עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. GIGABYTE SQ800 אמרו לי שאני צריך ללחוץ על משהו בשביל שהלוח יראה את האפשרויות ה"מסוכנות" מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אנשים היום שמתי לב למשהו מפחיד רצח במעבד לשי.. הפעלתי את ה cpu-z סתם כזה לסבבה חח והשארתי אותו פתוח בוכל מקרה פתאום אני רואה שיש קטעים (במיוחד במאמץ יענו משחקים וכאלה.פשוט יש לי שני מסכים אז אני יכול לראות מה קורא בתוכנה בזמן המשחק במסך השני) ואז אני רואה שהמהירות מעבד שלי קופצת מדיי פעם ל4500 מגהרץ ואפילו 4800 מגהרץץ מה הולך פהההה וכמובן כמו שידוע הוולט למעבד משחק לו חופשי בין 1.423 ל1.600 וולד למעבד ממש משחק הולך פה מה קורה עם זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אוקיי... אז למי שקרא את ההודעה הקודמת שלי או לא, לא יודע אם זה משנה, אבל אני רוצה לדעת לגבי אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי.... אז כפי שאמרתי יש לי כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe GeForge 2 GTS (עם 32 מגה זיכרון DDR של סמסונג) אם לא משנים כלום אז המעבד שלו עובד ב 200Mhz והזיכרון ב 400Mhz. הטמפ' שלו במנוחה הייתה מוגזמת לדעתי ולכן פשוט הנחתי עליו מאוורר מהצד האחורי שלו (הצד החלק שאין עליו כלום) וזה הוריד אותה מ58-60 מעלות במנוחה לכ 49מעלות. בכל מקרה נראה לי שהטמפ' האלה די גבוהות, אולי בגלל שפירקתי איזה פעמיים את המאוורר וגם הפרדתי את הגוף קירור והגריז הטרמי בטח כבר ממש לא יעיל... טוב אז החלטתי לעשות קצת אוברקלוקינג (עם תוכנה) ללא אמצעי קירור!!! לקחתי את ה RivaTuner2 והעלתי כל פעם קצ…

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  4. היי, עשיתי OC למעבד ולאחר מיכן ביצעתי לו בדיקת מאמץ, סה"כ המחשב מתפקד סבבה.. רק רציתי לדעת האם הטמפ' תקינה לאור הנתונים ב- CPU-Z? האם אין חשש שיקרה נזק כלשהו כתוצאה מהטמפ'? אם צריך פרטי המערכת בצד... תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בוקר טוב. יש לי עכשיו את התוכנה SpeedFan . ,תוכנה בסדר פחות או יותר אבל יש לי כמה בעיות איתה - אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לפתור לי את הבעיות או להביא לי תוכנה אחרת שאפשר להגדיר אצלה את הפונקציות האלה .. דבר ראשון - כשאני מדליק את המחשב אז התוכנה בכלל לא עולה . אני רוצה שהיא תעלה בפתיחת המחשב ותשמש במהירות שאני בחרתי (גם כשאני מדליק אותה היא אוטומטית על 100 % ואני רוצה 0...) . אותה בעיה גם כשתוכנה פועלת וכשהמחשב חוזר ממצב המתנה היא שוב חוזרת אבל המהירות של המאווררים היא 100 ולא 0 כמו שהיא הייתה מיקודם. אולי זה בעיות קטנות , אך לא כל בני המשפחה רוצים להתחיל ולהתעסק עם זה ככה שזה די משמעותי בשבילי... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  6. יש לי כרטיס 7300 GT וכרגע אני צריך תוכנה טובה בשביל לעשות לו אוברקלוק רציני - הורדתי לו את הטמפ' ממש נמוך 10 מעלות .

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  7. Started by shady121,

מה אתם אומרים שווה לאוסיף מאוורר צהוב=איפה שכבר יש ירוק=איפה שאני רוצה לשים! http://img377.imageshack.us/my.php?image=p22802991sj5.jpg

