עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by נריה,

שאני ניכנס למחשב שלי ואז מאפניים רשום לי INTEL® pentium ® CPU 1.70GHz איזה מעבד זה ומה הטמפרטורה המומלצת שלו??

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  2. אז ככה החלטתי לעשות אוברקלוק למחשב לפני הכל כל הפעולה נעשתה על מתח סטוק של 1.4 וולט אז ככה: HT Frequency:3 Cpu Clock:280 Cpu/DDR Clock Ratio:333 Mhz Memory Timing: 3-4-4-8-12-1T-16 טמפרטורה במנוחה 34-35 במאמץ 45-46 ושוב להזכיר ששום מתח לא שונה והאם אני יכול להמשיך עוד בלי להוסיף מתח!? קצת תמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by Ac1D,

שלום. אני מעוניין לרכוש את הביג-טייפון לסוקט 478, ואני לא יודע אם בכלל יש לי מקום לבלוק הזה. הלוח אם בחתימה. יש לי דרך לברר? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by eran57,

האם HARDDISK שמגיע ל 52 מעלות זה סיבה לדאגה או זה מצב נורמלי?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by SharKiMaN,

העליתי קצת מתחים, ואפילו בלי, כל פעם המחשב מרסט לי לא משנה מה וכמה אני מעלה. למשל כשעשיתי OC ראשוני ל2.7 והעליתי את את ה CHF ל300 ,מכפלה 2.66,העליתי ברמה אחת את ה CVC וכל השאר נשאר NORMAL היה מצב שהWINDOWS עלה כמו שצריך אבל באתחול הבא הוא חזר לקדמותו, אל אף שהאתחול התבצע כתקנו(לא ההגדרות בתמונה) התמונה ממחישה ניסיון שניסיתי לעשות שלא ממש צלח... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by shemiraz,

התחדשתי אתמול בלוח אם מעבד וזכרונות חדשים... המעבד הוא 2500k המדהים ללא שום מאמץ וללא קירור מיוחד הגעתי אתמול לתדר 4700mhz ול 8 שניות ב super pi 1mb מעבד פשוט מדהים... גם הלוחות החדשים של אסוס פשוט עולם אחר,כל כך קל להשתמש בביוס גם מי שלא מבין הרבה יכול לבצע אובר קלוק מעולה עם התוכנה שמגיעה איתו מבלי להתעסק בשום מתחים ושטויות הכל אוטומטי...בקיצור ללא ספק המעבד המושלם ביותר שיש כרגע בשוק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kakolokia,

יש לי בעיה מוזרה מאוד שקרתה כנראה לאחרונה ושמתי לב אליה רק היום וזה שהאוברקלוק, שנעשה לפני שנתיים בחנות (skypc - חנות רצינית..), פתאום נעלם ומופיע לי במערכת ההפעלה 2.4 ghz במקום 3.0 (מה שהופיע פעם) . מפרט המחשב הוא: מעבד q6600 מערכת ההפעלה 7 (64 bit) אני צריך מאוד עזרה מכם למה אין לי מושג באוברקלוק אז בבקשה תעזרו! עריכה: עשיתי בדיקה בביוס וראיתי ששם דווקא המעבד עובד על 3.0 ghz.. אז למה המערכת הפעלה לא קולטת את זהה??

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  9. Started by mrsph666,

RivaTuner v2.0 RC 15.4 האם יש גרסא חדשה יותר? אולי עדיף תוכנה אחרת? הכרטיס שעליו מדובר הוא Asus Radeon A9600XT/TD. תודה!

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  10. ואים אפשר לינק בבקשה???

