עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by !_Evil_!,

הזמנתי אותו יש לי פנטיום 4 3000 פרסקוט. הוא יתן תוצאות קירור טובות? אני יחבר עליו גם מאוורר לגוף קירור

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by TNTx2,

שלום מישהו יכול להגיד מתי הוא יהיה בארץ ויהיה ניתן לקנות אותו? ומה יהיה מחירו בערך? תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by yanir127,

אוקיי. יש לי Q9400 על מהירות 3.1 במקום 2.66,מתח די נמוך-1.28 אני חושב,קירור סטוק,ספק FSP 300W. על 388FSB.השאלה שלי אם אני יכול לעלות ל3.15 או קצת יותר ל3.2 בלי לשרוף את המעבד? המעבד מגיע במאמץ ל40-55 מעלות לכל ליבה.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. Started by Badi_Mami,

איך הפאן בס שבן דוד שלי )RED-ALERT הכין? היינו ב-א. אבן בשדרות הר ציון בדרום ת"א. כל החלקים עלו לו בערך 75 שקל. אני קניתי מאורר 90 מ"מ ג'נריק כמובן.עלה איזה 33 שקל. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906399396/1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906579200/2.jpg

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  6. יש לי ביטוח. אני תמיד יכול להגיד שגנבו לי אותו והוציאו לי את המסך מתוכו ;D יש דרך שאפשר לחבר אותו למחשב? מה שונה בו מהמסך שאני קונה בחנות ? ד"א הפלאפון הוא : NOKIA 8260 (של סלקום...)

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. יש לי מעבד: INTEL P4 2.40GHz A 512k היה לי מארז MIDI ATX והרסתי אותו בטעות, אז קניתי MIDI ATX אחר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSVAR8016W&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=0 המארז החדש שקניתי יצא קטן מהרגיל. אני יודע שמארזי MIDI ATX לא ממש גדולים, אבל החדש שקניתי מאוד קטן. קניתי אותו בלי ספק כוח ד"א. במארז הישן טמפ' המעבד הייתה 26 במנוחה ו-31 במאמץ. במארז החדש הטמפ' של המעבד היא 30-35 במנוחה ו-40-43 במאמץ!!!!!! בשני המארזים אני שמתי רק מאוורר 80 MM אחד שמוציא אוויר מאחורה. מה אני יכול לעשות כדאי להוריד את טמפ' המעבד? אין לי כסף, ובגלל זה אני לא יכול לקנות מאוורר טוב יותר למעבד או מארז אחר. אני גם לא אתחיל לקדוח חורים במארז, ולקנות גרילים וכו' כי אני עומד למכור א…

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אני מעוניין לקחת מאורר רגיל פשוט ונחמד (כזה שיש היום בכל ספק ישן ודפוק) ולהפוך אותו למאורר מארז קדמי יפה וצבעוני... שתי שאלות... איך בונים את הדבר הזה? אם למישהו יש מדריך... והשניה... ראיתי בכמה מחשבים בגלריה, שמסביב למאורר הקדמי, יש מאין פלסטיק עגול... מה זה? הרי אם אני מכניס מאורר למארז (אני חותך עגול, אבל בבאמת יש שם מרובע) ולפי איך שזה נראה אצל כמה אנשים, המאורר הוא בכלל עגול (כאילו, הקופסא שלו עגולה) ככה זה?! או שאני פשוט שיכור ??? נדב

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  9. התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  10. יש לי היטסינק עם P4 שבא עם המעבד ואני ממש לא מרוצה ממנו... יש לי פה בבית SMARTFAN שנח בקופסא ולא עושה כלום.. אז חשבתי אם אפשר לעשות איזהשהו מודינג להיטיסנק הזה ולחבר במקום המאוורר המעפן את המאוור החזק אשר אולי ישפר לי את המעלות........ (למאן האמת אני כמעט בטוח שמישהו עשה כבר כזה דבר...) אם למישהו יש מידע על זה אני מאוד אשמח! תודה מראש. 8)

• 12 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by infrequent,

שלום יש לי כרגע מעבד בoc ל3.00ghz באס 400 והיחס זכרונות על 1:1 אלה הזכרונות http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=563 היתי רוצה לשנות את היחס ל 4:5 ובכך לקבל 1000mhz כרגע לא העלתי מתח לשום רכיב והoc יציב כבר הרבה זמן שאני איתו כשניסיתי להעלות לתדר הזה ללא הוספת מתח המחשב היה מקבל crash במשחקים כמו GRID אז השאלה שלי זה אם אפשר לקבל עם הזכרונות האלה את התדר הזה כמה מתח אני צריך להעלות (1.8V כרגע) ובאיזה תוכנה לבדוק יציבות שלהם תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by approx,

טוב תגידו לי מה אתם חושבים על המתחים האלה זה במאמץ http://img135.imageshack.us/my.php?image=10vf1.jpg וזה במנוחה http://img82.imageshack.us/my.php?image=12dx1.jpg האם הם טובים

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  13. א. הלוח הוא ה775 DUAL VSTA של אסרוק האם רק פספסתי את האפשרות והיא בעצם קיימת? ב.אם באמת אין את האפשרות הזאת האם זה סוף הדרך בשבילי? (הכוונה האם זו הדרך היחידה להעלות מתח)

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. אם אתם מוכרים בבקשה פרסמו.. בעקרון לא משנה יד שנייה או לא אבל שיעבוד כמו חדש... ומחיר נדבר. דרך אגב אין דיון מכירות מרוכז? לא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by amirsource,

תיראו,אני העלתי את התדר של הכרטיס שלי CORE clock מ625 ל660 זאת קפיצה יותר מדיי גדולה?. ואחר כך אני עשיתי בדיקה בatitool ס scan for artifacts וזה הציג לי הרבה נקודות צהובות כאלה,זה אומר שזה לא טוב נכון? שצריך להוריד את התדר?.

• 14 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by Matrix-Hacker,

הסתכלתי במדריך באתר על איך לחבר מסך LCD למחשב ודבר אחד לא הבנתי את השורה הזאת : "לאחר שמיקמנו את המסך מחברים את חיבור המולקס לספק הכוח ואת הפלאג הפרללי יש לחבר לחיבור ה-LPT של המחשב." מזה חיבור LPT ?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by Pierot,

היי חבר'ה. רציתי לדעת איזה קירור עדיף מבין השניים שאני יביא, אחרי ששמעתי על שניהם המלצות: 1) Tuniq לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=TOWER120 2) Infinity לינק: http://skypc.co.il/product.asp?pid=SCINF1000 הקירור מיודע למעבד Q6600, במארז NZXT hush. הסיבה שאני מחליף היא שהבנתי שהקירור סטוק של Q6600 לא משהו בכלל, גם רועש וגם לא יעיל [אני לא מתכנן OC].

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק? משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית? אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד. תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by VooDoo3,

היי אנשים , אני מעוניין במספר מוצרי מודינג , האם אתם מכירים חנות טובה וזולה למוצרים האלו ? לא צריך שליחה לארץ ;D המוצרים : - כבלים מעוגלים - ננוטרם בלו / אייס - גרילים - ועוד כמה שטויות ... בדקתי כבר את Newegg , Case-Mod , Yahoo יש עוד חנויות בסגנון ? *** רצוי לציין שאני מעוניין בחנות אינטרנט בארה"ב , ( לידיעת המנהלים ) כך שלא נראה לי שיש כאן איזושהי פרסומת ... אין אנשים עם אינטרסים לחנות מסיימת . בתודה מראש , VooDoo3

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. שלום, המפרט שלי נמצא בחתימה. המחשב שלי מפיק רעש חזק מאוד כשהוא פועל ובגלל זה אני צריך לכבות אותו כל לילה, הרעש מפריע לי. המארז שלי הוא Compucase 6A21 ויש לי בו שני מאווררי 120 מ"מ ג'נריים. ההיטסינק של המעבד הוא הסטוק שבא עם ה-2500, אני יודע שהספק גם עושה רעש אבל אין אפשרות להחליף אותו. אז ככה, חשבתי להחליף את שני המאווררים לוואנטק stealth, ואני צריך את העזרה שלכם לגבי ה-HSF של המעבד, ולגבי הכרטיס מסך רציתי לשאול אם כדאי לשים עליו את הסיילנסר? תודה.

21. Started by nesa,

אני קונה מחשב מ ksp ואני צריך לבחור משם איזשהו מאוורר איזה כדאי ל AMD Athlon XP 2500+ www.ksp.co.il

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by general328,

שלום, רכשתי 4850 והתקנתי את הדרייבר 8.10 וכשאני נכנס איפה שיש אפשרות לשנות את מהירות המאווררים יש גם אפשרות לשנות את gpu clock ן memory clock אם אני יגדיל אותם ישתפרו הביצועים ואם כן עד כמה איפשר להגדיל (כדי שהכרטיס לא ייהרס) תודה!

23. הנה 2 תמונות של המארז שלי + פירוט המאווררים. מאוורר 1- נמצא מעל ההארדיסקים מכניס אוויר כלפי פנים מאוורר 2 - מוציא אוויר מהחורים הקידמים של המארז. מאוורר 3 - מוציא אוויר חלק אחורי של המחשב ספק - מכניס אוויר כלפי מטה מאוורר דלת - מאורר הדלת מכניס אוויר. אשמח להמלצות כיצד לסדר את המאוורים שאוכל להגיע לתוצאות יותר טובות. כרגע המעבד שלי על 39 מעלות במאמץ. הכרטיס מסך על 30. כמו - כן אשמח לקבל המלצות לרכישת מאוררים יותר גדולים שישבו על הגרילים, אני פשוט לא יודע איך קוראים למאוררים האלה (מבחינת הגודל) ועל איזה אתם ממליצים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by Choice,

כשאני מעלה באס אפילו ל200 המחשב לא נדלק וצריך להוציא את הג'אמפר של הCMOS חשבתי שהבעיה היא בתזמונים אבל מסתבר שכשאני מעלה את הבאס התזמונים משתנים אוטומאטית ל2-3-3-7 שזה בסדר לפי מה שהבנתי. עוד בעיה שנתקלתי בה היא: שמתי לב שהלוח שלי פתח את המכפלה של המעבד אבל לא ניסיתי לשנות אותה, אבל לפעמים הלוח כאילו מוריד או מעלה את המכפלה של המעבד (אני בודק ורואה מהירויות שונות בזמנים אחרים) איך אפשר לשים קץ לתופעה הזאת? המפרט: AMD AthlonXP 2500+ (Barton) EPoX 8RDA3+ PMI 512mb 2-3-2-6 DDR400 על המעבד יש לי ALX-800 עם מאוורר של ואנטק, ובכלל המארז של טמלטייק עם 5 מאוררים אז אין בעית קירור.

• 6 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים