את הטמפרטורה שלו ומה הטמפרטורה שהוא אמור להיות בה (ברגיל וזמן מאמץ)? הבנתי שיש תוכנות לבדיקה אבל יש הפרש של 10 מעלות בין התוצאות שלהן (cpu temp ועוד שניים ששכחתי את השם שלהם)... איזה תוכנה מראה את הטמפרטורה (ואיזה תוכנה משקרת?! חחח סתם) אהה ונזכרתי שבדיסק שמגיע עם הלוח אם יש תוכנות למאוורר, I-cool ואת easy tune center (אני יודע שזה לא למאוורר אבל יש בו גם דברים של מאוורר.. נראלי) התכנתי את שתי התוכנות... ולא הבנתי מה לעשות איתן. התוכנות לא י…
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-