אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
משהו מכיר מקום באיזור המרכז שבו חותכים מארזים? חלונות, מאווררים 88מ"מ וכו'? תודה למי שיעזור
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כותרת. הטמפ' הן במנוחה. לוח אם- msi g31m [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אוקיי זאת הרשימה , C/FAN CPU CM SPHERE SILENT L775/AM2/S754 BLACK , C/FAN CPU CM HYPER 212 P4/K8 , C/FAN CPU CM V8 LGA775/AM2+/940 , C/FAN CPU CM HYPER Z600 L775/AM2+/940 , C/FAN CM HYPER-6+ P4/K8 , C/FAN CM HYPER-TX2 LGA775 AM2/F1207 22dBA , C/FAN CM MARS SILENT K8/P4 , C/FAN CM ECLIPSE SILENT K8/P4 אין בעיה של תקציב מתוכנן OC קיצוני אחרי שאקבל זכרונות ולוח אם חדשים אממ CM זה הכי טוב שיש לחבר שלי אני מקבל את זה ממנו בהנחה ואני מעדיף לקנות ממנו אז לא משנה כמה זה עולה מה שהכי טוב ביניהם OC הכי רחוק שאפשר ד"א אולי לא להתפקשר ולקחת THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME? אין לו אותו תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך הצעה לקירור שהוא טוב,איכותי,שקט מאוד,עשוי מחומרים טובים ואיכותיים,מקרר טוב,יחזיק OC בינוני והוא עולה מקסימום 300 שקל בקיצור אני רוצה את הקירור הכי טוב לתקציב הזה מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מבצע שידרוג למחשב ישן מבוסס P4 2Ghz socket 478 ל- P4 3Ghz. קניתי מעבד משומש ופרקתי את מפזר החום עם המאוורר המקוריים של אינטל. ראיתי שיש על מפזר החום בשטח המגע עם המעבד מדבקה כסופה. היא נראתה לי במצב גרוע ולכן הורדתי אותה וניקיתי היטב את משטח המגע. יישמתי משחה תרמית מסוג AS5 על מרכז המעבד החדש (3Ghz) בגודל גרגר אפונה והחזרתי למקום. הפעלתי את המחשב והוא עלה. נכנסתי ל BIOS ובדקתי טמפרטורות - היה בסדר. כיביתי את המחשב והתחלתי לסגור מכסים. הפעלתי שוב והמחשב לא עלה. פתחתי מכסה וגיליתי שמפזר החום מאד חם. כיביתי ופרקתי את המעבד. ראיתי שהמשחה התרמית התפזרה על כל משטח ואף חרגה מעט. החזרתי את המעבד הישן (2G) תוך יישום פחות משחה תרמית והמחשב עובד מאז ועד היום (סה"כ 3 ימים) באופן…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעולם לא עשיתי OC אבל קראתי קצת ואני מבין את המשמעות ואת כל התיאוריה אבל יש לי כמה שאלות: 1) איך בפועל עושים את זה? איפה אני משנה את הבאס? האם חייב דרך הביוס או שיש דרך פשוטה יותר עם תוכנה בווינדוס? 2) איזו תוכנה הכי מומלצת לבדיקת טמפ' וכדומה? 3) האם אפשר לעשות OC ללא העלאת מתחים? איפה זה מגביל אותי? והאם ניתן לעשות נזק בדרך זו? 4) האם OC לבאס משפיע גם על כרטיס המסך או שזה משהו שצריך להתעסק איתו בנפרד? אודה מאוד לכל מי שיתרום מהידע הרב שרץ פה בפורומים.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי את ac Freezer 7 PRO rev1 והוא התחיל להרעיש (המאורר נהיה רופף ככה זה ניראה) השאלה היא איך אפשר לסדר את אם בכלל או לחילופין מישהו יודע אם אפשר לקנות מאוורר חלופי (של AC או חברה אחרת?)
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי אני צריך לקנות ספק חדש והתעניינתי בספקים הבאים Enermax 550W EG651P-VE-FM או Antec TrueControl 550W Power Supply רציתי לדעת מה יותר טוב לא אכפת לי המחיר ותגידו לי במה הספק שבחרתם יותר טוב תודה מראש לעוזרים INSTALL
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן איזה מאורר אימתני http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111788 לסירטון המדגים את פעולתו http://www.aocb77.dsl.pipex.com/fanny.wmv
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כיביתי בביוס את ה EIST כמו שראיתי בפורומים והמכפיל עדיין נשאר 6 במנוחה ו10 בעבודה. אני חושש שהוא יורד ל6 גם במאמץ לפעמים אז הייתי רוצה להשאיר אותו על 10 קבוע לוח האם מופיע במפרט מימין. מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ב-TMS המליצו לי על המעבד המאוורר הנ"ל (אפשר לראות אותו כאן http://tms.co.il/product_info.php?cPath=146_107_266&products_id=4870) בתור מעבד מאוורר זול ושקט שיחזיק לי Q6600 ללא OC. מה דעתכם ? חשוב לי לציין שיותר עקרוני לי עניין הרעש כי אני בטוח שמבחינת קירור לא תהיה בעיה... (דרך אגב, מרכיבים לי אותו עכשיו, אז עוד אפשר להתחרט אם מישהו חושב שהוא לא טוב מבחינה כלשהי !)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. שבוע שעבר החלפתי את המעבד שהיה לי (Pentium Dual Core E5700) במעבד C2D E8400. המפרט שלי כתוב בחתימה. בנוסף, על ה- E5700 היה לי קירור של גיגהבייט מדגם VOLAR, שלא מוגדר כמוצלח כל כך אב עשה את העבודה, המעבד היה ב- OC קבוע על 3600MHz. על המעבד הנוכחי הרכבתי Freezer 7 Pro. כרגע עם המעבד הנוכחי, הטמפרטורה שלו במצב מנוחה - IDLE היא 39 מעלות, כשאין שום דבר שמעיק על המעבד. למיטב הבנתי זוהי טמפרטורה של המעבד במצב העמסה - LOAD, זה נראה לי די מוזר, וגם כשאני מנסה לבצע OC למהירות 3600MHz, דבר אשר לא אמור להיות בעיה עם הלוח שלי והמעבד הנ"ל, הביוס מאפס את ה- OC וחוזר למצב סטנדרטי. חשוב לציין שאת מדידת הטמפ' אני מבצע עם תוכנת CoreTemp, ל- 64 ביט. האם יש היגיון בטמפרטורות האל…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לפני שנגיע לצלעות קירור וכו', הבנתי שאפשר די בקלות "לסחוט" עוד מהכרטיס רק משימוש כרטיסית ה-PERFORMANCE ב-NVIDIA CONTROL PANEL. אני לא ממש יודע משהו מעבר לזה שאם הוא מתחמם צריך להעלות את מהירות המאוורר. אם מישהו יוכל לעזור לי להתחיל או להפנות אותי אל מקום כזה, אשמח. תודה. עריכה: יש לי קייס של ARMOR MX+, Q9450, 4GB MUSHKIN 1GHZ, XFX 780I
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המאוורר של ה-chipset בזמן האחרון הוא קצת מרעיש ואפילו פעמיים הוא לא עבד (קיבלתי הודעה כאשר המחשב עלה ) ,רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על מאוורר טוב. (הלוח שלי זה asus a8n sli-deluxe) תודה
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הי אני רוצה להחליף את שני מאווררי ה-120mm שכבר פעמיים שבקו חיים (בפעם הראשונה החלפתי במסגרת האחריות בחנות ממנה קניתי את המחשב). אלו המאווררים שהגיעו עם המארז (איזה HEC). אני אשמח להמלצה על מאוורר 120mm זול, שקט וששומר על המערכת קרירה ושמחה. לא צריך תאורת LED'ים ובלאגנים. תודה
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להוסיף למארז המחשב שלי (Compucsae 6A19) מאוורר שקט בקדמת המארז. נתקלי בArctic Cooling AF12025L שלפי הנתונים שלו הוא די שקט, אבל לא מצאתי שום ביקורת על הדגם הזה. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להביע את דעתו לגבי עוצמת הרעש? ב.האם כדאי להוסיף כ-30 ש"ח ולקנות את המאוורר של Scythe מדגם SFF21E? 2. כיצד כדאי להתקין את המאוורר בקדמת המארז- כמוציא או מכניס אוויר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
החלטתי לדחוף את המעבד שלי קצת מעבר לגבול ואני רוצה לעשות לו קצת O/C...! אני מחפש מישהו שיעזור לי (ICQ?) ואולי אפילו יסביר לי טיפה... אני קצת מתבלבל עם עניין המכפלות (זה מחוסר ידע בנושא)! בקיצור... HELP ME! לא יודע מה לעשות וממש בא לי לפתוח את המחשב ולשנות דברים... ???
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי הכרטיס שלי די חם לאומת המחשב, וחשבתי לקנות לו ICEBERQ, במקו ם הקירור סטוק. אז רציתי לדעת איך הICEBERQ בקירור לכרטיס מסך (fx5600) תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
להורדה -> שמירה בשם. התהליך: הפעלת הקירור במשך חצי שעה , בזמן הסרטון הקירור נותק ועם כל החום של הרדיאטור מלמטה אפשר לראות את הקרח שנמס וירד. כשהקירור נוסה על המחשב, הוא הוריד אותו לכ13 מעלות ב2200Mhz ו21 מעלות ב2750Mhz (מתח 1.7V). ב1800Mhz הטמפ' ירדה מתחת ל0 והיו בעיות קריאה של הטמפ' מהחיישן.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-