אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע על 465X9 יציב כסלע ואני מתכוון להמשיך ( טמפרטורה 63 במאמץ מלא ) אני רוצה להגיע ל480 בערך בלי תוספת מתח ( אולי טיפה ) בכל מקרה אני קניתי את הG.Skill 1066mhz 2048X2 והחלפתי אותם בKINGSTON 2X2048 800MHZ השאלה שלי זה אם אני מתקין מערכת הפעלה 64bit ומוסיף את ה8GB ( כי כבר יש לי אותם אז חבל לבזבז ) לפי מה שקראתי הGSKILL יעבדו גם על 800 וזה ידפוק לי את הOC או שאני יכול לייצב את זה על 460 בערך? או שבכלל אי אפשר לעשות זכרונות של 800 ו1066 משני חברות שונות יחד ? מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אם אני שם כזה קירור בכמה מעלות הוא יכול להוריד מ Q6600 שעכשיו על 45 מעלות + -
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. התנהגות מוזרה מתרחשת אצלי. אני מבצע OC בביוס. לאחר מכן, F10, ומאשר. בשלב זה - המחשב ממשיך לעבוד [מאווררים, וכן הלאה], אבל לא קורה שום דבר. אני לכן לוחץ RESET בשלב הזה - המחשב יעלה, ובד"כ יתן הודעת שגיאה - שה OC Failed, ויש ללחוץ F1 [לוח אם של ASUS]. א-ב-ל, לפעמים ההתנהגות הזאת לא תתרחש, ווינדוס כן יעלה, ואפילו (!) מבחני Prime95 יאשרו את היציבות. אז מה קורה כאן? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תשמעו, אני כבר כמה זמן עושה מודינג, אני דיי מבין בחשמל ובמחשבים אבל אני לא ממש מבין בשמות של החלקים וכל הדברים. ז"א שאני עשיתי מודינג בעבר, אני יודע להתעסק עם החשמל והמחשב, אבל אני רואה שאתם מדברים פה לפעמים על כמה מושגים שאני פשוט לא מבין (חלק בנושא המחשב וחלא בנושא חשמל). אוקיי, אז יכול להיות שאני אשאל שאלות שאני בעצם יודע מה החלק שעליו שאלתי אבל פשוט לא קישרתי לשם. אוקיי, מה זה הסלוט? בקשר לאמפר, כמה אמפר יש בשקע חשמל רגיל וכמה יש בכבלים שיוצאים מהספק? יש לי עוד כמה שאלות, אבל אלה הראשונות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב.. ואני יודע שצריך קירוק חזק למעבד.. הנה המפרט: מעבד: (Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX ) ----- לוח אם: GA-P31-S3G P31-S3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E ---- זיכרון OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz ---- שאר החלקים עדיין לא החלטתי.. אני רוצה לקנות קירוק למעבד אבל שיהיה הכי זול והכי חזק שיכול להיות.. ד"א צריך מארז רחב לחלקי קירור? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום ברשותי E6500K שקיבלתי במתנה. לוח מומלץ לאוברקלוןק אקסטרים? P5B דלוקס? DQ6 ? למנייהם? התקציב לא מוגבל ואני פתוח להצעות . חשוב לזכור שלא כל הלוחות שנותנים תוצאות טובות עם Q יתנו את אותה התוצאה עם שני ליבות .
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה לגבי הקירור הזה שכבר נמצא אצלי לא מעט זמן. בקרוב אני עומד לשדרג את הלוח אם ואת המעבד לסוקט AM2 ואני רוצה להשאר עם קירור זה. בחוברת התקנה של הקירור מופיע הדרכה לסוקט 940, 939 754, 478, וLGA775. לא כתוב שום דבר על סוקט AM2, אבל בפירוט על המוצר [באתר של SCYTHE] רשום שהוא תומך מעבדי AMD 64 X2 ואת כל שאר הסדרה שתומכת בסוקט AM2. אז האם אני אוכל להשאר עם הNINJA PLUS? ד"א אני מתכוון לקנות AMD X2 4600+ אם זה משנה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עד לאן אפשר לפי דעתכם לקחת את המעבד הזה? קירור היטפייפ גנרי.
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
היי! אין לי בעיית טמפרטורה. אבל יש לי בעיית רעש... יש לי מיקרופון קונדנסר חדש שקניתי ואני מאוד מעוניין להתחיל לדובב... הבעיה היא שהמחשב מוציא רעשים כמו של מזגן, לא חזקים מדי, אבל בהחלט ניתן לשמוע את זה. מפרט + מארז: כרטיס מסך : nVidia GeForce 9800GT - AXLE מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L איזה מאוורר אתם ממליצים? אני מחפש אחד זול, אבל מאוד שקט. יש טיפים איך להשתיק את המחשב גם בלי לקנות מאוורר חדש? או בנוסף? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי קירור סטוק אני רוצה לקנות קירור לOC על מה אתם ממליצים E8400 ep43-ds3l תקציב עד 200 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ראיתי באחד האשכולות פה, מדריך לשינוי מהירות מאוורר כרטיס המסך... זה היה על 50%... יכול להיות שבגלל זה הטמפרוטות הן: מנוחה-75 בעת מאמץ-100+ כמו כן לכמה כדאי לשנות? שיניתי ל-80% וזה די מרעיש אבל בסדר... אחרי השינוי: בזמן מנוחה-69 תודה
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
האם יש צינורות עיבוד שאפשר לפתוח בכרטיס X300????????????????????????????????
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מעבד מהסוג שרשום בכותרת מישו רוצה גם? טוב עכשיו ברצינות ישבתי קצת כל הלילה האחרון כדי לראות למה המעבד שלימסוגל, שהתחלתי לא יכולתי להפסיק... טוב בלי הרבה דיבורים ניגש לאוברקלוק עצמו. דבר ראשון מפרט: Athlon64 x2 4200 65w Abit kn9 sli -nforce 570 sli OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Urban Elite כמו שניתן לראות במפרט שלי... קירור: מעבד:Arctic Cooling Freezer 64 Pro +80 מילימטר שמושך אוויר מצידו השני. חובר ע"י שיפצור פשוט (חכו לתמונות) עוד 80 מילימטר על המייצבי מתח של הלוח ומארז בנוהל 120 מכניס מקדימה 120 מוציא מאחור 120 מכניס בריצפה 120 מוציא בגג זה כל מה שמעניין פחות או יותר בקירור אז זה התוצאות בנתיים-זה הכי גבוהה שהצלחת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם החודש קניתי לי מחשב חדש המפרט בצד. יצא לי לשים לב כמה פעמים שכשהמחשב לא בפעולה ושום דבר לא עובד ברקע המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד. השאלה שלי אם זה תקין? זה אמור להיות ככה? כי מבחינת טמפ' בדקתי ואין שום בעיה הוא קריר מאוד. פשוט זה קצת מדאיג לראות אותו לא מסתובב...
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל D850MV ואני רוצה לברר את טמפרטורת המעבד. איך אני עושה את זה? תודה. יאיר.
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני יכול להשתיק את המחשב (כלומר לא לקנות מאווררים חדשים) ולא ספקים חדשים אני מדבר על פטנטים מיוחדים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו: http://hypothermia.gamershardware.com/articles/xbox/index.html
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המפרט שלי בחתימה... רציתי לדעת מזה הNEWCASTLE בCPU-Z זה טוב לאוברקלוק? :s05: המעלות של המעבד במנוחה 33 במאמץ 44 זה טוב? אני רוצה לעשות OC אבל אין לי נסיון בכלל ואני ממש פחדן.... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 585 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור מתחיל ככה,בשעה 11 אני קמתי לעוד בוקר ניפלא ואז הלכתי להוציא את כל הכלים ורציתי להתחיל לעבוד,עכשיו הוצאתי את הג'וסון ולא שמתי לב שהנסורית שיש אליו היא בשביל עץ,אז התחלתי לעבוד והדלת התחילה לקפיץ לי,אחרי המיקרה המחריד הזה ללכחתי מסורית שככול הניראה הייתה בשביל מתכת,ואז הוצאתי את הישנה ושמתי את החדשה(מסורית של boch) שהיא הייתה קצרה כזאת והשיינים קטנות,חיזקתי והתחלתי לעבוד הכל הלך בסדר לכמה שניות ואז המסורית השתחררה,החזרתי וחיזקתי שוב ניסיתי אותו דבר. מכל הספור הזה אני רוצה רק לבקש עזרה. אני רוצה לדעת כמה תעלה לי מסורית למתכת טוב ואולי יש איזה כלים אחרים(חוץ מדרמל)? ועוד שאלה כמה יעלה לי פרספקט ????
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כמה עולה מטר פרספקס , אמרו לי 120 ש"ח אבל זה נראה לי ממש מוגזם , אפשר בבקשה מחיר מדוייק למה אני לא רוצה להיות פראייר ולשלם 120 ש"ח על מטר
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום למארז שלי (קומפיו קייס) AC 120 X2 ורק אחרי שפירקתי את המאווררים הקיימים הבנתי שיכול להיות שהם עדיפים על הAC 1. לAC אין חיבור RPM 2. למאווררים של המארז יש מן חוט נוסף שישב לי על הלוח אם, נדמה לי שזה אולי חיישן טמפ', ואין את זה בAC הנה המאוור והנה מה שנראה לי כמו חיישן (מצטער על האיכות) אז מה עדיף? באסה עכשיו שהמאווררים לא מכוונים את עצמם לפי הטמפ' וככה בלילה יהיה לי רעש...
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מפרט כזה: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-P35-DS3 (P35) - ATX 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz בתוך מארז מקורר טוב ANTEC P150 לאיזה OC ניתן להגיע בלי לגרום לבעיות יציבות או לסכן את הרכיבים? (הכוונה למשהו סביר, לא לאיזה OC מטורף) ושאלה שנייה, איזה רכיב (או רכיבים) מפריעים ל OC יותר טוב? תודה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקי הרבה זמן לא התעסקתי עם הOC ושחכתי שהורדתי אותו וכבר אני לא זוכר איך עושים את זה כיאלו זוכר אבל לא תנתונים המדיוקים אז ככה רציתי לבקש את עזרתכם בשביל לעשות תOC בצורה הטובה ביותר להלן המפרט: Intel Core 2 Quad Q6600 (stock) Thermalright 120 extreme +mx2 Gskill 4GB 2x2 1066 CL5 crosair 620HX DFI LanParty X48-T2R יפה אז ככה המטרות שלי הן לעשות OC יציב לעבודה להרבה זמן ולצימצום הצוור בקבוק עם הHD4870X2 וכמובן לשיפור הביצועים חשבתי לכיוון של 3.2 ואני צריך שתעזרו לי להגדיר נכון בביוס תודה לעוזרים יוני.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-