עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Bone-Breaker,

יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?

• 11 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by ProRules,

אז ככה המחשב שלי קורס והבנתי שזה לא הVCORE כי עשיתי 4 קפיצות ועדין... עדין לא העלתי ללוח אם בכלל וגם לא לFSB. אז ככה מעבד Q6600 כרגע על 3.4GHZ לוח אם GA-EP45-UD3LR ספק CORSAIR VX550W עכשיו אני לא מוצא מה מפה הגשר הצפוני ללוח אם ומה הFSB כי זה לוח חדש יחסית וישן היו שמות אחרים ומוכרים. אז הנה תמונה תגידו לי מה צריך לעלות כדי שלא יקרוס המחשב. http://up203.siz.co.il/up2/kyoym2adz2zd.jpg

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avivlevy,

כן/לא?

4. Started by Quickly,

שלום. יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה לעלות מתח כדיי שהאוברקלוק יהיה יציב. אני מנסה לשים ב cpu voltage אבל זה מראה לי רק אחוזים אני מנסה ב cou vid וזה מראה לי 1.450 בסדר יורד ושאני שם על 1.450 זה מוריד תמכפלה של המעבד ל 5 ואז המהירות שעון 1000 בערך והמתח משהו בסביבות 1 קיצר נאי מעוניין לעלות ואם למישהו יש את הלוח הזה שיגיד לי איפה בדיוק אני עושה את זה בביוס למה אני כבר מתיאש... תודה

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  5. Started by singera,

בדקתי היום עם ספק כח משתנה למתח עד 36 וולט האם המאוורר שמתח ההזנה שלו 12 וולט מחזיק מעמד אורך הניסוי ארך כ 1/2 שעה והפעלתי את הספק על מתח מקסימלי המאוורר לא נישרף אך הרעיש מאוד (בגלל סיבוב הכנפיים) מעניין אם הייתי מחבר אותו למד סל" ד של הלוח לאיזה מהירות הוא היה מגיע ניתן לבנות ספק למתח של 36 וולט ע"י שימוש בשנאי של 24 וולט וישורו עם גשר דיודות וקבל אלקטרוליטי במוצא על כל אמפר של זרם יש לשים קבל של 1000 מיקרו פרד (אם אתה מתכנן ספק של 3 אמפר יש לשים קבל של 3000 מיקרו פרד ושים לב מהו המתח המקסימלי של הקבל) כמובן גם צריך לקנות שנאי עם אמפרז' מתאים וגשר דיודות עם מתח וזרם תואמים (הערכים של הקבל וגשר הדיודות צריך להיות גבוה במקצט מהערכים של הזרם ומתח) קחו בחשבון שהמאאוורר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מעבד A64 3000+ 754 המתח הסטוק שלו היא 1.5V העלתי אותו ל 1.6 על מנת לבצע OC גבוהה יותר ביינתים הגעתי ל 2500MHZ (יציב) האם העלת המתח תקצר את החיים של המעבד שלי? :-\

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום יש לי TWINMOSS 400 מגה הרץ ממש ממש ישני נראה אפילו מהדור הראשון שיצא ה DDR 400 והחלטתי לעשות להם אובר- קלוק.. ב 205 מגה הרץ 1.7 מתח המערכת יציבה כמו סלע... אבל ב 210 יש לי לפעמים שגיאה ב 3D MARK ובכלל ב 215 יש תמיד שיגיאה ב 3D MARK השאלה אם העלת המתח ל 1.8 נגיד או 1.75 תעזור לאוברקלוק? או שזה משהו מסוכן שעדיף לא לגעת בו ו 205 זה המקסימום של הזיכרונות האלה על 2.5 CAS... יש לי לוח EPOX 8KDAJ תודה רבה

8. היה פה מישהו בפורום שכתב שהוא הגיעה ל 750 לליבה ב 4850 אם העלת מתח דרך תוכנה בוונדוס הוא אמר שהוא העלה דרך לוח הבקרה. אני לא הבנתי זה אפשרי ?אם כן איך אני מעלה מתח?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by mostwanted,

אם אני מעלה את המתח של המעבד מה זה יתן לי מבחינת OC ???

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by SixKiller,

שלום אני צריך עזרה אני חיפשתי שם שעות על גבי שעות ואני לא מוצא שם כלום יש לי שם רק דבר אחד שראיתי שהוא נותן לי לשנות לאפשרות Ignore ולבין מה שהוא כבר... יעני זה לא משנה אם תוכלו לעזור אני ישמח

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  11. העלתי את ה FSB של המחשב דרך הביוס ב5 עכשיו : 2512@2400 הבנתי שצריך לעשות כל מיני דברים תודה ...

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by ndav,

העלתי קצת מ133 ל 138 [ אני פחדן בגלל חוסר ניסון ] עכשיו ב 138 המחשב עובד ללא בעיות ואני רוצה להעלות עוד מה התופעות לוואי שברגע שהם יופיעו אני ידע שזה המקסימום שאפשר מעבד AMD 1800XP=1900 לוח G7VAXP זיכרון 256DDR TRASCED טמפ' מעבד 43 טמפ'לוח 32

• 13 תגובות
    • 857 צפיות
  13. היום בבוקר החלטתי לבדוק מה הזיכרונות שלי שווים בדקתי אותם בקשר ליציבות וכו בכל מה שנוגע ל250 bus והם עבוד ניפלא ואת התיזמונים לא הצלחתי להוריד מ2.5,3,3,11 אז אמרתי את התיזמונים אי אפשר להוריד אז לפחות ניראה בכמה mhz אפשרות לעלות אותם קיצור עכשיו הם על 266 והם עובדים ניפלא משחקים כמו pop או cs1.6 או act of war עובדים אצלי מצויין והחלטתי אחרי שבדקתי כמספר דקות כל אחד מהמשחקים החלטתי להפעיל את תוכנת הבדיקה prime95 שהבדיקה ההעיקרית שלה היא הראם והתוכנות מביאות לי אירורים מפרט amd atlon 64 (9*266)@2395 זיכרונות Adata vista ddr500 מישהו אולי יכול לנסות להסביר לי למה תוכנה כמו prime95 נפלה ? ומה אני צריך לעשות בשביל לסדר את זה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  14. אין לי שום קירור נורמלי (מעבר למאוורר מכניס מקדימה ומאוורר מוציא מאחורה, ואני יכול להוסיף מאוורר שיוציא אוויר לתוך הספק) אני עובד עם הHSF המקורי של המעבד וספק גנרי. כדאי להסתכן אפילו בOC מינימלי כזה?

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by innoVision,

עשיתי oc והעלתי את מהירות המעבד .. אבל כשהמחשב נדלק זה כותב את אותה מהירות שהייתה בהתחלה ואני לא מרגיש שינוי בביצועים.. מה לדעתכם הבעיה? יש לי מעבד פנטיום 2 350 מגה הרץ

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  16. מעבד E7200 לוח אם G31 שלוש ג'יגה קינגסטון עשיתי אוברקלוק ל3.00 והכל עבד טוב העלתי אותו ל3.16 ועשיתי בדיקת מאמץ וזה הראה לי שגיאה בcore#0 משהו כזה דרך אגב.. מדובר בתוכנה occt

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  17. עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה... מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  18. פשוט להשאיר אותם בביוס על auto כנראה מגביל את האוברקלוק, אמרו לי פה להעלות להם את המתח מauto ל2. 01 בגלל שאין הלכתי על 2.69 האם זה יכול לגרום נזק למחשב? בכל לשון של בקשה אל תפסחו על הודעה זו, מה שחסר לי עכשיו זה רק נזק פיזי מונע אחריות תודה!!!! אני חייב גם לציין משהו שעכשיו ראיתי. לאחר העלאת המתח ניסיתי להפעיל משחק (crysis) הוא קרס בעת הטעינה שלו. האם זה בגלל העלאת המתח לזכרונות?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש ללי שאלה.. אני רואה בפורומים בחול בעיקר שאנשים מגיעים לאוברקלוק עם שתי תוצאות תוצאה אחת עם כול החיבורים במחשב (כול הusb וכו וכו) ותוצאה שנייה בלי כלום חוץ ממסך מה הקטע פה?? כאילו מה משנה ללוח או לא יודע למה עם כול המחשב מחובר להכול או רק המסך ומהקלדת? מישהו יכול להסביר כמו שצריך... תודה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. השאלה היא כזו... יש לי 6800 אולטרה וקניתי מפנדה (שכרגיל דפקו ואתי) את הmaze4 לכרטיס מסך עכשיו לפי פנדה הוא מתיאם ל6800 אולטרה ונחשו מה הוא לא.... חח בכול מקרה הוא לא מתיאם כי צריך איזה חיבור של 4 ברגים ולא 2 כמו ב6800 הרגיל.. עכשיו שניכנסתי לאתר של dangerdan ראיתי שיש להם בלוק חדש של maze 4 ואפשרות לחבר אותו עם 4 ברגים בתוספת של 2 דולר מישהו יכול להגיד לי עם אני צודק.. ואני מקווה שאחד שמבין כי חבל להזמין סתם.. אז מה אומרים הבלוק קרור הזה יתאים ל 6800 אולטרה שלי או לא?? http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=150&cat=48&page=1

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  21. העם הVantec ICEBERQ 4 PRO שנמכר בPANDAS מתאים ל9200SE ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851&products_id=5071

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  22. העם הטוניק יתאים ללוח אם שלי שהוא ABIT AW9D-MAX?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  23. אז כך מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.. ויש לי שאלה.. אני מצליח להגיע ל4.35 גיגה הרץ אבל הבעיה היא שבתדר הזה הוא יותר נכון מ4.3 גיגה הרץ אני שומע את הספק שלי tt 480 w מעלה ומוריד את המאוורים שלו או לא יודע מה שם אבל אני שומע כאילו יש עלייה וירידה של מתח כאילו הוא רגע אחד מתאמץ ורגע אחד נירגע מוזר לגמרי... עכשיו השאלה שלי היא כזו העם זה קורה בגלל הלוח שכאילו הלוח רגע אחד צורך מתח גבוהה ורגע אחר צורך מתח נמוך.? או שאולי הבעייה היא בספק? ועוד משהו העם הספק יכול להשפיע באופן משמעותי על האוברקלוק או לא?? נ.ב עוד משהו מוזר הספק הזה לא מצליח להחזיק לי את הvapochill שלי לפי הספרים המערכת דורשת 15 אמפר מינימום והספק הזה נותן 18 אבל משום מה שאני מחבר אותו אז הvapochill אומר לי שהמתח נ…

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by ye_3333,

טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:

• 3 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.