עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lidani69,

המעבד שלי הגיע כבר ל79 מעלות (PENTIUM D 930על לוח P5WD2-E PREMIUM). זה עם הקירור המקורי והלא יעיל כמובן... אני מעוניין לקנות לו קירור חדש וחזק (חשבתי על TERMALTAKE BIG TYPHOON) שאלתי בKSP ואמרו לי שאני לא יכול להרכיב אותו אצלי כי צריך מארז FULL TOWER או משהו כזה ושלי ATX אם אני לא טועה..... אם אפשר איזה הסבר קצר והמלצות לגבי אמצעים לקירור המעבד בכיף.... ותודה מראש...

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by nahum8,

^השאלה למעלה, האם SCCELERO S1 מתאים ל-260GTX? האם כדאי להרכיב אותו? הכרטיס המדובר: ZOTAC 260GTX

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by nahum8,

האם ACCELERO S1 תואם ל-4890, והאם כדאי בכלל להחליף לו את הקרור? הכרטיס המדובר SAPPHIRE 4890.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by STi,

שלום חברים, בשעה טובה שדרגתי לi5, יש לי כרגע את הקירור סטוק של אינטל ויש לי את הmugen 2 מהמחשב הקודם.. לפי מה שידוע לי הmugen מצויין ואשמח לנצל אותו.. ראיתי שיש קיט של התאמה לתושבת 1150 אבל לא מצאתי מקום בו מוכרים את הקיט או פיתרון אחר, אשמח אם תתנו לי כיוון תודה

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. כידוע הכרטיס הזה פולט המון חום בשל מהירות הזכרון הגבוה וכו' מערכת הקירור המקורית מאוד מסיבית וגדולה והכי חשוב פולטת את החום מחוץ למארז האם כדאי להחליף את המערכת הרגילה באמצעי קירור אחר? יש המלצות מסויימות למאוורר כדי להוריד את החום באוברקלוקינג? האקסלרו X2 פחות טוב מהמערכת המקורית בהורדת הטמפרטורה

• 3 תגובות
    • 424 צפיות
  6. שלום רב. האם הקירור הישן שקניתי מזמן יתאים ללוחות החדשים של AMD AM3 ואינטל 1155 והאם הזקן יספק את המעבדים החדשים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by matan007,

הזמנתי לפני יומיים מאווררים מ EBAY למארז שלי. סה"כ בנוסף לשני המאווררים שהגיעו עם המארז (140+120) שהם שקטים ואיכותיים, ייתוןוספו עוד שלוש של 120 שקניתי שהם לא שקטים במיוחד מטבע מחירם וחוסר המותג. זה לא כל כך משנה לי במהלך היום אלא רק בלילה שאני מורידים דברים וישן! יש שני פתרונות אפשריים לדעתי עזרו לי להחליט: 1)יצירת מנגון שפשוט או יכבה או ידליק את כל 3 המאווררים הנוספים ע"י מפסק או משהוא דומה. 2)קניית בקר לו יש כמה מגבלות שתכף אני יגיד. הערות: 1)לגבי אופצייה 1, יש לי נסיון באלקטרוניקה וכמובן מבחינה מעגלית אין כל כך מה לעשות פה! אני רק שואל איפה אני ישים את המפסק הזה כך שיישתלב יפה או אם למישהוא יש פתרון יצירתי? 2)לגבי אופצייה 2, הבעיתיות היא בשל כמה סיבות: התקציב שלי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. יש ברשותי הבלוק קירור הזה ורציתי לשים אותו על הלוח שלי , פירקתי את הבלוק הישן ולתדהמתי גיליתי שהחורים על הלוח לא תואמים לחיבור של הבלוק החדש . עכשיו אני בבעיה ולא יכול לחבר אותו ולא יודע מה לעשות , אולי למישהו היה ניסיון עם זה או שיודע איך אפשר לאלתר איזה משהו. הגוף קירור נקנה בחו"ל והובא כמתנה אז שאין אפשרות להחליף ...

• 14 תגובות
    • 658 צפיות
  9. בוקר טוב.. יש לי את הלוח הנל GA-P35C-DS3R בשילוב עם Q6600 ו 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 1066Mhz ואני מאד מרוצה.. (מפרט 1 בצד ימין) אך לאחרונה הזכרונות נדפקו לי ובעל החנות הציאה לי אם אני רוצה לקחת DDR3 (כי יש לי בלוח) ולהוסיף את ההפרש או לקבל חדשים מסוג DDR2. אני יודע שאין הרבה הבדל בין DDR2 ל DDR3.. אבל השאלה שלי היא כזו אם אני יחליט על נגיד DDR3 1600 הלוח יוכל להגיע למהירות כזו עם OC? כי לפי מה שרשום באתר זה מקסימום עד ל 1333... לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2749 תודה לעונים!

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  10. זה המעבד שאני יקנה השבוע כנראה בגרסא ללא מאוורר מקורי ועדיין לא סגור איזה קירור תלוי כמה יצא לי המפרט . הקירור יהיה או הפרייזר 7 באיזור ה120+- או המוגן 2 באיזור ה200+ . כאמור המעבד דיי חזק אבל בא בתדר של 2.8 לא שזה נמוך פשוט הבנתי שהצריכת חשמל שלו נמוכה ויחד עם זאת גם הוא לא מעבד חם ולכן יש בו פוטנציאל נחמד לOC טוב . השאלות שלי הם כאלו : 1. איזה לוח הכי זול שתומך בתושבת 1156 של ג'יגה בייט יתאים מבחינת אופציה לOC ? 2. לא יודע אם זה הכי מתאים לשאול כאן אבל במידה ואני עושה OC האחריות יורדת ? אם כן יש דרך להחזיר את הOC למצב ראשוני וככה לא יראה שהמחשב עבר OC ? 3. איזה קירור הכי עדיף מבחינת התקציב ומה השוני בין הקירור ההוא לבין הקירור סטוק ? ומה ההבדל בין הקירורים שכתבתי למעל…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד amd athlon2 X4 620 , ויש לי מאוורר ישן (מלפני כ4 שנים) של הathlon64 3000+ הישן שלי. המאוורר הוא AC freezer 64- נדמה לי הראשון מהסדרה שיצא. האם לדעתם אפשר להסתפק בלקנות משחה תרמית חדשה ולשים אותו, או שעדיף מאוד לקנות קירור חדש טוב יותר? לא מתוכנן OC, והמארז הוא collermaster HAF 932. תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by crovei,

שלום.. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (P4 3.2 512 ram) וכמובן שפירקתי לגמרי את כל המחשב הישן, לקחתי הארד דיסק אחד, כונן, מגירת קיררור להארד דיסק וכמובן מאוורים.. הקטע הוא שנשאר לי מאורר אחד (80 מ"מ) ואני רוצה להתקין אותו בצד המארז.. (על הדלת..), הבעיה היא שיש שם מקום למאוור 60.. איך אני יכול בכל זאת להבריג (או לחבר בכל צורה אחרת..) את המאוורר לשם?.. ומה עדיף?.. שיוציא אוויר או שיכניס?.. (אם צריך תמונה אני יכול לצלם ולעלות..) תודה מראש ומצטער על הכותרת.. (זה בכלל לא סלוט.. אבל לא ידעתי איך לנסח את זה יותר טוב )

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Asaf.Y,

ערב טוב, היום קיבלתי את המאוורר NeonCooler7-BL של GigaBite,וגיליתי שהוא מתאים ל: AMD Athlon XP 3200+/Semperom all series. ברשותי מחשב Pentium 4 1.4 GHZ עם לוח של Intel d850GB. האם ניתן להרכיב את הסינק החדש על הלוח הזה? מצורפת בזה תמונה מ-cpuZ. תודה מראש לכל מי שייעזור לי,המשך ערב נעים לכולם. אסף. עריכה: צירפתי גם תמונה של המאוורר+הסינק.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  14. Started by Guy950,

היי, לפני כמה חודשים החלפתי את קירור המעבד שלי ויחד איתו החלטתי להחליף את אחד המאווררים במארז שנהיה חלש עם הזמן. העניין הוא שהתבלבלתי קשות ובמקום להזמין Noctua NF-P12 הזמנתי את הדגם Noctua NF-F12. כן, מחיר פי 2 ולא שמתי לב לזה בזמן ההזמנה הבעיה במאוורר החדש שהוא מגיע עם חיבור 4 פינים ולא חיבור 3 פינים כמו שציפיתי שיהיה ואני לא מצליח למצוא בארץ מתאמים לכך. רציתי להזמין באיביי אבל רציתי לוודא קודם איתכם - אני צריך לבדוק התאמה של מתח וכו'? אני מבין שהמאוורר הזה צורך יותר? את המאווררים אני אגב מחבר לבקר שמגיע עם Fractal R4.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. מצאתי Danger Den Copper TDX Block for AMD Athlon 64 754/939/940 במחיר טוב... רק שאלה אחת לגבי הצינורות והמשאבה - האם הם צריכים להיות מותאמים לבלוק? אם כן איזה דרישות אני חייב לבקש מהמוכר כשאני קונה משאבה/צינורות? מפרט: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 Includes: Complete Block Assembled with Top and O-ring 100% Copper 110! #1 Accelerator Plate High Flow 1/2" or 3/8" OD Fittings Stainless Steel Hold Down Machined Lapped and polished beyond 1200 grit Pressure tested before shipment to 85psi רעיון נוסף: במערכת קירור המים שלי אני בונה מיכל מים גדול מספיק (10LTR) בשביל לחסוך ברדק של רדיאטור. האם לשים בתקרת המיכל מאוורר 120 מ"מ זה יעיל או שמא הכמות מים תקרר מאליה ומאו…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by A.Z.P,

היי, צריך היום לאסוף את לוח האם והמעבד (12400F) ולא חשבתי על עניין הקירור לפני כן. לא הצלחתי למצוא מידע באתר של היצרן לגבי רכישת מתאמים וגם לא בגוגל ספציפית לגבי הקירור הנ"ל. האם ערכה של חברה אחרת (ראיתי שיש של ARCTIC למשל בKSP) יתאים גם לקירור הזה? אם לא, איזה מתאמים כן יש לרכישה שתתאים (אין לי בעיה להזמין מחו"ל)? תודה רבה.

17. Started by bsphere,

איזה קירורים טובים ומומלצים יתאימו לקונפיגורציה של E6600 לוח DS4, מארז HEC וספק LIBERTY 400 ? הבנתי שהנינג'ה בעייתי גם מבחינת מארזים וגם מבחינת זכרונות שמפריעים למאורר. בארץ אין את הטייפון החדש, רק את הישן שקשה מאוד להרכיב. מה יש עוד ומה כדאי ? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by AsD[eyal],

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=2425 האם הוא מתאים לgf7600GT ? ראיתי את המחיר וקראתי ביקורות יש לי over מאווררים אז חשבתי אני יקנה אחד כזה וישם עליו שני מאווררים של 12 ביקורת http://www.bigbruin.com/html/zalman_vga_heatpipe.htm

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  19. Started by djez26,

מישהו יכול בבקשה לומר לי אם אני יכול להשתמש בקיור הזה Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP למעבד amd athlon xp 2500+ עם לוח n-force2 nf7-s2 של abit וכמובן אם יש למישהו הצעה לקירור אוויר טובה יותר שתתאים לנתונים אני ישמח לשמוע בתודה: djez26

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by CyberBot,

antec h2o 920 ב1156 יתאים ל1151?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם המעבד Intel i5 6600K כרגע אני בתקציב דיי מקוצץ וחסכוני. אהיה עם לוח MSI Z170A GAMING PRO ומארז Antec GX500 window פשוט לפי הנתונים של המארז, הקירור הכי גדול שאפשר להכניס הוא בגובה 157מ"מ עכשיו רוב הקירורים הטובים שיש עליהם מאוורר 120מ"מ הם בגובה 160מ"מ ומעלה כמו הninja 3 וה-i30. ראיתי באיזה סיקור שמצאתי בגוגל שמישהו הכניס למארז הזה קירור בגובה 165מ"מ השאלה אם לא מתפשרים על המאוורר בצד? כי אני דיי בונה על זה שאני אמלא את כל הסלוטים של המאווררים ישר כשאקנה את המחשב הזה לזרימת אוויר אופטימלית. אשמח אם מישהו יכול לתת לי תשובה סופית לגבי הגובה והמקום שבאמת יהיה לי שם. ובנוסף, אני צריך המלצה לקירור איכותי בסביבות ה200 שקלים שיספיק…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by matan007,

יש מעבד AMD לסוקט AM3. האם הקירור scythe ninja 2 יתאים לתושבת שלי? רשום עליו שהוא מתאים לתושבת AM2 ו- +AM2. האם זה טוב גם ל- AM3? יש גרסה REV.B לקירור הזה ועלייה רשום גם AM3, אך האם זה אומר שהגרסה הראשונית לא מתאימה? אני מתכנן לקנות אותו יד-2 ובגלל זה אין אפשרות לקנות את ה- REV.B יש למישהוא ניסיון בכך?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by sufgi123,

האם קירור מעבד לסוקט 775 (כמו tuniq tower) יתאים למעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  24. Started by motogt,

היום ניסיתי להדליק את המחשב, שמעתי את המאורר של כרטיס המסך עובד, אבל המחשב לא עלה. כיביתי את ספק הכוח לכמה שניות, והדלקתי את המחשב, לקח לו כמה שניות לעלות. כשהווינדוס עלה, המחשב השמיע 3 צפצופים. בדקתי בתוכנת CPUZ אם הכל תקין... ולא! היה לי OC למעבד, והוא נעלם! הזכרון שהיה 444-12 עכשיו 555-18. מה לעשות? מה קרה? האם זה אומר שהמעבד גמור? מחשב חדש חצי שנה אצלי.

• 0 תגובות
    • 380 צפיות
  25. היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.