אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אממ כרגע הוא על 2200 (הכי פשוט..) הוא לא נעול (כיף..) ניסיתי להעלות את המכפלה ל 11.5 אבל הוא לא קלט את זה או שעשה את הביפים אחרי שקראתי דיי הרבה הבנתי שצריך להעלות את המתח (דלק) למעבד השאלה היא אם זה פוגע במעבד? הטמפ' שלי ממש סבבה כשהקירור עד הסוף זה 48 ~ כשהו על הכי LOW זה 53 כשיש מזגן בLOW זה 50 ולא ניסיתי עד הסוף עם מזגן.. כרגע המתח על 1.65 (הרגיל) יש לי זכרונות של GEIL GOLDEN DRAGON 3 -3 -7 זהו כעקרון.. מה אתם ממליצים לי לעשות? , אחרי הכל צריך לנצל את זה שהוא לא נעול
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ALLAHH!!! חברה זוכרים את המודינג שעשיתי מקרטון למארז? (יש אותו בגלרייה פה) אז המשכתי למנדג את המארז! קודם כל, הנה המארז לפני: והנה התמונות החדשות בלעדיייי!!! עכשיו קצת פרטים על המשך המודינג שלי (הוספת לדים). השתמשתי בלדים של 3.5 וולט בעוצמה של 3700 קנדל, כחולים. לד אחד כזה עלה לי 8 שקל. חשוב לציין שהכל נעשה ע"י הלחמות וחיבור נגדים, כולל שרוולי כיווץ. 3 לדים מלמעלה, ואני מוסיף בהמשך עוד 2 לדים למטה. יצא פצצה וזה נראה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ממה שזה נראה בתמונות!
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
ובכן, כפי שהכותרת מספרת, היום רשמית נמאס לי מהמאוורר של הchipset(GA-7DXR) למי שלא מעודכן. אז לכן סוף סוף לקחתי את האומץ והסרתי את המאוורר, והשתמשתי באזיקונים כדי לתלות מעליו מאוורר של 60mm, בין בחוט האסוף שיוצא מהספק לבין החוטים הלא אסופים, דווקא יצא די בסדר הלוואי והייתה לי מצלמה דיגיטלית. המאוורר היה מתוצרת AZAR או AVC משני הצדדים כתוב משהו שונה, ראוי לציין שזה כבר המאוורר השלישי שנדפק לי מהם ובזמן קצר, אולי זה צריך להדליק נורה אדומה בנוגע לאמינות מאווררים אלו.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה... אני לא יודע איפה לתקוע תספק!!!! אין לי מקום באייסקיוב... חשבתי להצמיד אותו אבל זה דפוק... ועוד שאלה עד כמה אני יוכל להמהיר P1? אני רוצה לעשותלו אוברקלוק רצחני.. אני מוכן לשים עליו כל גוף קירור
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
קודם כול המון תודה לכם אנשים אבל השאלה מה עדיף ?Thermaltake BIG Typhoon 4 IN 1? ל ?Zalman 9500 Cu LED? ??? ואני יודע ששניהם מתאימים לסוקט 775 שזה הלוח שלי השאלה שלי האם בטוח לא תהיה לי בעיה עם הגודל שלהם בתוך הלוח???? שוב הלוח שלי הוא Intel Cherry Creek D915PCY אני יודה מאוד למי שיוכל לעזור לי...
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
-
-
3.55@2.8 מכפלה: 10X355 טמפ'במנוחה: 40 42 טמפ' באימוץ מלא:60 עדכון בהמשך היעד הבא: 3.8 מפרט: לוח אם:GA-G31M-S2C מעבד:CORE 2 DUO E7400 קירור:COOLER MASTER HYPER N520 זיכרונות:KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך:ZOTAC 9400GT
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראו תמונה. יש לי 120 מקדימה. 92 מאחורה ו70 על הHD. יש גם מקום בצד ל 80 אבל אני שונא 80 ואני לא רוצה להרוס את המארז כי הוא בן חצי שנה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המתח במעבד לא יציב בכלל התנודות נעות בין 1.45 - 1.48 דבר המשפיע גם על פעולת המעבד, בין 2025-2031 MHZ לדעתי זה לא תקין... מה דעתכם? לא עשיתי OC המפרט שלי מופיע בפרטים שלי
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי... מה נשמע? אצלי דיי בסדר חוץ מדבר קטן שמשגע אותי, אני ב-CPU-Z מסתכל על המתחים של המעבד, הם כל הזמן זזים: 1.411 1.425 זה משתנה פעם בשש שניות בערך... טיפה פחות... בערך... זה נחשב יציב? אני עם ספק HEC 580W ACE שלפי ביקורות שראיתי, ה-480W שלו יותר יציב מהנויזטייקר של 480W ... והוא גם מה שנכנס לי בתקציב למערכת עם תכנון SLI =P אבל קיצר - זה בסדר ?
