אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
היי, התגלגל לידי TEC של חברת marlow industries מדגם DT6-4: http://www.marlow.com/Products/productpage.asp?ProductID=55 עכשיו, כיוון שאני קצת ירוק בתחום הזה - איך הוא? מה הוא שווה? כמה הספק הוא "יבזבז" לי בחיבור ישיר ללא בקר ולאיזה הפרש טמפ' הוא יכול להגיע? ובכלליות - מה אפשר לעשות עם דבר כזה?
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו יש ומה הנתונים שלו (הספק). האם הוא ישלוט על מאורר 120 שENERMAX. http://www.enermax.com.tw/uc-a3fatr2.htm
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני מחפש קירור אוויר למעבד בתצורת הקירור הנ"ל. את ה-Nh-D15 היבואן הפסיק לייבא, וכרגע, לא מוצא עוד חנות שנשאר אצלה במלאי. האם יש אלטרנטיבות המשתוות לו?
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, היום אחים שלי אמרו לי שהיתה הפסקת חשמל. בכל מקרה, הכרטיס מסך שלי 8600GT בעל 2 DVI יציאות. השמאלית מהן שעבדתי בה כל הזמן עד עכשיו פתאום הפסיקה להגיב במפתיע, וזאת לאחר שאחים שלי הדליקו את המחשב, המחשב הגיע לעשות POST ונתקע במסך בחירת וינדוס 7 או XP וכו'... בכל מקרה, עשו RESET והמחשב הפסיק להגיב, עד שהחלפתי את החיבור ליציאה DVI השניה שקיימת על הכרטיס. ראיתי שהמחשב איפס הגדרות OC, החזרתי OC של המעבד חזרה ל 330 FSB, המחשב עולה כרגיל, שוב מגיע לבחירת וינדוס ועושה רידט בעצמו, ומאפס לי את ההגדרות של ה OC שוב. מדוע זה קורה? עד כה לא היתה לי שום בעיה עם OC, הורדתי FSB חזרה ל 320, ושוב עושה את אותה הבעיה. החזרתי למקור (200), המחשב עולה כרגיל. אין בעיית טמ"פ, המחשב לא עובר את ה…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
או קיי תראו לאחר שפתחתי פה תראד וגם תוצאה די גבוהה... אז אמרו לי שהמצב שאני נמצא פה מפחית משמעותית את חיי המעבד שלי והוצאתי די הרבה כסף על הזכרונות 512 500 של טווינמוס והמעבד והכל אז הפסקתי ועשיתי דיפולט להכ מתחים באסים מכפלות הכל והזכרונות הפכו ל333.... מה עושים.? ד"א אז היה מתח מעבד 1.9 מתח זיכרון 2.8 מאמץ מעבד 63 נראה לי... מאמאץ מערכת 35 כיביתי עכשיו זה מאמאץ מעבד 48 מאמאץ מערכת 30 ובמנוחה של הכל זה 42 מעבד 26 מערכת..... או קיי מקווה שתעזרו בקשר לזכרונות.. עריכה קטנה למי שלא הבין: העניין הוא עשיתי דיפולט והזכרונות הפכו מ400 ל333 ולי שחושב אולי שזה בגלל הסיכרון הזה של ה3\3 זה לא זה...
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח בהתנצלות.. חחח עשיתי חיפוש והבנתי בכללי איך אמורים להפעיל תתוכנה אני יגיד לכם מה בדיוק עשיתי ותגידו לי אם זה בסדר.. אחרי הרישום בלה בלה בלה הוא ניסה להתחבר לאיזה שרת באינטרנט, עשיתי לו סטופ סגרתי את התוכנה כי היה מאוחר והלכתי לישון.. ( עד כאן הכל בסדר ) קמתי בבוקר הפעלתי את התוכנה היא שוב ניסתה להתחבר ל PRIMENET SERVER ולא הצליחה, אז עשיתי לה STOP אחרי כמה שניות מצאתי בתפריטים את האופציה TORTURE TEST לחצתי עליה וזה התחיל להריץ שורות (הפרש בין שורה לשורה בערך 20 שניות נראה לי לא ממש ספרתי.. אולי יותר אולי פחות) ראיתי שהמעלות עולות ועולות, הפעלתי מאוררים ובערך אחרי איזה 5-10 דקות הטמפרטורה נעצרה על 41-42 מעלות השארתי את התוכנה ככה פעול, אחרי איזה 40 …
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום חיברתי לראשונה את המחשב שלי לחשמל. עדיין לא סיימתי את הבנייה אבל העלתי את ה bios כדי לראות שהכל עולה. הממתח על המעבד נראה לי גבוה וגם הטמפרטורה. המפרט שלי הוא: i7 4790K GA-z97m-d3h Asus r9 290 direct cu OC 8gb ram @1600 מארז: fractal design arc mini מגיע עם 3 מאווררים- 140ממ עליון 120ממ יניקה קדמי ו 120 ממ פליטה אחורי. קירור מעבד: scyte mugen 3 rev b + משחה טרמית של Noctua nt-h1. ספק: seasonic m12 II 620W כרטיס מסך לא מותקן כרגע. מארז פתוח משני צידיו. כשנכנסתי ל bios ראיתי את המסך המצורף למטה. נראה שהמעבד עובד ב 4.4ghz ב 1.416v עבור ה vcore. האם הלוח ממהיר לי את המעבד דיפולטיבית ? איך אני מבטל את זה ? המעבד מתייצב על 38 מעלות עם המאווררים בחצי מהמתח המת…
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם הרכבתי מעבד פרסקופ 3.2 על לוח ABIT IS7. משום מה אינני מצליח להפעיל את הPAT -י/ש לציין שבמעבד הקודם שלי 2.8 נורטווד זה עבד ללא בעיות הGAME ACLARATOR בביוס שזה בעצם PAT במצב AUTO ועדיין לא פועל מיותר לציין שהמיבד הזה חם כמו תנור במנוחה 50 מעלות-במאמץ מגיע ל70.האם זה תקין? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום קניתי צד 20X4 באריהב, חיברתי הכל לפי המדריך באתר והתצוגה עובדת, אבל את התאורה אני לא מצליח להפעיל בדקתי את ההתנגדות בין פינים 15 ו 16, ולא הייתה תגובה, כאילו נתק, לפי דעתי אין שם בכלל תאורה אני כבר ממש נואש :-\ ולא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל גם בתופעה כזו או שהרכיב מסך כזה ועובדת לו התאורה בבקשה שיסביר לי איך, תודה!
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום! קניתי היום מאווררים של CM וכתוב על האריזה שהם עובדים לפי חיישן טמפ'. המאווררים באים עם חיבור 3 פינים ללוח אם ובנוסף מעביר מחיבור 3 פינים לחיבור מולקס. רציתי לשאול אם ברגע שאני מחבר את המאווררים לספק כח ולא ללוח אם האם הם עדיין עובדים לפי החיישן טמפ' או שבשביל שיפעלו עפ"י החיישן טמפ' אני חייב לחבר אותם עם ה-3 פינים ללוח אם?
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך לחבר מאוור של 5 וואלט.... השאלה היא איך...?? אני רוצה להרכיב אותו על המודם החיצוני שלי מכיוון שהמודם רותח.... החיבור לא אמור להיות דרך המחשב ככה שאני צריך הצעות או אפשרויות לחבר אותו למקור מתח כלשהו.... אולי בדרך כלשהי לבטריה או משהו.....?? תודה בר....
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. עוד קצת הסברים: אני מעוניין להשקיט את המחשב קצת כי אני על סף התפרצות עצבים מהטוווווווווו של המאווררים. איך אפשר לגרום להם לעבוד ב7V במקום ב12V? אני רוצה שקטטט
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי יושב בתוך מין תא שסגור מ 3 כיוונים (כמו ארון קטן מתחת לשולחן). בחלק האחורי יש שני חורים בערך בקוטר 8 ס"מ בשביל העברת כבלים, משם גם ניכנס ויוצא אוויר. נכון להיום למחשב יש שני מאווררים, אחד מאחור שמכניס אוויר ואחד מלפנים שמוציא אוויר. הטמפ' עבודה של המעבד היא בערך 48 מעלות והוא עולה ל55 בלי הרבה מאמץ... בקיץ תחת עומס עבודה, הלוח אם מתחיל לצפצף כתוצאה מחום יתר. אני רוצה להוסיף לארון שלו שני מאווררים שיצרו סירקולציה של אוויר וע"י כך יתנו לו טמפ' סביבה נמוכה יותר וגם אוויר קר יותר שיוכנס לתוך המחשב. השאלה היא האם אני יכול לקנות מאווררים כמו של המחשב ופשוט לחבר אותם לשנאי 12V רגיל באופן קבוע? האם יש להשיג מאווררים שפועלים ישירות על חשמל 220? כל הוספות ורעיו…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להדליק ספק ATX ללא לוח ? איפה לעשות קצר ?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אחרי הרבה זמן שלא החלפתי משחה טרמית למעבד הוא נדבק להיטסינק ואני מפחד לשבור משהו. (גם ככה הוא יצא מהתושבת בעצמו ללא הרמה של הידית בתושבת AM2) אין נזק נראה לעין. אני מרענן משחה עקב התחממות ל60 מעלות בIDLE אז וויתרתי על בדיקות מאמץ. יש רעיונות להפרדה בזהירות?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הפרוייקט הבא שלי הוא מסך LCD על ה 5.25" החלטתי שאני בונה בעצמי איפה יש סכימות אלקטרוניות של כל הסיפור הזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים - הפרויקט שלי הסתיים !! חיברתי לעגלה שלי את המפזר חום (בלי גוף החימום כמובן ). מדובר במאוורר 170 מ"מ (!!!!!!!) שמותקן בצד המארז ממש מול הכרטיס הגראפי ולוח האם. עם סוויץ' חיצוני לחשמל (220v ) ונורית ביקורת. כמו כן הוספתי מאוורר 80 מ"מ למעלה ממש מעל המעבד (Slot 1 להזכירכם) פשוט מפני שעד עכשיו המארז לא הכיל אפילו מאוורר אחד לרפואה (חוץ משל הספק והמקורי של הכרטיס הגראפי). תוצאות ? Idle * מפזר דולק מעבד - 22 מעלות 13 מעלות ג'יפורס - 42 מעלות 37 מעלות Stress* (כלומר עומס) מפזר דולק מעבד - 70 - 65 מעלות 55 מעלות ג'יפורס - 54 מע…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האתר קצת למטה, מעל "How-To up on building your own power supply"
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מעבד: AMD ATHLONX XP 1700 סטפינג: JIHUB0302 קירור: THERMALIGHT AX-7 זכרון: WINBOND 512DDR PC3200 cl 2.5 BH-5 לוח: EPOX 8RDA PLUS העלתי את ה VOLTAGE אחרי זה ל 2.050 V בליבה (יש לי עד 2.200) ואת ה FSB ל 200 ואת המכפלה ל11.5 יצא לי 2300MHZ אבל זה לא היה מספיק יציב ולא הצלחתי לקחת תמונות
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לעשות מחשב בתוך קופסאת זככוכית שקופה.. אני מחפש מחשב זול, ממש זול כי אני יעשה לו OC רצחני.... מישהו יודע איפה מוכרים מחשבים ישנים ב200 שקל בערך? אני מחפש 486\586\P1
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום. דבר ראשון שאני חייב להגיד, HWZONE פורום מחשבים מספר 1! תמיד מצאתי פו תשובות בצירוף תמונות ותמיכה. שמתי לב שהמחשב ה"סוס" שלי התחיל לעבוד נורא, ה-Geforce6800GT מגיע לכמעט 120o במשחק בעל גרפיקה נמוכה מאוד. טוב אני יודע שישנם מספר בעיות שאני מתכוון לסדר אותם עכשיו, אבל הבעייה העיקרית שלי זה שאין לי מושג בדברים הללו, אז אני מקווה שהחומר המודפס יעזור לי לעבור את היום בשלום. מה שאני הולך לעשות: 1. לפרק את כל הרכיבים חוץ מלוח אם, ספק(אולי) נראה כבר שהכל יהיה בחוץ אני אתחיל לנקות את המאווררים, לשמן וכו' מקווה שזה יעזור קצת. *יש לי מאוורר אחד שמוציא אוויר ואחד שמכניס ואני חושב שאני אצטרך לקנות עוד 1-2 ולעשות חורים(אני אשלח תמונות אם יהיה ביקוש ככה אני יקבל יותר עזרה. 2. אם כב…
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/gallery/albums.php?&set_albumListPage=17 האחרון בדף איך אפשר לדעת שהוא יציב?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן חברס בעוד מספר ימים (אני מקווה) אני מקבל את המחשב החדש שלי שיגיע עם המארז השחור של קומפיוקייס (תמונה בסוף) עכשיו ככה , בתור היותי חובב כדורסל מושבע תכננתי לבצע רעיון מקורי וליצור דוגמא של הסמל של Air Jordan הרעיון הוא לבצע חיתוך ולהוסיף נורית אדומה ע"מ לגרום לסמל להיות בולט. העזרה שאני זקוק לה - א) כיצד מבצעים את החיתוך (איזה מכשיר) ב) באיזה חומר שקוף משתמשים כדי למלא את החלל שנוצר והיכן משיגים אותו בקיצור מה שאני שואל זה איך עושים את המודינג הזה של חיתוך המחשב ומהו החומר השקוף הזה ששמים במקום שעשיתי בו את החור והיכן משיגים אותו בנוסף רציתי לדעת מה דתעכם על הרעיון המארז ד"א
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-