עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Sarlula,

יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?

• 1 תגובה
    • 379 צפיות
  2. Started by KoM,

כן, הסלרון כרגע אצלי על 100 באס, ללא אוברקלוק, אחרי קריסה פתאומית של כל המערכת... לא טוב חברה מה שקורה כאן, לא טוב בכלל !

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yair_gobani,

מהו הסלרון הטוב ביותר להמהרה ה1.0 ה 1.1 או ה1.2 :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by prince amir,

טוב אחרי המון משחקים הצלחתי לגרום לסלרי לרוץ יפה וגם לחייך המהירות 1.54GHZ ורץ יפה מאוד, עם כרטיס GF2 TI הנה הביצועים

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by yuval_cohen,

שלום יש לי פנטיום 3 עם לוח אם intel 815EEA הורדתי את האקטיב מוניטור של אינטר וגם לפני זה אפילו עוד תוכנות שבודקות טמפ' אבל משום מה אף אחת מהן לא עובדת, הן לא מראות כלום אה וגם בביוס לא כתוב כלום על טמפ האם יכול להיות שאין לי סנסור?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  6. קניתי Radeon 9550 בפברואר והוא היה מצויין לOC. הגעתי איתו ל380-400MHZ ליבה, ו250-260 זכרון. לפני מספר חודשים התחלתי להרגיש ארטיפקטים במשחקים, החזרתי גרסאות אחורה של דרייברים, עזר קצת אבל לא ממש. יכולות הOC של הכרטיס ירדו משמעותית. פרוט הבעיה אפשר לראות פה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151314.0 לפני כמה ימים החלפתי את המארז וגם את הספק הג'נרי שלי לFSP 300W. אחרי שכבר ויתרתי על הOC לכרטיס, רציתי היום לצלם את הבעיה דרך הצייר (בOC) ולראות מה אפשר לעשות, אולי להחליף. העלתי למהירות 400/250, וציפיתי שיהיה ארטיפקטים, אבל להפתעתי לא היה כלום. בדקתי גם בATITOOL וגם שום ארטיפקטים, לעומת פעם שעברה שהיה המון המון ארטיפקטים. יכול להיות שבאמת הספק הישן היה דפוק וגרם ל…

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני קונה עוד 20 יום את הספק כוח הזה של Hec 300w ואני רוצה לדעת אם הוא יספיק לי ... המפרט שלי זה : MotherBoard : Asus a7n266-vm Cpu : Amd 1800 athlon xp Hdd : 40Gb 7200 rpm 8 mgbuffer Memory : twinmos 512 ddr 2700 memory : 256 ddr 2100 3 מנורות קטודות 5 מאווררי לאד מאוורר למעבד http://www.pchardware.co.il/docs/pd-643728676.htm aerocool והשאר לא משנה כבר

• 7 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by yambtz,

הספק שלי עושה ממש מעט רוח, לא מרגישים אותה יותר מ 5 ס"מ ממנו. יש דרך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  9. הספק שלי הוא 250 W זה ימנה ממני להוסיף מאווררים? או שזה לא יפריע?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. סתכלו במפרט.. אני רוצה לעשות OC למעבד.. ולהגיע לבאס 400... הספק יחזיק? או שהוא חלש מדי?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  11. Started by Badi_Mami,

הנקודות בצבי אדום כחול ירוק כתום זה מאוור לדים והעגול הירוק והאדום זה שתי מאוררי קתודות של סאן בים הכרטיס מסך שלי פשוט חם Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT אז שמתי את המאורר קתודה הירוק מתחת זה המפרט מחשב שלי: Intel Pentium 4 3.00Ghz 800Mhz 512K Box Asus P4P800 Deluxe Hercules 9800SE All In Wonder + TV + Remote -Bulit By ATI - 256BIT HEC-475VD-T ATX 12V - 408W - PSU Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 X2

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

האם גם 70% אלכוהול יספיק?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by pcupgrade,

שלום, ברשותי מאוורר עם לוח קירור דומה לזה http://di1.shopping.com/images1/pi/7f/9f/5f/28070958-260x260-0-0_Thermaltake+Thermaltake+TR2+M12+P4+copper+CPU+cool.jpg אשר נסגר באמצעות סוגרים כאלה http://www.geeks.com/imageshare/3/150x150/367A-soft.gif כיצד פותחים את הסוגרים האלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. השאלה בכותרת, איך ניתן להסיר את גוף הקירור מבלי לגרום לנזק למעבד וללוח אם?

15. Started by rino,

כיצד מסירים גריז טרמי ממעבד? :

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by sxs,

הזמנתי את ה-Mini Copper Orb(במקום ה-Spire שיש לי) וכחלק מן ההתקנה אני יצתרך להוריד את המשחה ששמתי. מהי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת בלי יותר מידיי סיכונים, סיבוכים או ליכלוך? עדיף תשובה ממישהו שיש לו ניסיון בזה כי את התאוריה אני פחות או יותר יודע...

