עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dor17,

ככה המפרט שלי הוא כדלהלן מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6600 לוח אם: ABIT AB9 PRO כרטיס מסך: PCI-EX RADEON X1950XT 256MB זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אבל הנה הקץ' המארז והספק: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT אז ככה לATI יש איזה תוכנה שעושה אוברקלוקניג לכרטיס מסך לבד...אני מרגיש שיפור קל והטמפרטורה עומדת על 55-65 בממוצע? זה בסדר? יש לABIT את ה uGuru שלה מה אני עושה שם בדיוק? בקיצור מה נראה לכם כדי לי לעשות?! אגב לגבי קירור... יש לי 2 מאוררים 120 אחד מקדימה אחד מאחורה ועל המעבד יש סתם מאורר לא משו רציני... קניתי עכשיו את הFOX 3 שיושב שם בפלופי ושואב אוויר ואני יתקין עוד מאורר 80 בעתיד הקרוב.... אגב הuGuru מראה טמפרטורות של CPU 42 Sy…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  2. לפני כחודש משתמש בשם andrey12341 \ Suxoy פתח תרד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233714.50 בו הוא החליט להפוך את הספק הגנרי שלו לפסיבי לאחר נסיונות רבים בהם הוסבר לו על סכנות העניין הוא המשיך בשלו ואמר שהוא הולך להלחים את הצלעות קירור לספק וחוזר עם תשובות אז אני הייתי סקרן איפה הוא נעלם ואיפה התוצאות ????? : (שרדתה?? המחשב שרד?? ;D )

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by t-macc,

אני ממש מתלבט עם לקנות אותו,יש לי איזה בעיה עם הטמפרטורה,היא מגיעה ל60 במנוחה(פנטיום d) אני יודע שה d חם אבל זה מוגזם. אני רוצה לקנות את ה bt ל oc אבל אני פוחד שהלוח ישבר לי כי הוא נוראה כבד,מה אתם אומרים?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SendaRider,

אני רוצה להוסיף למארז שלי 2 מאווררים, אחד מקדימה 80 מ'מ ומאחורה 120 מ'מ. אם לדים והכי שקטים שאפשר בתקציב 120 על 2 המאווררים... חשבתי על Thermaltake ועל Sunbeam ... אז תמליצו לי מה יותר טוב ! (המאווררים בשביל חבר שלי) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by sunsetter,

השבוע קיבלתי Fx-60 שהזמנתי מארה"ב. (המחירים שלהם ירדו דרסטית). רציתי לדעת אם למישהו יש מושג עם ה Stepping שלו סביר ל OC ? ADAfx60daa6cd lcb9e 0630tpaw Green חוץ מזה , האם למישהו יש ניסיון ב OC של FX-60 ?

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  6. Started by Devil Servant,

שלום.. יש לי את הAbit Kv8 pro . החלטתי להשאיר את המארז פתוח ולשמן את המאווררים,ואח"כ גיליתי את תוכנה מיוחדת של ABIT,תוכנה ממש מגניבה שאפשר לשים את המחשב על כל מיני מצבים,כמו שקט טורבו ועוד,וגם לבדוק את המעלות.. אבל נראה לי המחשב שלי סובל מעודף חום.. 45 מעלות זה לא המון? תודה.

7. Started by Nitro,

שלום, לאחרונה התקנתי vista, הורדתי CPU-Z, ואני מקבל קריאה לא נכונה של תדר המעבד. מדובר בathlon 3200 שאמור לרוץ ב2ghz,וזה באמת מה שמדווח בcpuz. העניין הוא, שהוא באמת באוברקלוק, ונמצא על 2.7. bus 270X10 ככה הוא גם מוצג בcomputer-->properties. אני משתמש בcpuz 1.3.9, מותאם לויסטה 64 ביט. מה יכולה להיות הבעיה? נדב הנה התמונות - [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  8. אהלן. ראיתי, ויותר מפעם אחת, שיש לזכרון שני סטים של תיזמונים. אחד למהירות מסויימת, ואחרת למהירות קצת יותר גבוהה. כמו זה: רציתי לדעת אולי משהו יודע מה הסיבה?

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by taimor,

מה הבדל בין: AeroCool Turbine 1000 AeroCool Turbine 2000 AeroCool Turbine 3000 הבנתי שיש לשלושתם את אותם נתונים, שלושתם עם LED ושלושתם שקטים מה ההבדל ? ומה כדאי לי לקנות ?

10. Started by d100,

החלטתי לקנות מאוורר של Thermaltake. אני רק מתלבט איזה דגם לקחת. אני רוצה שיהיה חזק ושקט. אין לי בעיה של תקציב. אני רואה בכל דגם דברים שונים. לדוגמא מהירות המאוורר, חיבור שלו, וולטים שלו. יש גם מאווררים שמשנים את המהירות שלהם בהתאם לחום המחשב. אז איך אני בוחר מכל זה את המאוורר הכי טוב? תודה!

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  11. קראתי את המדריך באתר, הורדתי Coolbits.. נתתי לו לבדוק מה אופטימלי ויצא GPU 642 זכרונות 1700 הכרטיס הוא 7600GT Extreme של Leadtek זה לא קצת הרבה..? מה הדרך הכי פשוטה לבדוק יציבות.? אין לי ניסיון עם 3dmark ודומיהם.....

• 14 תגובות
    • 854 צפיות
  12. נפתח במשפט הכי חשוב - אין לי מושג ב-OC ולשאלה: אם אני משפר ביצועי מעבד ב-10% (לדוגמא, מ- 2Ghz ל- 2.2Ghz) האם אני משפר גם את הביצועים ב-10% (לדוגמא, כיווץ של X מגה לקח 100 שניות ולאחר OC ייקח 90 שניות, או כל דוגמא אחרת הקשורה לביצועי המעבד)?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Sblast,

אני קונה מארז HEC Compucase CI-6A21 עם כרטיס מסך תומך DRX10 בחנות אמרו לי שהמארז מגיע עם מאוורר אחד...ואני לא בטוח שזה יספיק, הוא אמר שיעלה 10 שקל להוסיף מאוורר זול. צריך איוורור ב200 או 100 שקל אם אפשר דרך KSP! תודה! תודה!

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  14. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וארבע חודשים... לעולם לא עשיתי אוברקלוק למעבד ונראה לי שזה זמן מתאים להתחיל, (====ראה מפרט====) אני לא רוצה להשקיע גרוש בקירור, וגם שימו לב שהזכרונות האלו הם VALUE... יש פוטנציאל למשהו סביר ? אני רוצה לנסות רק בשביל הנסיון כי למחשב הבא שלי (עוד שנה וחצי אני משער) אני מתכנן משהו רציני יותר, אבל עדיין, אני לא רוצה לעשות סתם אם אין בכלל פוטנציאל.... תודה רבה

15. Started by SendaRider,

אני צריך שתמליצו לי על מאוורר 80 מ''מ שקט עם ליד... (לחבר שלי)

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  16. Started by mokisho,

לא יודע אם זה אפשרי אבל הביוס החדש של הלוח הנ"ל שיפר לי את הטמ"פ ב 5 מעלות הביוס הוא 1901

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by lior6996,

לא למטרת אוברקלוק, אלא סתם בשביל שלא יתחמם יותר מידי או יהיה רועש. התקציב כעיקרון הוא עד 300 ש"ח, אבל אשמח גם להמלצות זולות יותר ! תודה, ליאור.

18. Started by yan_ymar,

אני קונה את המארז Thermaltake Shark כסוף. ואני גם מעוניין בגוף הקירור - BIG TYPHOON. השאלה שלי היא האם הקוטר וכל הנלווה לקירור הזה לא יגע או יפריע לסירקולציה של האוויר אם המאוור האחורי 12CM כי הם דיי יהיו באותו קו..?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  19. Started by tam_az,

אני צריך לכבות את הפונקציה הנ"ל בעקבות בעיה ב PLL של כרטיס PCI-EX שייצרנו. לא הצלחתי למצוא שום חומר בנושא באתר של DELL, http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/pedge_2900?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~section=specs וגם לא ב hw manual של ה server: http://support2.jp.dell.com/docs/systems/pe2900/en/hom/pdf/hom.pdf מה שהצלחתי למצוא זה שבדגם PowerEdge 4600 ישנו jumper שנקרא spread אך ב 2900 הוא לא קיים. אשמח לקבל טיפים ועזרה.

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  20. התקנתי ושיחקתי עם זה קצת. עשיתי Find max core, ואני חושב שזה שינה את המהירות של הליבה. זה באמת שינה משהו? הכרטיס נשאר באוברקלוק גם אחרי שאני סוגר את התוכנה? תודה!

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  21. Started by idofr,

היי הסיפור הוא די פשוט אני רוצה קירור חדש למעבד שלי כדי להכניס בוא עוד קצת רוח חיים לחצי שנה ~ הקרובים עד שאני יחליט להעיף אותו המעבד הוא barton 2600+ והוא היום עם קירור דיפולט אני יודע שהנושא דוסקס כבר הרבה פעמים אבל חשבתי שאולי עד היום יצאו עוד כמה דברים שיכולים להיות יותר טובים הרעש לא ממש חשוב בגלל שהוא עובד רק שאני ער אבל לא צריך להסחף חשבתי אולי על דגרה בינונית יופי זה תמיד יתרון אבל לא חובה ו....זהו בתודה מראש עידו

• 8 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by zahi,

שלום יש לי 3200+ 939 לוח lanparty ultra d nf4 זכרונות ocz 2.5-3-3-7 וספק 550w toppower מעל 230 fsb המחשב קורס והכנסתי מחלק 1:1 נעלתי את הכרטיס מסך לתדר 100 mhz ועדין אני לא מצליח

• 0 תגובות
    • 374 צפיות
  23. יש לי Gigabyte X1900XT 512MB ורציתי לדעת כמה אני אוכל לעשות אוברקלוקינג עם ה-Stock?

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  25. מה כדאי לעשות כדי להעלות ב-10-20 אחוז את הביצועים לוח אם מאפשר זאת פ-4 3 ג'יגה לוח ג'יגהבייט המאפשר oc[br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 20:24:56 רציתי לציין עוד שהמדריכים מפורטים אך לי כמתחיל קצת קשה צריך קצת יותר ניסיון

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים