עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ran B,

Vantec UvLed 80MM Case Fan Orange איזה חיבור יש לזה 3pin או חיבור מולקס? וזה חיבור פין אני יכול לחבר אותו לפאן כונטרול? אם כן אז איך.. כי 3pin יש לו שלושה חוטים לא? אז איך אני מחבר 3pin לפאן כונטרול? תודה מראש לעוזרים D: רן.

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  2. שלום לכם ורציתי להגיד תודה מקרב לב לאותם אנשים שעוזרים לי בתשובתם שאלתי אלכם היא כזאת לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000 64BIT VENICE כמו כן לוח אם של MSI NEO4 F בנוסף יש לי HD של WD SATA 80GB אלו הטמפ' לפי תוכנה EVEREST MOTHERBOARD -40C CPU-41C AUX-27C WD800JD-40C האם הטמפ' האלה תקינות?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by xxdragonxx,

אני צריך קירור למארץ למרות שאין שם חור לעוד מאוורר אבל נראה לי אני יעשה חור שיהיה אפשר להכניס את המאוורר לשם אפשר עצות איך לעשות חור במארז? והציעו לי מאוורר של COOLER MASTER לא יודע איזה דגם זה מאוורר למארז ב 30 שקל שווה? תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by maCr0T,

אתמול הייתי אצל חברי, בעל דיורון 900 סגור מכפלה ולוח ABIT KR7A via KT266 sdr/ddr. לאחר מאמץ קטן נפתחה מכפלת הדיורון לרווחה, והועלתה ל11 והFSB ל110, 1210 מגה הרץ.... עד כאן הכל טוב, אך לאחר שעזבתי, חברי המשוגע העלה את הFSB ל133!!! לאחר שכנועים שלי, הורדה המכפלה בדקות האחרונות ל10, והנה, דיורון ב1333 מגה"צ. שיא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by avivlevy,

מה לעשות? יש לי מעבד אינטל בפטיום 4 כולל גוף קרור מקורי סמתי משחה טרמית לפני שבועים הוא ירד 20 מעלות (היה על 40+-) אבל עכשיו הוא על 52+- מה לעשות

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  6. ריססתי את כל המארז בצבע שחור (מט) . חיכיתי שהוא יתייבש היום בבוקר שמתי את השבלונה של הצבע הכתום (זוהר !) ולא רק שהוא לא תפס על השחור הוא קילף לי אותו !!!!!!!!!!!!!!! הצבע הזה הוא מיוחד .. הוא זוהר בלילה ... כנראה החומר שגורם לו לזהור הוא כילף לי את הצבע ...... עכשיו רציתי לדעת אם צבע אחר (מט) יתפוס לי טוב על השחור ?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אני רוצה לקנות את המוצר הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2423 אני צריך לדעת אם הוא יתאים לי ללוח, האם הוא בא אם חיישן ? מה זה Firewire והאם זה מוסיף לי עוד 2 יציאות usb בנוסף ל -2 שקיימות לי תודה אם זה לא כדאי/לא יתאים לי ללוח ובכלל לרכיבים מה כדאי לקנות בכסף ?

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  8. יש לי כמה שאלות.. מקווה שתענו לי.. עוד כמה נראה לכם שאני יכול להגיע בלי לפגוע במעבד?? איך אני מוסיף וולטים למעבד? הבעייה היחידה באובר קלוקינג זה החימום? או שיש תופעות נוספות? תודה מראש לכול העונים

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by OxYgEn,

http://www.arihav.com/Products/Display/ זה שלמעלה עם ה4 שורות?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by liortaib,

שלום אני רוצה לקנות מאורר למארז בסביבות ה 50 שקל... ולשים אותו למעלה כך שהוא יוציא אויר... בקשה-שהמאורר יהיה מ fox&tms תודה לעוזרים..