17. Started by ytoledano,

שלום. הסרתי היום את הIHS ובאתי לפרסם תמונות וביצועים. כבר כתבתי על זה בת'רד המדריכים, אז הנה הלינק: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.0 בכל מקרה, באתי כדי לכתוב את השיפור בביצועים שהוא עצום. במנוחה שיפרתי בבערך מעלה שתיים ובזמן עבודה שיפרתי בכ9 מעלות! אם קוראים את המדריך הסיכון הוא לא כזה גדול (אבל עדיין קיים). אני חושב שזה משתלם. אם מישהו אחר עשה את זה, שיגיב, אני רוצה רוצה לדעת מה עשיתי דפוק כ: . אני חושב שגם צריך לעשות רשימה של היט סינקים ש"תומכים" במעבד בלי IHS. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by xZiPeR,

הייתי אמור להזמין כבר מחשב אבל זה נדחה קצת .. בכל מקרה - התכנון היה על ה8800GT (512MB) של לידטק, השאלה היא - אם במילא אני מתכנן OC (לא רציני, משהו קטנטן כזה) - זה במילא מוריד את האחריות, לא ? אז עדיף לי לקחת כרטיס זול יותר עם אחריות קצרה יותר ולחסוך בכך כסף (PALIT למשל?) ?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  19. Started by lilo,

אני רוצה לשים היטסינק חדש למעבד שלי אבל אני לא יודע איך להוריד את הישן.. מישהו יכול להסביר לי??

• 9 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by Qtec,

רציתי לדעת איך להוריד היטסינק סטוק של אינטל (לאחר שניסיתי בעצמי וזה לא הלך הכי טוב- ולכן אני קונה מחר משחה תרמית חדשה)

• 14 תגובות
    • 935 צפיות
  21. שלום חברים... קניתי היום מעבד E8500 נוסף בשביל להתעסק איתו קצת ב OC... לראות אם יש הבדלים בינו לבין ה E8500 הקודם שלי... עד עכשיו מה שגיליתי שהחדש משמעותית יותר חם מהקודם ! לפחות ב 8 מעלות תחת מאמץ... שזה חיסרון... ( שניהם E0 ) אבל יש יתרון 1 ברור לבנתיים... המעבד הקודם היה צריך 1.5V מינימום כדי להחזיק שעה וחצי OCCT בתדר של 4.55GHZ, המעבד החדש עושה את זה ב 1.35V !!! אבל הטמפרטורה רק במעט נמוכה יותר מהמעבד הקודם ב 1.52... חשבתי לעצמי שאוליי המגע בן הליבה לבן הכיסוי HEAT SPREADER ?! זה השם ? לא מספיק טוב... במידה ואני יסיר את הכיסוי... ( בידיע שמין הסתם זה יבטל את האחריות ) לדעתכם הטמפרטורה תהיה טובה יותר ? מישהו שעשה אוליי ? תודה מראש, ברק. ;D עריכה, בנתיים המעבד יציב כבר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by GNU,

שלום, אני מרחתי יום שישי שעבר את המשחה הנ'ל (MX-1) על המעבד. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולמרוח מחדש (בגלל הטמפ'). - האם צריך לחכות זמן מסויים לפני שמורידים את המשחה? (עברו 6 ימים - מספיק?) - האם ניתן להסיר את המשחה הזו כמו כל משחה תרמית אחרת? (בעזרת אלוכהול). אם אפשר גם לצרף שאלה קטנה בקשר למריחה: - איך ממולץ למרוח? 1. לפי המדריך של המשחה (לשים קצת משחה במרכז המעבד , להניח עליו את הצלעות ולסובב). 2. למרוח את כל המכסה אלומיניום (שעל הליבה של המעבד) שכבה אחידה ודקה. תודה, ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  23. שלום לכולם. יש באחד המחשבים שלי מעבד מרובע ליבה Q8200, עליו מודבקת מדבקת אחריות מניר פשוט - לא מדבקה תרמית והיא מפריעה למגע נורמלי של גוף הקירור עם המעבד. איך ניתן להסיר אותה ביעילות מבלי להשאיר שאריות שלה דבוקות על המעבד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ameralis Zaiir,

טוב, אז נגיד יש לי מעבד ללא נעילת מכפלה, או שהסרתי אותה (נגיד Athlon MP שאין לו נעילה), איך אני משנה אותה בפועל? אני זוכר משהו בערפול מימי הפנטיום 1 אבל אז לא היה כוונון בלוח האם?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  25. שלום יש לי Readon 9000 Pro ויש לי בעיה עם המאורר אז מצאתי פיתרון קירור בהדבקה לכרטיסי מסך באותו גודל (עם מאורר) כמו שלי עכשיו הסרתי את המאורר מהמפזר חום ואני לא יודע איך להוריד את המפזר חום מהצ'יפ של הכרטיס . אני צריך עזרה דחוף!!! כי זה המחשב שאני בו מישתמש לאינטרנט בתודה מראש דניאל נורמן. דרך אגב הוספתי תמונה של הרטיס בלי הקירור החדש

• 11 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים