עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zurkin1232,

אני מדבר על מאווררים רגילים לחלוטין. מה ההבדלים מלבד הגודל? (מהירות סיבוב, כמות אוויר, שקט וכו')

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by dragon772,

שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by or_y,

שלום, יש לי כרטיס מסך X800GTO של HIS. לאחרונה הכרטיס התחיל להרעיש. הרעש לא מאוד חזק אבל זה כן מפריע לי. אני מתלבט איך לפתור את הבעיה בדרך הנכונה ביותר. אני מתלבט אם כדאי לי להשקיע בקירור חדש ושקט לכרטיס או לקנות כבר כרטיס חדש. שימו לב, אני כבר לא משחק במשחקים, אני כן רואה סרטים. אני חושב שאולי היום עדיף לי לקנות כרטיס חדש ויחסית זול מאשר להשקיע בקירור חדש. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Strip Out The Fans, Add 8 Gallons of Cooking Oil http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/ אין סוף לגאונות.... וצריך קצת ביצים בשביל דבר כזה ...

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by METAL,

מפרט: AMD 1000 Epox 8KTA (אם אני לא טועה אני כמעט בטוח) 256 sdram - לא זוכר את החברה - יש אפשרות לבדוק? geforce 4 ti 4200 msi creative sound card live! wd 30 gb 7200 rpm wd 40 gb 7200 rpm midi atx אין לי ידע קודם באוברקלוקינג (גמו שאתם יכולים לראות ???) יש אפשרות לעשות אוברקלוקינג ולהגיע לתוצאות טובות? מה אני צריך לקנות/להוסיף/לשפר? תודה!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by nesber,

האם ניתן לסמוך(בלי אוברקלוק כמובן) על הקירור הפאסיבי של TT הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2512 האם הוא נותן את אותם ביצועים של קירור הסטוק האקטיבי או שפחות מזה? חוץ מזה, על איזה קירור שקט במיוחד ויעיל לפחות כמו קירור הסטוק הייתם ממליצים לי מהאתר של זיגזאג?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by FastJack,

שלום. אני מעוניין לקנות קירור למעבד שלי. המטרה העיקרית היא שקט ולאחר מכן ביצועים. אם אני יעשה OC זה יהיה רק עם תוכנה שמבצעת את זה אוטומטית, כגון: AMD Overdrive. התקציב הוא עד 200 ש"ח, אבל כמובן אני רוצה להשקיע כמה שפחות. יש לי שני מועמדים של AC: הפריזר 64 והפריזר אקסטרים. מה ההמלצה שלכם?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by itaysk,

מישהו עשה משהו כזה? או שיכול לקשר אותי לכתבה כזאת?

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  9. Started by Or ei,

אני שם במארז שלי 8 מאוררים 5 בתוך המארז 1 על המעבד 2 למעלה ולמטה 6 הם 80 מ"מ 29cfm 31dba 2 הם 120 מ"מ 87CFM - 38dBA ויש עוד את של הלוח כנראה יהיה קריסטל אורב ושל הכ.מסך (לידטק 4200 או ראדון 9500) בתוך מארז ax-01sld של צ'פטק איזה מידת רעש בdba תיהיה עם כל המאוררים האלה ? והאם ריפוד פנימי עם ספוג יעזור להפחית רעש?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by THE FOX,

היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ido.K,

אז ככה רכשתי את ה-Volcano 12 אם המחשב החדש החנות הירכבה לי אותו, עכשיו מה שקורה שהוא עובד כל הזמן על 5500 Rpm ולא חושב כמה אני מסובב את השולט מקדימה הוא נשאר על אותו מהירות למרות שהכל מחובר כמו שצריך, מה אפשר לעשות בעניין?! תודה ענקית לעוזרים,

• 6 תגובות
    • 568 צפיות
  12. היי יש לי AMD 1700XP+ (13mic) d Gigabyte KT400 וזיכרון Sumsung 512MB DDR PC2700 ואני רוצה להמהיר את המעבד ל1850-1900 מ"ה אני צריך המלצה לפתרון קירור כמה שיותר פשוט ושקט שישאיר את המערכת שלי יציבה במהירות הזאת ... בכלל, אפשרי לעשות את זה עם המאוורר שבא עם המעבד ? 2. עוד שאלה ... שאני מנסה להמהיר את המעבד עם EasyTune4 ומשתמש במצב הEASY MODE שלה ומגדיר את הSystem Bus עד 151MZ זה עובד מצויין אבל ברגע שאני מנסה 152 המחשב קופא מייד שאני מבצע את ההמהרה ... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 548 צפיות
  13. האם אפשר לנקות את המשחה הטרמית הישנה עם אציטון? יש איזה חומר ניקוי או משהו שאפשר לנקות איתו? משהו שיש בבית אוליי?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Mr.B,

יש לי R9600XT ולאחר OC הכרטסי די קר אז אמרו לי (מתן CRASH ZONE) שיכול להיות שהוא לא מקבל מספיק מתח.. אז רציתי לבדוק כמה הוא מקבל.. וכמה הוא צריך לקבל אז יש איזה תוכנה או שמהו שעושה את זה?

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  15. היי אני מחפש מאוורר שקט למארז HEC 6A19 גודל המאוורר 120 מ"מ. מה דעתכם על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9839 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8430 תקציב: עד 100 ש"ח. המון תודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. לאחרונה (לפני כמה שבועות) עשיתי אוברקלוק לכרטיס מסך שיש לי Gainward GTX275 דרך RivaTuner ושמתי לב שבמאמץ המאוורר המובנה שהגיע עם הכרטיס מסך לא מסתובב מהר כמו שהיה מסתובב בד"כ וכתוצאה מכך הכרטיס מסך מגיע ל-88 מעלות. לפני האוברקלוק המאוורר היה מסתובב מאוד מהר במאמץ והיה ניתן לשמוע את זה. חשבתי שהמאוורר התקלקל אבל כשאני מדליק את המחשב הוא מסתובב מאוד מהר (לכמה שניות ואז מספיק) ושומעים את זה, כך שהמאוורר הוא לא הבעיה אלא משהו באוברקלוק שעשיתי ואין לי מושג איך לסדר את זה. עצתכם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש את המאוורר שבכותרת והוא בא עם פוטנציומטר, אני לא רוצה להשתמש בפוטנציומטר עקב בעיות של נוחות וילד קטן שיכול לשחק עם זה, האם ניתן להפעילו ללא הפוטנציומטר ולתת ללוח האם לשלוט על הסל"ד שלו - יש לי אופציה בלוח האם לשלוט על המהירויות של המאוורר ע"פ קביעת טווחי מתחים בהתאם לטמפרטורות.

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by spiker,

זאת המערכת שאני מתכנן לעשות. מה שאני צריך ממכם זה ייעוץ, הארות, הערות, בעיות, טענות ומענות, קיצר הבנתם.

20. אני רוצה לבצע את המוד הזה ללוח אם שלי,כדי שאני יוכל להעלות את המתח לNB מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אני צריך לעשות,כי אני לא מצליח להבין http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=107036&highlight=975

• 6 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by gilloze,

יש לי 7900gt של msi ואכשיו ניראה לי שיש לי צינורות עיבוד סגורים איך אני יכול ליבוק את הנושא הזה ועם יש לי סגורים איך אני יכול ליפתוח אותם זה דבר ראשון דבר שני שאני עושה oc לכרטיס מסך הכל יציב והכל ועל אני לא יכול להעלות את הליבה מעל 580 למה<? הוספתי מתח לא עזר מה אני יכול לעשות תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  22. שלום, ברשותי מעבד AMD בתצורת S939 (זו שקדמה ל-AM2) אבל למיטב הבנתי יחידות הקרור הנפוצות בעלות תאימות לאחור (או שמכניזם האחיזה פשוט נותר זהה למרות המעבר לתצורה חדשה). המחשב ישן, ואני מאמין שיחידת הקרור שאקנה לא תוכל לשרת אותי במחשב שיחליף אותו בעתיד, אך מאחר ואין לי כוונות לרכוש מחשב חדש כעת ואני רוצה לשמור על שפיות, אין לי ברירה אחרת מלבד רכישה של יחידת קרור חדשה. הקריטריון הראשון והחשוב מכל הוא שקט; לביצועים חשיבות משנית. אף רכיב אינו מומהר. עלי להודות, הקרור במחשב אינו אופטימלי: מאוורר 120 מ"מ בודד שמכניס אוויר בחלק הקדמי התחתון של המארז ומאוורר בספק הכוח. בנוסף, אני מתאר לעצמי שגם חוסר הסדר בפנים המארז לא מניב תרומה חיובית. אני מתקשה להאמין שסידור הכבלים ו\או נקיון תק…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. העליתי את ה GTO2 שלי בזיכרונות ל 620 ( ליבה 540 ) וקבלתי 6400 ב 3DMark05 . בעת משחקים הייתי מקבל לאחר זמן מה מאין עיוותים בתמונה וזאת למרות שהטמפ' הייתה בסביבות 54 מעלות. מכיוון שאני עדיין לא מעוניין להרוס כבר עכשיו את הכרטיס החלטתי לייצב את הכרטיס ולהוריד את הזיכרונות ל 600 ועכשיו השגתי 5600 נק' ( הפרש דיי משמעותי הייתי אומר ). יחס שנראה לי דיי לא סביר....לא? אציין שבמשחק עכשיו הכל יציב,הטמפ' גם כן ירדה ב 2-3 מעלות ולא יודע אני לא רואה איזה שיפור לרעה .

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. אני ועוד רבים מבין משתתפי הפורום מתלבטים לקנות את ההיטסינק הזה אז בבקשה תחוו דעתכם תוך פרסום טמפ ורעש ומעבד

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  25. יש לי פרסקוט 3 GHZ והמחשב על 65 מעלות בזמן מנוחה.. אז חסכתי לי 400 שקל ויום חמישי אני הולך לקנות ב ZigZag מע' קרור מים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=859 אממ.. למישהו יש אולי איזה מדריך איך להרכיב את המע' הזאת ? ד"א, הביצועים שלה יהיו טובים יותר או לא טובים יותר משל קירור אוויר ?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים