אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעבד נגיד אינטל 1.8A שהומהר ל-2.4 GHz - האם ביצועיו זהים לחלוטין למעבד 2.4 GHz מקורי? סליחה אם השאלה מטופשת - אבל רק משאלות מטופשות לומדים... :-[
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חג שמח חברים! לאחר זמן של חקירה החלטתי שאני הולך על המערכת הזאתי [table][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪912 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3[/td][td] 1 [/td][td] ₪489 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪115 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך[/td][td]Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪1361 [/td][/tr][/table] עכשיו השאלה שלי היא האם כדי להכניס מערכת קירור של מים או רגילה? לדוגמא קראתי הרבה דברים טובים על Antec Kuhler H20 920 http://www.ivory.co.il/catalog…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
טוב אז בקשר לקירור החלטתי על הספארק 7.... תודה עוד שאלה - לכל מי שיש או שיודע אולי האם עם הספארק 7 מגיע משחה טרמית טובה? או לקנות גם את ה- Northen blue 2 ??????
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אני קונה את המארז Cooler Master Elite 334 RC-334-KKN1-GP http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1219 ותהיתי,המאוורר שבא עם המארז,מכניס או מוציא אוויר? ובהתאם לכך,אפשר לקבל המלצה למאוורר 120MM שעושה את הפעולה ההפוכה של המאורר המקורי כדי ליצור סירקולציה טובה? תקציב עד כ40 ש"ח שיהיה שקט ויעשה את העבודה 8)
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לאחר תקרית (שנמשכת) עם אחד המנהלים בשם עומרי ולאור ההתנהגות שלו אני מודיע על הפסקת השתתפותי בפעילות האתר. עומרי הגיב בצורה מעליבה, מחק הודעות נתן באן והמשיך למחוק הודעות. ולאחר פרסום התנצלות של האתר בקשר לעניין הוא המשיך למחוק הודעות. (אני מקווה שאת זה הוא לא ימחק) אני מצטער על העניין, את המשך פעילותי תוכלו לראות באתרים אחרים בארץ ובחו"ל. אין לי כל כוונה להתנצח עם עומרי או עם כל אחד אחר, ההתנהגות שלו פשוט לא מאפשרת פעילות תקינה של הקהילה ולא רק אני נפגעתי מעומרי. נא לא להשאיר לי הודעות פרטיות, ניתן להשיג אותי במייל admin@emp.co.il *אני לא מתכוון להגיב באשכול הזה. שלום
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
על איזה רכיב ניתן להשליך לכך שאהמחשב לא עולה ב- 10*250 רק על 250* 14 המחשב עולה + כמובן שיציב. לאיזה רכיב צריך להעלות מתח כשמעלים MHZ ? העלתי למעבד מתח עד ל- 4.50 ולא עוזר.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי מעבד E5200 ובינתיים שיש לי קירור סטוק עשיתי איתו אוברקוק צנוע ביותר מ 2.5GHZ ל 3.0GHZ אני מפעיל בדיקת OCCT Linpack וב3-5 הדקות הראשונות הכול הולך חלק והטמפרטורה לא עולה על 65 מעלות , אחרי 5 דקות בערך בדיקת המאמץ נפסקת וOCCT כותבת לי Error detected בלי לפרט ממש מה השגיאה, ומביאה לי כמה לוגים בלוגים שקשורים לטמפרטורה של הליבות כתוב למעלה גם Error detected וגם בלי הסבר. כשניסיתי לעשות בדיקת OCCT רגילה לא לינפק יש גם שגיאה והפעם השגיאה היא : Error detected in core #0 תקלה בליבה הראשונה? צירפתי את אחד הלוגים של התוכנה עזרה בבקשה? לפי מה שידוע לי כשOC לא יציב המחשב אמור פשוט לקרוס, מה שלא קורה פה ניסית להעלות מתחים לא עזר ניסיתי להוריד את ה OC וכאן זה כן עזר לגבי הבעיה …
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מערכת קירור מים סגורה עבור מערכות Mini-ITX? מעכשיו זו כבר לא פנטזיה מערכות קירור מים מתחילות לחדור אל המיינסטרים של עולם המחשוב, לאט אבל בטוח – בין פתרון ה-BXTS13X של אינטל בכבודה ובעצמה לבין כרטיסי ה-Radeon Fury X, התחושה היא שמערכות אלו הבשילו להיות פשוטות ונוחות יותר לשימוש עבור הצרכן הממוצע (פחות או יותר), ללא צורך בתחזוקה מסובכת או בידע מתקדם כלשהו. מי שמצרפת עתה הצעה מעניינת חדשה לקטגוריה הצומחת הזו היא Corsair, אשר מתיימרת להיות היצרנית הראשונה שמציעה מערכת קירור מים סגורה למעבדים עבור מערכות Mini-ITX קומפקטיות, בעזרתו של ה-Hydro H5 SF. המערכת הייחודית של החברה כוללת יחידת רדיאטור שלא צריך לעגן במקומו של מאוורר 12 או 14 סנטימטר במארז – אלא מתי…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי מעבד AMD athlon xp 2500 ולוח אם של epox 8rda3i , הגוף קירור סטוק, ומארז עם 3 מאווררים 1 מאחורה ליד המעבד מוציא ו2 מקדימה מכניסים. אחרי ששמתי את ה2 מקדימה , הטמפרטורהירדה במעלה אחת כשהמעבד במנוחה, עכשיו הוא על 49-50 במנוחה , למישהו יש רעיון איך אני יכול לשפר את הטמפרטורה ? ? ד"א עשיתי משהו לזיכרונות שניתי את המגהרץ שלהם מ333 ל400 כמו שהם אמורים להיות , אולי זה השפיע ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
CPU : AMD ATHLON XP 2000 Tbred @ 1800Mhz + נעול מכפלה MotherBoard : EPoX 8RDA3i Rev : 3.2 RAM : Micron PC2700 333MHZ 256MB + Generic PC2100 266MHZ 256MB @ 6-3-3-2.5 @ 286MHZ GFX: Gigabyte RADEON 9600P + blue led fan @ 500/674 HDD : WD 400BB 40GB 7200RPM 2mb buffer and WD300EB 30GB 5400RPM CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52x Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Multimedia Keyboard Monitor : MAG InnoVision 796FD Trinitron 17" רק היום היה לי זמן לבדוק תוצאות חדשות בבנצ'מארקים... , ובדקתי ובאתי עם התוצאות האלו , באתי לשאול אם הם בסדר : לפני OC לכרטיס מסך : 3dmark03 : 3300 AQ3 : תוצאה כללית 26000 , למעבד 5700 ולכרטיס 3500 …
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס sapphire radeon 9100 הכרטיס בסדר אבל המאורר הפסיק לעבוד אני רוצה להחליף את המאוורר גוף הקירור שבו יושב המאורר נראה מודבק למעבד הגרפי רציתי לדעת אם יש דרך להוצא את גוף הקירור (כדי להחליפו) מבלי לפגוע בכרטיס? ???
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז כך אין לי מפרט מיוחד לOc,אני לא חסיד גדול של התחום,אבל מסתבר שעם קצת רצון אפשר להוציא ממעבד טוב את הטוב ביותר גם עם לוח גיגהביט,חחחח אז כך העלתי רק ל 1.50V את המתח וקבלתי במבה של עליה 2700,לצערי בגלל שאני משתמש בfan המקורי,אי אפשר לעלות מעל זה,אבל תחשבו מה אפשר להשיג ב 1.60V+,חחחחחחחחחחחחח ואמרתי כבר שהמעבד שלי הוא משבוע טוב....... ;D
-
- 13 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט ומארז COMPUCASE 6A19 שחור. האם גוף הקירור Thermaltake BigTyp 120 VX יכול להיות מותקן על מארז ולוח אם זה? שמעתי שהוא טיפה כבד התושבת שלי היא 775, ואני יודע שהגוף קירור תומך בתושבת זו.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני בן 15 ולא מבין כל כך במחשבים(כן אני מודה) אבל אני רוצה לקרר בצורה יותר טובה את המארז שלי בלי להוציא את הכל... אז חשבתי פשוט להוציא את הדלת של המארז ולשים 4 מאווררים עם מפסקים (שלא יקדחו לי במוח שאני לא משחק) השניים למעלה יוציאו אוויר חם והשניים למטה יכניסו אוויר קר איך הרעיון? והאם זה יביא לשיפור?, האם זה שווה את המאמץ בכלל?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום הרכבתי Hyper 48 של Cooler master על פרסקוט 3 ג'יגה עם בורד של ASUS P4P800 , למישהו בבקשה יש מושג איך אני משנה את המהירות של המאורר, מהירות המאורר קבועה ו עומדת על RPM1400, לא משנה מה הטמפרטורה של המעבד שמגיעה לי ל60 מעלות. את המאורר בעל חיבור 4 פינים חיברתי ישירות לבורד (כניסה של 3 פינים) בBIOS אין לי אפשרות לעלות את מהירות המאורר, אני אשמח לעזרה ,כי בינתיים הטמפרטורה בתוך הראש שלי מתחרה עם הפרסקוט.
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
ב OC ל3.0 עם CORE 1.3312V מקבל 74 מעלות בTAT לעומת 64 בSPEEDFAN ביטלתי את ה OC וקיבלתי 64 בTAT ו54 בSPEEDFAN האם זה הגיוני? זה נראה לי נורא חם? יכול להיות שהמשחה של ZALMAN לא עובדת? משתמש ב CNPS9700 בתוך AURORA 570 עזרה!!!
-
- 14 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי אני רוצה להחליף את שני מאווררי ה-120mm שכבר פעמיים שבקו חיים (בפעם הראשונה החלפתי במסגרת האחריות בחנות ממנה קניתי את המחשב). אלו המאווררים שהגיעו עם המארז (איזה HEC). אני אשמח להמלצה על מאוורר 120mm זול, שקט וששומר על המערכת קרירה ושמחה. לא צריך תאורת LED'ים ובלאגנים. תודה
-
- 9 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי הכרטיס שלי די חם לאומת המחשב, וחשבתי לקנות לו ICEBERQ, במקו ם הקירור סטוק. אז רציתי לדעת איך הICEBERQ בקירור לכרטיס מסך (fx5600) תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
טוב אז שאלתי פה בפורום על בעייה שמשחקים נתקעים לי אמרו לי שזה כנראה הקירור של המעבד... ובאמת שמתי לב שהמעבד שלי מתחמם..... אני משתמש בהיטסינק ובמאוורר שבאו עם המעבד (AMD 1800+) אז אני צריך עצה איזה קירור לקנות.... אני צריך משהו שקט, מקרר טוב ולא יקר מדי.......... אם תוכלו לתת לי דגם וחנות שאתם חושבים שיהיה הכי זול לקנות זה יהיה מצוין....... כמה אנשים הציעו לי וולקנו אבל אמרו לי שהוא ממש מרעיש.....אז אם תוכלו להציע לי משהו אחד.. תודה
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אחד הפינים נשבר , ובכל זאת הקירור יושב טוב על מעבד ואין סכנה להתחממות יתר , מה שכן הקירור לפעמים מרעיש כתוצאה מחוסר היציבות וזה די מעצבן לפרקים. אשמח לדעת איפה אפשר לקנות קליפס שכזה...
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-