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by בומס הקופץ,

במסגרת העבודה, בגלל אילוצים כאלה ואחרים קיבלתי שתי מערכות מים על מנת לאפשר לי לעשות אופטימיזציה טובה יותר למחשב (במלים אחרות OC) המערכות שקיבלתי הם tharmaltkae tide water plus ו coolerMaster aguagate max. אני די חדש בכל עניין קירור המים ונתקלתי בבעיית התקנה מאוד גדולה עם המערכת של ה tide water. צפרט של המחשב שלי הוא פלוס מינוס כזה: מארז: tharmal take armor a-60. לוח אם: gygabyte p55a-ud4. כרטיסי מסך: שני gainward gtx 460 se שנמצאים ב SLI. עד עכשיו לא היו לי תלונות, והייתי מבסוט מהקונסטלציה. הבעיה היא שספק הכוח של ה a60 יושב למטה. והיות ומלכתחילה אין הרבה אפשרויות הרחבה ב ud4 והכרטיס מסך התחתון סוגר לי על הרחבת PCI אחת, אין לי איך להכניס את המערכת של ה tide water לתוך המאר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ronenwe,

שלום לכולם אין לי נסיון עם OC: המפרט שלי הוא: CPU :AMD 8450 Triple Core 2.1GHz MB : MSI 7388 GPU : MSI ATI 4850OC 512MB GDDR3 PSU : Spire 550W Mem: Mushkin 4GB Kit 800MHz CL4 HD : WD 500MB 16MB Case : Silverstone Precision series PS01 Cooler: Silverstone NT06 המעבד במנוחה עומד על 43 מעלות לאיזה OC אתם מאמנים שניתן להגיע? אם צריך אני מוכן להשקיע סכום מסויים ומאיפה אני מתחיל? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by LIBER,

שאלה ראשונה מה זה לעזאזל אובר קלוק?!?! שאלה שנייה כמה מאוורים איזה מאוורים ואיפה לשים מאוורים בכדאי לקרר את המעבד AMD ATHLON XP 1800 בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by חובב,

ברשותי מעבד דואל קור עם קירור קיים ..לא יודע דגם אבל משהו פשוט דומה לסטוק לדעתי 9.2MM ספק כנראה ג'נרי... זה מחשב לסלון ואני רוצה שיהיה שקט... חשבתי רק להחליף מאוורר למעבד לאחד שקט יותר (איו צרך בהחלפת הצלעות) או לחילופין יש לי MUGEN 2 ולשים אותו ללא מאווררים כלל. והאם להחליף מאוורר לספק זה כדאי?והאם יש ספקים זולים ושקטים למע' כזאת. אשמח להצעות ותגובות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי יש לי כיום Geil DDR400 שעובד ב2.5-3-3-6 אני תוהה אין אני יכול לשפר את התיזמון שלו, לדוגמא ל2-3-3-6, או יותר נכון מאיפה הסיבה שאני שואל זה בגלל שאני עומד לקנות עוד זיכרון שעומד לעבוד ב2-3-3-6 (וכמובן אם הסטיק הראשון יהיה 2.5 אז גם הוא יהיה 2.5)

• 6 תגובות
    • 475 צפיות
  16. Started by asilic,

אני יודע שהנושא של ההיטסינקים די נטחן פה אבל אני לא מסוגל יותר לשמוע את המאוורר שהגיע עם הוולקנו 6CU+ שלי הוא די רועש אני רוצה לחליף היטסינק או להחליף את המאורר שעל הסינק מה אתם ממליצים? אתם חושבים שמאורר 60 ממ גנריק 38CFM יוכל לעשות את העבודה? או שלהחליף לסינק אחר? עד 150 שקל

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  17. שלום, אני חדש בתחום ה-OC וזה נראה תחום מאוד מעניין, אני צריך מדריך שמלמד צעד אחר צעד איך עושים OC למעבד. ויש לי כמה שאלות: =============================================================== 1. לפי מה שהבנתי שעושים OC למעבד אז גם המהירות של הסלוטים של ה-PCI וה-AGP משתנה, איך אני נועל אותה? 2. הקירור המקורי של מעבדי אינטל מספיק ל-OC של 400MHZ? 3. עם עושים OC למעבד וקורה משהו (לדוגמא המעבד נשרף), מישהו יכול לדעת שעשיתי OC? או שיחליפו לי אותו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. המערכת שלי סיימה חישוב SuperPI ב-41 שניות (של 1MB),האם זה בסדר או שזה איטי מדי? (המערכת כרגע ללא אוברקלוק) כיצד ניתן לשפר את מהירות החישוב מלבד אוברקלוק? מה יגרום לחישוב מהיר יותר,מהירות שעון גבוהה יותר או מהירות באס גבוהה יותר? (מי מהם ישפיע יותר?) תודה, עמית

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  19. משהו בסביבות ה50 זה בסדר או שזה חם מדיי ויכול להזיק? המעבד מגיע בערך ל46-50 במאמץ גבוה... פשוט עכשיו חם רצצחח והמחשב שלי לא מי יודע מה יחסית להיום אז הרכיבים יותר מתאמצים...אני למשל משחק לפעמים בprey משהו כמו שעה וחצי והמעלות עולות...יש לי קירור טוב אבל דיי מאובק בפנים..בכל אופן הם לא עולות ליותר מ50~..

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by Swed,

קיבלתי את שני אלה. שבוע הבא אני יתקין אותם ויעדכן בתמונות. ושאלה אחת שאני עד עכשיו לא הגעתי לתשובה.. מה יותר טוב מבחינת קירור באיזה משחה אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר ? MX-2 Or AS 5 ? אני עד עכשיו לא מבין !?!

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  21. תיראו יש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5200 128 mb של חברת ASUS ... תגידו איך אני עושה אוברקלוק ותגידו לי בערך מה המקסימום שאני יכול להגיע עליו ומישהו יכול להסביר ל י איך ? תודה מראש XStyle

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  22. אני לא זוכר איפה קראתי את זה, אבל ראיתי שיש דבר כזה שיושב על המעבד (מעיין פלטה דקה) מה שאמרו שם זה שעל ידי פעולה חשמלית מסויימת, הצד של הפלטה שנוגע במעבד ממש קר והצד השני ממש חם. מישהו מכיר את הדבר הזה? איך זה נקרא? איך זה פועל ? כלומר איזו פעולה חשמלית יוצרת קור בצד אחד וחום בצד שני ? האם יעיל ?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by דרובו,

שיהיה שקט, לפחות כשאינו מתאמץ. לא יקר מדי. אולי עד 200, גמיש. OC מתון כנראה - ללא העלאת מתחים. נראה לפי התמורה. יכנס למארז פשוט, נכון לעכשיו. ראיתי פה המלצות בעבר ל-kotetsu, לארטיק פריזרים, מה הכי כדאי? (לא בהכרח מאלו) המלצה למאוורר מארז 92mm שקט, עם תמורה טובה למחיר, תתקבל גם היא בברכה. תודה!

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by arikg,

שלום חברים יקרים, מצד שמאל בצילום EVEREST - מה משמעות הטמפרטורה CPU ומה משמעות CPU #CORE לאיזו טמפרטורה להתייחס ? מצד ימין בצילום המצ"ב תוכנה בשם REAL TEMP עם טמפרטורות שונות ----- >>> למי "להאמין" ? איזה מאוורר מומלץ במקום המקורי של אינטל שיוריד משמעותית את הטמפרטורות אם בכלל ? (הצילום מתייחס למעבד Q6600 - אבל ברשותי מחשב נוסף עם Q9450 והטמפרטורות CORE בסביבות 55 מעלות.) תודה מראש להתייחסות . [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  25. ברשותי כרטיס מסך - hd5850 היה מומהר ל 1125\900 1.2V החזרתי את השעון של הליבה והזיכרון לאחור למצב סטוק , ועכשיו כשאני מעלה את התדרים ל775 ליבה ו1125 זיכרון בזמן dual monitor הצג השני מרצד , מה הסיבה ? הסרתי את הדריבר והתקנתי מחדש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים