עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Polonian,

אהלן בקרוב מגיע אליי 7600GS Sonic של פאליט והייתי רוצה לעשות לו Vmod. בינתיים יש לי במחשב Radeon 9800Pro במצב חצי לא תקין ולכן אני רוצה לעשות עליו איזה Vmod קטן בשביל להתאמן כי אני לא מפחד שייהרס. אתם יכולים להביא לי בבקשה הסבר קטן על כל נושא ה-Vmod (הסבר כללי) וכן מה הכלים הדרושים ומה מחירם (הבנתי שצריך מודד מתח ונגדים). תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. [וגם אם יש אפשרות לבטל את מצב ה-P-state של המעבד.] טוב אז זה עניין שמאד דחוף לי עכשיו כי כבר עוד כשעה אח שלי לוקח את המחשב ואני רוצה לתת לו אותו מוכן. חשבתי פשוט להעלות את הבאס מ-266 ל350 עד 400 ולהעלות את מתח הליבה ל-1.4 אבל אני לא יודע איך זה אמור להשפיע על הזכרונות ואם אני צריך לשנות להם את המתחים תזמונים? - כרגע הם על יחס 2/3 ובתזמוני 5-5-5-15 לפי ה-PSD. אלה הזכרונות-http://www.gskill.com/indexen.html 2x512 F2-6400CL5D-1GBNQ חשוב לציין שאני גם משתמש בקירור מקורי ולא מתכוון לשדרג אותו כך שאני מחפש משהו בתחום הבטוח לקירור הזה ולא לשבור שיאים. תודה, הריפר

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by oceans68,

מה עדיף ומתנהג ביותר יציבות? מה עדיף ביחס למחיר והתמורה? ואיזה לוח כדאי להשתמש ? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by THE FOX,

היום החלפתי למארז P150, כעת צריך המלצות למאוררים שקטים בגודל 92MM ו 120 MM.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 10GaZ,

אני בבאס 400 (עם זכרונות Crosair 677mhz 8)) באופן מפתיע משהו, הדבר שעוצר אותי זה הטמפ' של המעבד שבעומס כבד עוברת את ה65 ובמצב רגיל נעה בין 46-48. מכיוון שקירור אחר לא אפשרי כרגע, חשבתי על להוריד את המתח של המעבד מ1.325 (המתח המקורי שלא נגעתי בו) ל1.3 קודם כל, האם ההבדל משמעותי? (אני מבחין ב2-3 מעלות הבדל בעומס מלא) והאם זה עלול לפגוע במעבד או ביציבות שלו?

6. Started by etz,

בזמן האחרון נאלצתי לחזור למעבד הישן שלי, פנטיום 4 1.6 גה"צ ליבת Willamette שהרצתי אותו על 2.1 גה"צ והטמפ' עדיין היו די הרבה מתחת למקסימום. במנוחה הממוצע היה משהו כמו 26 מעלות ובמאמץ הגעתי הכי הרבה ל-54, אבל בד"כ לא עברתי את ה-51, וזה להזכירכם עם מעבד שרץ באוברקלוק של 500 מה"צ, כולל העלאת מתח (לא הייתי צריך, אבל בדקתי בכל זאת) וגם ככה הוא 0.18 מיקרון. זה היה אוברקלוק לא רע בכלל לפי דעתי, והייתי יכול להמשיך אפילו עוד קצת. עכשיו חזרתי למעבד הרגיל שלי שהוא 2.66 גה"צ (ליבת Northwood) ועכשיו פתאום לעומת המעבד הישן שמתי לב שהטמפ' קופצות מכל דבר קטן, לדוגמה: אני מפעיל איזה תכנה קטנה וישר הטמפ' קופצת באיזה 3-4 מעלות וזה בלי שמהעבד בכלל ב-100 אחוז עבודה, כמובן שאח"כ היא יורדת אבל ל…

• 3 תגובות
    • 428 צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, זה לא ממש שאלה על אוברקלוקינג, אבל הנחתי שפה יהיה לאנשים מושג בטמפרטורות עבודה. יש לי Dell Inspiron 6400 עם T7200 ושמתי לב שטמפרטורת העבודה של המעבד נעה בין 45 ל-60 מעלות. זה סביר ? אני מניח שבניידים יש חימום עודף אבל זה נראה לי חם מידי... זה מ-PC Wizard 2007: CPU Core : 1.28 V Processor Temperature : 66 °C Processor Temperature (Core 1) : 61 °C Processor Temperature (Core 2) : 65 °C : Hard Disk Temperature FUJITSU MHV2120BH : 40 °C

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by subarel,

האלה: http://www.twinmos.com/dram/dram_p_twister_ddr2_800.htm כתוב 1.8 + 0.1...? זהו!??! בכל מדריך OC שראיתי כתוב להעלות ישר ל2.1...? אני עובד על זה : http://forumz.tomshardware.com/hardware/Core2Duo-Overclocking-Guide-v1-ftopict197995.html מדריך שמיועד לאסוס כמו שלי אז קל ללמוד ככה... בראל.

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by Episode-666,

אז ככה,אני רוכש את המארז עם מפרט מטורף. צריך המלצה ל7 מאווררים חזקים ותואמים של 120MM תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  10. Started by akalithium,

אהלן, יש לי מחשב פשוט על מעבד P-D 820 , לוח אם של INTEL ISELTON D946GZISL כל האוורור של המחשב הוא הסדנדרט שהגיע עם המחשב. לאחרונה הורדתי speedfan וגיליתי שהטמפ במנוחה ממש גבוהה - בסביבות 62 (ללא שום OC) בזמן מאמץ זה כמובן עולה רציתי לשאול האם זה סטנדרטי למעבד מהסוג הזה עם קרור כל כך פשוט או שאולי יש אצלי בעייה נוספת ? וכמו כן, בהנחה ואני לא אחליף את הקרור האם זה עלול לעשות לי בעיות ?

• 21 תגובות
    • 945 צפיות
  11. יש יל מחשב בן שנתיים שמשתמש בו לרנדורים ו3D. השאלה שלי אם אפשר לעשות לו OC. המפרט שלו: P4 2.8HT לוח: Gigabite 875P Titan GA-81875 AGP Pro 8X Dual Channel DDR זיכרונות 2GB - קינגסטון DDR400 CL3 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE2 MX-400 AGPX4 256MB כוננים SATA2

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת מה אתם חושבים על ההחלפה של הקירור ציפסט שמגיע עם הלוח אם האם כדאי? הטמ"פ לוח היא בין 40 ל 43 מעלות האם שווה להחליף את הקירור לציפסט? האם זה ישנה ממש? וראיתי גם שיש ברגים מיוחדים כדי לפתוח את זה לא?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. Started by t-macc,

אלהן חבר שלי אצלי הוא רוצה לדעת איך התוצעות של ה OC שלו הליבה הוא הגיע מ 500 ל 607 ובזיכרון הוא הגיע ל 560 עם קרור סטוק איך התוצאות?... עליתי ב 3DMARK05 מ 3660 ל 4400 נ.ב הוא יכול להגיע ליותר עם תוספת קירור טובה?.. תודה

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by loopsteron,

שלום לכולם התנסות ראשונה שלי עם E4300. הזכרונות שלי כרגע די מגבילים אותי. יש לי כמה שאלות: 1. כמה V אנ ייכול להוסיף עוד למעבד ומה נחשב טוב ויציב. אני כרגע על 1.4V . 2. לגבי התזמונים של הזכרון שלי (לא נגעתי בהם עדיין) אבל לפי הגדרות יצרן CORSAIR הם 667MHZ ו - 4-4-4-12 xms2-5400c4 הוספתי 0.2V והמהרתי אותם לבאס 370 ונתתי ללוח האם לשנות תזמונים אוטומטית.וזה מה שקבלתי (ראה תמונה). מה לעשות הלאה? 3. לגבי טמפרטורות. יש לי tuniq tower וב-IDLE כרגע לפי תוכנת EVEREST ו - SPPEDFAN אני נמצא על 22-26. במאמץ אני נמצא על 55-60 . אני צריך להוסיף עוד שני מאווררי 120mm למארז עצמו כי הטוניק תפס לי המון מקום ומיקום המאווררים שונה. 4. אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות בהמשך בנוגע לכל מיני פרמטרים …

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Sblast,

אהלן אני מזמין GIGABYTE TRITON מIQPC הזמנתי שתי מאוורררים מנועה מחשבים של 12 CM, שהייתי רוצה להתקין במארז (המארז מגיע בלי איוורור...). הורדתי את המדריך למארז אבל אין שמה הוראות, מישהו יוכל לעזור לי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  16. צריך המלצה ל2 מאוררים של 80 שיחליפו את אלו שבדלת שבטרנספורמר שלי... שהיו עד מאה שקל שתיהם ביחד. שהיו שקטים הכי חשוב... כי אני קונה אותם במטרה להשקיט את המחשב... ואם אפשר שיהיו אפילו עם לדים או זוהרים באולטרה סגול...

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

בביוס שלי שאני הולך למתח ואני לוחץ על + במקלדת זה הופך מהמתח הנוכחי לIgnored מה עושים, מה צריך לשנות, והאם אפילו לעדכן ביוס ? הנה סרטון: http://www.mytempdir.com/1224555

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by NETANELKOREN,

שלום לכולם. יש ברשותי את המארז Transformer Sunbeam ויש לי במחשב בקר מאוררים שקניתי. אז השאלה שלי איך אני יכול לעשות את המאוררים של המארז יותר שקטים כי יש רעש כמו טרקטור אז אמרו לי שאני צריך בקר מאוררים אז קניתי אז עכשיו מה אני צריך לעשות כרגע המאוררים עובדים במהירות 12 VT והמירות היא 2000 סל"ד אמרו לי שאני צריך להוריד את המהירות שהיא 12 VT,אז הבעיה אצלי היא שאני לא יודע לאיזה מהירות להוריד את המאוררים .מ12 VT תודה

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  19. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי שני מאווררי מארז 80 ממ של AC ועל המעבד FREZER 7 שמתי מאוורר אחד למעלה שמוציא אוויר עכשיו יש לי דילמה לגבי המאורר השני יש לי אפשרות או לשים אותו בצד של המארז ואז הוא מכניס את האוויר בדיוק על המאוור של FREZER או שעדיף לשים אותו בחלק הלמטה של המארז ושיכניס אוויר משם?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. כרגע יש לי על המחשב: ZALMAN7700+EVERCOOL TURBO 2 שעושים עבודה מעולה בקירור ומאוד בשקט, אבל הספק עושה רעש ואני מעוניין להשקיט אותו, הוצע לי להחליף את המאוורים שלו, איך אני עושה את זה ? יש לו שני מאוורים של 80MM אם אני מנתק אחד אני הורס את הספק ? מה עלול לקרות במצב כזה ? http://www.thermaltakeusa.com/product/Power/PurePower/w00089r/w00089r.asp *חשוב לציין שאין לי אף מאווררים פועלים במחשב ככה שזה הספק כנראה. אני משרשר מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=239951.msg2110807#msg2110807 תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by Sango,

הקירור מתאים לכל המעבדים של AMD ו INTEL אבל האם הוא יתאים גם למעבדים החדשים של AMD או שעדיין אי אפשר לדעת ? כי חשבתי לקנות אותו אפילו שמחירו דיי דומה למעבד שלי חחח ואז עוד שנה ומשהו לקנות מחשב חדש ולהשתמש בקירור זה ..

• 9 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by esharone,

מהי טמפ' נורמלית ללוח אם? יש לי ds4 של ג'יגהבייט והוא על 37 מעלות (יותר מהמעבד) זה טמפ' טובה? מה אפשר לעשות אם רוצים להוריד את הטמפ?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by subarel,

E6300 על 2560MHZ Vcore - 1.29 קירור אוויר... טמפ 39 נח , 46 מאמץ.. 7600gt על 620 ו זכרונות על 1650... זה leadtek exteme זכרונות, כאן אני צריך עזרה.. הזיכרונות הם TWINMOS TWISTER 512X2MB 800MHZ CL5 DUAL CHANNEL כרגע עובדים על 1:1 , במהירות 667 ובתיזמונים של 4-4-4-12..... ניסו ללמד אותי , גם בפורומים על יחסים ותיזמונים, לא הצלחתי להבין - וזה בסדר.. רק תגידו לי אם זה הגדרות מועילות? ובאופן כללי אם יש משהו לשפר? (אני יודע.. אני יכול להעלות מהירות מעבד... ככה טוב לי , טמפ' נורמלית ומהירות גבוה משל6600) בראל.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום יש כרגע ברשותי את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=34 אני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב ואני לא יודע איזה . חשבתי על הקירור הזה בשבילו... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1302 האם זה הקירור הכי טוב שיכול להיות לתקציב שכזה לכרטיס כמו שלי ? אם יש לכם עוד הצעות או את אותו קירור במחיר יותר זול אני אשמח. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by spotash,

בדקתי את המעבד בS&M והוא הגיע ל75 מעלות(בשלב זה עצרתי את הבדיקה).בדקתי טמפ' בTAT everest וspeedfan (במנוחה הם סביב 50). מה הסיבה לטמפ' כל כך גבוהות וזה מבלי שעשיתי OC אפילו של 1%, יכול להיות שהחיישן מזייף???

• 12 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים