אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום בשבוע האחרון סיימתי להרכיב את המערכת שתצנן את התנור לקראת הקיץ יש לציין שלידטק עשו עבודה טובה עם ה6800GT, אבל אפילו הקירור שלהם לא מספיק לצרכי אוברקלוק כבד לדוגמא, בתדר ליבה 410 כבר היו מופיעים ארטיפקטים קלים וב420 הכרטיס היה מתפחלץ ונתקע מה גם שהטמפרטורה הייתה 52 במנוחה ו73 במאמץ, חום בלתי נסבל מבחינתי לכן, בנקודה זו אמרתי "לא עוד!" והשקעתי את מיטב כספי במערכת הבאה: *משאבה טבולה Atman AT-107 300 ש"ח מחנות הדגים השכונתית *בלוק DangerDen MAZE4 GPU Acetal 40$ מאיביי *רדיאטור CoolingWorks CoolRad-22T, סינקים לזכרונות Akusa, שני מאווררים Arctic Cooling AF12025, משחה טרמית Arctic Silver 5 70$ מפרוזן סי-פי-יו *10 ליטר מים ירוקים לרכב, 6 מהדקים, 3 מטר צנרת 80 …
-
- 52 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
פשוט מדהים.... קצת יקר, קצת רחוק, קצת מחסור בכמויות אבל את זה אני רוצה.... עוד חודש אצלי כנראה ;D LOL עשיתי COPY ללינק שכחתי לעשות PASTE :-[ http://www.employees.org/~slf/lrwb/
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שכאשר אני עושה OC אז אני מאבד את האחריות . אבל נגיד ועשיתי OC והכרטיס נשרף, איך החנות שקניתי ממנה יודעת שהכרטיס שרוף כתוצאה מ- OC? מה הסיכוי בערך שיקרה משהו לכרטיס? הכרטיס שלי זה 7300GT של GIGABYTE עד כמה אני יכול לשפר את ביצועיו? אני רוצה לדעת מה הסיכונים ב-OC. ונגיד ואני יעשה אני רוצה המלצה של תוכנה טובה ומדריך קטן איך לעשות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פעם ראשונה עשיתי OC למעבד הדי ישן שלי ATHLON XP 1.7 POLOMONIO אז רציתי לדעת מה יכול מושפע מה OC חוץ מהמעבד הזיכרונות הלוח אם כרטיס מסך אהרד דיסק?? אני רואה גם שהמהירות של הזיכרונות עולה אחרי OC בנתיםם העליתי מי 133 FSB ל140 FSB מ1466MHZ ל-1540MHZ אה ורציתי לדעת עד כמה אני יכול להגיע ב OC הזה זה תלוי בהתחממות רק?? או שיש גורם נוסף?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את זה פעם 1 בחיים עכשיו לא יודע מה יצא לי אבל לא נראה לי שמשהו טוב ניסיתי לעשות את זה עם התוכנה של אסוס הגעתי כמעט ל100 מעלות.... כרגע החזרתי את המחשב למצבו הקודם כדי שלא יהיו לי בעיות.... יש מצב שהרסתי משהו או שהכל בסדר? בפעם ה1 שעבדתי עם התוכנה היה מסך כחול עשיתי ריסט ואז עוד הפעם התוכנה העלה את הבאס לאחר מכן המחשב נתקע עוד ריסט וזהו הוספתי תמונה מה תגידו על מה שעשיתי http://img96.imageshack.us/img96/9785/4444444444444444d.jpg קירור זלמן 7700ALCU
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה סינק ומאורר והכל חדש.. (P4) התעניינתי בכמה מהדברים הבאים אני צריך חוות דעת.. עוד משו..אין לי בעיה של רעש ממש לא אכפת לי.. חשוב לי רק הביצועים! או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2672 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_486&products_id=2030 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=3637 אתם מוזמנים גם לתת המלצות אחרות עד 200 ש"ח אפשר לחרוג קצת עריכה: אני לא יודע לשים לינק.. אז פשוט תוסיפו פנדס.סיאו.אייאל במקום ה "..."
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תמונה מ CPUIDhttp://imageshack.us/photo/my-images/3/44027557.png/ כמו שאתם רואים,שהוא לא במאמץ הוא על 40 מעלות.. התמונה צולמה אחרי ששיחקתי בניד פור ספייד החדש במשך שעה.. שימו לב גם לכרטיס מסך..76 מעלות במאמץ..מה נראה לכם? האם אני צריך להחליף משחה טרמית למעבד? זה המפרט שלי: לוח אם: INTEL DH67BL מעבד: Intel® Core i5-2500K CPU @ 3.30GHz (4 CPUs), ~3.3GHz קירור למעבד: Spin Storm 532 Copper Core - לפי דעתם צריך להחליף אותו? אם כן תביאו המלצות למשהו טוב.. ספק : Coller Master 500V זכרון:KINGSTON DDR3 2048MB 1333MHZ CL9 X2 זכרון קשיח:WD 500GB 16MB 7200RPM BLUE SATA III WINDOWS 7 64BIT
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי עברתי על רוב (אם לא על כל) הנעוצים, ולא מצאתי תוכנה מומלצת לבדיקת טמפ'. אני יודע שיש פנלים קדמיים עם חישניי טמפ' אבל אני מניח שישנם עוד דרכים, ואם בטמפ' עסקינן מה הדרך הכי טובה לבדוק טמפ' ב Idle וב Load (אני רוצה לבדוק הפרשים, בלי קירור מים ועם קירור מים בשני המקרים, ללא OC). תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות קירור למעבד AMD Athlon 64 3500+ Integrated into Chip FSB Socket 939 חשבתי לקנות את הקירור Thermalright XP-120 בפנדה את הקירור הזה במלאי. איפה אני יכול לקנות בארץ את הקירור 120XP חוץ מפנדה? ודיברתי עם אחד מהעובדים שלהם והוא אמר לי שה-Thermalright 90 XP יותר טוב. מה דעתכם? מה יותר כדאי לקנות? את ה-120XP או ה- 90XP? התקציב לקירור למעבד הוא 300 ש"ח לא כולל המאורר חריגה עד 50 ש"ח אם זה שווה את החריגה.
-
- 41 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
באתר ישראמודס (אתר המוקדש כולו למודינג), נפתחה תחרות מודינג בה אני משתתף (וגם נסגרה כבר). אני רוצה להציג בפניכם את כל הפרוייקטים האחרונים שלי, כולל כאמור את הקירור מים, והרבה, אבל הרבה הרבה UV !!! כתובת התמונות שלי: http://avner-richard.com/isramods/ פשוט לחכות שהסרטון יסיים, או ללחוץ על ה skip למטה. תודה רבה, אבנר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי OC למעבד שלי (מפרט בצד), הזיכרונות הם סמסונג DDR333. אני יודע שהזכרונות מסוגלים למעט יותר מהבאס המקורי שלהם, אז קודם העלתי ל-166, ואחר כך בדקתי שהמחשב עושה פוסט, שה-WIN עולה בסדר, ואחר כך ללא בדיקות נוספות (כיוון שאני בטוח ב-100% שהמחשב יהיה יציב בבאס 166 ועם טמפרטורה 36 במנוחה 39 במאמץ), העלתי ל-175 כדי לבדוק אם הזיכרון מסוגל לעמוד בזה ואם המחשב יעשה פוסט. המחשב אכן עשה פוסט, ה-WIN עלה ללא שום בעיות, אבל אחרי 25 דקות ב-TOAST הוא עשה ריסט, אז הורדתי ל-172 וגם שם הוא היה יציב בערך אותו זמן. רק ב-170 הוא יציב (כנראה, לא בדקתי בדיקה יסודית מאוד). חשבתי שמה שיתן לזיכרונות עוד קצת כוח זה מתח, אז הוספתי להם 0.1V (מ-2.5 ל-2.6) ואז העלתי ת-WIN, אבל כששיחקתי במשחק מסו…
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות אני פשוט לא מצליח להחליט לפי הפורם אז בבקשה תעזרו scythe ninja plus rev.b - 211 scythe infinity - 225 thermalright ultra 120A - 246 zalman cnp s9500 led - 255 sunbeam tuniq - 238 עכשיו אני פשוט התחרפנתי פעם חשבתי שעדיף שכל הגוף יהיה מנחושת כי הוא מוליך חום יותר טוב עכשיו מתברר שזה לא משנה כל כך...קיצר מה הכי טוב?? ומה הבדלי הטמפרטורה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
יש לדוד שלי כזה לוח micro-star ms-7255 v2.0 איך הוא לאוברקלוק? נ"ב המעבד הוא e2140
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה לדעתכם הקירור הטוב ביותר למעבד INTEL 2.4C?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן לאחר שנה הפסיק לי לעבוד המאוורר האחורי של המארז. בבקידה הוא מחובר ללוח והגדרות הלוח תקינות אני צריך לקנות חדש. מחפש המלצה למאורר מארז 12 ב-60 שקל. מה שחשוב לי זה אמינות ושקט....ממש חשוב לי שיהיה שקט תודה. חנות באזור ראשון לציון תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מחר רוצה ללכת להביא את זה משם, ולא הספקתי להתקשר אליהם לפני שנסגרו.. מישהו יודע אם יש את זה עוד במלאי או שזה בהזמנה?
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי הבעיה היא כזאת: לפני כמה ימים פירקתי את הלוח אם כדי לנקות אותו, כשעשיתי את זה גם פירקתי את המאוורר וההיטסינק מהמעבד, והחזרתי אותם למקום. עכשיו המחשב משמיע ציפצופים חוזרים שלפי החוברת של הלוח אם שלי קשורים או לבעיה עם הכרטיסי זיכרון, או לחום גבוה. בדקתי את הטמפרטורות בביוס והם הראו 90 מעלות צלזיוס במעבד! אני חושב שהחום הזה נובע מכך שלא שמתי משחה/גריז/דבק טרמי או איך שלא קוראים לזה, בין ההיטסינק למעבד לפני שחיברתי אותם חזרה. השאלה שלי היא איך בדיוק אני צריך לשים את המשחה הזאת בלי לעשות נזק?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לעשות OC למעבד יש לי לוח של ASUS ואני לא מוצא את הפונקציה של המחלק שקובע את היחד בין התיזכורונת לFSB, איך קוראים לו שם ואיפה בדיוק הוא נימצא?. וגם האפשרות שאני יוכל לשנות מתחים איפה היא?. תודה לעוזרים!!!.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל תמונה :]: נ.ב זה באמצע בדיקה באורטוס. מתח 1.500 מתח לזכרונות 2.65 אני עושה בדיקת יציבות ונמשיך.. איך בינתיים?:] נ.ב איזה קירור אתם ממליצים לי לקנות למעבד? ואיך פאקינג מוציאים את הקירור של המעבד בסוקט 478?!שעה ניסיתי ולא הצלחתי :\ מפרט: לוח אם:Asus P4P800-E DELUXE מעבד:P4 Socket 478 זכרונות חברות בתחת 400MHZ נ.ב אחרון חח איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI 9200SE או GFORCE 5200? תודה לעוזרים. END HAFIRA.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי לפני שאני אוסף את הכלים הדרושים.., כבר כמה חודשים טובים ויותר, יש לי בעיית חום רצינית מאוד במסך! מסך 17 אינץ' של LG מהגדולים והמגושמים והשטוחים.. ;D לא רק שהוא ישן די הרבה, והוא מרצד לו ורוקד לו בכיף ובסבבה.., ולצערי הרגלתי את הראיה של העיינים שלי, לראות מסך מרצד, כי לשבת מול מסך מרצד כל יום, במשך כמה שנים טובות, זה קצת מזיק לעיינים.., ואני שם לב שאני מאבד קצת את חוש הראייה החדה שלי.. :-\ אבל עדיין.., אני ברזולוציה גדולה מאוד! והכל אצלי קטן, ככה שבכלל אני מנסה להרגיל את עצמי לא לאבד את חדות הראיה, ולגרום לעין שלי להתמקד טוב יותר.., וזה גם עוזר לעין.. 8), או הורס אותה.. חיחיי : וגם כל מי שמסתכל על המסך שלי (חוץ ממני) מתחרפן, ומבקש ממני לעשות משהו ומהר!, אני א…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ואני מקווה שאני רושם את ההודעה במקום הנכון.אם לא אז סליחה מראש. אני מתעניין בשני מארזים שראיתי באינטרנט.האחד הוא Lian-Li 6070 והשני הוא ThermalCare . הבנתי ששניהם טובים.במה כדאי לי לבחור? ואם כן מי מוכר אותם בארץ? מאוד חשוב לי הקירור והאפשרות להוספת דיסקים בעתיד (Raid). תודה מראש, קובי
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
-
נלקח מאוורסט: CPU 42 °c GPU 56 °c GPU Ambient 46 °c WDC WD2000JD-00HBB0 47 °c הכל ב IDLE...הטמפ של המעבד ידוע לי שבסדר (זה המעבד שבחתימה) אבל ההרדיסק.. לא קצת חם ? WD 200GBSATA האם קירור אקטיבי להרדיסק משפר משהו או סתם עושה "רוח"? תרתיי משמע.. שאלה נוספת למה אני לא רואה טמפ של המובו ? אין סנסור של ג'יגה בייט ? נראה לי משונה לא ? עוד שאלה.. ברשותי XFX 6600GT בלשונית OC של אוורסט זה מראה לי ה GPU הוא 299MHZ.. זה לא קצת..אבל קצת נמוך ?! הוא אמור להיות 1100 לא ? לא ברור לי כלכך מה קורה פה..
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-