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
זוכרים אם הרעיון שלי לבנית בלוק מים? ובכן, הנה תמונה ראשונה של הבלוקים. הגדול יותר בשביל הCPU והשני לכרטיס המסך. כמובן שאת הבלוקים יש לצחצח כדי שיבריקו! הבלוקים בנוים על בסיס ההיט סינקים המקוריים. בקרוב תושלם כל מע' קירור המים. הרדיאטור הומאורר כבר מותקנים. כרגע אני עובד על בנית מיכל המים (גם הוא מאלומיניום.) אגב, למי ששואל את עצמו: בלוק המים הגדול מכיל כניסה ושתי יצואות משתי סיבות: 1. המים מתפזרים יותר טוב וכך הקירור משתפר. 2. ההתנגדות למשאבה תפחת, כף יותר מים יוכלו לזרום.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט בחתימה... טמפ' מעבד במאמץ 46 גג עם פריים95 ו-3dmark06 ביחד. ציפסט 43 PWM המופסטים האלה או מה שזה לא יהיה במאמץ 73(אמרו לי שזה בסדר) במנוחה 45. כרטיס מסך גם הומהר ל- 470/1200 שזה כמו 7800GTX, מנוחה 43 מאמץ 56-58. 3dmark01: 29,316 3dmark06: 4276 3dmark05: 7974 3dmark03: 17,514 [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי , אני בדילמה , יש לי AMD 3200 939 וכרטיס 6600GT (שכבר כתבתי עליו בשירשור אחר). על הכרטיס יש קירור arctic cooler וכל שאר המחשב בתצורת stock. זיכרון 1GB של קינגסטון , כל זה במארז רגיל של 290 שקל :-) אני מעוניין לעשות OC למחשב ויש לי 2 אפשרויות : 1. קניית מארז גדול יותר (ה armor jr נראה לי מדליק) והתקנת bigwater למעבד (או ה 745...) 2. התקנת typhoon למעבד . החלפת מארז לגדול יותר תורמת גם לקירור , נכון ? מה התחזוקה הנדרשת בכל מערכת (בקרת מיים פעם בחודש ? ניקוי אבק כל שבועיים ? ) ומה יותר כדי / עדיף ? תודה רבה על העזרה .
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
להזכירכם, המחשב נבנה עבור החברה שלי (soon to be my wife) ששמה שלי. היא אוהבת צבע סגול וכמובן פרפרים... צבעתי את המארז, המסך, המקלדת, העכבר והרמקולים בצבע רכב סגול מטאלי במוסך. על החלון ציירתי עם צבע זכוכית, אך זה לא נראה טוב בלי תאורה. אני עדיין מחפש תאורה למארז כך שזה לא יפה כמו שדמיינתי, אבל לגבי השאר, שפטו בעצמכם (לא שזה משנה כי העיקר שהיא מרוצה )) אז הנה כמה תמונות, אל דאגה, אני יודע שצריך להוסיף אותן גם לגלריה. קלוז אפ: המארז: הנורה שכולנו שברנו את הראש איתה: תודה לכולם מאור.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הבטחתי אב טיפוס למערכת קירור במים ו/או גז נכון?! הנה הגוף קירור הראשוני מוכן כבר. בקרוב עם השדרוג הממשמש ובא נוסה המערכת בקירור מים פשוט ומייד לאחר מכן בקירור גז (כמו מקרר ביתי רגיל) תמונות יצורפו מייד- זה דגם בתכנון מקורי שלי לפני עיבוד שבבי אחרון ועשוי מנחושת (חלק תחתון) וברונזה (עליון) עם צנרת נחושת מולחמת [attachment deleted by admin] [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי את ערכת קרור המים של GIGABYTE שקבלה דווקה ציונים לא רעים והיא ממש לא יקרה יחסית למערכות המקצועיות יותר. בנוסף יצרתי 3 פתחי אורור בקוטר 120ממ בגג המארז ושילבתי 3 מאוררי TT עם לדים כחולים. הוספתי בדלת הצד עוד 2 מאוררים של 92 ממ גם מוארים בכחול. מערכת הקרור החדשה החליפה את ה TR-SP94 הנאמן. הטמפרטורה במנוחה לא השתנת בהרבה (44-5 בTRת 41-4 עם קרור המים) אבל השינוי העקרי מתבטא בטמפרטורת המעבד בזמן מאמץ. כאן כבר יש הבדלים של 10+ מעלות גם לאחר 10 דקות של מאמץ (62 בTR על מקסימום עם מאורר 92ממ דלתא, ו51 מקסימום עם קרור המים. המעבד עשה POST כבר ב3825MHZ אבל הוא אינו יציב. בינתיים אשאר עם 3750. הנה הקישור לתמונות... תחת אלבום case modding abd watercooling http://photos.w…
-
- 14 תגובות
- 880 צפיות
-
-
Amd Athlon 3500 Venice Core לוח אם שאני לא זוכר =\ (המחשב עוד לא אצלי) 1 giga ram 7600GT אני רוצה לקנות קירור כלשהו למעבד ולכרטיס מסך על מנת להגיע לאוברקלוק הכי גבוה שאני יכול להגיע עם שניהם... התקציב - בסביבות ה800 - 1000 שקל... (אם חובה, אפשר לחרוג ופשוט אחכה יותר להרוויח ת'כסף). מה הקירור הכי טוב שאני יכול להשיג להם?
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
סטפינג : 0522tpmw קרח יבש, טמפרטורת סטוק = מינוס 25. מקסימום מתח 1.69v מקסימום SS http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=40909 SUPER PI 1M SUPER PI 32M על מספרים נמוכים כי נגמר הקרח תצוגת אופנה ;D
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אחרי הרה זמן וציפייה והמון שנים עם הקרור סטוק המקורי שיש לי על המעבד (pentium 4 2.8 socket 478) החלפתי אותו וקניתי מלוגיק פי סי ב250 שקל את הנינג'ה פלוס 6 של חברת scythe ולמי שלא יודע על מה מדובר:http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9354 התקנתי את המאוורר והכל ומרחתי משחה טרמית מעולה והשיפור הוא רק ב3 מעלות במנוחה ואולי 7 במאמץ!!!! למה לעזאזל זה ככה?! אני מרגיש שזרקתי 250 שקל לפח!! במנוחה המעבד עובד על 44 מעלות עם הנינג'ה?!? איך!?!? סליחה על החפירה ותודה מראש לעונים
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה מחקר וקריאת מספר כתבות בנושא אוברקלוק, החלטתי לעשות את זה. אני חושב על הe4400 או הe6420, עם עדיפות לראשון. המכפלה של הe4400 היא X10. ראיתי הרבה כתבות בהן נאמר שאפשר להוריד את המכפלה, אבל לא נאמר איזה יתרון יש לצעד הזה. אז למה לי בעצם להוריד את מכפלת המעבד? תודה!
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בcatalyst control center הטמפ' שלי במנוחה מגיעות ל52 מעלות. האם זה נורמלי לכרטיס הזה? ועד כמה הכרטיס יכול להגיע במאמץ עד לסף שלו? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את קביעת החלוקה ביחס על פי מה זה ניקבע או רצוי לקבוע ,לא מובן החלוקה הזאת קראתי כל מיני מדריכים ואין הסבר מפורט בקטע הזה הבנתי שה FSB מתחלק ל-4 וזה התדר האמיתי והזכרונות חצי ממה שהם אבל היחס ??? לדוגמא אני במחשבים שהם בלי אוברקלוק יחס 1:1 ויש אחרים שונים במקרה אני רואה בשלי 5:8 איך אפשר להבין את זה ? זה מקורי ללא שינוי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את המדריכים/מאמרים האחרונים שפורסמו באתר על OC . מה שראיתי שהוא השתמש שם בסופו של עניין ביחס של 09:10 RAM:CPU . מה שיש בתמונות האלה שמראים גם את התוכנה הנ"ל http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/3/ , רואים שהתוכנה מראה שלפני הOC היה יחס CPU\09 , ואחרי יש יחס של ה FSB:DRAM של CPU\10 , ( ראה בתמונות של הCPU-Z על הזכרון ) , מישהו יכול להסביר לי את זה ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-