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by yotamavi,

ככה, יש לי מארז sunbeam transformer ולדבר הזה יש רעש של מטוס סילון לפחות. זה פשוט מחרפן אני צריך המלצות למאוררים שקטים זולים ושקטים!! חח עם דגש על שקטים, אחרי מה שעברתי איתו משקניתי אותו אני חייב משהו שקט שיהיה כמה שיותר זול, ורק כמה שצריך, לא חייב למלא את כל המאוררים גם ככה אני לא מפעיל את כולם.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Mushkin 512MB PC3200 black AMD ATHLON XP 2500 Barton 512K ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Enermax 350W EG 365P VE Hercules 3D Prophet 9700 PRO Radeon 128MB western digital 40GB 7200 Benq 40X12X48 TEAC ATAPI(BenQ 4012P) - 40x CD-ReWriter TOSHIBA X16 DVD-ROM SD-M1502 יש לי ציפטק פול טאוור ויש בו את כל המאוררים,חוץ מה90 שלמעלה. מה הטמפרטורה של מחשב כזה צריכה להיות בערך? במנוחה ובמאמץ

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by tronado,

הכרטיס נמצא ב75-80 מעלות בIDLE. הבעיה החלה פתאם. לפני כן הוא היה על 55-60 מעלות בIDLE. חשבתי שניקוי הHEATSINK יועיל אך לא חל שינוי בטפ'. החלפתי לו את המשחה הטרמית לAS5 ועדיין לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? בLOAD הוא מגיע ל93 מעלות. :s05:

• 64 תגובות
    • 3.7k צפיות
  11. אהלן חברה.... אני מבקש עזרה לבניית מערכת קירור מים למעבד+ כרטיס מסך (ללא צ'יפסט) תכף תבינו למה..! בניתי לי מפרט מחשב ורציתי לקרר אותו במערכת מים חזקה מספיק ומכוון שאין ניסיון עם קירור מים פניתי אליכם בתקווה שתעזרו לי המפרט הוא: ספק CORSAIR HX1000W מעבד INTEL I7 920 (היעד שלי הוא OC של 4.0GHZ) בטפמרטורה נורמלית לוח אם GIGABYTE X58-EXTREME ומכיוון שיש לו בלוק מים לצ'יפסט אז אין לי צורך בעוד אחד (תקנו אותי אם אני טועה) זיכרונות OCZ 6 GB(3*2GB) 1600MHZ CL 8 דיסק קשיח SEAGATE 1000GB כרטיס מסך מתלבט בין ATI 4870X2 לבין GTX295 (מה עדיף?) ויש טעם לחכות לכרטיס חדש יותר (DIRECTX 11)? תקציב למערכת מים עד 2300 ש"ח אשר תהיה מסוגלת לקרר מערכת שלמה של מעבד וכרטיס מסך וצ'יפסט אני רוצה ר…

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  12. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא למחשב גיימינג ועריכת סאונד וגרפיקה, ללא OC, ורוצה מאוד שהוא יהיה שקט במיוחד. Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פאסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך המפרט יצטרף לרכיבים קיימים: 4 הרדיסקים 2 כוננים אופטיים 2 כרטיסי PCI ספק Enermax 651p-ve עד כאן הכל טוב ויפה, אך לאור ניסיון קודם עם רעשי מאווררים, רציתי להתייעץ איתכם בכמה שאלות: 1. האם המחשב יצליח להשמור על יחס קירור-רעש בקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך, ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר שישבו על מארז Ener…

• 11 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by vhmeue,

האם במעבדים חדשים אתם שמים סיליקון גריז בין המעבד למאוורר או שהחומר האפור שמגיע בד"כ עם המאוורר מספק אתכם ? אני מתכוון בדר"כ למעבדי אינטל שמגיעים עם מאוורר מקורי של אינטל. והאם אחרי פירוק של המעבד ו/או החלפת לוח עדיין לא צריך לשים סיליקון ? אם התשובה הקודמת היא שזה מספיק . תודה

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. שלום לכולם! עד עכשיו הייתי משתמש בתוכנה SPEEDFAN אך מכיוון שאני רוצה שבהפעלת המחשב התוכנה תיפתח אוטמטתי, ול-SPEEDFAN לוקח איזה 5 דקות עד שהוא נפתח והוא מעט בצורה מוגזמת את הפעלת המחשב. אז הייתי רוצה כמה שמות שיתנו לי לשלוט על המאוורר של המעבד. תודה מראש ושבת שלום

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by tomer_baran,

כנראה טעיתי וחיברתי את Spire SuperRock ל AMD 2400+ (משיקולי עלות, כמובן) הלוח הוא Gigabyte 7N400L מארז Hec 6A19 עם איוורור מאחור (120 מ"מ) יש אפשרות להוסיף מאוורר 120 ממ נוסף שיכניס אויר. האם כדאי או שעדיף להחליף מאוורר ל CPU? תודה. :

