עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manticore,

יש ברשותי את המארז הנ"ל ואני רוצה לקנות את הקירור הנ"ל למעבד של אינטל השאלה שלי אם הקירור הזה בכלל יוכל להכנס למארז הזה כך שהוא יוכל להסגר ואם כן, האם אני אוכל לחבר אותו במאוזן כמו בתמונה על הלוח הזה (Abit IP35-E)כדי שהמאוורר שלו ימשוך אוויר והמאוורר האחורי שנמצא לי במארז יוכל יש להוציא אותו כי הוא נמצא מולו? תודה.

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  2. מה הטמפרטורה של המים שעוברים לפני שהם נכנסים לבלוק שעל המעבד ואחרי...? הכוונה היא בשני המצבים: כשהם חמים וכשהם קרים...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  3. Started by Amir_ca,

קניתי מחשב חדש עם מעבד E8400 ופריזר פרו הורדתי REALTEMP ואברסט ושניהם מראים הבדלי טמפ' של 10 מעלות בין אחד לשני ואני לא יודע למי להאמין והנה תמונה גם : שאר המפרט נמצא בצד תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  4. Started by asmon,

My AMD 3800X2 temp after i finished playing oblivion is around 36c which i think is low for AMD, isn't it? I am using the cooler which came with the cpu. is it suppost to be so low or something is not working right?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by NaorSub,

מידת חום הרצויה למעבד AMD Athlon 64 3200+ ? נאור

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני רוצה לקנות גופי קירור למעבד והכרטיס מסך כדי לעשות להם אוברקלוקינג. אבל אני לא יודע עם כדי לי הכרטיס מסך שלי אחרי oc ל-480 וזכרונות 1.3 ב54 מעלות במנוחה ו76 במאמץ, והמעבד ב-31 במנוחה ומגיע לפעמים ל43 במאמץ ללא oc. איזה גופי קירור אתם ממליצים לי עד 400 ש"ח עם אפשרות לריגה עד 450. אני חשבתי על הbig typhoon והaccelero x1. יש לי מעבד amd 4000 san diego וכרטיס מסך 7800 gtx .

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש עכשיו אני מעוניין בקירור מים ממש טוב וחזק, עכשיו לא איכפת לי אם זה ערכה קנויה ומוכנה!! או ערכה בחלקים שאני יבנה!! אני רוצה שזה יתן לי תוצאה כמה שיותר אפקטיבית!!! צריך המלצה על מערכת קירור!! וגם הסבר מה חשוב ומה פחות חשוב במערכת קירור מים!!

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  8. Started by smoke1,

יש לי את המערכת הבא לוח אם GA-8I945PG-HR מעבד INTEL D805 קירור ZALMAN CNPS-770ALCU כרטיס מסך GIGABYTE 7660 GT 256MBPCIE מארז+ספק A-TOP X-BLADE עכשיו שאני מריץ משחק או את התוכנה 3DMark05 או 3DMark06 יש לי פריזים קטנים בתצוגה של המשחק הורדתי הדריביר החדש ביותר של NVIDIA לא עזר ואני בOC קטן ביותר 140FSB במקום 133FSB שזה OC של 5%(2801MHZ במקום 2660MHZ) למשהיו יש ראיון מה הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by Dready,

משהו יודע או ראה איפה אפשר לראות השוואה שכוללת את הסניק החדש הזה?, אני רוצה לדעת אם שווה לי לחקות אני פשוט לא מוצא

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by Y.k,

רציתי לדעת מאיזה חומר הכי כדאי לקנות את הגוף קירור? כי שמתי לב שמנחושת זה הכי יקר ואני רוצה שיהיה הכי טוב שאפשר .. כסף זה לא בעייה למה המחיר של הגוף קירור הוא די נמוך. תודה מראש

11. Started by KF,

שלום קניתי מאורר ויש שם שני חיבורים כאלה לבנים גדולים.... עכשיו אני לא יודע לאן לחבר אותם.. בחיבור אחד יש כמו שיניים כאלה בפנים ובשני יש עיגולים קטנים.... צריכים לחבר את שניהים ? אם כן לאן ? תודה לעוזרים. נ.ב יש שם 3 חוטים בצבעים שחור אדום וצהוב.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 738 צפיות
  13. שלום , ברשותי שניי סלוטים של זכרונות של חברת GEIL http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=35 על המפרט שלהם רשום כפי שאתם יכולים לראות את התיזמונים הבאים : 2.5-3-3-6 בעיקרון הבעיה שלי היא שכשאני מגדיר בביוס את התיזמונים שלהם אני מקבל חוסר יציבות במחשב וכשאני אומר חוסר יציבות אני מתכוון למהירות תגובה לא אחיד ואיטי + חלונות עולים לאט ולפעמים וינדוס לא עולה (וגם הודעות שגיאה מסויימת בעת הטעינה). בביוס כרגע הם מוגדרים על "AUTO" וב-EVERSET רשום שהם על 2.5-4-4-8 (חשוב להזכיר שאני ב-T2) זה בהחלט הניסיון האחרון שלי לשאוב ממכם עזרה בנוגע לתיזמונים שכן דיברתי על זה המון את הלוח שלי אפשר לראות במפרט ואני מאמין שעם רצון טוב אני יצליח לתזמן אותם כמו שצריך ואף לשים אותם על T…

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by rafi-s-,

זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Tall-Guy,

לפני כחודש הרכבתי מחשב חדש : AMD 64 2800+ Socket 754 Abit KV8pro Compucase 6A19 בבדיקה ראשונית אז, הטמפרטורת היו - CPU - 46-50 Idle Power Supply - 35C Case - 20C לא ממש אהבתי את הטמפרטורה של המעבד, אז קניתי Arctic Silver 5 ואתמול בדיוק סיימתי את ההתקנה שלה (לפני המדריך באתר). לצערי, לא חל שיפור כמעט בכלל (אולי מעלה) אולי אפילו הטמפרטורה קצת עלתה. השתמשתי בשכבה דקה, ועשיתי הכל לפי הספר אני חושב. האם זה טמפרטורה סנדרטית למעבד הזה? או שאולי פשוט ההקירור גרוע? המאורר הוא מאורר שהגיע עם ה AMD בקופסא. חושב לציין שאני לא עושה OC, והמחשב במצב Quick&cool.

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  16. Started by AtomiX,

מהירות זיכרונות : 1150 מהירות ליבה : 595 טמפ : 62 קירור: TT bigwater Gigabyte 6600GT איך זה? =] ד"א הזיכרונות דיי חמים[של הכרטיס].. אין לי מושג כמה.. יש דרך מומלצת לקרר אותם? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 12 תגובות
    • 738 צפיות
  18. שלום , מחפש גוף קירור למעבד שירכש בקרוב (כחלק משידרוג ) . לא יבוצע אוברקלוק בכלל. יש היצע גדול של קירורים בטווח המחיר ואני צריך משהו שנחשב באמת שקט כי המארז שלי לא בדיוק מבודד רעשים..החלפתי לו כבר מאוורר אחורי שקט והספק המקורי שלי מאוד שקט ..כך שעקב האכילס הינו הקירור של המעבד . ראיתי בהיצע הקירורים הרבה סוגים של GLACIALTECH ו-AC ועוד.. מישהו יכול בבקשה להמליץ על קירור ? עדיף ללא צורך בפירוק לוח האם . לגבי חנות עדיפות ל-IQPC אבל אם יש משהו טוב באיזור ראשלצ (ואפילו קצת חורג בתקציב אם זה ממש שקט) , אז אין בעיה .

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. יש לי במארז 3 מאווררים 12X2 + 8 CM , אחד מקדימה בפאנל הקדמי ( באיזור שמדליקים את המחשב ) מכניס אויר 12 , אחד מוציא אויר 12 בחלק האחורי של המארז איפה החיבורים מקלדת , USB וכו' ואחד בצד שמכניס אויר 8CM . 1. האם הסדר נכון ? 2. איך אפשר לדעת באמת שאני לא טועה ? " מוציא / מכניס " אויר , יש דרך לדעת בוודאות את זה ? אני חושש שהתבלבלתי קצת ... למישהו יש תמונה להמחיש? 3. מה ההבדל בין מאוורר מיוחד " אחור " בלבד ( מכניס אויר ) לבין מאוורר רגיל שהופכים אותו ? קניתי 2 FAN של זלמן מ KSP זה עלה לי 47 ש"ח ‏ZM-F3 120mm Silent Case Fan‎ הכיוון של המאוורר בתמונה מוציא אויר או מכניס ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva היה לי מאוורר ARX DC BRUSHLESS שהרעיש כמו מטורף אבל ה…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by almightydani,

שלום שמתי לב למשהו מאוד מוזר...רציתי לעשות OC וסתם בדקתי מעלות במאמץ עם OCCT והמעבד מגיע רק ל 2333.4Mhz... למה הוא חוסך ב 167Mhz? הינה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/851/wierd.jpg/ מה זה החרא הזה? ושמתי לב שיש לי גם תוכנה בשם easysaver שזה אולי חוסך במתח\חשמל (אבל התוכנה על OFF) זה יכול להיות קשור לזה? יש לי לוח אם של gigabyte אם זה עוזר בכל מקרה זה נורמאלי? כי אני רוצה שהמעבד שלי יינצל את ה stock שלו ולא יהיה על underclock... ואם זאת בעיה וזה נכון מה שאני אומר איך אני משנה את זה לנורמאלי? (לא נגעתי בחיים במכפלות או משהו כזה) יש לי דרך אגב 3g ddr2 800mhz תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by VanGuard,

קיבלתי מחבר את המשטח הנ"ל אך הוא אינו עובד. יש שתי כניסות USB - אחת מהן נראית תקינה פיזית אך חיבור שלה למחשב לא נותן כל תגובה והשנייה היא כניסה שבורה שחסרים בה פינים. בתור סטודנט סקרן להנדסת חשמל אני מנסה לפרק את המשטח ולראות אולי אפשר לתקן משהו. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא איך להוריד את הפאנל החיצוני. הורדתי את רשת האלומינוים ועוד 6 ברגים שהיו מחוברים מתחת למדבקות הספוגיות אך המשטח נמצא במצב חצי משוחרר ומשהו באיזור של החיבורי USB כנראה מחובר עם בורג שאני לא מצליח למצוא או באיזשהי דרך אחרת. אשמח לעזרתם אם מישהו מכיר את המשטח או משהו דומה. עריכה - הצלחתי לפתוח את הפאנל ולהוציא את הלוח המודפס (השיטה הייתה לדחוף את המברג לנקודה מסויימת ולהפעיל כח). פירקתי הכל והתחלתי לנסו…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by chook_rl,

האם זה נורמלי? הלוח הוא של ABIT, ויש לי אפשרות לשחק עם המאוורר וכו'.. במנוחה הוא נמצא באיזור ה 50 מעלות, האם זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Kolshamen,

GA-EP45-DS3L

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by elerock,

שלום ברצוני לעשות OC לכ.מסך שלי הדגם הוא 8800GTS 320MB הכרטיס הוא G80. הכרטיס מקורר ע"י DuOrb של TT ולפיeverest הטמפ' הוא: 37 GPU 42 GPU Diode 37GPU Ambient הטמפ' במנוחה. אין לי בעיות סרקולציה במארז ואין לי רכיב העובר את ה 45 מעלות. אם זה משנה המעבד הוא AMD Triple Core 8450 עם OC קטנטן ל2.4GHZ. הזיכרון הוא 4GB של A-Data מסוג Viseta Extreme. יש לי RivaTuner אבל אני לא יודע איך להשתמש בא. הקלוקים לפי התוכנה הם: CORE 513 Shader clock 1188 Memory 792 תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים