אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
-
-
מה ההיתרונות של סמארט פאן \ 2 מול מאורר ג'נריק רגיל וחביב ?
-
- 14 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני עושה OC לראשונה. מפרט E8400 ep35-ds3r 4 GB 800MHZ נכון לעכשיו אני בbus של 358, כשאני רוצה לשנות את המכפלה של הזיכרון יש לי רק 2 או 2.4 כאשר ב 2.4 זה עובר את התדר של הזיכרון. השאלה היא מה עדיף? 2 או 2.4? וביינתים אין לי בשביל מה לגעת בהגדרות המתח של המעבד נכון? האם להשאיר את המאורר בהגדרות האוטמטיות או שזה פוגע ב OC.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אחרי חיפושים בפורום - ריכזתי את שאלותי פריים 95 - מה בוחן ? אני באובר קלוקינג עכשיו AXP2500+@AXP3200 המעבד על 1.7 V (המתח ההתחלתי הוא 1.65 כלומר העלתי ב 0.05) פריים 95 עוצר את הבחינה שלו ... ב 5 מתוך 49. סימן ש ? TOAST - איפה אי מוצא את זה ? בגוגל TOAST.EXE לא עזר לי כל כך .. איפה בוחנים דרך הסנדרה מקס3 את המערכת ? כלומר איפה עושים לופים ? כמה עליי לעשות ע"מ לבחון את המערכת שלי ? 200 לופים - כמה זמן לוקח ? הטמפ' שלי בגלישה באינטרנט + שירים = מעבד: 52C סיסטם : 40C
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי נמצא לרוב על טמפ' של 65 מעלות ובימים חמים מאוד בקיץ הישראלי גולש ל- 70, במנוחה. במהלך משחק COD הטמפ' עולה לסביבות ה- 85-90 מעלות, זה די הדאיג אותי. חשוב לי לציין שהטמפ' היא לא תחת OC. הפתרון שעלה לי לראש זה קירור מים. זה יעיל, שקט יותר (המאוורר של הקירור לפעמים חורק ומציק), ובעזרת שפצור גם יתאים למודינג שאני מסיים בימים האלה. המעבד שלי נמצא בטמפ' של 36 מעלות במנוחה, לא יצא לי לשים לב כמה הוא במאמץ, אני לא יודע איך לבדוק מאמץ של מעבד (ועל הדרך - איל באמת אני יכול לבדוק את הטמפ' שלו במאמץ?). חשבתי לקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס אבל אני לא בטוח שכדאי לקרר גם את המעבד.. זה לא בזבוז כסף? אחרי הכל הוא בטמפ' ממש ממש סבירות ואני בכלל לא מודאג לגביו. מה אתם או…
-
- 11 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איך עובדת פתיחת הצינורות בכרטיס הנ"ל והאם הוא מסוגל להגיע לביצועים של X1800XT?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה... אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי... חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז). ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך). התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז"). מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 דגמי קירור המעבד הנ"ל : ( אין לי שום בעיה לגבי הבדל המחירים הלא משמעותי ) Noctua NH-C12P SE14 CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=13198 Noctua NH-C14S CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=28085 החלטתי על הקירורים האלה בלבד. לצורך קניית מחשב , מה מומלץ יותר ? הדגם השני הוא חדש יותר ומה ההבדל ביניהם מבחינת גודל ? נראה לי שיש בעיקר הבדל משמעותי בגובה , לא ? לא ממש מובן לי אבל נוסף לזה נראה לי שיש אפשרות לשים את המאוורר של הקירור למטה ולא למעלה לא ? במקרה כזה זה יחסוך מהגובה שלו במארז ויסתדר יותר עם שאר הרכיבים במחשב? ׁ ( מופיע בתמונות בקישור שהבאתי ) אבל השאלה פה אם הוא מתאים לי למחשב, ובמה אם…
-
- 22 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
פשוטו כמשמעו איזה מבין שני הדגמים הנ"ל יותר יעיל מבחינת ביצועים נטו (מחיר, רעש וגודל פיזי לא רלוונטיים לצורך העניין). אשמח לתגובות ממי שיכול להעיד מניסיון או אישי או מתמצא מאוד בתחום ומדבר מתוך ידע ולא ניחושים.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי להחליף בספק כח שלי את המאוורר לאחד אם לדים , שאלתי היא האם זה אפשרי והאם זה יוריד את כוחו של הספק (כי שמעתי שהמאורר של הספק חזק מאד?!) אז זה בר ביצוע ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך X1800GTO שברשותי ביחד עם המחשב כשנה וחצי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מגלה שהכרטיס מסך מתחמם מאוד אפילו שהוא לא נמצא במאמץ והוא מגיע ל70 מעלות. אתמול שיחקתי במשחק TEST DRIVE וכשבדקתי את המעלות בזמן שהמשחק היה פועל הם הגיעו ל100 מעלות!! אני נדהמתי שראיתי את זה . פתחתי את המארז לקחתי מאוורר קטן הפעלתי אותו וכייוונתי אותו לכיוון הכרטיס מסך כדי שיתקרר קצת ואכן המעלות צנחו ל65-70 מעלות וחזרתי שוב לשחק . השאלה שלי היא כזאת : איך יכול להיות שהכרטיס מסך מגיע לטמפ' של 100 מעלות במאמץ? האם זה נשמע הגיוני וזה תופעה נפוצה ? והאם לא יכול לקרות שהכרטיס מסך ישרף או משהו כזה? נ.ב את כל הבדיקות ביצעתי בעזרת התוכנה HWMonitor.
-
- 24 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רואה בהרבה הודעות שהרבה רושמים במפרט כל מיני דברים שהם קונים בשביל קירור.. למה עושים את זה ? צריך לעשות את זה או שזה סתם משהו ? כאילו אין לי מושג בזה ואני מבין שאנשים קונים משחות כדי למרוח ואני לא מבין ל-מ-ה ? נגיד בקונרו E6600 עם לוח אם של Asus P5WDH Deluxe וכרטיס מסך X1900XT צריך קירור ? אני מאמין שכן אבל כמה ? ואיך אני יודע להתאים ? סליחה על הבורות
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2372 איך היא..? יספיק לשני מחשבים?
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם, המערכת קירור של המעבד שלי Intel 3.06 Bus 533 לא מחזיקה מעמד ומשאירה את המחשב שלי על 60 טמפ' . אני צריך עזרה קטנה בנוגע לקניית מערכת קירור בתקציב בסך 180 ש"ח בערך שיחזיק לי את המחשב על טמפרטורה נמוכה ככל האפשר ואם אפשר שיהיה דיי שקט.. אני חושב שהמעבד שלי הוא על סוקט 478 משהו כזה.. עידכון: כיוון שמערכות קירור של זלמן חורגות מהתקציב שלי (עד 200 ש"ח) ראיתי 2 מערכות קירור של ThermalTake ורציתי לדעת איזו מהן כדאי לקחת אם כדאי לקחת אותם ביכלל: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2267 תודה רבה ויום טוב לכולם..
-
- 7 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ובמאמץ מסוגל להגיע ל90c אולי יותר ואני לא יודע על זה? בקיצור האם כבר קיימים בארץ קירורים לכרטיס הזה?והאם אלו טמפרטורות נורמליות?אם לא מה אני יכול לעשות כדיי לקרר אותו? בץודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הכוס הזאת שיושבת על דלת המארז מול המעבד מפריעה לסירקולציה? והאם היא גורמת לקצת יותר התחממות בגלל שזה מפריע לאיורור???
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכרטיס הזה בכלל כדאי להיכנס לזה אני יודע שצריך כמובן להחליף לו את הקירור האם כדאי להשקיע והאם הביצועים יכולים להיות הוגנים לעבודה..אם כן האם מישהו יכול להפנות אותי למדריכים כי בחיים לא עשיתי OC לשום דבר זו פעם ראשונה. (מקווה לא להתמכר) תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הכוונה אם לכוון שיוציא אוויר או יכניס.. תודה לעונים !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 באובר של 3200 המתח שלו הוא על 1.48 והבנתי שהמתח המקורי הוא 1.30 !!! איך זה הגיוני שהמתח כל כך גבוה ? יש לי לוח INTEL ROCK LAKE D865PER-L ובטח שהזלמן לא שינה שום טמפרטורה עם מתח זה !!! נ.ב בלוח אינטל אין אפשרות להוריד מתחים ולעלות וגם בלי האובר המתח היה ככה... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD עם 28 פינים יש למישהו תוכנית איל לחבר אותו כי לא מצאתי מדריך מתאים ל28 פינים תודה מראש הינה תמונה של המסך
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מאורר LED כחול כי הוא מתאים למארז שלי וכנראה שאני קונה אותו בפנדה אז יש משהו שקט וטוב שם? ואם אפשר גם המלצה לעוד מאורר אחד בלי LED שקט וטוב משם 2 המאוררים צריכים להיות 120MM תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן, האם שווה להשאיר את הכונס אוויר שיושב על המעבד? שלחתי לינק לתמונות איך זה נראה. יש לי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר ואחד מקדימה שמכניס. http://www.grandadvance.co.il/?Show=Item&Id=2060[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 13:22:53 אופס...לינק לא נכוןתסתכלו על התמונה מימין http://www.digiconcepts.com/codegen_cases_15.htm
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-