עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Badi_Mami,

איך הפאן בס שבן דוד שלי )RED-ALERT הכין? היינו ב-א. אבן בשדרות הר ציון בדרום ת"א. כל החלקים עלו לו בערך 75 שקל. אני קניתי מאורר 90 מ"מ ג'נריק כמובן.עלה איזה 33 שקל. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906399396/1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906579200/2.jpg

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by roi.amitay,

אז קיבלתי סוף כל סוף את המחשב החדש (מפרט בצד). OC למעבד בדרך התחלתי עם OC לכ. מסך שצריך עפ"י מה שכולם אומרים להגיע לOC יפה חשוב לציין שזאת הפעם הראשונה שאני עושה OC למשהו כרגע אני משתמש בתוכנה שמקבלים עם הכ. מסך Catalyst Control Center הבאתי את הכרטיס בשלב ראשוני למהירות של XT אבל הבעיה היא שאני לא יודע מה הטפ' המומלצות ובאיזו תוכנה להשתמש כדי לבדוק טפ' (אני מאמין שמה שיש ב Catalyst זה לא נכון לגמרי) ובאיזו תוכנה לבדוק את הכרטיס תחת עומס. כרגע הכרטיס עומד על 56 מעלות במנוחה (לא יודע איך לבדוק תחת עומס) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  3. התקנתי שילוש חדש, לוח ,GIGABYTE GA-MA78GM-S2H זכרון ומעבד ATHLON 4600+ X2. קיבלתי עבור המעבד מאוורר גנרי מעפן, אבל אמרתי לעצמי אם נתקל בבעיות התחממות/רעש נקנה אחר. (כל המחשב הזה הוא בכלל לא שלי) בכל מקרה EVEREST מראה את הטמפ' הבאות: האם זה הגיוני? אם כן אין לי ברירה אלא לקנות קירור אחר.

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Burned,

הנה תמונות בשביל פרטים, אם צריך עוד משהו תגידו לי.. מה אפשר לעשות?

• 13 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by turbahn,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב לד לעכבר שקוף ישן שיש לי... כמו שאתם יודעים מתח של ps2 הוא 5 וולט. עכשיו קניתי לד של 4 וולט, 20 מיליאמפר, ונגד של 50 אום. חיברתי את הלד עם הנגד למיקרו צ'יפ של העכבר.. לפי המולטיטסטר הרגליים שאליהם חיברתי יוצרות 5 וולט. הלד עובד מצויין... הבעיה היא שכשאר שהלד עובד... העכבר לא . זאת אומרת כאשר אני מלחים את הלד לעכבר הלד דולק, והעכבר לא מתפקד במחשב, וכאשר אני מוריד את הלד העכבר עובד מצויין. למישהוא יש רעיון בקשר למה יכולה להיות הבעיה? מה עשיתי לא נכון? איך אפשר לתקן את הבעיה? תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by stingeR-,

CPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 1800Mhz + נעול מכפלה MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2 RAM : Micron PC2700 333MHZ 256MB + Generic PC2100 266MHZ 256MB @ 6-3-3-2.5 @ 286MHZ GFX: Gigabyte RADEON 9600P + blue led fan @ 500/674 HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer and WD300EB 30GB 5400RPM CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52x Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" רק היום היה לי זמן לבדוק תוצאות חדשות בבנצ'מארקים... , ובדקתי ובאתי עם התוצאות האלו , באתי לשאול אם הם בסדר : לפני OC לכרטיס מסך : 3dmark03 : 3300 AQ3 : תוצאה כללית 26000 , למעבד 5700 ולכרטיס 3500 …

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  8. קניתי את הביג טייפון, הוא מורכב והכל, יש לי מעבד 800 מגהרץ. לוח תומך 1333 שקניתי לא מזמן, ללא קשר לאוברקלוק. אני מעלה את הבאס של המעבד ל1333 והמחשב עולה אבל הזכרונות שלי (גם הם חדשים 800 מגהרץ), לא עובדים בכלל על 800, ניסיתי לקבוע אותם ידנית על 800 וזה לא עוזר, כי אז המחשב לא עולה וגם אם הוא עולה האוברקלוק מספק מאד אבל לא יציב בכלל ומהחשב כל שנייה נתקע, אני לא יודע גם איך בודקים יציבות, אני פשוט יודע שאם המחשב עלה ב1333 על 800 אז זה ממש מבאס כי סוףסוף אני יכול לעבוד במלוא הכח אבל אין יציבות בגרוש. מה שכן אני יכול להפעיל אותו על חצי נגיד על 400 בביוס שם ואז הזכרונות עובדים על 200 מגהרץ, אין לי מושג למה, כי בביוס אני שם על 400. יש לי רק את התוכנה הזאת cpuz שראיתי שאומרי…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by SyndromE,

האמת שכבר שאלתי באיזה פורום (עדיין ממתין לתשובה), אז במקום לנסח את הבעייה מחדש אני פשוט יעשה copy-paste :

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by rafi-s-,

זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by shil_o,

יש לי את ac Freezer 7 PRO rev1 והוא התחיל להרעיש (המאורר נהיה רופף ככה זה ניראה) השאלה היא איך אפשר לסדר את אם בכלל או לחילופין מישהו יודע אם אפשר לקנות מאוורר חלופי (של AC או חברה אחרת?)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. קניתי את ה HTPC הזה בחנות הנ"ל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240_409&products_id=12393 שידרגתי קצת אבל לא משהוא קיצוני. המחשב פשוט רועש ! אפילו אם אני צופה בסרט בווליום יחסית חזק אני עדין יכול לשמוע את האוושה העמומה של המאוררים. מה אתם מציעים ? תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  14. PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP התחלתי ב-OC לכרטיס והוא פשוט התחמם בטירוף קורס ונתקע לי במשחקים איזה גוף קירור מתאים לו ? איך ה-VF900 יתאים ? באתר כתוב ATI X1900 Series או שיש משהו יותר טוב ממנו ?

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by The_Byter,

Its a stick of 256MB Mushkin PC2100 Hi-Perf 2-2-2 7ns now I got it running @ 203MHz (!!) 2.8V I cant belive it... PC2100@PC3200+ 52%oc

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  16. אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  17. שלום. הקבלים שמימין לסוקט מגיעים לטמפרטורות מפחידות [ממש של כוויה ביד]. אני יודע זאת כי אני משתמש כרגע במחשב ללא המארז, ונוגע בהם לעתים תכופות. אגב, כאשר המחשב במנוחה (idle), ופונקצית ה Cool 'n' quite נכנת לפעולה [ומורידה משמעותית את המתח של המעבד], גם טמפרטורת הקבלים יורדת פלאים (עד כדי כך שהייתי מגדיר אותם כ"פושרים" במצב זה). השאלה היא האם אני צריך לדאוג מטמפרטורות גבוהות שכאלה? (ללוח אם זה אין גופי קירור על אזור זה) תודה

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. יש לי לוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ומארז COMPUCASE 6A19 שחור. האם גוף הקירור Thermaltake BigTyp 120 VX יכול להיות מותקן על מארז ולוח אם זה? שמעתי שהוא טיפה כבד התושבת שלי היא 775, ואני יודע שהגוף קירור תומך בתושבת זו.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  19. תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אני בן 15 ולא מבין כל כך במחשבים(כן אני מודה) אבל אני רוצה לקרר בצורה יותר טובה את המארז שלי בלי להוציא את הכל... אז חשבתי פשוט להוציא את הדלת של המארז ולשים 4 מאווררים עם מפסקים (שלא יקדחו לי במוח שאני לא משחק) השניים למעלה יוציאו אוויר חם והשניים למטה יכניסו אוויר קר איך הרעיון? והאם זה יביא לשיפור?, האם זה שווה את המאמץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by matvey99,

שלום , הזמנתי לפני שבוע את ה P182 והוא אמור להגיע בימים הקרובים ויש לי כמה שאלות על הקירור שלו... 1.הוא מגיע רק עם 3 מאוררים ובלי מאווררים שמכניסים אוויר מקדימה? 2.יש לי 8800GTS ואני לא מתכוון לשים קשיחים בכלוב העליון .. האם כדאי להוסיף עוד מאוורר על הכלוב? 3.איך כדאי לשים את הספק כח בשביל לא לפגוע באיורור , עם המאוורר כלפי מעלה או כלפי מטה ( יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה.

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by So,

שלום, אני מעוניין להוסיף למארז המחשב שלי (Compucsae 6A19) מאוורר שקט בקדמת המארז. נתקלי בArctic Cooling AF12025L שלפי הנתונים שלו הוא די שקט, אבל לא מצאתי שום ביקורת על הדגם הזה. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ויכול להביע את דעתו לגבי עוצמת הרעש? ב.האם כדאי להוסיף כ-30 ש"ח ולקנות את המאוורר של Scythe מדגם SFF21E? 2. כיצד כדאי להתקין את המאוורר בקדמת המארז- כמוציא או מכניס אוויר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by Vidati,

מגניב!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שאני משחק לא משנה באיזה מחשק כל כמה שניות יש לי מין "תקיע קטנה" למה זה קורה???

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.