אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לעזור לי לבחור מה עדיף? שניהם עולים בערך אותו הדבר - סביב 85 שקל לא הוספתי פה את Thermalright כי הוא גבוה מדי למארז שלי 1. Thermaltake Extreme Spirit II http://www.thermaltake.com/product/Cooler/VGAnCHIPnMEM/cl-c0034/cl-c0034.asp 2. Coolermaster CM Blue Ice http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=eu&act=detail&tbcate=230&id=403 תודה למשיבים!
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
מה הדרך הכי פשוטה למדוד טמפ' של הכל במחשב שאני אומר הכל אני מתכוון לוח אם מעבד כ.מ ועוד דברים אם יש דרך פשוטה תגידו לי אני יודע שאפשר גם מהBIOS אבל אני לא בדיוק יודע איך
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעבר היו זמנים שהייתי מגיע ל-BUS של 300 ויותר.. עכשיו משום מה אני נתקע על 225 כל הזמן... ואני לא יודע אם המעבד מגביל אותי או הלוח.. כי פעם גם הייתי ממהיר תמעבד למהירויות של 2500 MHZ ויותר.. בדקתי שהזכרונות לא מגבילים אותי ע"י הורדת התדר שלהם בביוס ל-333 MHZ. למה זה ככה ומה אפשר לעשות?? הזדקנו לי הרכיבים או מה?
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב הביוס מראה 55 והתוכנה easy tune שבאה בדיסק של הלוח אומרת 48 נראה לי שצריך להאמין לה כי כל התוכנות מראות ככה.. הלוח אם שלי גי'גה בייט 8s648fxp-rz
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את המשחה הטרמית שלי ואני מתלבט בין שלושה סוגים של משחות טרמיות... ה AC MX-2 או ה MX-3 או MX-4 מה בדיוק ההבדלים בינהם ואיך אני יכול לדעת מה הכי טוב בשבילי... ה MX-3 הכי יקרה, זה אומר שהיא הכי טובה?? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=359325 אני פליט בגלל שעשו עלי מאפיה כמה אנשים... אני זוכר שמישהו שאל על הקירור הזה [ראה דיון ] אז החלטתי להכין ביקורת מקיפה... תהנו! טוב אני רואה שאין תמונות כשאני מעתיק ואין לי כוח לשים מחדש הכול......אז אני העלתי לשרת את קובץ zip בכדי שמי שלא רואה יוכל להוריד למחשב את כווווווול הביקורת... הינה : http://kuchi.tiptip.co.il/fileupload/store/Desktop.zip
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם! רציתי לדעת האם משתלם לי לעשות OC לכרטיס מסך שלי ATI Redeon 9600XT 128MB . תודה רבה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מנסה להחליף את המאוורר של הBT למשהו קצת יותר איכותי אבל הברגים פשוט לא משתחררים נראה לי גם שהם מחזיקים רק את הגריל של המאוורר, והמאוורר עצמו מחוזק לסינק באמצעים אחרים בקיצור - מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המחשב הבא: p4 3 Ghz Abit AI7 uGuru OCZ 2x512 MB DDR 400 Mhz Radeon 9800 ועוד כל מיני דברים לא רלוונטים לאובר קלוק... הקיצר, כמו שאתם יודעים יש ללוח אם שלי תוכנת אובר קלוק דרך הווינדווז אז עכשיו אחרי משחק או שניים המעבד שלי על 3.18 ו- front side bus speed = 212 הממ הטמפ במנוחה היא כ 38-40 מעלות, והשאלה שלי היא עד כמה כדאי להעלות את ה front side bus? (זה מה שהתוכגנה של הלוח אם נותנת לי להעלות) ומה עוד אני צריך להעלות אם בכלל? נ.ב אני עדיין עם הקירור הרגיל, את הקירור שהזמנתי אני יקבל עוד שבוע שבועיים... (אם יש לכם תוכנה טובה לאובר קלוקינג של הראדון 9800 תנו לי לינק בבקשה)
-
- 9 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב, במארז שלי המאווררים כבר עושים יותר מדי רעש.....יותר סטטי ושימון לא עוזר. אני אשמח להחליפם - אם אפשר הצעה למאווררים של 120 ו140 MM ההכי שקטים שאפשר לרכוש ? (וכמובן שיועילו גם)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בתקציב של 3,000 ש"ח לשילוש בלבד, איזה שילוש של לוח-מעבד-זיכרון טובים ל-OC הייתם קונים? אני בכיוון של AMD, אגב. ושאלה: מה ההבדל בין AXP "רגיל" ל-AXP MOBILE?
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום 1)אני קניתי מחשב חדש לפני שבוע ואני דיי מרוצה מהביצועים שלו אבל תמיד יש את התאווה לעוד(מה לעשות ככה זה גברים..) בקיצר בתחלתי באובר קטן (9x210)הבעייה שעם אני מנסה להגיע למהירות באס של 215 המחשב פשוט מגיע לשלב של זיהוי כבלי ה-ide ופשוט לא עושה את זה וגם אם הוא עובר את השלב הזה את הוא נתקע וכותב בעייה (משהו 195 dmi משהו כזה{יעני בזכרונות})בקיצר העם זה פשוט בעייה של מתח??? 2)עשיתי גם אובר לכרטיס מסך (מופיע בחתימה) האם לדעתכם צריך להוסיף מתח? נ.ב טמ"פ=מעבד-מאמץ 36 מנוחה 33+- עשיתי עדכון ביוס היום אם זה משנה משהו... אז בקיצר השאלה העיקרית שלי זה האם הזכרונות מגבילים אותי או שזה בעייה שצריך להעלות מתח(מה שלדעתי לא הגיוני בגלל שאני במהירות באס של 210)
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם . האם ניתן לעשות אוברקלוק לפאנטיום 3 750 . במידה וכן אנא ספרו לי איך . תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
רשמתי לפני כמה שעות הודעה שאני רוצה לעשות OC ואני צריך עזרה... אבל ביגלל שאני מפגר הלכתי לביוס וניסתי לשחק בהגדרות של הFBS(שפתאום מצאתי אותו....)זה היה משהו כזה: 100MGZ/33MGz והעלתי את זה ל: 120MGz/40MGZ עשיתי ריסט ראיתי שרשום לי שיש לי מעבד 2.4!(לפני שניה חשבתי שהוא היה 2.0) אבל אז המחשב לא המשיך לעלות הוא ניתקע בחלון הזה לא המשיך... ניסתי להעלות את הביוס כדי לתקן את הטעות אבל זה לא עזר כי המחשב לא הגיב! מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מערכת שעובדת כרגע באוברקלוק בינוני עם Pentium E2160 )1800@2700) בבאס 300 במקום 200. לוח האם - Gigabyte P35 DS3L וקירור - Max Orb כרטיס גרפי - Sapphire ATI HD 2400XT האובר קלוק יציב כבר חודשים, בלי עומס מטורף. אני מעוניין לשדרג את המעבד לצורך עריכת וידאו (פרימייר, פינאקל סטודיו, סוני ווגאס - לא Avid media composer) ומחפש מעבד תקציבי שיעשה את זה. תקציב - כמה שפחות - מעוניין ביחס עלות-תועלת מקסימלי שאלות: 1. האם מרובע או כפול ליבה? 2. איזה מעבד מומלץ לאובר-קלוק בכל אחת מהאפשרויות הללו? 3. האם כרטיס המסך מספיק? אם לא - איזה כרטיס תקציבי מומלץ לשימושים (שוב - יחס עלות-תועלת לפני הכל) תודה,
-
- 14 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB של XFX עם O.C מהחברה. טמפרטורת העבודה במצב רגיל היא 85 בתוכנת ATITOOL או 81 בתוכנת EVEREST, בטמפ' סביבתית של 29 מעלות. כשאני מפעיל משחקים כבדים כמו arma 2 הטמפ' עולה וכשהיא מגיעה ל 110 (ATITOOL) המשחק זז לאט. רציתי לדעת אם זה נורמאלי, בגלל שהכרטיס מסך לא הכי טוב שיש או שאני צריך להוסיף מאוור. תודה.
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שואל בגלל ה steping תאמת חדש לי
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם שווה לקנות את המוצר הבא: http://www.thermaltake.com/xaserCase/icage/icage.htm המחשב שלי - סלרון 2.4 שסובל מחום.. אודה לכל פיסת מידע ;D יובל
-
- 13 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הקירור הראשון שכבר מחובר למחשב הוא: scythe katana 4 cpu cooler sckzt-4000 והשני הוא: Arctic Cooling Xtreme איזה קירור אחד מהשניים יותר טוב? לביצוע OC!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הנה הטמפ: הכל בסטוק ללא OC הצעות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשע טובה קיבלתי את הכרטיס (תוצרת G CUBE) יש המלצה איך לקרר אותו ???
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי קצת על נושא היחס של הזיכרון לבין ה-? לפי מה נקבע היחס ?
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מבחינת רעש שהוא מייצר, סוג חיבור (מולקס/3 פינים), תפוקת אוויר...?
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
המאווררים של ה660ti הגיבור שלי, התפרקו והלכו לעולמם. מאחר והכרטיס בן 5 ועוד כוחו במותניו, המליצו לי לפרק את ההיטסינק, לשים משחה טרמית חדשה ולהצמיד לו 2 מאווררים של מעבד \ מארז. מה האופציות המומלצות ואיך אני מצמיד אותם לכרטיס?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-