11. Started by dmaster1984,

שלום אני מעוניין לקנות מאורירים למארז במספר גדלים: 120mm וגם 80mm הייתי רוצה שהם יבצעו את העבודה, אבל הדבר הכי חשוב לי הוא שקט!!! אני ממש רוצה שהמחשב שלי יהיה שקט, שקט ממש. לכן הייתי רוצה בבקשה המלצות לגבי מאורירים, אני אשמח גם לינקים לחברות שמוכרות!!! תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by talisman,

שיהיה טוב ולא יקר מדי.. תודה הHD שלי הוא: Maxtor 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD

• 6 תגובות
    • 432 צפיות
  13. Started by Kanji,

טוב .. אז אני קניתי מחשב חדש, זכרונות G.SKILL 1333MHZ CL8 לוח אם GIGABYTE P55A UD4 מעבד I5-760 אלו הרכיבים שאמורים לשנות לפי מה שאני יודע. וקירור Noctua NH-D14 אז ככה, אני דיי מתחיל בתחום ורוצה לנסות, קראתי הרבה וראיתי סרטונים. עכשיו כמה שאלות : 1. באיזה אופן כדאי להעלות את הבאס , והvoltage? אנ יכנראה יעלה באס ב5MHZ ובהתאם לשגיאות וזה ישנה וולטג ב0,05 כל פעם. 2. איך הטורבו בוסט ישפיע על הOC ומה מומלץ לעשות איתו. 3.האם הזכרון שלי יגביל אותי בOC ? 4.יש כאן מישהו שהגיע עם המעבד הזה או 750 ל4.0GHZ ? על איזה voltage ובאיזה הגדרות ? 5. אם למישהו יש משהו להגיד שיכול לעזור כמו הגדרות בביוס או בכללי. 6. על איזה תוכנות הייתם ממליצים [טמפרטורות, שליטה על מאוורים, LOAD…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הצלחתי להוריד את הטמפרטורה של הכרטיס מסך מ62 ל 52 ~!! לקחתי את המאורר של המעבד שלי (קניתי חדש אזז לא הייתי צריך תישן ) וחתכתי לו את פלסטיקים שתופסים את ההייטסינק ככה שישב ישר ... וחיברתי אותו לכרטיס מעל המאוורר המקורי עם אזיקונים ! מחזיק פצצה ותיראו איזה שיפור ....

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  15. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד E8400, איזה גוף קירור יהיה היעיל ביותר ב OC ? אני פתוח גם לצעות אחרות. Thermaltake BigTyp 120 VX Cpu Fan Zalman 9500 Led S775 Thermaltake V1 Cpu Fan OCZ Vendetta 2 CPU Cooler התקציב שתכנני הוא עד 250 שקל אבל רק אם הגוף קירור מצדיק את הביצועים. שאלה נוספת היא לגבי מידת ההתאמה ל OC של הלוח-אם והזכרון שבחרתי : GIGABYTE EP45-DS3 Intel P45 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3364 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (כולל גופי קירור מיוחדים) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3252 האם כדי לבחור אחרים (באותו תקציב כמובן) ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  16. עשיתי אוברקלוק של 20% למעבד בלי שום בעיות התחממות או יציבות אבל אח"כ כשאני בודק באוורסט המהירות משתנה בין פי 13 [לא נגעתי במכפלה בכלל] לבין פי6 אם צריך עוד מידע תגידו

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום. הנה הפתעה. רכשתי את הקירור לעיל. כאשר סיימתי להתקין, שמתי לב שכל המערך רועד. ניתקתי את המאווררים, עשיתי את כל הבדיקות. התוצאה: מאוורר אחד רועד! אפילו כאשר הוא לא יושב על הקולר. קרי, הוא רועד כשלעצמו! כנראה עניינים של איזון, וכדומה. כאשר מליבשים אותו על הקולר, מייד כל המערך רועד (וזה לא דבר בריא - מי יודע מה זה יגרום בשמך שנה?!) מישהו נתקל בבעיה הזאת? במידה ולא - הנה, שתדעו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בשעה טובה קניתי מחשב וקדחתי טיפה במארז לעשות אותו מאוורר יותר ועכשיו, שניה לפני שהכל מתחבר חשבתי: ימינה? שמאלה? למעלה? לאן? הסיפור הוא כזה: יש לי מאוורר 120 אחד בצד ימין למטה על הפנל הקדמי שמכניס אוויר בציר X כלפי הדיסק הקשיח. יש לי עוד מאוורר 120 מצד שמאל למטה על הדלת שמכניס אוויר בציר Y על כרטיסי ההרחבה השונים. יש לי HD4870X2 שמוציא אוויר מהמארז ע"י המאוורר שלו. יש כמובן את המאוורר 140 של הספק TT QFAN 650W. עכשיו בא החלק שאני מתלבט בו: קירור המעבד שלי הוא Vendetta 2 שיידחוף אוויר בציר X לאן שאגיד לו. השאלה היא לאן לפי הנתונים הבאים: משמאלו של הונדטה קיים מאוורר 120 על הפאנל האחורי (נקרא לו 1) ומימין למעלה, על תקרת המארז, ממש מימין לספק יש עוד מאוורר 120 (נקרא לו 2). השא…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by blanco,

שלום לכולם. יש לי מאורר 12 ס"מ בן שבוע בערך , בהתחלה ראיתי שהו משנה מהירות לבד מ 1500 סל"ד על ל 3500 סל"ד . עכשיו שאני בודק המאורר לא עובר את ה 2300 סל"ד והמחשב שלי חם ,הכרטים מסך רותח! (גיפורס 5500) עוד שאלה קטנה בבקשה .....מה זה בדיוק אוברקלוק??? למה הכוונה? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 538 צפיות
  20. אני וחבר שלי הידוע בכינוי Casp3r (אתם לא מכירים) השתעמננו והחלטנו לצבוע את המארזים שלנו! דומה למה שקרה שהשתעממנו ועכשינו אתר מעריצים לדמות מהסרט זולנדר: www.jacobim.tk http://kiss.to/jacobim בכל מקרה צבענו את המארזים שלנו בשחור, ועל זה בצדדים אנחנו הולכים להשתמש בשבלונות ולכתוב MegaDeth בפונט המיוחד שלהם Iron Maiden בפונט המיוחד שלהם ולמעלה אני כותב Mugatu ועמית (קאספר) כותב Jacobim בצדדים באדום ולמעלה בכסף כמובן שתיעדנו את כל מה שעשינו בתמונות, ואיך שנפתח אותם ישר נסרוק אותם ונראה לכם אותם יש לכם למה לצפות תיכנסו לאתר שלנו obey my dog נ.ב. גליתי היום שהכלבה שלי היא מגזע נדיר שיש חוץ ממנה עוד 3 בארץ קוראים לגזע מלינווה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי קירור (ראה מפרט) וכרגע יש עליו מאוורר 120 מ"מ רגיל שעובד קבוע על 2000 סל"ד. לאחרונה התחיל להרעיש וחשבתי להחליפו למאוורר חדש, רק הפעם אני רוצה שיהיה נשלט. קראתי שקיימים מאוורים כאלה (עם 4 פינים) , אבל בכל חנות שחיפשתי בה (באינטרנט) לא מצאתי כאלה.. אם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש כזה - אנא המליצו. תודה.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  22. אהלן יש לי מאוורר 120 מ"מ sychte 1800 rpm מיותר ואני לא יודע איפה הכי כדאי לי למקם אותו ב-cm 690 ii שלי. אפשרות 1 - על כונן ה-HDD , מכניס אוויר. אפשרות 2 - על הדלת צד מול הכ.מסך מוציא או מכניס. אפשרות 3 - על הגג (בנוסף לאחד שכבר מותקן איפה שהחץ האדום) מכניס או מוציא. אלו האפשרויות שיש לי אני חושב. איפה הכי כדאי למקם אותו? בכלל כדאי להתקין אותו או שאולי אפילו עדיף בלי? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by scribey,

אני מתכנן לשים תמונה מאחורי מסך הLCD של NOKIA 3210 כך יראו את התמונה דרך המסך אבל עדין יראו את מה שהמסך מציג הצלחתי לעשות את זה במחשבון אבל אני קצת מפחד על הפלאפון יש לכם הצעות ואולי כללי זהירות או משהו!!?!?!

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  24. למשל אם המכפלה שלי היום היא 10 ואני משנה ל9 או 8 אני אוכל להגיע לביצועים גבוהים יותר? זה ייצרוך יותר חשמל? יתחמם מהר יותר? ויותר חשוב האם זה לא מסוכן למעבד? אני לא מבין מה זה אומר.. תודה לכל מי שיוכל לעזור לי להבין את זה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by L1ron,

שלום..זכור לי שהיה כאן מדריך ספציפי לOC למעבד לI2500K ואני לא מוצא את המדריך.. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים