אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום! עקב פריצת ה-LCD לאחרונה למודינג בפורום זה (אני רואה שרבים שואלים שאלות על LCD ומתעניינים בקניית מסך מסוג זה) עלה בראשי רעיון (שאני מוכן לעזור בישומו) לפתוח FAQ, רשימת תוכנות ושאר דברים שקשורים ב-LCD בת'רד דביק. עלה בראשי רעיון זה כיוון שאני בעצמי התלבטתי רבות באיזה תוכנה להשתמש (לקח זמן לא מועט גם למצוא לינקים לתוכנות), וגם במהלך הגדרת ה-LCD וגם לאחר התקנת העזרים שתוכנות LCD זקוקות (PORT95 וכדומה) נתקלתי בבעיות, באגים ועוד.. מה דעתכם מנהלים? אפשר גם להכניס את זה לדביק של האוברקלוקינג ולשנות את שמו של הדביק ל-"רכיבי אוברקלוקינג ומודינג מומלצים" או להוסיף דביק של "רכיבי מודינג מומלצים" ולשלב בו רכיבים שונים (לא רק של LCD) עריכה- עלה לי רעיון זה לאחר שראיתי בפורומים ש…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא שאני רוצה לעשות את זה, אבל תראו מה ראיתי: http://citydeal.co.il/new_citydeal/groupsale.php?productid=1007&ref=zap אפשר להשאיר דלת מארז פתוחה...
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אחר פתרונות קירור למעבד מרובע ליבות, דגם Q6600, קירורים הקיימים בארץ (או שצריכים להגיע). אם יש כמה אפשרויות, אם אפשר לדרג כל אחד לפי יעילות וכו עריכה: קירור אויר בלבד, אין הגבלת תקציב. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב להזמין מערכת קירור מים. התקציב הוא עד 166 דולר (כולל משלוח, אבל לא כולל מכס) -אני יודע שמשלוחים עולים בסביבות 50 - 70$ אז אין לי בעיה לעלות בתקציב אם צריך (אבל בסביבות התקציב הזה 50 - 70 - 100 דולר לכל היותר). הדרישות שלי (תנסו כמה שיותר להתקרב לזה ככל האפשר): שיהיה לה אופן שדרוג בעתיד גבוהה, כי אני מתכוון להוסיף לכרטיס מסך גם ועוד רדיאטור, אז צריך להתחשב במשאבה.. שתהיה שקטה(לא חייב ממש שקטה, אבל לא טרקטור או מפעל תעשייתי) המפרט שלי: i5 2500K Asus P8P67 FSP 650W +80Silver Cooler Master CM690II Basic PNY GTX570 נשאר לי עוד 3 קייג'ים של 5.25' ואני רוצה גם לשמור אחד ל FAN CONTROL אני רוצה לעשות OC של עד בסביבות 5 או יותר אם הזכרונות והלוח יאפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שמעתי שהקירור שבא עם האינטל 820 הוא רועש.. למישהו יש הצעה טובה לאחר?? תודה
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
הצעתי לקחת את MUGEN 2 הבחור הציע לי את Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler בהסבר ש"מעבדי AMD גדולים יחסית,השטח חתך שלהם גדול,השטח של הקרור הזה בגלל שיש לו 4 הייטפיפים ולא 3 במקרה של הרבה אחרים וההייטפים שלו רחבים אז הוא מנצל יותר שטח עם המעבד ומקרר יותר בנוסף לזה שההייטפיפ נוגע ישירות במעבד". כדאי לקחת את זה?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם , אני מניח שרימו אותי אבל חפיף.... (אולי אבל המחיר טוב ) הציעו לי ב 170 שקל , להחליף למאווררים שקטים ולהוסיף גוף קירור למעבד של avc עם הצלעות קירור האלו . האם למשתמש רגיל יש צורך בזה בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 417 צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה יהיה יעיל ואם בכלל אפשרי ? אפקטיבי (מבחינת דחיסת אוויר) ? רעשני במיוחד או נסבל ? אשמח על כל תגובה שהיא
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הייי יש לי כרטיס מסך nvidia GeForce 2 100\200 mx ורציתי לעשות עליו oc כי אני רוצה שזה יעבוד יותר טוב במשחקים... אז ככה אני רציתי לעשות עם התוכנה riva tuner אפשר נכון ?? בקיצר ברירת מחדל של הכרטיס זה: Core Clock---175 MHz Memory Clock----166 MHz אני יודע כרטיס מעפן אבל עוד כחצי שנה פחות אני קונה כרטיס חדשדש בקיצור רציתי לשאול בכמה כדאי לי להגדיל את ה MHZ? ד"א הרכבתי על הכרטיס מאוורר 8.0 סנטימטר אז אפשר להעלות קצת יותר,החום של כרטיס המסך מגיע ל 36 בלי מאמץ/עם מאמץ אני לא יודע לבדוק חחח
-
- 13 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את המערבת הבאה.... E6300 \ BT \ ENERMAX 500W \ GIGABYTE 965P-S3\ DDR2 - 667 אורבקלוק: 1.86 @ 3.26 על מכפיל 7 ובאס 466. מתח 1.375 נראה לי מישהוא ממליץ משהוא??? האם אני יכול לשפר??? (אם חסרים פרטים הגיבו) בתודה יאן
-
- 7 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וברכה, שלום. ברשותי מארז Enermax FS-710 Black מיושן, אשר כרגע לא מותקן בו אף מאוורר. במארז יש שישה מקומות שבהם ניתן להתקין מאוורר 80מ"מ והייתי שמח אם תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם בנוגע לצורת ההתקנה, אשר תביא לסירקולציה היעילה ביותר בתוך המארז. מצורפת סכמה - אני חשבתי על שתי תצורות עיקריות : א. בצידי המארז, המאוורר התחתון יכניס אוויר והעליון (אשר נמצא בגובה כונני ה 5.25" וספק הכוח) יוציא, בנוסף יותקנו שני 80 מאחור אשר ייפלטו את החום. ב. לזנוח את צידי המארז, להתקין שני קדמיים שידחפו אוויר פנימה ושני אחוריים שיפלטו. הצעותיכם יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
תושבת 775. אין כמעט חשיבות לרמת הרעש. עיקר השימוש של המחשב הוא משחקים כבדים. בנוסף ישנו בסמוך מכונת לייצור חום בדמות GTX 470, נראה לי שצריך להתחשב גם בזה. תודה,
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך מאוורר שהעובי שלו לא יעלה על 25 מלימטר ושיהיה מאוורר 80
-
- 7 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה שחשוב זה השקט אני צריך את המאווררים הכי שקטים שיש בגדלים האילו מישהו מכיר? אמשח לדעת גם איך זה מתבטא על הביצועים .. (יהיה נחמד אם זה יהיה זוהר או משהו ) תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי חברה , אני קונה מארז בעוד כשבועיים השאלה שלי היא מה המארז הכי מומלץ מהאתר www.newegg.com ב160 דולר תודה מראש לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב, הגיע הזמן שגם אני אטול חלק במודינג.. אני מעונין לקבל הצעות מענינות לגבי התעללות במארז שלי כפי שניתן .. התכנון המקורי שלי הוא לקדוח במארז ולמקם 3 מאווררים (אחד במקום איפה שהספק יושב כרגע - אני מוציא את הספק מחוץ למארז, ושתיים בדלת של המארז). חוץ מזה לא תכננתי כלום. רעיונות מישהו ? מצורפות תמונות של המארז שלי. תמונה א' תמונה ב' אם אתם זקוקים לעוד תמונות רק תבקשו .. מצטער מראש על האיכות הגרועה של הצילום...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשים מאורר אחד על הכרטיס מסך יש לי משהו ג'נרי שעלה משהו כמו 16 שקל קטן כזה אני חושב 80MM עכשיו הבעיה שיש לי רק שתי פתחי איורור ששם אני שם את המאוררים ויש שם כבר 2(אחד מכניס אוויר לחלק העליון של המארז ואחד לחלק התחתון הם קרובים משהו כמו 3-4 סנטמיטרים בין שניהם),אני לא רוצה לחתוך או לעשות מודינג או משהו כזה יש לדעתכם עוד מקום לשים ?
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-
-
הקיץ הגיע, ואיתו גם חלומות ישנים עם אבק של שנים... אני רוצה לבנות מערכת קירור מים למעבד, ורק לו, בצורה יחסית תקציבית (אני לא הולך לשים פה אלפי שקלים). הרעיון זה לבנות מערכת חיצונית, שתתלבש על גג ה 3daurora שלי, הכוונה בתוך מארז פרספקס שאני אבנה. מכיוון שאין לי כוח להתרוצץ בפירוקיות בת"א ואילתורים שאני לא יודע כמה זמן הם יחזיקו, חשבתי לקחת את : http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3855. קראתי כמה ביקורות, ועושה רושם נחמד+ , יחסית למערכת "ארוזה" וממתוגת. השאלה שלי האם אני ארגיש הבדל משמעותי בטמפ'? עכשיו המעבד (Q9450) נמצא בטווח 35+- (IDLE), ואם קירור יחסית מעפן (V1 של tr). הסיבה שזה נראה לי כדאי, היא בעיקר בגלל הרדיאטור ומיכל המים, אני יודע שהצנרת יחסית צרה …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן הטמפ' אצלי במארז גבוהה (מאוד), והבנתי שחלק מזה זה בגלל סידור החוטים שלי שהוא ממש גיהנום. בכל המארז (MIDI) מפוזרים חוטים, על הזכרונות, מאוורר ואני לא מצליח להשאיר אותם שם. קראתי במאמרים פה שמומלץ דבק בד, אבל אני לא מוצא שום חנות שמוכרת כזה. חוץ מזה, אחרי שאני מדביק את החוטים, איך ניתן לקבע אותם באיזה פינה? כי יש לי מין מקום, אבל החוטים לא יכולים להישאר שם. במיוחד מקשים עלי הכבלים האפורים והעבים האלה (IDE?) שיש בסידירום ובהרדיסק. תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
XSPC RASA750 RX240 בהטחלה רציתי קיט של EK H30 240 HF אבל בדקתי בהרבה פורומים ואמרו שהרסה יותר טוב אז בגלל הפרשי המחירים יש רעיונות לשידרוג רציתי לשדרג את הבלוק לבלוק אל EK אבל אמרו שהמאבה חלשה אז אני לא יודע מה לעשות?? ואיזה צבע לקנות (אפשר קישור) כדי שיהיה לי צבע אדום כזה: http://img812.imageshack.us/img812/9793/8smalls.jpg
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל הגדרה אומרת בביוס ואיך אני יכול להתקדם בOC שלי. (אני די חדש בOC) האם הלוח מגביל אותי בצורה כלשהי? האם יהיה שיפור עם לוח שתומך DDR3? מעבד: 720BE 3X קירור: מיוגן 2 לוח: גיגבייט GAMA770UD3 REV2 זכרון: 4גיגה OCZ 800 DDR2 הגעתי ל3.7 יציב. טמפרטורה במנוחה:34 במאמץ:56 (OCCT) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ככרגע אני על 3.248 ג'יגה, ובא לי לעלות עוד... הטמפ' במנוחה בערך 38-42 ומאמץ 63-67~ אני רוצה לשפר את האובר... יש הצעות איך? הזכרונות שלי (קורסייר CL5-5-5-15 ) בגיעו מסטוק של 667 לבערך 920 !!! מה אתם מציעים לי לעשות כדי לשפר את ה OC? אני די נתקעתי במהירות הזו בגלל הזכרונות, אני על +0.2 עד כמה להעלות את המתח שלהם בלי לפגוע בהם? אגב- אני עם EVERCOOL BUFFALO ויש לי ZALMAN 7700 שהשגתי שיושב בצד... השאלה, אם אני ישים אותו במקום זה יעזור? הוא נחשב שקט? כי השקט של בפאלו ב OC לא מספיק לי... והוא קריר יותר? שווה להסיר את הלוח אם כדי להרכיב אותו? כי אין לי כוח לזה ומחר גם ככה אני מנקה את המחשב מאבק ומסדר כבלים- אז חשבתי כבר ביחד, אם כבר אני עושה את זה.. אז שווה או לא…
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
המפרט שאני עומד לקנות הוא כזה: מעבד - INTEL E6300 1.86GHZ קירור למעבד - ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO לוח אם - GIGABYTE 965P S3 קירור ללוח - THERMALTAKE EXTREME SPIRIT 2 זכרונות - G.SKILL HZ 800MHZ/MUSHKIN XP2 800MHZ/ CELLSHOCK 800MHZ ספק - ENERMAX LIBERTY 400W מארז - SUNBEAM TRANSFORMER כרטיס מסך - SAPPHIRE RADEON X800GTO2/XPERTVISION GEFORCE 7600GS EXTREEM DDR3 אני מבקש הצעות שיפור למפרט לצורכי אוברקלוק גבוה יותר מבלי להוסיף יותר מדי כסף.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-