אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
לפי התמונה ששמתי הטמפרטורה של הליבות במעבד שלי (core i5 2500k ) הם בסדר במנוחה אני על 32 בערך עם קירור קטאנה3 אבל כתוב שם טמפרטורה של cpu על 89 מעלות.... האם זה טעות בתוכנה או תקלת חיישן ? איך יכול להיות שהליבות על 30 ומשהו והcpu על כמעט 90 מעלות ועוד במנוחה??? או שה speedfan היא סתם תוכנה דפוקה.... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד Pentium P4 3Ghz (תושבת 775). הם די ידועים כזוללי אנרגיה ורציתי להוריד לו מהירות ומתח, שירוץ כמה שיותר קריר (וזול...) במצב רגיל הוא רץ עם מהירות 3Ghz עם מכפלה x15 סגורה. עם FSB 200. המערכת מבוססת זכרון DDR2 533Mhz על לוח אם GA-8I925X, לינק: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1831 הצלחתי לרדת ל-160 FSB מה שנתן לי 2.4Ghz הורדתי גם מתח ל-1.150V מ-1.325V (אני חושב שזה היה המקורי, לא משנה אבל - אם חשוב אפשר לבדוק) אם אני רוצה להוריד עוד וולט או הרץ המחשב קורס חזק... (צריך לאפס ביוס כדי להחיות אותו). אני לא מתעסק עם OC והידע שלי בנושא די דל, מה אפשר לעשות כדי לרדת נמוך יותר? (המטרה שלי 2.0Ghz) הנה כל …
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום... אני הולך לקנות מחשב ויש לי שאלות בקשר לקירור של החומרה שלו... אני עומד לקנות מעבד +AMD ATHLON 64 3000?? והשאלה שלי היא האם אני צריך לקנות גם קירור או משו מיוחד או מספיק הקירור שיש במארז או שהוא מגיע כבר עם קירור??? ואני הולך לקנות לוח אם של EPOX 8KDA3J וגם לגביו אני לא יודע אם צריך קירור או שהוא מגיע עם קירור כבר??? דרך אגב אני קונה מארז של A-TOP Z-ALIAN זה בצורת חייזר עם ספק טרמלטיק 420... תודה על העזרה...
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון למחשב ושחיפשתי בפורום אז היה כתוב בהרבה מקומות שפלטה של מטר על מטר עולה בסביבות 20 שקלים אבל בכל מקום שביררתי אמרו לי שזה עולה 200 שקל!! מאיפה השגתם?
-
- 6 תגובות
- 18.4k צפיות
-
-
מעבד : Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM לוח אם : Gigabyte GA-EP45-DS3 קירור למעבד : Thermalright Ultra 120 Xtreme S775 מארז : Coolermaster CM 690 Black מאוור לקירור : Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM ספק כוח : Corsair 650TX 52A @ 12V כרטיס מסך : Sapphire Radeon 4870 512MB GDDR5 Retail זיכרון : G.Skill 4GB DDR2800DualKit(2x2GB)CL4 -4GBPI בעיקרון אני מעוניין רק ב OC למעבד. לכמה אני יכול להגיע ואיך להגדיר אותו פחות או יותר כי אני מבין גדול בזה.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
האם זה ייתכן? את המאוורר הנ"ל קיבלתי עם המעבד AMD 3200 לפני חצי שנה במחיר מוזל: http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm ובזמן האחרון הוא מתחיל ממש להרעיש (הוא מעולם לא היה שקט מידי...) האם זו תופעה נפוצה? מה אפשר לעשות? אם אתם ממליצים לי להחליף את המאורר - אז איזה דגם מומלץ למיפרט שלי (מחשב HTPC, ALWAYS ON).?
-
- 6 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לא ראיתי בשום מקום התייחסות מסודרת לסוגים השונים של גריז תרמי, ומכיוון שאני קונה בקרוב מחשב בהרכבה עצמית אשמח לשמוע את דעתכם על הסוגים השונים הקיימים בשוק. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי עדכון לביוס אך לא התקנתי וכנראה יש לי נעילה על האוברקלוק כי אפילו אם אני מעלה או מוריד זה לא משתנה... ואני רוה לשאול אם יש סיכון בעדכון הביוס
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת.
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום.. אני הולך להזמין מג'ב טק Jab-Tech סינק למעבד ומאורר השילוב הכי טוב שיש זה SP97+Vantec Torando84.1cfm? אם לא .. אשמח אם תציינו שם.. תודה ... צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי מארז Thermaltake SHARK שקניתי אי שם ב-2006. למארז עצמו יש 2 מאווררים (מסוג: 120x120x25 mm, 1400rpm, 21dBA), כאשר אחד מהם נמצא בקדמת המארז ואחד מאחורה (איפה שהיציאות של הלוח אם). אם אני לא טועה, אז המאוורר הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. לאחרונה שמתי לב שהמאוורר האחורי לא עובד.. ואם אני נותן לו "תנופה קלה" אז הוא מתחיל להסתובב אבל ממש ממש לאט. כנראה שאני יצטרך לקנות חדש... אשמח אם תגידו לי איזה ותמליצו לי על אחד זול יחסית ושקט. על הדרך, אשמח אם תגידו לי אם יש בעיה בשאר המאווררים והאם הטמפרטורות של המערכת טובה.. צירפתי קובץ עם כל הנתונים. קישור למפרט של המארז: http://uk.thermaltake.com/products-m...?id=C_00000088 תודה רבה ! עריכה: קירור הספק הוא פאסיבי, לכן …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ככל הנראה אני מזמין את החלקים יום שלישי.... אז ככה... DFI LanParty UT nF4 Ultra-D Mushkin RedLine XP4000 DDR500 1GB (2x512MB) 2-2-2-6 לאיזה קירור אני צריך לדאוג במתח של 3.5V?... איזה מאורר מומלץ?? (שיהיה שקט וטוב...מעדיף שקט על ביצועים...עד גבול מסויים)... ועוד איזה מאורר הכי שווה אפשר לקנות לXP-120... אני מתחיל לחשוב שהTT TB לא משהו בגלל הנתונים השקריים של TT... והאם Enermax 420W EG425P-VE FMA יחזיק את כל העומס של הOC הזה?? (למעבד 250*10 בכמה מתח שיידרש) עריכה: בנוגע לHIS X800XL iTurbo.. איזה קירור צריך לזיכרונות בשביל להגיע לOC נחמד מאוד?? במארז מקורר היטב.
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש כל החלקים מעולים והוא אמור להגיע ביום שני אבל הבאתי מעבד E8400 ויש לי שאלה הוא לא יהיה טוב בלי אובר קלוקינג הוא שהוא יהיה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4 FBS 800 ולוח של ABIT IS7-E זיכרון SAMSUNG 2X@256 PC3200\400 ניסיתי לעלות את התדר ל250 עם VCORE של 1.575 למעבד 2.7V לDDR ו 1.65V ל DDR המחשב עולה עד לתחילת הWINDOS ואז נותן לי הודעה של בוצעו שינויי חומרה בלה בלה ....... ואז ניתקע או עושה ריסטרט אני לא יודע כבר מה לעשות :-[ מבקש את עזרתכם ....................
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שאתם יודעים התחתית של הוואנק היא עיגול נחושת מבריק למטה שהואמעולה למעבדי AMD ששם המגע הוא מלא אבל במעבדי אינטל המצב הוא שונה, כי יש להם שטח כיסוי גדול יותר והוואנטק לא מכסה ותו לגמרי, אז חשבתי אולי כדאי לנסות לשייף את התחתית של הוואנטק עד למגע מלא? מה אתם חושבים כדי לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מאורר טוב ,עד עכשיו החלטתי על הThermaltake Extreme 3 in 1 cooler - Polo 735 האם הוא מאורר טוב ויספק טמפרטורה טוב למעבד ATHLON XP 2500?
-
נערך: הינה לאן הגעתי, מה אתם אומרים? 20% לזיכרון ו21% לליבה במאמץ: 61 מעלות במנוחה: 43 מעלות
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אתמול בזמן מישחק GRID המישחק הפסיק ליפעול וחזר למסך הרגיל ונתן הודעה של טמפרטורות גבוהות נא ליבדוק מאווררים והיטסינק המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 ולוח-אם GUGABYTE MA770-UD3 REV 1.0 ביצעתי בדיקות מאמץ ע"י OCCT למשך שעתיים + ע"י ORTHOS וניטרתי טמפרטורות עי CORE-TEMP ו EASY-TUNE 6 של GIGABYE והמעבד לא עבר את ה-44-46 מעלות בבדיקות של למעלה משעתיים כמו כן בדקתי על ידי 3DMARK 06 + VANTGE בלופים של 3 בדיקות חוזרות על עצמם ברזולוציה של 1680X1080 AAX8 ולא היו לי קריסות או ארטיפקטים זה קורה רק במישחק GRID בשאר המישחקים זה לא קורה כגון : HAWX COD4+5 GHOST RECON 2 CRYSIS WARHEAD וכמו כן בדקתי את כרטיס המסך עים FURMARK ואין קריסות מה יכולה להיות הבעייה המוזרה הזו תודה מראש לכל העונ…
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערך I5 ונתקלתי בהתלבטות. האופציות: STOCK- הכי זול 104 ש"ח קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 באמצע ויש לו 54 CFM 138 ש"ח קרור למעבד Scythe Ninja 2 Rev. B הכי יקר ויש לו 52 CFM 185 ש"ח לא ממש איכפת לי מרעש אבל עדיף שלא יהרוס לי את המוח מרעש... מה ההבדל ומה הכי משתלם וכדאי?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מאוורר Thermaltake SMART CASE FAN II WITH COOLMOD וגוף קירור Thermalright SLK 800 יהיה אפשר להרכיב אותם ביחד? שווה משהו?
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
יש לי: Pentium4 2.4C ABIT IS7-E Twinmos 256MB DDR PC3200 X2 HERCULES 3D PROPHET 9500PRO 128MB DDR תודה מראש!!!
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הי האם אפשר להתקין MUGEN3 עם זכרונות גבוהים כמו G.SKill Ripjaw? הייתי בKSP ונדהמתי מהתשובות המטומטמות שלהם. הם לא יודעים אם מתאים. שאלתי אם אפשר לבדוק אם זה מתאים, רק לשים על המעבד בלי להרכיב ואמרו לי שברגע שפותחים את הקופסה אין החזרה של המוצר. קראתי את מדיניות החזרת המוצרים שלהם ושם רשום שאפשר להחזיר באריזה מקורית, אבל לא כתוב שאי אפשר לפתוח ולהחזיר לאריזה. פשוט איש מכירות תמוה (חדש). היה גם שם איש שרצה שיכבדו את ההבטחה שלהם למחיר הכי נמוך בעיר, כי חנות אחרת מוכרת יותר בזול, והנציג עונה לו שאיך הוא יודע שהחנות השנייה לא מוכרת מוצרים גנובים..בקיצור, תשובות של ילדים מפגרים מקבלים שם, אשמח לעזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב קניתי את המערכת הבאה לסבא שלי לא מזמן הוא עורך וידאו מקצועי: מעבד: E6420 לוח: 965P-DS3 כ.מ: 8800 GTS 320 ספק: ENERMAX 500 זכרונות: TWINMOS 1GBX2 דיסק קשיח: 2X250 WD שאלתי היא האים אוכל לעשות לו אברקלוק (בכללי אם בכלל) אם הקרור סטוק ככה כמו שהוא בא?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-