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by wilken,

שלום לכולם , המעבד שלי מגיע לטמפרטורות מטורפות ,65 מעלות בזמן מנוחה . קניתי מאורר חדש של Tearmaltake V1 והחלפתי את המשחה הטרמית לפי ההמלצות של המדריך באתר ,ושום דבר לא מצליח לקרר את המעבד , ההחלפה של המאורר הצליחה להוריד את הטמפ' ב2-3 מעלות. אני לא מצליח להבין מה יכולה להיות הבעיה .(הסיכוי שהמאורר מורכב לא נכון הוא קלוש ) למישהוא יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה

• 10 תגובות
    • 820 צפיות
  17. Started by Coop,

פתחתי בפורום מפרטים ת'רד על מפרט חדש שאני מרכיב ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402834.0 ), והוספתי עליו את הקירור Thermalright SI-128 SE. כפי שניתן לראות, נאמר לי שיש אפשרויות טובות יותר בתחום שציינתי. שאלתי היא האם קיימת אפשרות טובה יותר בסכום של עד 300 ש"ח (הקירור + מאוורר), עם דגש לקיים אצל Zigzag. המטרה היא OC קל עד בינוני, עם חשיבות גבוהה לשקט. תודה מראש למגיבים, עזרתכם תוערך מאוד.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by frogman,

האם הלוח הנ"ל תומך SLI או רק ריבוי צגים?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. לאחרונה הסתכלתי במידע מערכת של win7 וראיתי נתון מוזר, בקטגוריה "מעבד" כתוב לי: Intel Core 2 Quad CPU Q9550 2.83GHz 3.40GHz פעם ראשונה שאני שם לב לזה... זה אומר שהמעבד על OC? כי ממה שאני בדקתי התדר הרגיל שלו הוא 2.83... כשקניתי את המחשב ב-SKYPC לפני כמעט 4 שנים, אמרו שינסו להמהיר לי אותו כך שהעניין קצת הגיוני אבל אף פעם לא שמתי לב לזה... תודה רבה!

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. קיבלתי הצעה למערכת קירור מים,מה דעתכם? גם מבחינת המחיר וגם מבחינת המפרט הטכני שלה.. תודה מראש גיא

• 72 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. אני מחפש חברה שמייצרת מארזים עם מודינגים שונים....בארץ או בחו"ל מישהו מכיר כזאת??? אם אפשר גם אתר של החברה...

22. Started by uriya,

שלום לכולם אודה לכם אם תמליצו לי בבקשה על משחה תרמית ממולצת למעבד, אך ללא צורך בהתחשבות ב oc כי אני לא מתכנן לעשות, רק לחדש את המשחה תודה רבה לעוזרים אוריה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  23. ממש בימים אלא אני הולך לסיים את מה שהתחלתי לפני דיי הרבה זמן - כשנתיים... הנה כמה תמונות לטעימה...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום לכולם מחר אני עומד לקבל את הלוח מסוג GA-EP45-UD3P של גיגה ביט ו4 גיגה זכרונות ש G-SKILL המעבד שלי גם החלפתי לE7200+COOLER 7 PRO ספק שלי מסוג HEC500 TD TF רציתי לדעת האם המערכבת שלי טובה להמהרה בסיסית 1-מה המהירות שאוכל להגיע עם הלוח (באס) 2-האם זכרונות אלא מספיק טובים לאובר קלוק בסיסי.? 3-האם מעבד 7200 יוכל בעזרת רכיבים אלא להגיע לטווח ה3.5 עם הקרור הצנוע שלי? רכשתי את כל הרכיבים ב900 שח בקיזוז לתמורה של לוח ישן של גיגה בייט מעבד E6300 ו4 גיגה זכרונות במהירות 800 חברה לא ידועה אשמח מאוד לתשובות כי רק עליכם אני סומך ורק ממכם אני לומד

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. יש לי CORE I5 760 עם קירור MUGEN 2 ורציתי לדעת כמה OC אני יכול לעשות לו בלי לעלות מתחים. אני חדש יחסית בתחום ה-OC עשיתי רק לכרטיס מסך פעם. במעבדים זה יותר מסובך לפי מה שהבנתי (להתעסק עם מתחים ועוד כל מיני הגדרות) אז אני רוצה להתחיל ב-OC קטן למעבד בלי שאני יצטרך להסתבך עם המתחים ושאר ההגדרות.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים